Party Info

Sneakerz Festival


Sneakerz Festival

Details

Naam: Sneakerz Festival Organisatie: Party Planners B.V. Locatie: Aquabest Type: buiten Plaats: Best Datum: zaterdag 18 september 2010 Tijd: 11:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.sneakerzfestival.nl

Genre's


Artiesten (a-z)

  Erick E
  KruH
  Muzzaik
  Ralvero

Prijzen

Early Bird Normal: 25,00 Regular Normal: 37,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • Bericht 1
SNEAKERZ FESTIVAL BIEDT BUZZING BEATS

De zesde editie, met zes podia (waarvan eentje rondvarend op het water), bemand door meer dan 60 artiesten: Sneakerz Festival! Zaterdag 18 september, recreatiegebied Aquabest bij Eindhoven. Verwacht house, tech, disco en ook nederhop. Volgens Sneakerz traditie is er ruimte voor creativiteit en jong talent - dj's, producers, mc's, dansers, entertainers, kunstenaars - en wordt er véél geboden voor weinig. Iedere dinsdag kunnen er fijne prijzen gewonnen worden met het fotospel 'De sneakerz van..?’ en de Soundcloud game 'Raad-je-Plaatje', via de Sneakerz Festival website en Social Media.

MAINSTAGE
De track 'Smells Like Teen Spirit' van Rene Amesz & Baggi Begovic staat deze week op nummer 1 in de UK Buzz Chart! Deze toonaangevende lijst voorspelt wie er de komende tijd in de wereldwijde hitlijsten te vinden zijn. Rene en Baggi hoor je back2back op het Main Stage van Sneakerz Festival. Evenals de internationale dj-grootheden Funkerman, Benny Rodrigues, Bingo Players & Tony Scott, Groovenatics, Kruh en Sandro Silva. Zacht als het kan en hard als het moet zijn de opzwepende vocalen van Mitch Crown en Yanto; de Masters of Ceremony van het hoofdpodium.

SNEAKERZ MUZIK
Vorige week op nummer 1 (en deze week op nummer 9) van diezelfde Buzz Chart staat 'Something Going On' van Prok & Fitch. Dit Britse dj-duo is één van de headliners op het Sneakerz MUZIK podium! Nog zo'n talentvol buitenlands duo in deze area is Muzzaik uit Hongarije. Van eigen bodem zijn het de upcoming dj/producers Skitzofrenix, Yasmin Le Bon, Nicky Romero, Carl Tricks en Ralvero die het geluid van platenlabel Sneakerz MUZIK presenteren. Meer sfeerverhogende geluiden mogen verwacht worden van Roga ('rough, rugged & raw', tegenwoordig de vaste MC van Housequake) en MC Bizzey (o.a. te horen op de derde schijf van de cd-box 'Sneakerz MUZIK Summer Sessions'). Meer info: www.sneakerzmuzik.nl.

SMAAKSTOF
Nieuwkomer in de scene is 'Smaakstof', dat zaterdag 18 september vertegenwoordigd wordt door een tiental muzikale chef-koks. Smaakvolle techhouse-klappers en meer dansbare delicatessen krijg je voorgeschoteld door: Kaiserdisco, De Man Zonder Schaduw, Warren Fellow, Joris Voorn, Erick E, DJ Madskillz, Youri Donatz, Timo Romme, Franky Rizardo en Bjorn Wolf. Smaakstof verzorgt deze zomer de zondagen bij Beachclub BLM9 (Bloemendaal aan Zee) en host naast Sneakerz Festival ook een eigen area op Dance Valley. Niet alleen de Smaakstof vierkwartsmaat maar ook de bijbehorende spraakmakende video's hebben aardig wat stof doen opwaaien. Voor aflevering 1 t/m 3 en meer info: www.smaakstof.nu.

GELAZER
Ze kleuren nooit binnen de lijntjes en hebben lak aan principes: Gelazer! - DJ Shagspeare & MC Lady Bee, aangevuld met wisselende contacten - is de brutaalste party bende van Nederland. Overal waar ze komen breken ze de tent af met disco, house, eclectic beats, hiphop en r&b. Niet voor niets was het Gelazer! podium de grote verrassing van Sneakerz Festival 2009. Ook dit jaar hebben ze een prettig gestoorde bende muzikale vrienden uitgenodigd om hun podium te bemannen: Darkraver, DJ Rockid vs. Oliver Twizt, Ruben van der Meer, DJ Jean, Tony Cha Cha, Fullscale, Shit is Bangin', Brothers in the Booth, 2MuchLipstick, Vato Gonzalez feat. MC Tjen, DJ Irwan en The Partysquad! Meer info: www.gelazer.com.

LIVE STAGE
Vorig jaar lanceerde Sneakerz Festival een Live Stage, wat een groot succes bleek. Daarom ook in 2010: een vijftal driekwartier durende miniconcerten! Het neusje van de Hollandse hiphop-zalm wordt ditmaal voorgeschoteld door Superjam (Diggy Dex, DNS, Skiggy Raps & Nathan), Zwartlicht, Nizzle & Aasgier feat. Bizzey, Opposites en Extince! Host van de dag is Jay Colin. Er staan vaste tijden voor de optredens die vooraf duidelijk worden aangekondigd. Het podium gaat steeds circa 15 minuten voor elk optreden open voor bezoekers die een show willen meepakken.

FLOATING AREA
Zin in een privé feestje temidden van het festivalgedruis? Buiten de areas aan het water is er ook een feestje op het water! In samenwerking met Jägermeister is er speciaal voor Sneakerz een boot gebouwd met dansvloer, dj booth, bar en toilet. Er passen zo'n 150 bezoekers op de party float.
Gedurende het festival vertrekt de boot een aantal keer vanaf het strand, om steeds een klein uurtje rond te varen op het water van Aquabest.

SPELLETJES
Sinds dinsdag 3 augustus tot aan het Sneakerz Festival kunnen er wekelijks dikke prijzen gewonnen worden, door iedereen die een klein beetje verstand heeft van de Sneakerz artiesten en muziek. Bij het fotospel 'De sneakerz van..?’ wordt een artiest zonder hoofd maar met z'n favoriete gympies aan getoond. Bij de Soundcloud game 'Raad-je-Plaatje' wordt bij een bepaald tijdstip in de mix de naam van de track & producer gevraagd. Iedere dinsdag verschijnt er een nieuwe foto en een nieuwe Soundcloud mix. De prijsvragen (foto's & mixen) en de inhoud van het volledige prijzenpakket vind je op de volledige vernieuwde website www.sneakerzfestival.nl en ook in de Social Media: www.sneakerz.hyves.nl, www.facebook.com/SneakerzNL en www.twitter.com/SneakerzNL. Meedoen? Ga naar: http://invitation.paylogic.nl/partyplanners/?mmid=27835, kies het juiste spel, vul je contactgegevens in en plaats je antwoord in het motivatievak.

Zaterdag 31 juli vond het gratis toegankelijke feest 'Sneakerz in de Stad' plaats op het Stadhuisplein in Eindhoven. EDtv maakte een reportage: http://www.youtube.com/watch?v=DTISG5NAPiI.

Sneakerz Festival zaterdag 18 september : het laatste outdoor feestje van het seizoen. Nog één keer buiten spelen! Tickets koop je via: www.sneakerzfestival.nl, www.sneakerzmuzik.nl, www.sneakerz.nl en www.1management.nl.Foutje gezien? Let us know!Agenda Party Planners B.V.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen