Party Info

Wild und Frei Festival


Wild und Frei Festival

Details

Naam: Wild und Frei Festival Organisatie: Onbekend Locatie: Diemerbos Type: buiten Plaats: Diemen Datum: zondag 3 augustus 2014 Tijd: 11:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: wildundfrei.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Artee
  KERK!
  Manglus
  Noema
  Peak
  Santino
  Swift

Prijzen

Early Bird Normal: 20,00 Regular Normal: 25,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 29/05/2014
  • Bericht 2
De Berlijnse legendarische club Salon zur Wilden Renate keert terug naar Nederland voor wat nu al het leukste festival van de zomer lijkt te worden: Wild und Frei. Na het uitverkochte succes van Wilde Renate op Magneet Festival vorig jaar, staat het samen met diverse creatieve partijen in het eerste weekend van augustus op een nog onontdekte locatie: het Diemerbos te Diemen. Dit mooie stadsbos wordt twee dagen lang omgetoverd tot een ongekend leuke en verrassende festivallocatie, waarbij beleving, sfeer en muziek samenkomen. De speeltuin van Wild und Frei is geopend voor iedereen.

Wild und Frei
Tijdens Wild und Frei worden op zaterdag en zondag vier podia gehost door verschillende partijen, zoals Plak, Kriss Kross, Kopjek, The Fresh Kids, Thuis Bij De Familie en uiteraard Wilde Renate. Iedere stage heeft zijn eigen sound en decor. Overal wordt het publiek verrast met gekke dingetjes, verrassende activiteiten en een speelse aankleding. De muzikale invulling speelt als altijd een grote rol, maar Wild und Frei staat voor een vrij gevoel en niet om klinkende headliners. Uiteraard zijn de kwaliteit én diversiteit van de line up dik in orde. Deze wordt later bekend gemaakt.

Salon zur Wilden Renate
Wilde Renate, wie kent de legendarische club in Berlijn niet, of heeft er op zijn minst niet van gehoord? Binnen heeft de club wat weg van een labyrint, maar tegelijkertijd lijkt het ook op een huiskamer en vergeet vooral de (speel-)tuin niet. De ‘salon’ is beroemd en bemind door de relaxte houding, ongeëvenaarde aankleding en dito sfeer. Al deze aspecten brengt de club steevast mee waar ze ook komt, zoals vorige jaar tijdens Magneet Festival en in maart in Odeon. Bij Wild und Frei op 2 en 3 augustus is dat niet anders!

Initiatiefnemer van Frei und Wild is dezelfde jonge organisatie die ook achter I amtechno, RVLVR en Osi Darap zit. Na eigenhandig een stempel op de hoofdstedelijke nachtleven te zetten, gaat ze nu het avontuur aan om een eigen festival te organiseren met veelbelovende en originele hostingspartijen. Kaartverkoop start donderdag 28 mei om 9.00
Wild und Frei Festival presenteert muzikale parade


Wees wild en vrij op 2 en 3 augustus in Diemerbos!
Op een ongekend leuke en verrassende festivallocatie komen beleving, sfeer en muziek samen voor twee dagen Wild und Frei. Op zaterdag 2 en zondag 3 augustus steken creatieve partijen Plak, Kriss Kross, Kopjek, The Fresh Kids, Thuis Bij De Familie en de Berlijnse club Salon zur Wilden Renate de koppen samen voor een spectaculair samenzijn in het Diemerbos. Overal wordt het festivalpubliek verrast met gekke dingetjes, verrassende activiteiten en een speelse aankleding. Nu zijn de eerste muzikale namen ook bekend met als blikvanger het Electro Punk Cabaret SADO OPERA (live) uit Rusland. De speeltuin van Wild und Frei is geopend voor iedereen.


Salon zur Wilden Renate
Doorgewinterde Berlijngangers kennen de legendarische club ‘Wilde Renate’, al is het maar van naam. De kenmerkende relaxte houding, ongeëvenaarde aankleding en dito sfeer, worden samen met Renate’s resident dj’s, naar Diemen gehaald voor Wild und Frei. Blikvanger is Sado Opera – een Russische electro opera act dat hoofden doet duizelen. Good Guy Mikesh tourt veel met Maceo Plex en vindt 2 augustus zijn weg naar het Diemerbos. Zondag headlinet Auntie Flo met een live set waar hij al tijden hoge ogen mee gooit, onder andere in de Boiler Room. Uiteraard zijn residents Sebastian Voigt, Samanta Fox en Peak & Swift ook bij Wild und Frei.

Kriss Kross pompt op zaterdag zijn signature sound: hip hop crossover met eigenlijk alles. Plak verwelkomt met trots ‘genre bender’ Monkey Maffia uit Duitsland, een anarchistische vinyl purist die zich niks van hokjes aantrekt. Dada Disco, bekend van de eveneens Berlijnse club Bar25 staat bij The Fresh Kids. Samen met lokale blikvangers KERK! en Johanna Mercker zit het daar zondag wel pluis. Thuis bij de Familie heeft dj’s als Mærit Høckefjøld en Stevie Wonda achter de decks, beide bekend van festivals als Familiar Forest en Shoeless. Bij Modern Movement gaan LA3M b2b Sean Finch en Jimmy van Esch b2b Randy Delmore zij aan zij voor de grootse muzikale sensatie. Kopjek’s stage is de voorhoede van de underground sound met onder andere Rahaan en Marcel Vogel. Tijdens het festival worden er nog veel meer meer bekende en onbekende namen aan de line up toegevoegd.


Wild und Frei
Staar je vooral niet blind op de line up, want Wild und Frei draait om een speelse gezelligheid die je tot lang na het festival bij blijft. De muzikale invulling speelt een grote rol, maar Wild und Frei staat voor een vrij gevoel en een uniek karakter met een uitgebreide en verrassende randprogrammering. Uiteraard zijn de kwaliteit én diversiteit van de line up dik in orde en wordt het gegarandeerd feest.
Initiatiefnemer van Frei und Wild is dezelfde jonge organisatie die ook achter I amtechno, RVLVR en Osi Darap zit. Na eigenhandig een stempel op de hoofdstedelijke nachtleven te zetten, gaat ze nu het avontuur aan om een eigen festival te organiseren met veelbelovende en originele hostingspartijen.


Win tickets!
Vanaf maandag 14 juli worden meerdere Wild und Frei tasjes in de stad verstopt, via Facebook worden hints gegeven waar ze hangen. In de tasjes zitten kaartjes en allerlei andere verrassingen! Like Wild und Frei op Facebook en houd je ogen open!
www.wildundfrei.nlFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen