Party Info

The Ultimate Classics Collection


The Ultimate Classics Collection

Details

Naam: The Ultimate Classics Collection Organisatie: Onbekend Locatie: DS party- en eventcenter Type: binnen Plaats: Culemborg Datum: zaterdag 8 december 2012 Tijd: 21:30 uur - 04:00 uur Min.leeftijd: 21 jaar Website: www.crystalvenue.nl Facebook: eventpagina

Genre's

Style: pop trance

Artiesten (a-z)

  Report

Prijzen

Deurprijs: 10,00

Vervoer


Meer infoen

  • 01/11/2012
  • 13/11/2012
  • 22/11/2012
  • Bericht 4
The Ultimate Classics Collection- Golden Trance & Classics Vibe

Op de dag dat buiten de lampionnen zwieren en Halloween iedereen van angst onder de keldertrap jaagt kom Crystal Venue met het hartverwarmende bericht dat er hoop is in de duisternis! Zaterdag 8 december, als de sint alweer bijna in Spanje terug is, wordt het weer supergezellig en vooral beregoed met Golden Trance & classics Vibes op The Ultimate Classics Collection. De laatste keer is net twee weken geleden en de volgende staat weer voor de deur! Geen afkoelperiode, gewoon doorgaan, dat is het lekkerste toch?

Geen fratsen, gewoon goed
Ze hebben de beste classic trance dj's bij elkaar gezet en gewoon voor een ouderwets tientje aan de deur ben je er al bij. Geen fratsen, gewoon goeie muziek en een beregoed feest neerzetten, daar gaat het om en daar komen jullie voor! Voorverkoop? Daar deden ze vroeger toch ook niet aan?

Wederom dik knallen met top-dj's
Het lijkt wel een reclameslogan maar er kan gewoon niks anders van gemaakt worden: het WORDT gewoon dik knallen met alleen maar top-dj's aan boord! Kan ook niet anders als je de line-up eens bekijkt. Allemaal mannen die de trance groot hebben gemaakt in de begindagen en nu nog steeds wereldwijd volle zalen trekken.

Johan Gielen
Deze man is internationaal zo populair dat er bij de vorige Ultimate Classics Collection zelfs mensen uit Boekarest (Roemenië) over waren gekomen, speciaal en alleen om hem in Crystal Venue te horen draaien. Op 8 december staat hij klaar om jullie op The Ultimate Classics Collection in vuur en vlam te zetten!

Yves Deruyter
Hij komt België bijna niet uit, maar staat daar wel nog steeds elk weekend de draaitafels tot de uiterste limit te pushen en brengt zo nog duizenden feestliefhebbers tot een muzikaal hoogtepunt. Onmiskenbaar een klassieker en inmiddels vrijwel standaard aanwezig op het beste trance & classics feest ten noorden van België, The Ultimate Classics Collection!

Francois
En als we het over 'limit' hebben... Francois staat al vele jaren bekend om zijn knallende afterparties, in legendarische oude clubs als de Zino als in Afterclub The Limit maar is tot op de dag van vandaag gewoon op alle topfeesten te vinden. Overal waar hij komt wordt het tempo opgevoerd en voel je de energie gewoon uit de speakers spatten.

Cor Fijneman
Nog zo'n man die er al vanaf het eerste uur bij was en ook al vroeg bij de grote labels zoals Black Hole, In Trance We Trust of Outstanding aangesloten was. Cor Fijneman weet er altijd een superfeest van te maken met zijn meeslepende, opzwepende en gedreven trance sound. Ook op The Ultimate Classics Collection is hij een graag geziene dj en weet iedereen mee te krijgen.

Report
De nieuwste maar zeker niet minste classics dj voor The Ultimate Classics Collection draagt de naam Report en hij kent zijn classics uit de tijd dat hij er zelf op de dansvloernog op los ging. Als geen ander weet hij wat jij wil horen om een superavond te hebben met classic trance.

In het afgelopen jaar heeft The Ultimate Classics Collection zich bewezen als een beregoed feest waar iedereen altijd met een big smile rondloopt. Genieten is het om iedereen diep in trance met de handjes omhoog te zien zwieren op de lekkerste classic trance sounds. Dat was toch echt de gouden tijd vroeger, en het gevoel blijft en is nog springlevend! The Ultimate Classics Collection zorgt er voor dat het gevoel ook springlevend blijft, want zeg nou zelf: die platen van toen, daar kom je niet meer aan!
Top DJ's Online en hun digitale sporen

Je hoort ze op de radio, je luistert naar ze op internet of via je mobiel en je ziet ze natuurlijk op feesten. Je weet niet half hoe digitaal intussen de meeste DJ's zijn. Social media, muziek-outlet's, partysites en online magazines, noem maar op. Hoe zit dat bijvoorbeeld bij de DJ's die op 8 december komen draaien op The Ultimate Classics Collection in Crystal Venue? Duik even mee en kom spoorzoeken naar de mannen die het lekkerste classics feest van midden Nederland neerzetten. Dan ben je op het feest straks
helemaal op de hoogte van de laatste ins- en outs van jouw favoriet.

Het mooiste Classics feest komt er weer aan! Wanneer je naar een feest gaat, gaat het natuurlijk om de muziek. Die bepaalt het karakter van de hele avond, en de DJ's geven daar een invulling aan. The Ultimate Classics Collection heeft er een set dj's bij staan die het klappen van de zweep zeker onder de knie hebben. Dat is niet zomaar een rijtje, de meeste van hen zijn niet alleen een naam, maar ook een begrip in de internationale DJ-
scene.

No presale, vol = vol
Het mooie van classics is dat alles een beetje vintage mag zijn. Net als vroeger hoef je voor dit feest niet ver vantevoren je kaartje te halen. Geen early-bird acties, geen combi tickets, geen gekkigheid, gewoon € 10,- bij de kassa en lekker doorfeesten tot de kleine uurtjes. Maar zorg wel dat je op tijd komt want als de zaal vol is, sta je voor een dichte
deur!

Social Media DJ's
Anno 2012 heeft elke DJ die een beetje serieus is om aan de bak te komen wel een aantal Social Media profielen. Het is de ideale manier om met je fans en collega's in contact te blijven. De Facebook pagina's, MySpace profielen en Twitter accounts zijn haast niet te tellen. Wat doen de DJ's van The Ultimate Classics Collection?

Johan Gielen:
http://www.johangielen.com/ (Official site)
https://www.facebook.com/johangielenofficialfanpage (Facebook)
http://www.myspace.com/johangielen (MySpace)
http://twitter.com/johan_gielen (Twitter)
Yves Deruyter:
http://www.ydr.be/ (Official site)
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=34523722553&ref=mf#/pages/Yves-
Deruyter/33224195609?ref=ts (Facebook)
http://www.myspace.com/yvesderuyter (MySpace)
http://twitter.com/yvesderuyter (Twitter)
Francois:
http://www.djfrancois.nl/ (Official site)
https://www.facebook.com/DJFrancoBaresi (Facebook)
http://www.myspace.com/francobaresiofficial (MySpace)
http://twitter.com/DJ_FrancoBaresi (Twitter)
Cor Fijneman:
http://www.djcorfijneman.com/ (Official site)
https://www.facebook.com/cor.fijneman.39 (Facebook)
http://www.myspace.com/corfijneman (MySpace)
https://twitter.com/Corfijneman (Twitter)
Report:
http://www.djreport.nl/ (Official site)
https://www.facebook.com/djreport (Facebook)
https://twitter.com/#!/djreport (Twitter)

Where's the music
Natuurlijk is het leuk om je favoriete artiest niet alleen te volgen via de social media. Het is nog veel leuker om ze te beluisteren op het moment dat jij dat wil. Ook dat is via internet natuurlijk een makkie. Waar vindt je nou de sounds van The Ultimate Classics Collection DJ-squad terug? Ze hebben het even voor je uitgezocht, dan kun je nu alvast genieten van wat je op zaterdag 8 december te wachten staat!

Johan Gielen:
http://soundcloud.com/johan-gielen-offical (Soundcloud)
http://www.beatport.com/artist/johan-gielen/4682 (Beatport)
http://itunes.apple.com/nl/podcast/johan-gielen-global-sessions/id278803788 (iTunes)
http://www.youtube.com/user/johangielenoffical (Youtube)
Yves Deruyter:
http://soundcloud.com/yvesderuyter (Soundcloud)
http://www.beatport.com/artist/yves-deruyter/643 (Beatport)
https://itunes.apple.com/us/artist/yves-deruyter/id60732404 (iTunes)
http://www.youtube.com/user/DJYDR (Youtube)
Francois:
http://soundcloud.com/francobarsi (Soundcloud)
http://www.beatport.com/artist/franco-baresi/269303 (Beatport)
http://www.youtube.com/user/DJFrancoBaresiTV (Youtube)
Cor Fijneman:
http://soundcloud.com/fijneman (Soundcloud)
http://www.beatport.com/artist/cor-fijneman/188686 (Beatport)
https://itunes.apple.com/us/artist/dj-cor-fijneman/id265786217 (iTunes)
http://www.youtube.com/user/djcorfijneman (Youtube)
Report:
http://soundcloud.com/djreport/ (Soundcloud)
http://www.beatport.com/artist/dj-report/269302 (Beatport)
http://www.youtube.com/user/djr3port/ (Youtube)


Zo, die hoef je dan alvast niet meer op te zoeken! Bookmark dit persbericht en je hebt alle links naar dr DJ's van The ultimate Classics Collection voor altijd bij elkaar!

The Ultimate Classics Collection Channel op Crystal Venue
Wist je dat Crystal Venue voor elk feest een eigen channel heeft? Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste foto's van jou favoriete feest. Je kan rechtstreeks via het channel ook je comments geven via Facebook, en de nieuwsberichten delen via Facebook, Twitter, Google+ en Myspace! Bekijk het channel van The Ultimate Classics Collection op www.crystalvenue.nl

Het allerdikste classics feest staat weer voor de deur! Zaterdag 8 december gaat de deur om 22:30 open, en je weet het: vol = vol. Vanaf het begin staan de toppers van hierboven voor je klaar om er een geweldig feest van te maken! En je bent nu voorbereid, dus je weet dat je dit niet wilt missen!
The Ultimate Classics Collection: No bull, this is the real thing!

Zaterdag 8 december is het tijd om een vlucht naar het glorierijke verleden te maken en opnieuw die extase te voelen die je toen al in vervoering bracht en je voorgoed aan de house en trance muziek verslaafd maakte. Geen slap aftreksel maar 'The Real Thing' met de DJ's die toen al de toon zetten en nu nog steeds precies weten hoe ze jou lekker in je vel kunnen laten zitten. The Ultimate Classics Collection gaat voor de sfeer, de gezelligheid, de energie die door je lijf giert en de muziek die je in hogere sferen gaat brengen en dat altijd al heeft gedaan!

Herinner je je de allervetste platen uit de begintijd van de house? De knallende jaren negentig en het prille begin van 2000? De dikke tracks die volle zalen met de handjes in de lucht en de ogen dicht lieten wegzweven? De muziek die nu nog steeds aan de basis staat van de beste sets en die nog dagelijks gebruikt worden in talloze remixen?

Even terug naar 1993
Baseren we ons op de uitgebreide database van Partyflock.nl dan zie je dat twee van de DJ's op The Ultimate Classics Collection in dat jaar als eerste vermeld staan in de agenda's. Toen ging het allemaal goed beginnen voor Francois en Yves Deruyter. Yves staat als eerste genoteerd op een feest in januari 1993, en Francois stapt de agenda binnen in september. Je ziet het zelf: niet alleen kun je op The Ultimate Classics Collection de allerlekkerste classics horen, ze worden ook nog eens gedraaid door de DJ's die als
geen ander weten hoe het toen eraan toe ging op de feesten!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dbLmHEs1T7A

De jaren rond het millenium: wereldsterren!
Wie ook al eerder dan dat is begonnen maar pas later de agenda binnenstapt is Johan Gielen die op Partyflock.nl als eerste genoteerd staat op een feest in april 1998. Hij begon echter al op zijn 17e te draaien en zijn eerste residency was in een club in (of all places) Tokyo! Deze man is werkelijk wereldwijd bekend om zijn energieke sets en zijn opzwepende optredens. Nog weer iets later, in april 2001, komt ook Cor Fijneman de agenda binnengelopen. Deze trance-held kent inmiddels ook iedereen en gooit hoge ogen met zijn heerlijke eigen sounds. Geen wonder dat hij producties uit kan brengen op toonaangevende labels als Black Hole (Tiësto), In Trance we Trust of Outstanding. Dus ook de periode rondom
het jaar 2000 zal goed vertegenwoordigd zijn op The Ultimate Classics Collection op 8 december.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=06hMIjzwMwA

Ook nu nog Classics liefhebbers
De platen van toen zijn niet alleen interessant voor de mensen van toen. Ook nu nog worden die platen door veel DJ's goed opgepakt en met liefde gebracht. Daar is Report een mooi voorbeeld van. Hij komt 'pas' de agenda binnen in maart 2010. Maar voor 2000 genoot hij al van de lekkerste trance en classics platen op de feesten her en der. Als DJ draait hij natuurlijk niet alleen classics, maar voor The Ultimate Classics Collection nu wel. Hij zal op 8 december vooral die mooie oude platen nieuw leven inblazen en vertalen naar anno 2012.

Klassieke prijzen, classic party
Niet alleen de platen zijn classics, ook het feest zelf is helemaal Classic! Zo doen ze niet aan voorverkoop, maar betaal je gewoon een tientje aan de deur. Weliswaar euro en helaas geen guldens meer, maar het blijft hetzelfde gevoel. Daarnaast wordt je op The Ultimate Classics Collection natuurlijk verwend met vers fruit, lekkere verkoelende ijsjes en hartige hapjes tussendoor. Aan alles is gedacht!

The Ultimate Classics Collection channel op Crystal Venue
Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste foto's van The Ultimate Classics Collection? The Ultimate Classics Collection heeft een eigen channel op www.crystalvenue.nl waar je behalve het laatste nieuws en foto's ook rechtstreeks via het channel je comments kunt geven via Facebook, Twitter, Google+ en Myspace! Ga naar www.crystalvenue.nl en klik op het logo van The Ultimate Classics Collection! Tot 8 december allemaal!
Johan Gielen, de Belgische Yves Deruyter, Black Hole's Cor Fijneman, Francois en eigentijdse dj Report samen voor maar een tientje? Dat is bijna niet te geloven maar wel waar! Bij Crystal Venue in Culemborg, tussen Utrecht en Brabant kan het, op The Ultimate Classics Collection op zaterdag 8 december. Daar komen deze mannen samen om, opgezweept door Mc UB, een topfeest neer te zetten met de allerbeste classics en trance-classics uit de 90-er jaren en het begin van deze eeuw. Lees het allemaal hier op Guestzone!

Zaterdag 8 december is het tijd om een vlucht naar het glorierijke verleden te maken en opnieuw die extase te voelen die je toen al in vervoering bracht en je voorgoed aan de house en trance muziek verslaafd maakte. Geen slap aftreksel maar 'The Real Thing' met de DJ's die toen al de toon zetten en nu nog steeds precies weten hoe ze jou lekker in je vel kunnen laten zitten.

Herinner je je de allervetste platen uit de begintijd van de house? De knallende jaren negentig en het prille begin van 2000? De dikke tracks die volle zalen met de handjes in de lucht en de ogen dicht lieten wegzweven? De muziek die nu nog steeds aan de basis staat van de beste sets en die nog dagelijks gebruikt worden in talloze remixen? Deze mannen gaan ze voor jou weer nieuw leven in blazen op The Ultimate Classics Collection:

Johan Gielen
Deze man is internationaal zo populair dat er bij de vorige Ultimate Classics Collection zelfs mensen uit Boekarest (Roemenië) over waren gekomen, speciaal en alleen om hem in Crystal Venue te horen draaien. Op 8 december staat hij klaar om jullie op The Ultimate Classics Collection in vuur en vlam te zetten!

Yves Deruyter
Hij komt België bijna niet uit, maar staat daar wel nog steeds elk weekend de draaitafels tot de uiterste limit te pushen en brengt zo nog duizenden feestliefhebbers tot een muzikaal hoogtepunt. Onmiskenbaar een klassieker en inmiddels vrijwel standaard aanwezig op het beste trance & classics feest ten noorden van België, The Ultimate Classics Collection!

Francois
En als we het over 'limit' hebben... Francois staat al vele jaren bekend om zijn knallende afterparties, in legendarische oude clubs als de Brabantse (after-)clubs Zino en The Limit maar is tot op de dag van vandaag gewoon op alle topfeesten te vinden. Overal waar hij komt wordt het tempo opgevoerd en voel je de energie gewoon uit de speakers spatten.

Cor Fijneman
Nog zo'n man die er al vanaf het eerste uur bij was en ook al vroeg bij de grote labels zoals Black Hole, In Trance We Trust of Outstanding aangesloten was. Cor Fijneman weet er altijd een superfeest van te maken met zijn meeslepende, opzwepende en gedreven trance sound. Ook op The Ultimate Classics Collection is hij een graag geziene dj en weet iedereen mee te krijgen.

Report
De nieuwste maar zeker niet minste classics dj voor The Ultimate Classics Collection draagt de naam Report en hij kent zijn classics uit de tijd dat hij er zelf op de dansvloer nog op los ging. Als geen ander weet hij wat jij wil horen om een superavond te hebben met classic trance.

In het afgelopen jaar heeft The Ultimate Classics Collection zich bewezen als een beregoed feest waar iedereen altijd met een big smile rondloopt. Genieten is het om iedereen diep in trance met de handjes omhoog te zien zwieren op de lekkerste classic trance sounds. Dat was toch echt de gouden tijd vroeger, en het gevoel blijft en is nog springlevend! The Ultimate Classics Collection zorgt er voor dat het gevoel ook springlevend blijft, want zeg nou zelf: die platen van toen, daar kom je niet meer aan!

The Ultimate Classics Collection channel op Crystal Venue
Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste foto's van The Ultimate Classics Collection? The Ultimate Classics Collection heeft een eigen channel op www.crystalvenue.nl waar je behalve het laatste nieuws en foto's ook rechtstreeks via het channel je comments kunt geven via Facebook, Twitter, Google+ en Myspace! Ga naar www.crystalvenue.nl en klik op het logo van The Ultimate Classics Collection! Tot 8 december allemaal!

Wanneer: Zaterdag 8 december, 22:30 – 05:00
Wat: The Ultimate Classics Collection
Waar: Crystal Venue, Beesdseweg 1a, Culemborg
Wie: Johan Gielen, Yves Deruyter, Francois, Cor Fijneman, Report, Mc UB
Hoeveel: € 10,- deurverkoop (geen vvk)Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.279 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.279 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen