Party Info

Valtifest Artifarti


Valtifest Artifarti

Details

Naam: Valtifest Artifarti Organisatie: Vault Events Locatie: Thuishaven Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 9 september 2017 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.meubelstukken.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Blaize
  FooR
  ROOG

Prijzen

Early Bird Normal: 32,50 Regular Normal: 39,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Het thema van Valtifest 2017 is bekend: ARTIFARTI!!!

Misschien hebben jullie al iets geroken, lieve vrije Valtifest vrienden. Er hangt al maanden iets in de lucht en die is er zwaar van. Want het is weer zover… Valtifest is in the Air!! Dus luchtalarm voor alle Valtifans!

De Elementen vlogen ons om de oren de afgelopen jaren, in 2015 was het ‘Water’, in 2016 ‘Vuur’ en in een poep en een scheet is het 2017 en zijn we alweer aangeland bij Element nr 3 … ‘Lucht’. Zonder lucht kun je niet leven, maar leven mét lucht is ook een kunst! Daarom geven we aan deze Valtifest editie de titel:
ARTIFARTI!!!
(Handjes in de lucht, Artifarti Party People!)

Dit jaar viert Valtifest de Omgekeerde Wereld alweer voor de tiende keer!
En dat wordt natuurlijk geen storm in een glas water, maar nog meer dan jullie van ons gewend zijn, een wervelende show met artiesten uit alle windstreken.
Dus kom zaterdag 9 september uit je bubbel, steek je neus in de lucht en sluit je aan bij de eindeloze stroom levende kunstwerken, die blasé opstomen richting NDSM-werf. Aldaar blazen we het luchtledige Festivalland nieuw leven in.

De atmosfeer bij het CS zal zinderen, op de pont is het feest al begonnen, de emoties dreunen over ’t IJ. In de verte doemt een bontgekleurde Fata Morgana op. Valtifest!
Laat daar de geest van je alter ego uit de fles, pak die Airguitar en wees TAFKAM, The Artist Formally Known As Me. Doe iets artistiekerigs aan of juist iets beeldigs, verf je gezicht, kleur je nieuwe haircut en shine als de sterren die hoog aan de hemel staan. Wij schetsen je verbazing: Jij erbij, mooi schilderij! Walk like an Egyptian door deze kunstmatige wonderwereld. Kom als oude meester of rare kwast en creeer als God je eigen beeldenstorm.

Schrijf gedichten aan je moeder bind ze aan je vlieger en laat die op op Valtifest. De mooiste, kunstzinnigste, grappigste vliegers winnen kunstzinnige prijzen. Jazeker, alle vliegers gaan op!

Valtifest staat ook dit jaar garant voor hemelse sferen en kunstzinnige figuren tegen de skyline van het NDSM, met natuurlijk uplifting muziek in alle hoeken, gaten, tenten en open airea’s.
Kom je bij ons in de Tralala, dan word je wie je bent!
Kiss the sky in de Zuurstoftent, zweef mee met de handlees-workshop of stay grounded en laat je tenen lezen.
Verander in een handomdraai je leven bij de Naakte Waarheid of laat alles lekker waaien met een Aroma-therapietje.

In deze onnavolgbare editie van Valtifest, met 10 jaar kunst en vliegwerk in de bagage, zetten we alles op zijn kop, omdat er maar een de laatste, de lekkerste en de (te) gekste van 2017 kan zijn. Kom je hart bij ons luchten en vier deze speciale editie met ons mee. Vlieg tussen de wolken langs onze eigen luchtkastelen, daar kan je opgelucht ademhalen. Sky high van de zon naar de maan, tot aan de sterren en terug, om vervolgens geheel opgepompt weer terug te keren naar de werkelijkheid.
Valtifest gaat vliegensvlug maar ook levenslang met je mee!

Valtifest trakteert:
Uiteraard zijn de barren goed gevuld, de dranken ijskoud en staat de frituur lekker te borrelen en is er genoeg ruimte voor iedereen. Maar als je geen zin hebt om in de rij te staan bij de muntverkoop, dan kan je in de voorverkoop alvast je munten kopen. Je krijgt dan een voucher, waarmee je op Valtifest je munten kan ophalen bij een van de speciale voorverkoopconsumptiemuntenafhaalpunten.

Omdat Valtifest jarig is trakteren we! Als je 10 munten koopt krijg je er 1 munt gratis bij. Een voorverkoopconsumptiemunt kost dan nog maar € 2,65 ipv € 2,80.

Voel je je V.I.P., dan kan je met je geld smijten in je eigen gehuurde fully serviced, fashionably furnished Bubble-tent. Stuur ons daarvoor een mailtje, dan maken we een mooi prijsje voor je. Dit arrangement is voor maximaal 7 personen, en de prijs vanaf € 1500,00.
VALTIFEST ARTIFARTI
Zaterdag 9 september
NDSM-werf, Amsterdam-Noord


Misschien hebben jullie al iets geroken, lieve vrije Valtifest vrienden.  Er hangt al maanden iets in de lucht en die is er zwaar van. Want het is weer zover… Valtifest is in the Air!! Dus luchtalarm voor alle fans!
De Elementen vlogen ons om de oren de afgelopen jaren; in 2015 was het ‘Water’, in 2016 ‘Vuur’ en in een poep en een scheet is het alweer 2017 en zijn we aangeland bij Element nr 3 … ‘Lucht’.
Zonder lucht kun je niet leven, maar leven mét lucht is ook een kunst! Daarom heeft deze editie van Valtifest de titel:

ARTIFARTI!!!
(Handjes in de lucht, Artifarti Party People!)

Dit jaar viert Valtifest de Omgekeerde Wereld alweer voor de tiende keer!
En dat wordt natuurlijk geen storm in een glas water, maar nog meer dan jullie van Valtifest gewend zijn, een wervelende show met artiesten uit alle windstreken.
Dus kom zaterdag 9 september uit je bubbel, steek je neus in de lucht en sluit je aan bij de eindeloze stroom levende kunstwerken, die blasé opstomen richting NDSM-werf.
Aldaar blaast Valtifest het luchtledige Festivalland nieuw leven in.

De atmosfeer bij het CS zal zinderen, op de pont naar Noord is het feest al begonnen, de emoties dreunen over ’t IJ. In de verte doemt een bontgekleurde Fata Morgana op. Valtifest!

Laat daar de geest van je alter ego uit de fles, pak die Airguitar en wees TAFKAM, The Artist Formally Known As Me. Doe iets artistieks aan of juist iets beeldigs, verf je gezicht, kleur je nieuwe haircut en shine als de sterren die hoog aan de hemel staan. Wij schetsen je verbazing: Jij erbij, mooi schilderij! Walk like an Egyptian door deze kunstmatige wonderwereld. Kom als oude meester of rare kwast en creeer als God je eigen beeldenstorm.

Schrijf gedichten aan je moeder bind ze aan je vlieger en laat die op op Valtifest. De mooiste, kunstzinnigste, grappigste vliegers winnen kunstzinnige prijzen. Jazeker, alle vliegers gaan op!

Valtifest staat ook dit jaar garant voor hemelse sferen en kunstzinnige figuren tegen de skyline van het NDSM, met natuurlijk uplifting muziek in alle hoeken, gaten, tenten en open airea’s.
Kom je bij Valtifest in de Tralala, dan word je wie je bent!

Kiss the sky in de Zuurstoftent, zweef mee met de handlees-workshop of stay grounded en laat je tenen lezen.
Verander in een handomdraai je leven bij de Naakte Waarheid of laat alles lekker waaien met een Aroma-therapietje.


Valtifest trakteert:

Uiteraard zijn de barren goed gevuld, de dranken ijskoud en staat de frituur lekker te borrelen en is er genoeg ruimte voor iedereen. Maar als je geen zin hebt om in de rij te staan bij de muntverkoop, dan kan je in de voorverkoop alvast je munten kopen. Je krijgt dan een voucher, waarmee je op Valtifest je munten kan ophalen bij een van de speciale voorverkoopconsumptiemuntenafhaalpunten

Omdat Valtifest jarig is trakteren ze! Als je 10 munten koopt krijg je er 1 munt gratis bij. Een voorverkoopconsumptiemunt kost dan nog maar € 2,65 ipv € 2,80

Voel je je V.I.P., dan kan je met je geld smijten in je eigen gehuurde fully serviced, fashionably furnished Bubble-tent. Stuur daarvoor een mailtje naar info@valtifest.nl, dan maken ze een mooi prijsje voor je. Dit arrangement is voor maximaal 7 personen, en de prijs vanaf € 1500,00.

In deze onnavolgbare editie van Valtifest, met 10 jaar kunst en vliegwerk in de bagage, zetten ze alles op zijn kop, omdat er maar een de laatste, de lekkerste en de (te) gekste van 2017 kan zijn, Kom je hart bij Valtifest luchten en vier deze speciale editie met ze mee. Vlieg tussen de wolken langs hun eigen luchtkastelen, daar kan je opgelucht ademhalen. Sky high van de zon naar de maan, tot aan de sterren en terug, om vervolgens geheel opgepompt weer terug te keren naar de werkelijkheid.

Valtifest gaat vliegensvlug maar ook levenslang met je mee.

VALTIFEST ARTIFARTI
Zaterdag 9 september
NDSM-werf, Amsterdam-Noord
12:00h tot 23:00h

earlybird tickets €32,50 ex vvk, almost sold out!!
normal tickets € 39,50 ex vvk

Valtifest trakteert:
Buy 11 tokens in the presale for the price of 10.
€ 2,65 per token ipv € 2,80 at the venue.
Limited V.I.P. Bubble Tent arrangement available on request.

Check www.valtifest.nl for tickets, strict dresscodes & line-up
Dus koop snel hier je kaarten....

Go ArtiFarti Valtifest People!
Valtifest ArtiFartiFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.442 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Marshall Emberton draadloze speaker twv €126!

Maak kans op een draagbare Marshall Emberton - Draadloze Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.442 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Marshall Emberton waterdichte speaker twv €126!

De Emberton gebruikt True Stereophonic, een unieke vorm van multidirectioneel geluid van Marshall met een absolute 360 ° -geluidservaring waarbij elke plek een sweet spot is.

Met 20+ uur van speeltijd kan je urenlang genieten van het superieure geluid van Marshall. Met een gewicht van slechts 0,7 kg is deze lichtgewicht luidspreker sterk en veerkrachtig, met een extreem duurzaam en gebruiksvriendelijk ontwerp waardoor deze speaker geschikt is voor elke gelegenheid.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen