Party Info

TIKTAK Eclectic Music Festival


TIKTAK Eclectic Music Festival

Details

Naam: TIKTAK Eclectic Music Festival Organisatie: Girls Love DJs Locatie: Arenapark Type: buiten Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 26 juli 2014 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.tiktakfestival.nl

Genre's

Style: house

Artiesten (a-z)

  Carnage
  DVBBS
  Dyna
  Flava
  GTA
  Makj
  Sem Vox

Prijzen

Early Bird Normal: 35,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
Grote namen als Steve Aoki, Martin Garrix, DVBBS, Carnage, Yellow Claw, The Partysquad, MAKJ en GTA staan op 26 juli 2014 in het ArenApark in Amsterdam op de tweede editie van TIKTAK Eclectic Music Festival.

E&A Events, Enter Dexter en AIR pakken groots uit dit jaar en zorgen weer voor de typische trap, hiphop- en housemuziek TIKTAK crossover tijdens het outdoor festival.

Steve Aoki & Martin Garrix
TIKTAK Festival heeft twee van de meest populaire DJ’s van dit moment weten te strikken: Steve Aoki en Martin Garrix. De zeer energieke en acrobatische Steve Aoki behoeft weinig tot geen introductie. Week na week staat deze man voor een uitzinnig publiek van duizenden mensen over de hele wereld, is zeer succesvol met zijn eigen platenlabel Dim Mak en heeft het taarten gooien tot een cultsport verheven. Snelst groeiend DJ-talent Martin Garrix’ eerste hit ‘Animals’ werd een wereldwijd succes, en zijn tracks ‘Wizard’ en ‘Proxy’ bestormen de hitlijsten as we speak. De 17-jarige draaide afgelopen week als jongste dj ooit op de Mainstage van het prestigieuze Ultra Music Festival in Miami. Eerder werd hij al geëerd met een Edison Award, welke wordt gezien als de oudste en belangrijkste Nederlandse popprijs.

Andere grootheden
Carnage keert na een uitzinnig jaar terug op TIKTAK festival waar hij in 2013 zijn debuut maakte. Met zijn unieke mix van trap, house en hiphop staat hij keer op keer garant voor vuurwerk. Zijn producties worden massaal opgepikt en ook hij heeft onderhand ieder festival over de wereld al eens gesloopt.

Andere grootheden zoals DVBBS, Bassjackers, Yellow Claw, MAKJ en GTA hebben hun komst ook bevestigd. MAKJ scoorde recent nog een hit met Hardwell en bracht releases uit op labels van o.a. Sander van Doorn en Bingo Players. Eerder dit jaar nog trok hij met zijn uitverkochte tour door Europa. De broers DVBBS scoorden een mega hit met ‘Tsunami’, waarna er een stortvloed aan shows op hun touragenda verscheen. En de storm is nog lang niet gaan liggen, momenteel doet hun verwoestende track ‘Immortal’ het erg goed in de lijsten.

Het immens populaire Nederlandse trio Yellow Claw is een graag geziene act op het festival. De drie veroveren momenteel Amerika, hebben een hit met ‘Shotgun’ en zijn een begrip geworden in de dance scene. The Partysquad kreeg dit jaar in Miami de support van de uitgesproken artieste M.I.A. waar zij eerder een track voor produceerden. De internationale ambitie van dit duo ligt momenteel erg hoog en er staan mooie dingen te gebeuren voor beide heren.

Ook Major Lazer’s The Jillionaire siert het affiche van het festival, evenals gevestigde namen The Flexican & Sef, FeestDJRuud, Glowinthedark, Dyna, Dirtcaps, Sem Vox, Girls Love DJs, Lady Bee en nog veel meer.

Wees voorbereid voor een nieuwe legendarische editie van TIKTIK Eclectic Music Festival!
TIKTAK Festival maakt de laatste grote namen van haar line up bekend. Naast eerder bekend gemaakte namen als Steve Aoki, Martin Garrix, Yellow Claw en vele andere, worden er vandaag nog twee grote namen aan de line up toegevoegd. Tijdens de tweede editie van TIKTAK Festival (26 juli) zal Waka Flocka Flame live optreden. Ook Geza Weisz en Manuel Broekman worden als laatste act toegevoegd aan de line up.

Waka Flocka Flame 

Waka Flocka Flame werd bekend door zijn hit ‘Hard in da Paint’. De Amerikaanse rapper heeft ook recentelijk een track met een van de andere headliners van het festival Steve Aoki gereleased en stond samen met DVBBS en Carnage op het podium tijdens Ultra Music Festival in Miami.


Andere grootheden
Daarnaast zijn Geza Weisz en Manuel Broekman ook toegevoegd aan de line-up. Naast deze nieuwe namen staat ook snelst groeiend DJ-talent Martin Garrix op TIKTAK festival. Zijn eerste hit ‘Animals’ werd een wereldwijd succes, en zijn tracks ‘Wizard’ en ‘Proxy’ bestormen de hitlijsten as we speak. De 17-jarige draaide als jongste dj ooit op de Mainstage van het prestigieuze Ultra Music Festival in Miami en stond dit jaar twee keer op Coachella. Eerder werd hij al geëerd met een Edison Award, welke wordt gezien als de oudste en belangrijkste Nederlandse popprijs. Andere grootheden zoals DVBBS, Bassjackers, Yellow Claw, MAKJ en GTA hebben hun komst ook bevestigd. MAKJ scoorde recent nog een hit met Hardwell en bracht releases uit op labels van o.a. Sander van Doorn en Bingo Players. Eerder dit jaar nog trok hij met zijn uitverkochte tour door Europa. Het dj-duo DVBBS scoorde afgelopen jaar een mega hit met ‘Tsunami’, waarna er een stortvloed aan shows op hun touragenda verscheen. En de storm is nog lang niet gaan liggen, momenteel doet hun nieuwe single „This is Dirty" het erg goed in de hitlijsten. Ook is het immens populaire Nederlandse trio Yellow Claw een graag geziene act op het festival. De drie veroveren momenteel Amerika, hebben een hit met ‘Shotgun’ en zijn een begrip geworden in de hedendaagse dance scene.

The Partysquad kreeg dit jaar in Miami erg goeie support van de uitgesproken artieste M.I.A. waar zij eerder een track voor produceerden. De internationale ambitie van dit duo ligt momenteel erg hoog en er staan mooie dingen te gebeuren voor beide heren.

Ook Major Lazer’s The Jillionaire siert het affiche van het festival, evenals gevestigde namen The Flexican & Sef, FeestDJRuud, Carnage, Glowinthedark, Dyna, Dirtcaps, Sem Vox, Girls Love DJs, Lady Bee en nog veel meer.

Wees voorbereid voor een nieuwe legendarische editie van TIKTIK Eclectic Music Festival!
Over minder dan twee maanden, op 26 juli, strijkt het grootste eclectische dance festival van Nederland neer in het Arenapark in Amsterdam. Verdeeld over twee gigantische stages staat de top van de internationale en nationale DJ scene. Zoals Steve Aoki, Martin Garrix, Waka Flocka Flame, The Partysquad, The Flexican & Sef en nog veel meer. De originele en typische TIKTAK sound, die een brug slaat tussen Hiphop, Trap en EDM heeft inmiddels veel terrein verworven en staat voor non stop party! Om alvast in de stemming te komen brengt TIKTAK Eclectic Music festival de officiële teaser uit, gemaakt door film maker Ryan McDaniels. Bekijk de video hierboven.Foutje gezien? Let us know!Agenda Girls Love DJs


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducéé aanmelden?
Tekst met meer infoLet op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen