Party Info

Ultrasonic Festival


Ultrasonic Festival

Details

Naam: Ultrasonic Festival Organisatie: FCA-Music, Ultrasonic Festival Locatie: Maarsseveense Plassen Type: buiten Plaats: Maarssen Datum: zaterdag 26 juli 2014 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.fca.nl Facebook: eventpagina

Artiesten (a-z)

  Basto!
  Dyna
  Irwan
  Lange
  Remy

Prijzen

Regular Normal: 39,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
Ultrasonic Festival 2014 is in de maak en dit wordt er niet zomaar eentje. Zaterdag 26 juli 2014 wordt een gedenkwaardige dag. De derde editie van Ultrasonic Festival vindt dan plaats maar ook wordt er gevierd dat het de tiende keer is dat er een festival plaatsvindt op de magische Maarsseveense Plassen. Een lustrum met pompende beats, dansend met je slippers op het strand! Noteer de datum vast in je agenda: zaterdag 26 juli 2014

Met de feestdagen voor de deur is er net als voorgaande jaren natuurlijk weer de kerst Early Bird actie, met voordelige tickets. De Early Bird tickets kosten slechts € 25,- en zijn verkrijgbaar via Ultrasonic.nl en bij alle Primera vestigingen in het land. Zorg dat je bij de gelukkigen hoort want er zijn maar 2500 van deze extra voordelige Early Bird kaarten beschikbaar. Zo rond de feestdagen is het natuurlijk ook erg leuk om een Early Bird ticket te bemachtigen, te krijgen, maar ook vooral om te geven! De Early Bird actie start op donderdag 19 december om 12:00 uur en loopt t/m 31 december 2013. Daarna hebben de Lazy Birds nog een maand de tijd om een kaartje te bemachtigen voor € 30,-. Per 1 februari wordt de reguliere ticketprijs van € 39,50 gehanteerd.
De zomer schijnt ons tegemoet, tijd om wat voorpret te beleven. Ultrasonic Festival, dit jaar alweer voor de derde keer, brengt de eerste namen van een nu al veelbelovende line-up. Verwacht beats uit alle hoeken van het dancespectrum; techno, house, club, hardstyle, trance en eclectic, samen met natuurlijk de meest dikke lichtshows, visuals en deco. En er is een extra gouden randje: tien jaar geleden maakte ROCKIT Open Air, de voorganger van Ultrasonic, haar debuut op de Maarsseveense Plassen –dit wordt uitgebreid gevierd!

Er staan zo’n 60 dj’s gepland voor komende editie van Ultrasonic, het ultieme speelparadijs voor dancefreaks. Onder de rook van Utrecht gaat het zaterdag 26 juli helemaal los op zes verschillende podia, aangevuld met een zevende area waar een nieuwe, frisse organisatie de kans krijgt om uit te pakken. Ok, let’s roll met die eerste namen!

Te beginnen met Ultrasonic’s stralende middelpunt, de Mainstage. Het festival wordt dit jaar bigger & bolder en dat ga je hier zeker merken aan spraakmakende acts en spectaculaire shows van ondermeer Sidney Samson -jazeker, mister Riverside himself komt langs om een feestje te bouwen! En dan is er ook de slotact Bassjackers, altijd goed voor onvervalste clubhouse om je helemaal gek te maken.

En dan is er natuurlijk ROCKIT, de vaste waarde van de afgelopen tien jaar. The place to be voor een stevige dosis techno op Ultrasonic, ditmaal gaat het hier spoken. Zo is de jubilerende Miss Djax erbij, net als de minstens zo legendarische dj Remy -al sinds het begin van de partij aan de Maarsseveense Plassen.
Ook op Ultrasonic, een onverwoestbare hardstyle sound in de Hardlife area, het concept van de beruchte Utrechtse organisatie Dance2Eden. Het gaat hier op vloeiende wijze van early naar de bekende euforische hardstyle, om daarna vol gas af te sluiten met de koning van de raw hardstyle: B-Front. Een andere bekende bij Hardlife is Audiofreq, een van de populairste hardstyle-artiesten van het moment. Jawel, er gaat gebeukt worden!

Zonnetje erbij, tropisch sfeertje en zomerse latinhouse, dat zit allemaal wel goed bij Latin Lovers. Het vrouwvriendelijke partyconcept duikt op in alle clubs en festivals, en ook op Ultrasonic mogen hun sexy sounds niet ontbreken. Geleverd door misschien wel de meest goedlachse dj van het land, La Fuente, en dé sensatie van 2013 (en inmiddels ook van 2014), Roul and Doors.
Net zo euforisch wordt het bij Grotesque, het podium volledig gericht op trance. In de hoofdrol staat dj Richard Durand, die deze zomer de twaalfde editie van mixserie “In Search Of Sunrise” presenteert en met de gelijknamige wereldtour op Ultrasonic neerstrijkt. Hij wordt ondermeer vergezeld door de toonaangevende Britse dj Lange.

En dan is er H!PSTER, de nieuwste sensatie op Ultrasonic. Trendsettend, kleurrijk, fout of niet, hier ga je grenzeloos los op belachelijk veel hits. H!PSTER kent geen beperkingen en dus wordt de boel op z’n kop gezet met de lekkerste eclectische beats, house, deephouse, r&b, hiphop, latin en trap. Geen zorgen, mixmeester The Flexican is er om in alle behoeften te voorzien, evenals Lady Bee, de laatste buzz in dance-land.

Fyi, intussen zijn zowel de Early Bird als de Lazy Bird kaarten voor Ultrasonic Festival uitverkocht.
Check www.ultrasonic.nl en Facebook voor kaartverkoop en overige informatie.

Wil je als organisatie kans maken om de zevende stage in de wacht te slepen? Dat kan alleen via de Facebook pagina van Ultrasonic (facebook.com/UltrasonicNL). Deel je informatie, tag de organisatie en zijn/haar vrienden en wie weet sta jij op zaterdag 26 juli met het hele gezelschap je eigen feestje te vieren op dit jubileumfeest. Op de Facebook pagina vind je verder ook alle nieuwtjes, updates en natuurlijk de nieuwste namen op de line-up!
Ultrasonic Festival heeft haar line-up bekend gemaakt. De derde verjaardag van één van de grootste dancefestivals in de Utrechtse regio, gelegen aan het sfeervolle strand van de Maarsseveense Plassen, lijkt hiermee een bijzondere te gaan worden. Verspreid over zes podia wordt het zaterdag 26 juli een lekker veelkleurig dancespektakel –Ultrasonic gaat los!

Eerder werd al bekend dat Ultrasonic Festival dit jaar een extra gouden randje heeft. De voorganger van het festival, ROCKIT Open Air, maakte tien jaar geleden namelijk haar debuut aan de Maarsseveense Plassen. En nog altijd maakt ROCKIT als techno area deel uit van Ultrasonic, hier gaat ook zeker extra feest worden gevierd.

De line-up mag dubbeldik worden genoemd. Niet alleen in de ROCKIT-area, waar ondermeer Miss Djax, Secret Cinema, Steve Rachmad en Egbert de lakens uitdelen, maar ook de overige podia staan bol van de grote namen. Zo is de Ultrasonic Mainstage het toneel van o.a. Sander Kleinenberg, Sidney Samson, Don Diablo en Bassjackers, en draait het op de Hardlife-stage om hardstyle-helden als B-Front, Crypsis en Pavo.

Op het H!PSTER-podium zijn dj’s als Irwan, FeestDJRuud en The Flexican & MC Sef te horen, terwijl de area van Latin Lovers los gaat op o.a. Gregor Salto, Roog, La Fuente en Roul And Doors. En dan is er nog het door trance gedomineerde podium van In Search Of Sunrise, waar ondermeer dj’s Richard Durand, Menno de Jong, Lange en Alex Morph van de partij zijn.

De kaartverkoop is in volle gang en heeft zelfs een sprint genomen de afgelopen weken.
Check dus snel www.ultrasonic.nl en de facebookpagina www.facebook.com/ultrasonicNL voor kaartverkoop en overige informatie.Foutje gezien? Let us know!Agenda FCA-Music


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen