Party Info

Summerlake Outdoor Festival


Summerlake Outdoor Festival

Details

Naam: Summerlake Outdoor Festival Organisatie: Summerlake Festival, First2Dance Locatie: Wijkpark Molenvliet Type: buiten Plaats: Woerden Datum: zaterdag 17 september 2011 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.summerlake.nl

Genre's


Artiesten (a-z)

  Erick E
  Invite
  Remy

Prijzen

Regular Normal: 29,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • 13/07/2011
  • 09/09/2011
Het Summerlake Outdoor Festival bestaat vijf jaar en is uitgegroeid tot één van de leukste afsluiters van het festivalseizoen. Het festival brengt in een intieme setting ruim 5.000 liefhebbers samen die het beste willen in dance music, community spirit en good life.

Om het vijfjarige jubileum spectaculair te vieren wordt er groots uitgepakt: 'De vijfde editie is bigger and better!'
Summerlake Outdoor bestaat dit jaar 5 jaar! Wat in 2007 begon als intiem festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé afsluiting van het nederlandse festival seizoen. Dance liefhebbers omcirkelen daarom met een rode marker zaterdag 17 september in hun agenda. Want dan wordt van 12:00 tot 23:00u het wijkpark Molenvliet in Woerden weer omgebouwd tot waar dansparadijs.

Vandaag maakt First2Dance de complete line-up bekend van de jubileum editie. Het festival, dat zich kenmerkt door een intieme festival locatie, betaalbaar eten en drinken, gratis toiletten, is er in geslaagd een lekker gevarieerd en veelzijdig programma neer te zetten. Kortom: dé perfecte afsluiter van het festivalseizoen!!!

Op de SLAM!FM mainstage wordt het publiek getrakteerd op een zonnige mix van funk, electro, club en house! Daar staan Nederlandse toppers als Funkerman, Vato Gonzalez, Quintino, Erick E en Luciën Foort geprogrammeerd.

De Utrechtse techno organisatie Solid Grooves, biedt ook dit jaar in haar tent het beste in techno. Miss Djax zal met haar harde en compromisloze techno en acid de Solid Grooves tent doen schudden! De "Haagse Held" Remy maakt samen met o.a Secret Cinema, Invite, Mike Drama en Peter Horrevorts maken het programma compleet.

Nieuw dit jaar is de samenwerking met PT Events. Bekend van onder meer Grotesque en In Search of Sunrise. In deze tent komen de liefhebbers van de 'Balaeric Sound' maximaal aan hun trekken. Internationale artiesten als Alex M.O.R.P.H en Lange staan naast Nederlandse DJ's als Jochen Miller, RAM, Sied van Riel en Artento Divini geprogrammeerd.

Bij deze het totale programma per stage op een rij:

SLAM!FM Mainstage

Funkerman,
Vato Gonzalez & MC Tjen
Quintino
Erick E
Luciën Foort
Marc Benjamin
Stefan Vilijn
Hosted by Zawdi MC


Solid Grooves Techno Stage

Miss Djax
Remy
Secret Cinema
Invite
Mike Drama
Peter Horrevorts
Remigius
PakPak

Grotesque Stage

Alex M.O.R.P.H
Lange
Jochen Miller
RAM
Sied van Riel
Artento Divini
Eddie Sender
Adam Seller
Jay Junior

Kaartverkoop

Eind april waren de Early Bird tickets uitverkocht. De verkoop van de reguliere tickets is sindsdien gestart en gaat erg goed! Voorkom teleurstellingen en bestel je kaartjes tijdig via www.summerlake.nl of haal ze bij de dichtstbijzijnde Primera winkels en vier het 5 jarige jubileum van Summerlake Outdoor!
We zijn bijna klaar voor een onvergetelijke 5e editie van het Summerlake Outdoor Festival!

Hierbij de volledige timetable en alle belangrijke informatie voor aanstaande zaterdag 17 september!
Slam!fm Mainstage (electro, Club, House):
12:00 - 14:00 Marc Benjamin
14:00 - 15:30 Stefan Vilijn
15:30 - 17:00 Funkerman
17:00 - 18:30 Luciën Foort
18:30 - 20:00 Vato Gonzalez & Mc Tjen
20:00 - 21:30 Erick E
21:30 - 23:00 Quintino

Solid Grooves Stage (minimal, Techno):
12:00 - 13:30 Remigius
13:30 - 15:00 PakPak
15:00 - 16:30 Peter Horrevorts
16:30 - 18:00 Secret Cinema
18:00 - 19:30 Remy
19:30 - 21:00 Invite
21:00 - 22:00 Live: Miss Djax
22:00 - 23:00 Mike Drama

Grotesque Stage (progressive, Trance):
12:00 - 13:00 Jay Junior
13:00 - 14:00 Adam Seller
14:00 - 15:00 Eddie Sender
15:00 - 16:00 Artento Divini
16:00 - 17:30 Alex M.O.R.P.H.
17:30 - 19:00 Sied van Riel
19:00 - 20:30 Jochen Miller
20:30 - 22:00 Lange
22:00 - 23:00 RAM
TICKETS

Heb je nog geen tickets koop ze vandaag via onze Facebook pagina voor slechts € 25,00 online! Alleen als het festival niet uitverkocht is zal er deurverkoop zijn. Zonde van je geld?! Want bezoekers die te lang wachten met beslissen betalen bij de entree € 37,00. De poorten van Summerlake Outdoor sluiten zaterdag om 20.00 uur ’s avonds. Je kunt daarna niet meer het terrein op!

PINNEN

Er is op het terrein een speciale internetverbinding aangelegd zodat je munten en sigaretten met pin kunt betalen. We hopen het niet maar het kan zijn dat de techniek ons in de steek laat! Zorg daarom ook voor voldoende cash geld!!

WEERSVOORSPELLINGEN

Het is een van de natste festival seizoenen sinds jaren. Op dit moment zijn de lange termijn voorspellingen goed! Tegen het einde van de week meer zon, ruim 18 graden en minder dan 1 mm neerslag! Hoe dan ook ........ niets weerhoudt ons er van he-le-maal los te gaan zaterdag aanstaande!
Want de Nederlandse festivalganger bereid zich gewoon goed voor! Een kleurrijke regenjas voor een onverwachte regenbui en je coolste zonnebril voor de voorspelde zonnestralen! Let op: paraplu's zijn niet toegestaan en worden bij de ingang ingenomen. Zonnebrand mag uiteraard wel mee naar binnen!

Regenjas vergeten? No worries! We hebben voor alle bezoekers poncho’s besteld. Die kunnen gratis bij de barren worden afgehaald mocht er een buitje vallen. Daarnaast zijn er twee grote circustenten waar je overdekt volledig los kunt gaan!

LOCKERBOX

Lockerbox is aanwezig met voldoende kluisjes om spullen in te bewaren. Het is mogelijk om hier tussentijds spullen uit te halen of bij te leggen. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen.

LOCATIE

Het festivalterrein is gelegen aan de Waardsebaan in Woerden. Heb je routenavigatie voer dan Parklaan in! Neem afslag Woerden (A12) en volg de borden Centrum. Na tankstation BP ga je bij de 1e stoplichten linksaf de Wulverhorstbaan op. Neem de 2e afslag op de rotonde en sla vervolgens bij de eerstvolgende stoplichten linksaf de Waardsebaan op richting de Parklaan. Volg na ongeveer 600 meter de aanwijzingen van de stewards op.

PARKEREN

Vlakbij het festivalterrein kun je parkeren in de daarvoor aangewezen gebieden. Zorg er voor dat je per auto € 8,00 klaar hebt liggen, zodat je niet lang hoeft te wachten bij de stewards in de gele hesjes! Parkeren in de wijk wordt afgeraden. De politie zal de hele dag hierop controleren en bekeuren!

Gratis parkeren kan ook! Bij het Stationsplein (zuidzijde). Vanaf daar ben je in ca. 5 minuten met de pendelbus voor € 3,00 op het festivalterrein.

OPENBAAR VERVOER

Het Summerlake Outdoor Festival is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Woerden heeft directe aansluitingen met bus en trein naar alle grote steden. Kijk op www.9292ov.nl voor de actuele tijden.

Vanaf 12.00u tot 17.00u rijden vanaf station Woerden (zuidzijde!) pendelbussen richting het festivalterrein. Met deze pendelbus ben je in ca. 5 minuten op het festivalterrein. Bespaar tijd en betaal gepast! Een retourticket koop je voor € 3,00 in de bus. Vanaf 20.00u tot 23.45u rijden de bussen vanaf het festivalterrein terug naar station Woerden.

LEGITIMATIE

Vanaf 18 jaar en ouder mag je naar binnen. Als er om je legitimatie wordt gevraagd en je kunt deze niet laten zien, dan moet je helaas een jaartje overslaan.

EHBO

OP het festival terrein is een EHBO post aanwezig. Voel je je niet lekker tijdens het dansen? Loop gerust naar een beveiliger toe, hij zal je de weg wijzen naar de EHBO.

ROKEN

Het rookverbod geldt ook op Summerlake Outdoor!! Je mag dus niet in onze tenten roken. Rook je in de openlucht, gooi dan niet zomaar je sigaret op de grond – maak ‘m goed uit en gooi ‘m in de prullebak!

CAMERA

Hoe meer foto's hoe beter. Geen probleem dus om je (digitale) camera mee te nemen. Deel ze met ons via onze Facebook pagina en je maakt ook nog eens kans op gratis toegang voor de 2012 editie! Professionele apparatuur voor foto's en video's is niet toegestaan.

Tot zaterdag!

DATUM: 17 september 2011
LOCATIE: Stadspark Molenvliet, Waardsebaan te Woerden
TIJD: 12:00 - 23:00u
MUZIEKSTIJLEN
Club, electro, groove, house, minimal, progressive, techhouse, techno, trance

ENTREE PRIJZEN (EXCL. FEE)

FACEBOOK: € 25,00 (alleen via Facebook te bestellen) DEURVERKOOP: € 37,00 (indien beschikbaar)Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.267 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.267 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen