Party Info

Tres Chique


Tres Chique

Details

Naam: Tres Chique Organisatie: Onbekend Locatie: Ocean Diva Original Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 5 februari 2011 Tijd: 21:00 uur - 04:00 uur Min.leeftijd: 25 jaar Website: www.ptevents.nl

Genre's

Style: house

Artiesten (a-z)

  Marnix
  ROOG

Prijzen

Early Bird Normal: 28,75 Regular Normal: 32,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Très Chique, a new level in ho
  • Très Chique, a new level in ho
De ultieme stapavond beleef je tegenwoordig niet zoveel meer. Sterker nog, ze zijn meer dan schaars! Het geheim van een topavond is iets waar veel organisaties al lang op zoek naar zijn. Het meest voorkomende probleem is dat de formule die tot succes leidt bepaald wordt door diverse factoren. Factoren die een organisatie niet altijd zelf in de hand heeft. Een goede line-up kan iedereen tegenwoordig wel samenstellen. De bottelnek zit hem in het feit dat juist het publiek de meest bepalende factor is in het geheel. Hoe vaak ben je immers niet op een feestje geweest waarvan het affiche de verwachtingen hoog gespannen hield, maar het resultaat je slechts een droeve aftocht opleverde…..Te vaak! Om toch iets van grip op de sfeerbepalende factor, het publiek, te krijgen is PT Events altijd op zoek naar de ideale samenstelling binnen haar doelgroep. In 2011 komt de organisatie van onder andere Grotesque met haar nieuwste concept…..Très Chique! Het eerste kwalitatieve housefeest specifiek gericht op de 25 plussers.

PT présente: Une Experiènce Très Chique!

Een avond Très Chique is een avond waar je naar uit mag kijken. Een avond waar je met je beste vrienden optimaal van kan genieten! Een zorgvuldig samengestelde mix van kwalitatieve ingrediënten. Nederlands beste house dj’s, de mooiste locaties, hoogwaardig entertainment en boven alles…. de samenkomst van de leukste mensen die van de spaarzame momenten dat ze nog uitgaan ook echt het gevoel zullen hebben dat ze op de juiste plek zijn. Bij Très Chique gaat het om de beleving! Die is in totaliteit Très Chique! Geen Black Tie, maar gewoon zoals jij wilt dat je bent. Geen haantjesgedrag, maar een fijne balans tussen mensen die op hetzelfde level willen uitgaan. Dus wanneer jij een stapavond Très Chique wilt beleven, stemt PT af op jouw persoonlijke level! Très Chique is het nieuwe uitgaan!

Vanuit de wortels van PT Events groeit een onbegrensd verlangen in te spelen op de vraag van haar 25plus doelgroep. Met Très Chique lanceert PT een op maat gesneden concept dat op zaterdag 5 februari haar eerste editie zal beleven aan boord van de prachtige Ocean Diva! Het debuut van Très Chique krijgt muzikaal gezien direct een kwaliteitsgarantie. Met gepaste trots presenteert PT Events een line-up waar geen speld tussen te krijgen is.

Page up, luisterend naar de naam Roog, behoeft deze pionier uit de house industrie nauwelijks nog enige uitleg. Nog zeer actief aan het front en mede dankzij Housequake met de prijs van goud meegestegen naar een onbetaalbare staat van dienst in de scene! Direct daartegenover het contrast van iemand die minder frequent achter de decks verschijnt, maar met een even briljant als creatief portfolio onder de arm is Ronald Molendijk! Een grondlegger en een maniak als het gaat om alles wat groove met zich mee brengt en dus zeer geschikt bevonden de eerste editie van Très Chique succesvol te maken! Mocht de term ‘grondlegger’ discussie doen opwaaien, dan kan het zonder problemen in handen geschoven worden van de derde grootmacht in het ensemble Très Chique! Marnix. De founder en ‘driving force’ achter het succes van Loveland! Een spil in de Nederlandse housescene. Een artiest die de definitie van house music met paplepel en al verslonden heeft. Een naam wiens reputatie iedere flyer respect doet afdwingen en dus een eer om jouw avond muzikaal gezien zeker memorabel te maken! Na zoveel lovende woorden is de kans om in herhaling te vallen aanwezig bij het pleidooi voor de vierde naam in de line-up. Echter, de muzikale kwaliteiten van de man die ‘de grote vier’ op Très Chique completeert, liggen inmiddels zo verspreid dat de wereld niet meer om hem heen kan. Rene Amesz volgt zijn producties die ‘all over the globe’ gaan en ja….dan kom je nog eens ergens. Het moet de gedachtegang in het beginstadium van het succes van Amesz zijn geweest. Het heeft hem geen windeieren gelegd. De man is absoluut ‘on fire’ en zal geen enkele moeite hebben de balzaal van de Ocean Diva hier in mee te krijgen!

Het jong, maar geslepen duo Undercover Dj’s krijgt van PT Events de kans een glansrijk debuut te verwezenlijken tijdens de lancering van Très Chique!
Heb jij het gevoel dat jij je kan vinden in de uitstraling van Très Chique? Neem dan eens een kijkje op de website van PT Events. Volg je gevoel en meet of jouw beleving van een avond uit overeenkomt met de normen en waarden van PT Events!

Voulez Vous Une Expérience Très Chique?

Tickets à € 32,50 zijn vanaf heden verkrijgbaar op de websites van See en Easyticket. PT Members (gratis) krijgen een reductie op de aanschaf door de tickets op www.ptevents.nl te bestellen. Investeer een klein beetje tijd door je aan te melden bij PT en je betaald slechts € 28,75 voor een ticket. Uiteraard ontvang je dan automatisch de nieuwsbrief met info over de door PT Events georganiseerde evenementen.
De voorbereiding heeft een lange weg begaan en met een klein weekje is het dan zover. Zaterdag 5 februari gooit de kapitein van de Oceandiva de trossen los voor een enerverende belevenis! De aankondiging van Très Chique, het nieuwste houseconcept van PT Events, is in de Nederlandse housescene zeer goed ontvangen. Een evenement, waarvan het affiche evenals de trailer al voor zich spreken. Een beleving, chique, doch ongedwongen. Specifiek gericht op de 25 plussers! “A New Level In House & Techhouse!”

http://www.youtube.com/watch?v=6X7B4Xwi80s

Dat Nederlandse houseliefhebbers en de Oceandiva een bijzondere aantrekkingskracht op elkaar hebben is in het verleden al meer dan eens bewezen. Très Chique is met haar minimum leeftijdsgrens weer iets nieuws op de markt. Een simpele optelsom van de waanzinnige line-up, de prachtige club aan boord van de Oceandiva, de recensies van PT Events en daar bovenop nog eens de achterliggende gedachte van de minimum leeftijdsgrens maakt de aantrekkingskracht van Très Chique boven modaal. PT Events stoomt met haar nieuwste concept ongetwijfeld af op een indrukwekkend debuut. ,,De housescene is al jaren zeer stabiel te noemen in Nederland. We willen ons er toch tussen gaan begeven. Juist omdat ons streven, een exclusief feest neer te zetten specifiek gericht op onze 25 plus doelgroep, nog niet vaak in deze scene is toegepast”, aldus Patrick Pijnenburg van PT Events. ,,We zijn blij dat het concept de volwassen uitstraling heeft gekregen waar we op uit waren. We merken dat het gewaardeerd wordt en lezen dit terug op de meeste social networks”, voegt kompaan Ram Boon toe.

De Oceandiva is bij uitstek geschikt voor PT Events. Deze frisse en ervaren organisatie heeft vaker samen gewerkt met de prachtige club in de Amsterdamse partyboot. In het verleden trok de varende diva al veel liefhebbers uit diverse windstreken naar Amsterdam. Met name de Loveboat en de Hed Kandi feesten, maar ook de zwoele nachten met Eric Morillo zullen menig housefanaat bijgebleven zijn. De Oceandiva heeft in al die jaren een indrukwekkende naam op gebouwd. PT Events staat dan ook te trappelen het oeuvre van de Diva te voorzien van een eigentijds, kwalitatief housefeest.

De keurselectie aan Nederlandse grootheden behoeven nauwelijks nog uitleg. De grote vier staan uiteraard garant voor kwalitatieve house die de bezoekers naar extreme hoogtepunten zullen brengen. Hieronder volgt de time-table. De vocalen zullen deze avond worden verzorgd door MC Choral.

22.00-22.45 Undercover Dj’s
22.45-00.00 Ronald Molendijk
00.00-01.15 Rene Amesz
01.15-02.45 Roog
02.45-04.00 Marnix
04.00-05.00 Undercover Dj’s

Deze eerste editie van Très Chique zal de kapitein de Diva en haar gasten in iets minder dan anderhalf uur over het Amsterdamse IJ sturen. Dit betekent echter wel dat de opstaptijden van cruciaal belang zijn. Aangezien de boot om 01.30 uur haar oevers aan de Piet Heinkade verlaat wordt iedereen vriendelijk, doch dringend verzocht voor 01.15 uur aanwezig te zijn. De trip over Het IJ duurt tot circa 02.45 uur. Daarna is er weer mogelijkheid tot boarding. Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig in de garage onder het Mövenpick Hotel. Druk wel op de evenementenknop, dit scheelt aanzienlijk in de prijs. Gratis parkeren kan op het Java eiland, echter pas na twaalf uur middernacht.

Are you ready for a new level in house & techhouse?

Join our society: Très Chique!

Tickets à € 32,50 zijn verkrijgbaar op de websites van Seetickets.nl en Easytickets.nl (gratis)PT Members krijgen een reductie op de aanschaf door de tickets op www.ptevents.nl te bestellen. Let op! Je hebt tot maandag 31 januari de mogelijkheid om via de site van PT slechts € 28,75 voor een ticket te betalen. Daarna betaal je de normale prijs. Aan de deur zijn de kaarten uiteraard nog iets duurder.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.265 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.265 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen