Party Info

Rotterdam Outdoor


Rotterdam Outdoor

Details

Naam: Rotterdam Outdoor Organisatie: RAAK! Events Locatie: Roel Langerakpark Type: buiten Plaats: Rotterdam Datum: zaterdag 20 september 2014 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.rotterdam-outdoor.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  AnD
  Datsik
  HEF
  Lenson
  Lucas
  Maztek
  Nicon
  Requake

Prijzen

Early Bird Normal: 19,95 Regular Normal: 34,95

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Rotterdam Outdoor! met Give Soul, Subway, Strobe en Ecktuh! Ecktuh! op zaterdag 20 September.

Rotterdam Outdoor is een initiatief waar al lang over gesproken werd. Het idee voor een leuke en luchtige ode aan de havenstad ontstond in de Maassilo. Raak! Events organiseert hier veel evenementen en samen met de Maassilo vonden zij dat het tijd was voor een nieuwe stap. Dit jaar bestaat de Maassilo 10 jaar en dit is dus alleen maar meer reden om het plan door te zetten. Halve maatregelen gaan er niet genomen worden, er zullen 5 area’s komen op een fenomenale plek in Rotterdam.

Het Roel Langerakpark is een prachtige plek naast de Diergaarde in Blijdorp. Het park is qua ligging en opzet wellicht de mooiste locatie die Rotterdam te bieden heeft. Hoe je ook komt, het park is super goed bereikbaar! Kom je van wat verder, dan zal kunnen crashen in het naastgelegen van der Valk Hotel met uitzicht over het festival terrein. Hierover zal later meer informatie komen.

Het park zal omgetoverd worden tot een Rotterdams paradijsje op aarde, met al het goede en lekkere dat Rotterdam te bieden heeft. Uiteraard zul je ook hierover meer te weten komen te komende tijd!

Hosting partners zijn dus niet de eerste de beste, hieronder een korte toelichting:

Ecktuh! Ecktuh!
Rotterdamse Hip Hop iconen WINNE en Alee Rock staan absoluut aan de bovenste trede van de vaderlandse muziekscene. Afgelopen jaren groeide WINNE uit tot een begrip in HipHopland en met de formatie Great Minds worden alle Nederlandse poppodia vol getrokken. De heren zullen met een line up komen van zowel Dj’s als vele live acts waar iedereen van gaat watertanden.

Subway
Het grootste Dubstep en Drum ’n Bass feest van Nederland is Subway! Het Rotterdamse platform dropt een aantal keer per jaar een dik feest in een volle Maassilo. Ze staan altijd garant voor een internationale line up en ook voor Rotterdam Outdoor hebben ze een paar hele bijzondere dingen in petto.

Give Soul
Met een straatlengte voorsprong is Give Soul de meest populaire organisatie van Rotterdam. Zij zetten een gevarieerd pakket aan evenementen weg van Deephouse tot Techno en alles wat daar tussenin zit. Hun laatste concept Glow in the Dark sloeg in als een bom en voor de editie in november kun je maar beter direct kaarten halen voor ze weg zijn via http://givesoul.nl/ Tijdens Rotterdam Outdoor gaan ze de Deephouse, Techhouse en UK House voor hun rekening nemen en je kunt er vanuit gaan dat de lat hoog ligt bij deze boys.

Strobe
De techno tijdens Rotterdam Outdoor zal verzorgt worden door Strobe. Rotterdam is steeds meer een Techno stad geworden en deze boys staan hier middenin. Met uitverkochte edities in gerenommeerde locaties worden er grote stappen naar grotere podiums gemaakt. Strobe staat voor techno in Rotterdam door Rotterdammers, dus daar gaat in de line up ook vast wat van terugkomen!

Naast de hostings zal er een ‘Talent Stage’ zijn! Naast een paar mensen die al naam hebben kun jij hier ook als talent staan. Aangezien Rotterdam van iedereen is hoef je echt niet perse uit 010 te komen om hier een podium te krijgen. Stuur snel een mailtje met de reden waarom jij hier wilt staan naar talent@rotterdam-outdoor.nl en schaar je zelf tussen de mensen waaruit geselecteerd gaat worden.

Early Bird tickets zullen donderdag 24 juli om 19.00 uur in voorverkoop gaan! Het festival dat uiteindelijk €34,95 gaat kosten zal dan voor slechts €19,95 toegankelijk zijn. Gezien wat er allemaal op de planning staat, is dat een hele goede deal! Hou de Facebook van Rotterdam Outdoor, de Maassilo en de hosting partners goed in de gaten voor ontwikkelingen!

Kaarten zijn te koop via www.rotterdam-outdoor.nl en bij alle Primera winkels.
Rotterdam Outdoor zaterdag 20 september Roel Langerakpark: Line up!

Sinds een paar weken is bekend dat Rotterdam Outdoor plaats zal vinden op 20 september, de reacties zijn overweldigend. De kaartverkoop gaat als een raket en iedereen kan zich vinden in de ode aan Rotterdam die de organisatie wil maken.

Met de hosting partners van dit evenement is de verwachting natuurlijk hoog en iedereen is druk bezig geweest om een uitgebalanceerde line up te maken met een aantal hele grote namen. Voordat we verder ingaan op de verschillende stages, hier alvast de line up :

Ecktuh Ecktuh
Flexican en Sef
Stefan Vilijn & MC Dirty B
Dj Superior
Ronnie Flex
GMB
Broederliefde
Hef
Feis
Digitz Live
Darryl Antunez
Dj Djoevenile

Hosted by: WINNE & Alee Rock

Strobe
Speedy J
Paul Birken (Live) - USA
Secret Cinema (GEM)
AnD (Live) - UK
Patriarch Conflicts
Drijfhout
Lenson & Lucas

Give Soul
Amine Edge & DANCE [FR]
Beesmunt Soundsystem
Benny Rodrigues
Cleavage
Karim Soliman
Wouter S.
Beau Zwart

Subway
Datsik (Firepower) CA
Megalodon (Never Say Die) US
June Miller (Ram Records) UK
Maztek (Renegade Hardware) IT
Truth (Deep Medi) NZ
50Carrot (Gentlemans Club) UK
Requake (Subway) BE
Lifecycle (Subway) NL
Nicon (Subway) NL
Sweepa (Subcatz) NL

hosted by MC Dart & MC Swift

Ecktuh Ecktuh
Zoals je ziet hebben WINNE en Alee Rock voor de Ecktuh Ecktuh stage alleen maar vrienden uitgenodigd waarmee je voor de dag kunt komen. Voor niemand is er eigenlijk een introductie nodig, maar iedereen zal verrassingen in petto hebben. WINNE en Alee Rock zullen het podium zeker ook bestijgen en reken maar op dikke surprise optredens!
Strobe
Ja wat moet je zeggen over Strobe… Eén naam is al meer dan genoeg om je kaartje te scoren: Speedy J! Speedy J is waarschijnlijk de grootste Rotterdamse artiest aller tijden. Dit jaar kun je vergeten dat je hem nog gaat treffen in de havenstad, dus grijp je kans.

Give Soul
De mannen achter de Rotterdamse Rave en Give Soul slaan hard toe met de Franse grootheden Amine Edge & Dance. In Rotterdam zal het hun enige optreden zijn dit jaar. Benny Rodrigues mag natuurlijk ook nooit ontbreken en we zijn zeer verheugd dat deze baas van de partij is.
[www.givesoul.nl]

Subway Music
Ook Nederlands grootste dubstep en drum ’n bass concept doet iets bijzonders, rechtstreeks uit Canada wordt niemand minder dan Datsik overgevlogen. Deze man is amper op dit continent en ook van hem zal het zijn enige optreden in Nederland zijn dit jaar.

Naast de hostings zal er een talent stage zijn en naast een paar mensen die al naam hebben kun jij hier ook als talent staan. Aangezien Rotterdam van iedereen is hoef je echt niet perse uit 010 te komen om hier een podium te krijgen. Stuur uiterlijk vrijdag 15 augustus een mailtje met de reden waarom jij hier wilt staan naar talent@rotterdam-outdoor.nl en schaar je zelf tussen de mensen waaruit geselecteerd gaat worden.

Early Birds zijn nu nog te krijgen, maar zullen naar verwachting snel op zijn. Het festival dat uiteindelijk €34,95 gaat kosten zal nu nog voor slechts €19,95 toegankelijk zijn. Gezien wat er allemaal op de planning staat is dat een hele goede deal! Hou de facebook van Rotterdam Outdoor, de Maassilo en de hosting partners goed in de gaten voor ontwikkelingen! Kaarten zijn te koop via www.rotterdam-outdoor.nl en bij alle Primera winkels.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen