Party Info

Sensation


Sensation

Details

Naam: Sensation Editie: The Legacy Organisatie: ID&T Locatie: Johan Cruijff ArenA Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 4 juli 2015 Tijd: 19:00 uur - 04:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.id-t.com Facebook: eventpagina

Genre's

Style: house

Artiesten (a-z)


Stage: Sensation

Stage: Headliner Deluxe
  Yax.x

Prijzen

Regular Normal: 82,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Vandaag maakt ID&T bekend dat het vijftienjarig bestaan van Sensation dit jaar groots wordt gevierd met een éénmalige editie genaamd ‘The Legacy’. Op zaterdag 4 juli wordt de Amsterdam ArenA omgebouwd tot een ware ‘Temple of House’ waarin alle spectaculaire momenten uit de geschiedenis van Sensation voor één keer worden samengebracht in een unieke nieuwe show. De kaartverkoop start op 28 maart om 10:00 uur.

Vijftien jaar geleden werd de droom van de oprichters van ID&T, om de Amsterdam ArenA om te toveren tot de grootste club op aarde, werkelijkheid. De evolutie die de shows hebben doorgemaakt was vijftien jaar geleden ondenkbaar. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Miljoenen mensen gekleed in het wit komen ieder jaar in meer dan dertig landen samen met één gemeenschappelijke missie: Celebrate life!

The Legacy
ID&T viert dit vijftienjarig jubileum met het thema ‘The Legacy’ wat staat voor de reis die Sensation tot nu toe heeft afgelegd. Vrienden van toen en nu zijn uitgenodigd om samen te komen in ‘The Temple of House’. Anders dan voorgaande jaren, waarbij de lancering in de Amsterdam ArenA de kick-off was van een wereldtour, is ‘The Legacy’ alleen in Nederland te beleven. Danceliefhebbers van over de hele wereld hebben dus maar één kans om hierbij te zijn. Sensation oprichter Duncan Stutterheim: “Dit is een mijlpaal die een exclusieve show verdient. Alle magische momenten van de afgelopen vijftien jaar komen samen op de plek waar het allemaal is begonnen. We zijn trots op wat we hebben bereikt. Vorig jaar hebben we onze eerste outdoor editie gehad in Dubai en zo zijn er nog veel meer dromen te verwezenlijken de komende jaren.” Sensation pakt op 4 juli grootser uit dan ooit tevoren.

De kaartverkoop start op 28 maart om 10.00 uur op Sensation.com.

Over Sensation
Wat in 2000 begon als eenmalige happening in de Amsterdam ArenA, is uitgegroeid tot een internationaal fenomeen dat meer dan 30 landen bezocht en wereldwijd ruim 2 miljoen bezoekers heeft getrokken tot nu toe. Sensation maakt haar naam waar met thema's waarin het publiek betrokken wordt door middel van de witte dresscode. Het concept won awards voor 'best event of the year' in onder meer Nederland, Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken. Sensation gebruikt de positieve kracht van muziek en dans als een universele taal die miljoenen mensen met elkaar verbindt.

Music is our religion, Celebrate life is our belief
#bepartofthelegacy
Vandaag maakt Sensation de line-up van de uitverkochte jubileum editie ‘The Legacy’ bekend. Bakermat heeft dit jaar de eer om de show te openen. Mr. White, die normaal als eerste draait, krijgt een speciaal moment halverwege de avond. Oliver Heldens, Mr. White & The Mix, Fedde Le Grand, Laidback Luke en Sander van Doorn maken de line-up compleet. Op zaterdag 4 juli komen deze nationale top dj’s samen in de Amsterdam ArenA, de Temple of House, waar het allemaal is begonnen. Sensation bestaat dit jaar 15 jaar en het belooft een spektakel te worden. Het jubileum wordt gevierd met een eenmalige show die alleen in Amsterdam plaatsvindt.

Dit jaar kiest Sensation voor de overtreffende trap. Alle magische momenten uit voorgaande edities worden samen gebracht tot een spectaculaire nieuwe show. Dit in combinatie met een gehele Nederlandse line-up maakt ‘The Legacy’ compleet.

Artiesten van nu met een knipoog naar het verleden
Dit jaar heeft Bakermat de eer om de show te openen, bekend van onder andere de hit ‘Vandaag’. Hij heeft de perfecte sound om de toon van de avond te zetten en weet meteen de juiste sfeer te creëren. Bakermat wordt opgevolgd door Oliver Heldens, de artiest die zich binnen een jaar ontpopt heeft tot een ware ster. Met zijn eigen future house sound, zoals zijn bekende track ‘Gecko’ past hij perfect bij Sensation. Daarna is het tijd voor de host van de show: Mr. White. Waar Mr. White normaal gesproken de show opent, staat hij voor deze bijzondere editie als derde artiest op het podium. Mr. White gaat ‘The Mix’ (beter bekend als de Megamix) deels ten gehore brengen en doet dit niet alleen. Het vijftienjarige jubileum is de perfecte timing om de Megamix na jarenlange afwezigheid terug te laten keren. Na de Megamix komt de artiest die naast Mr. White het meest op Sensation heeft gedraaid en dé Sensation sound helemaal in de vingers heeft, Fedde Le Grand. Laidback Luke keert na het veroveren van Amerika weer even terug op Nederlandse bodem om een spectaculaire set te draaien op Sensation. Voor velen is hij één van de beste dj’s met een muzikale EDM-sound. ‘The Legacy’ wordt afgesloten door Sander van Doorn, die het altijd voor elkaar krijgt om de nacht muzikaal naar een hoger niveau te tillen. Sander zorgt ervoor dat het dak eraf gaat, voordat de laatste sound uit de speakers knalt.

Tickets
Een beperkt aantal tickets voor Sensation 'The Legacy' zijn terug gekomen door onbetaalde orders en creditcard fraude. Deze tickets gaan op 26 mei om 10:00 in de verkoop via http://www.sensation.com/tickets

Sensation & 10,000 HOURS
In samenwerking met stichting 10.000 HOURS inspireert Sensation danceliefhebbers zich vrijwillig in te zetten ten goede van anderen. Van ieder verkocht ticket wordt €0,25 gedoneerd aan de stichting. Sensation verdubbelt deze inzet. Dankzij deze bijdragen en de inzet van vrijwilligers hebben 10,000 HOURS en Sensation dit jaar een extra bijzondere vrijwilligersdag kunnen organiseren. Tijdens deze dag hebben meer dan 75 jongeren met een verstandelijke beperking, die niet naar Sensation kunnen gaan, de ultieme Sensation-beleving ervaren: een dag vol workshops, die in stijl werd afgesloten met een speciaal voor hen georganiseerde Sensation-show.

Over Sensation
Wat in 2000 begon als eenmalige happening in de Amsterdam ArenA, is uitgegroeid tot een internationaal fenomeen dat tot nu toe meer dan dertig landen heeft bezocht en wereldwijd ruim twee miljoen bezoekers heeft getrokken. Sensation maakt haar naam waar met thema's waarin het publiek betrokken wordt door middel van de witte dresscode. Het concept won awards voor 'Best Event of the Year’ in onder meer Nederland, Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken. Sensation gebruikt de positieve kracht van muziek en dans als een universele taal die miljoenen mensen met elkaar verbindt.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen