Party Info

Sensation


Sensation

Details

Naam: Sensation Editie: Into the Wild Organisatie: ID&T Locatie: Johan Cruijff ArenA Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 6 juli 2013 Tijd: 20:00 uur - 02:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.sensation.com

Artiesten (a-z)


Prijzen

Regular Normal: 79,75 Regular VIP: 175,25

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 20/02/2013
  • 25/03/2013
Op zaterdag 6 juli beleeft de Amsterdam ArenA de wereld-première van Sensation ‘INTO THE WILD’. De nieuwste show van The World’s Leading Dance Event staat helemaal in het teken van de jacht tussen man en vrouw. Het spel der verleiding begint in de prille avond en eindigt in het diepst van de nacht, als het dierlijk instinct de overhand neemt. Sensation belooft de fans de meest verleidelijke en intieme show tot nu toe. De Nederlandse première is meteen de kick-off van de internationale tournee, die langs meer dan 20 landen trekt.

Sensation maakt zich op voor de komst van 40.000 danceliefhebbers uit meer dan 75 landen. De kaartverkoop start op zaterdag 30 maart om 10.00 uur ’s ochtends via Sensation.com. Wie via de site een travel package boekt kan echter nu al tickets reserveren samen met een citytrip.

Moderne stadsjungle
“Het thema ‘INTO THE WILD’ gebruiken we om het nachtleven in 2013 te vergelijken met de universele wetten uit het dierenrijk,” zegt oprichter Duncan Stutterheim. “De DJ’s nemen de bezoekers mee van het begin tot het einde van de jacht; van het ontwaken van de wilde beesten en het veroveren van de prooi in de wildernis tot het genieten van de overwinning.” Het stadion wordt geheel omgetoverd in een witte oase. Om de ArenA te veranderen in een broeierige jungle is een organische wereld gecreëerd: een moderne stadsjungle met avatars in een mindblowing decor. Onder meer lichtshows en pyro effecten zorgen voor een futuristische sfeer.

Bezoeker is jager of prooi
“Sensation is een beleving,” vervolgt Stutterheim. “Acrobaten, artiesten en DJ’s zorgen samen met het publiek voor een onvergetelijke sfeer. INTO THE WILD belooft onze meest spectaculaire show ooit te worden. Denk qua sfeer aan een sensuele versie van de film The Hunger Games. Om de bezoekers Sensation maximaal te laten ervaren, maken zij deel uit van de show. Het enthousiasme van het publiek vormt - samen met de innovatieve special effects - een belangrijke succesfactor van elke Sensation show. Maar bij INTO THE WILD gaan we het event naar een next level toe tillen. Niemand ontkomt aan deze wellustige jacht.”

Over Sensation
Wat in 2000 begon als eenmalige happening in de Amsterdam ArenA, is inmiddels een internationaal fenomeen met edities in meer dan 20 landen. Sensation maakt telkens haar naam waar met thema's waarin het publiek betrokken wordt door middel van de witte dresscode. Het concept won awards voor 'best event of the year' in onder meer Nederland, Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken. Sensation gebruikt de positieve kracht van muziek en dans als een universele taal die miljoenen mensen met elkaar verbindt. Behalve muziek en dans draait Sensation om fashion, science (techniek en special effects) en purpose (zingeving). Als maatschappelijk partner steunt Sensation dance4life in de strijd tegen de verspreiding van HIV en aids.

Zie ook: www.Sensation.com
Vandaag maakte Sensation de line-up bekend van de show op 6 juli in de Amsterdam ArenA. De wereldpremière van Sensation ‘INTO THE WILD’ biedt een mix van Nederlandse en internationale top DJ’s. Van eigen bodem staan Nicky Romero, Fedde Le Grand en het duo Sunnery James en Ryan Marciano achter de draaitafels. De Britse Nic Fanciulli en Mark Knight maken samen met Sensation icoon Mr. White de line-up compleet. De kaartverkoop start op zaterdag 30 maart om 10.00 uur via Sensation.com.

De meest verleidelijke show ooit
“Fedde Le Grand en Sensation zijn een perfecte match,” vertelt Erick Eerdhuizen, music director bij Sensation. “Fedde draaide al op 25 edities over de hele wereld en weet dus precies wat het Sensation publiek wil. Nicky Romero maakt zijn debuut op Sensation. Hij is een enorm talent en trad het afgelopen jaar op op alle grote festivals. Hij heeft momenteel een aantal grote hits, waaronder ‘Still the same man’, samen met John Christian.” Sensation belooft de fans de meest verleidelijke en intieme show tot nu toe. “De DJ’s nemen de bezoekers mee van het begin tot het einde van de jacht: van het ontwaken van de wilde beesten en het veroveren van de prooi tot het genieten van de overwinning,” zegt Erick. “Elke nieuwe DJ stapt een tree hoger op de climaxladder. We gaan het dak van de ArenA eraf blazen!” De show beleeft zijn première in Amsterdam en maakt vervolgens een internationale tournee.

Over Sensation
Wat in 2000 begon als eenmalige happening in de Amsterdam ArenA, is inmiddels een internationaal fenomeen met edities in meer dan 20 landen. Sensation maakt telkens haar naam waar met thema's waarin het publiek betrokken wordt door middel van de witte dresscode. Het concept won awards voor 'best event of the year' in onder meer Nederland, Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken. Sensation gebruikt de positieve kracht van muziek en dans als een universele taal die miljoenen mensen met elkaar verbindt. Behalve muziek en dans draait Sensation om fashion, science (techniek en special effects) en purpose (zingeving). Als maatschappelijk partner steunt Sensation dance4life in de strijd tegen de verspreiding van HIV en aids. Zie ook: www.Sensation.comFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.044 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.044 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen