Party Info

Time Warp


Time Warp

Details

Naam: Time Warp Organisatie: Cosmopop GmbH Locatie: Jaarbeurs Type: binnen Plaats: Utrecht Datum: zaterdag 6 december 2014 Tijd: 19:00 uur - 06:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.cosmopop.biz Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Karotte
  Pan-Pot
  Pfirter
  Prunk
  ROD
  tINI

Prijzen

Early Bird Normal: 45,00 Regular Normal: 55,00 Regular VIP: 99,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Time Warp maakt aardig wat golven. Al twintig jaar produceert het techno event uit Mannheim de meest innovatieve en creatieve momenten in het nachtleven, dit jaar draait alles om het vieren van deze unieke verjaardag. Dat gaat ook worden gemerkt op Time Warp NL, zaterdag 6 december in de Jaarbeurs, Utrecht, waar het 20-jarig bestaan van deze internationaal beruchte rave centraal staat. Early Bird tickets zijn nu in de verkoop gegaan!

Zonder twijfel is 2014 een aardige mijlpaal voor de liebe leute van Time Warp. Niet alleen viert het jaarlijkse spektakel in de Maimarkthalle van Mannheim zijn 20e verjaardag, voor de eerste keer is het evenement ook overzees gegaan met een editie in Buenos Aires, Argentinië. Na meerdere grootschalige spin-offs in Italië en Nederland luidde dit Zuid-Amerikaanse avontuur een nieuw tijdperk in voor de Time Warp-nachten –vanaf nu wordt de boel alleen nog maar ‘bigger and bolder’.

Ambitieuze woorden die ook effect hebben op Time Warp NL. Het evenement is op eigen kracht al uitgegroeid tot iets bijzonders, ondertussen geldt het in Nederland als jaarlijkse hoogmis van wat de hedendaagse techno te bieden heeft, met steevast opvallende line-ups en shows gedreven door nieuwe technologie. De zevende editie van Time Warp NL, zaterdag 6 december in Utrecht, gaat weer een stapje verder, Time Warp’s 20th Anniversary Tour bereikt hier namelijk zijn climax.

Meer info hierover volgt binnenkort. Verwacht in ieder geval een line-up van zowel Nederlandse als internationale allure, evenals nieuwe, innovatieve designs en lichtshows. Geen loze beloftes, Time Warp gaat het jaar op gepaste rave-wijze afsluiten!

Om de bal aan het rollen te brengen zal het programma bekend worden gemaakt via Thunderclap, een crowd speaking platform waar Time Warp-gangers zich kunnen aanmelden om de volledige line-up te achterhalen. Zodra 2.000 deelnemers zich via social media hebben aangemeld worden alle optredende dj’s en live-acts (ergens begin september) naar buiten gebracht.

Tickets
Early Bird tickets zijn vanaf 1 september in de verkoop gegaan op www.time-warp.de. Er is een beperkt aantal van deze lager geprijsde toegangskaarten beschikbaar, daarna gaan de reguliere tickets in de verkoop. Deze reguliere kaarten kunnen overigens ook worden aangeschaft via een zogenaamd ‘termijnplan’, waarbij je slechts een aanbetaling doet en de rest van het bedrag pas vlak voor het evenement betaalt. Zonder twijfel een makkelijke manier om toegang tot Time Warp NL dit jaar zo snel mogelijk veilig te stellen.
Time Warp NL heeft zijn line-up bekendgemaakt. De zevende editie van het techno evenement, zaterdag 6 december in de Jaarbeurs Utrecht, presenteert namen als Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, Maceo Plex, Maya Jane Coles, Karenn, Sterac en Detroit Swindle. Kaarten zijn inmiddels in de verkoop via www.time-warp.de.

Time Warp NL staat dit jaar volledig in het teken van het 20-jarig bestaan van de Duitse rave. Het publiek in de Utrechtse Jaarbeurs zal dit voelen. Time Warp staat al bekend om hoogwaardige podiumdesigns en lichtshows, de technische hoogstandjes worden dit jaar nog verder uitgebreid.

De bijbehorende line-up is van hetzelfde niveau, met vaste Time Warp-gezichten als Sven Väth, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, Pan-Pot en Karotte, maar ook Time Warp nieuwkomers als Fritz Kalkbrenner, DJ Tennis, Karenn, Pfirter, Matador, Maya Jane Coles en Maceo Plex. Binnenkort wordt er nog een artiest aan de line-up toegevoegd.

Uiteraard speelt de Nederlandse scene ook een grote rol op Time Warp NL. Zo zijn live-acts als Egbert, Joop Junior en Detroit Swindle erbij, evenals dj’s Sterac (aka Steve Rachmad), ROD, Nuno Dos Santos, Juan Sanchez, Job Jobse, De Sluwe Vos, Man With No Shadow, Joran van Pol en Prunk.

Andere opvallende zaken aan deze editie van Time Warp NL, dat dit jaar een extra technozaal presenteert, is de grote hoeveelheid live-acts. Zo zijn er live-optredens van Fritz Kalkbrenner, Robert Hood, Egbert, Detroit Swindle, Henrik Schwarz, Karenn, Joop Junior en Matador.

Daarnaast biedt de rave ook een paar opvallende back2back dj-sets. Een Duits onderonsje met Monika Kruse en Karotte gezamenlijk achter de decks, het Hollandse gelegenheidsduo Joey Daniel en Ici Sans Merci, maar ook een veelbelovende technoset van Marcel Fengler met Function!

Tickets
Kaarten voor Time Warp NL zijn verkrijgbaar via de website. Early Bird tickets zijn reeds uitverkocht, momenteel zijn reguliere kaarten à € 49,- verkrijgbaar. Deze kunnen ook op termijn worden gekocht; bezoekers hoeven dan slechts de helft van de ticketprijs over te maken, om vlak voor het event de tweede helft te betalen (LET OP: wordt deze tweede helft niet voldaan voor de afgesproken datum, ontvang je geen ticket en ook geen teruggave van het eerder betaalde deel).

Later volgt een tweede lichting tickets à € 55,-. Er zijn ook combitickets verkrijgbaar inclusief hotelovernachting of backstage-toegang. Alle tickets en andere info op www.time-warp.de.

Time Warp NL
Zaterdag 6 december 2014
20.00 – 07.00 uur
Facebook event: https://www.facebook.com/events/462321833911825/
Tickets: http://www.time-warp.de/netherlands/index_eng.html

Line-up [binnenkort aangevuld met nog een artiest]:
Adriatique
Chris Liebing
De Sluwe Vos
Detroit Swindle LIVE
DJ Tennis
Egbert LIVE
Florinsz Janvier
Fritz Kalkbrenner LIVE
Henrik Schwarz LIVE
Job Jobse
Joey Daniel & Ici Sans Merci b2b
Joop Junior LIVE
Joran van Pol
Juan Sanchez
Karenn LIVE
Maceo Plex
Man with no Shadow
Marcel Fengler & Function b2b
Matador LIVE
Maya Jane Coles
Monika Kruse & Karotte b2b
Nuno dos Santos
Pan-Pot
Pfirter
Prunk
Ricardo Villalobos
Robert Hood LIVE
ROD
Sterac aka Steve Rachmad
Sven Väth
tINIFoutje gezien? Let us know!Agenda Cosmopop GmbH


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen