Party Info

Sensation


Sensation

Details

Naam: Sensation Editie: Welcome to the Pleasure Dome Organisatie: ID&T Locatie: Johan Cruijff ArenA Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 5 juli 2014 Tijd: 21:00 uur - 04:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.sensation.com Facebook: eventpagina

Artiesten (a-z)

  Chuckie
  NERVO

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Op zaterdag 5 juli beleeft de Amsterdam ArenA de wereld-première van Sensation ‘Welcome to the Pleasuredome’. Het thema van The World’s Leading Dance Event, dat vandaag bekend werd gemaakt, staat in het teken van de ultieme speeltuin voor volwassenen. Wat belooft een zinnenprikkelende show te worden, neemt fans van over de hele wereld mee in een nacht vol onbevangen plezier en verleiding. ´Welcome to the Pleasuredome´ is de première van de internationale tournee die de komende 3 jaar, 5 continenten aandoet. Deze eerste editie trekt jaarlijks meer dan 40.000 danceliefhebbers uit ruim 75 verschillende landen aan.

De kaartverkoop start op zaterdag 29 maart om 10.00 uur ’s ochtends via Sensation.com. Wie via de site een travel package boekt kan echter nu al tickets reserveren in combinatie met een hotelovernachting.

Enjoy the ride of a lifetime
“We zijn dit jaar wederom aan de slag gegaan met de nieuwste techniek om een innovatief decor te ontwerpen met waanzinnige special effects. Het resultaat wordt het hoogste decor dat we ooit hebben ontwikkeld. Een enorme uitdaging, des te meer omdat we voor het eerst alle elementen van de show zo hebben gebouwd dat de hele show ook in de openlucht kan plaatsvinden, ”vertelt Duncan Stutterheim, mede-oprichter van ID&T.

‘Welcome to the Pleasuredome’ wordt een carrousel voor de zintuigen”, vervolgt Stutterheim. “De dj’s nemen het publiek mee in een verleidelijke reis door een gigantische speeltuin waar oneindig ontdekt kan worden. De combinatie van lichtshows, acrobatiek, danseressen, pyro-artiesten en het publiek gaan weer voor een epische nacht zorgen.” De line-up van Sensation wordt half maart bekend gemaakt.

10,000 HOURS maatschappelijk partner
Sensation ondersteunt stichting 10,000 HOURS. Wereldwijd inspireert 10,000 HOURS jonge mensen om hun tijd te doneren en daarmee iets goeds voor een ander te doen. Van het renoveren van speelplaatsen voor kinderen met een verstandelijke beperking, tot het planten van bloemen voor ouderen in verzorgingshuizen. De ondersteuning gebeurt op twee manieren. Wie een ticket voor de wereldpremière van Sensation aanschaft, doneert allereerst automatisch €0,50 aan 10,000 HOURS. Sensation verdubbelt vervolgens deze inzet. Daarnaast organiseren Sensation en 10,000 HOURS een vrijwilligersdag op 31 mei in de omgeving van de Amsterdam ArenA. Tijdens deze dag krijgen bezoekers de kans hun uren te doneren en iets terug te doen. Inschrijven hiervoor kan tot 24 maart via www.10000hours.nl.

Over Sensation
Wat in 2000 begon als eenmalige happening in de Amsterdam ArenA, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal fenomeen dat 30 landen bezocht, en ruim 2 miljoen bezoekers heeft getrokken. Sensation maakt telkens haar naam waar met thema's waarin het publiek betrokken wordt door middel van de witte dresscode. Het concept won awards voor 'best event of the year' in onder meer Nederland, Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken. Sensation gebruikt de positieve kracht van muziek en dans als een universele taal die miljoenen mensen met elkaar verbindt.
Vandaag maakt Sensation de line-up bekend van de nieuwe show ‘Welcome to the Pleasuredome’. Op zaterdag 5 juli zullen (inter)nationale top dj’s de Amsterdam ArenA domineren. Sensation icoon Mr. White verzorgt de impactvolle opening van de zinnenprikkelende show die in het teken staat van de ultieme speeltuin voor volwassenen. De Nederlandse Chuckie, Nicky Romero en Martin Garrix vormen samen met de duo’s Dimitri Vegas & Like Mike en NERVO de line-up van ‘Welcome to the Pleasuredome’. Kaartverkoop start op zaterdag 29 maart om 10.00 uur (CET) via Sensation.com.

Een carrousel voor de zintuigen
Dit jaar overstijgt Sensation zijn grenzen door de bouw van het hoogste decor ooit met spectaculaire special effects die nooit eerder zijn vertoond. “De vernieuwde showelementen in combinatie met ’s werelds grootste dj’s zorgen voor een sensationele en verleidelijke reis, waarbij alle zintuigen van het publiek geprikkeld worden”, vertelt Duncan Stutterheim.

(inter)Nationale top dj’s
Martin Garrix maakt deze zomer zijn debuut op Sensation. Het grote talent brak op zeventienjarige leeftijd in 2013 door met het nummer ‘Animals’ en staat inmiddels stevig in de DJ Mag top 100. Ook voor het eerst op Sensation zijn de Australische zusjes NERVO, o.a. bekend van het nummer ‘You’re gonna Love again’ en de Belgische broers Dimitri Vegas & Like Mike van het nummer ‘Mammoth’. Publieksfavorieten van Sensation die achter de draaitafel zullen staan zijn Nederlandse grootheden Nicky Romero en Chuckie. “De combinatie van internationale grootheden en Nederlandse kopstukken maakt deze line-up wat mij betreft de sterkste van Sensation ooit”, sluit Stutterheim af.

10,000 HOURS nieuwe maatschappelijk partner
Sensation ondersteunt Stichting 10,000 HOURS als global partner. Vandaag maakt Duncan Stutterheim bekend dat hij ambassadeur is van 10,000 HOURS. Wereldwijd inspireert 10,000 HOURS jonge mensen om hun tijd te doneren en daarmee iets goeds voor een ander te doen. Van het renoveren van speelplaatsen voor kinderen met een verstandelijke beperking, tot het planten van bloemen voor ouderen in verzorgingshuizen. De ondersteuning gebeurt op twee manieren. Wie een ticket voor de wereldpremière van Sensation aanschaft, doneert allereerst automatisch €0,50 aan 10,000 HOURS. Sensation verdubbelt vervolgens deze inzet. Daarnaast organiseren Sensation en 10,000 HOURS een vrijwilligersdag op 31 mei in de omgeving van de Amsterdam ArenA. Tijdens deze dag krijgen bezoekers de kans hun uren te doneren en iets terug te doen.

Over Sensation
Wat in 2000 begon als eenmalige happening in de Amsterdam ArenA, is uitgegroeid tot een internationaal fenomeen dat 30 landen bezocht, en wereldwijd ruim 2 miljoen bezoekers trekt. Sensation maakt haar naam waar met thema's waarin het publiek betrokken wordt door middel van de witte dresscode. Het concept won awards voor 'best event of the year' in onder meer Nederland, Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken. Sensation gebruikt de positieve kracht van muziek en dans als een universele taal die miljoenen mensen met elkaar verbindt.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen