Party Info

Sensation 2022


Sensation 2022

Details

Naam: Sensation 2022 Editie: YES. TO ALL Organisatie: Sensation, ID&T Locatie: Johan Cruijff ArenA Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 2 juli 2022 Tijd: 21:00 uur - 06:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.sensation.com Facebook: eventpagina

Extra info

Dresscode: Be part of the night, dress in white

Genre's


Artiesten (a-z)


Stage: Mainstage
  Acraze
  Diplo
  MK
  Malaa
  Noizu

Stage: Silver Stage
  Biscits
  Raynor

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • 03-03-2022

Na een turbulent jaar vol onzekerheid en hoop, moeten we met grote droefheid mededelen dat Beyond Sensation 2021 niet doorgaat op 3 juli 2021 en wordt uitgesteld tot 2 juli 2022. We hadden hoge verwachtingen dat Beyond Sensation in 2021 zou kunnen plaatsvinden en het is wederom moeilijk voor te stellen dat we dit jaar niet samen zullen dansen. Hoewel we erg blij zijn met het garantiefonds voor evenementen dat de Nederlandse overheid onlangs heeft aangekondigd, kwam het helaas te laat voor Sensation. Om een ​​show ter grootte van Sensation te creëren, besteden we maanden aan het plannen van elke seconde van de nacht, waarbij we unieke podia en momenten tot in de kleinste details creëren. De aanvraag en goedkeuring van het garantiefonds zou in ieder geval tot eind mei duren, waardoor we te weinig tijd hebben om de ultieme ervaring te creëren die jij en Sensation verdienen. We begrijpen dat dit niet het nieuws is waarop u had gehoopt, en we hopen dat u het op prijs stelt dat we uw teleurstelling delen. Aan iedereen die in het bezit is van een ticket en / of hotelarrangement voor Beyond Sensation, wordt er later op de dag via e-mail contact met u opgenomen. Je zou ons enorm steunen door ervoor te kiezen je ticket voor volgend jaar te behouden. Dit zou ons een duurzame basis geven om een ​​nacht vol onvergetelijke herinneringen te creëren in 2022, die niet hetzelfde zou zijn zonder jou! Het is ook mogelijk om een ​​ID&T Events-voucher of een terugbetaling aan te vragen, maar houd er rekening mee dat u uw Beyond Sensation 2022-plek verliest. We danken u voor al het geduld, de liefde en de steun die we het afgelopen jaar hebben gekregen. Het zijn uw oprechte berichten die ons in deze moeilijke tijden op de been houden. De momenten die we delen op de dansvloer, betekenen veel voor ons, en we kunnen niet wachten om ons in 2022 in het wit te verenigen. Voorbij duisternis zal er licht zijn! Liefs, Sensation

Het evenement dat bekend staat als 'de grootste club op aarde' vindt plaats op 2 juli 2022 in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam

Na vijf jaar afwezigheid keert een van 's werelds meest impactvolle dance-evenementen Sensation terug naar Amsterdam. Op 2 juli maakt het iconische evenement haar comeback en wordt de Johan Cruijff ArenA opnieuw omgetoverd tot de grootste club op aarde. Het thema van Sensation 2022 is 'YES.' en is opgedragen aan de emotie die leeft onder het uitgaanspubliek. Meer dan 40.000 bezoekers van over de hele wereld komen op Sensation samen om het leven te vieren. Fans kunnen zich vanaf 2 maart pre-registreren voor de pre-sale via www.sensation.com .

Sensation 2022 markeert de 133e wereldwijde editie van het veelgeprezen evenement dat in 2017 haar laatste editie organiseerde in Amsterdam. Voor de langverwachte terugkeer van Sensation legt de organisatie de lat hoog door het intieme en warme gevoel van een club te creëeren in het grootste voetbalstadion van Nederland. Sensation gaat terug naar de muzikale roots van het evenement: housemuziek en brengt daarmee de geliefde cultuur en groove terug in alle facetten van het evenement.

Milan Raven, Managing Director van ID&T Events: "Het thema van de nacht is krachtig; YES. Om te vieren dat positiviteit altijd wint, maar ook om te laten zien hoe de dansvloer altijd de plek is geweest waar je helemaal jezelf kunt zijn en alles los kunt laten. Mensen hebben behoefte aan de warmte, de intimiteit en het gevoel van saamhorigheid die bij housemuziek horen. Aangezien housemuziek is waar Sensation om draait, is dat het gevoel wat wij onze bezoekers gaan bieden en zoals mensen van ons gewend zijn doen we dat in de overtreffende trap."

De invulling van de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt, maar met optredens van 's werelds meest bekende house artiesten op eerdere edities van het evenement, belooft Sensation bezoekers ook dit jaar een onvergetelijke ervaring en de beste house artiesten van het moment. Met een spectaculair showprogramma, state-of-the-art stage designs en immersive audio effecten om bezoekers een ongeëvenaarde avond te bieden, bewijst de organisatie de afgelopen jaren niet te hebben stilgezeten.

De pre-registratie voor de exclusieve pre-sale is mogelijk van 2 maart tot en met 14 maart via www.sensation.com. De pre-sale begint op 15 maart.
Foutje gezien? Let us know!Agenda Sensation


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.235 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.235 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen