Party Info

Rituals


Rituals

Details

Naam: Rituals Organisatie: Onbekend Locatie: Club Monza Type: binnen Plaats: Utrecht Datum: vrijdag 27 augustus 2010 Tijd: 21:00 uur - 03:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.rituals-music.com

Genre's


Artiesten (a-z)


Prijzen

Regular Normal: 9,99 Deurprijs: 12,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • Bericht 1
Utrecht is sinds mei een ritueel rijker. Vrijdag 27 augustus van 23.00 tot 05.00 uur staat de tweede editie van 'Rituals' op het programma in Club Monza, met househelden van formaat: Sunnery James & Ryan Marciano, Chocolate Puma, Leroy Styles en Zawdi MC.

A Clubnight where traditions turn into rituals
De avond wordt georganiseerd door Club Chique en gaat terug naar de tijd dat het 'gewoon' was dat dj's de ruimte kregen om hun set fatsoenlijk op- en af te bouwen. Rituals laat iedere dj (minimaal) twee uur lang plaats nemen achter de decks, om het Monza publiek mee te nemen op een muzikale trip. Geen hitjesfestijn maar een volwassen en internationaal geluid is wat er verwacht mag worden. Kwaliteit staat voorop. Dat betekent: minder namen op de flyer, meer diepgang in de sets! En natuurlijk de heetste househelden van het moment.

Line-up 27 augustus
Het spits wordt vrijdag 27 augustus afgebeten door Leroy Styles. De dj/producer en Afrozoo labeleigenaar heeft zich geliefd gemaakt door zijn altijd verrassende platenkeuze. Bij de eerste editie van Rituals in mei van dit jaar verzorgde Leroy een uitstekende openingsset waardoor de sfeer er vroeg in zat. Iets wat je prima kunt overlaten aan de ervaren Rotterdammer.

Gaston Steenkist en René ter Horst maakten begin jaren '90 een droomstart met hun eerste energieke trommelplaat 'Give It Up', destijds uitgebracht onder hun alias The Good Men. Sindsdien zijn ze onder de naam Chocolate Puma onophoudelijk verdergegaan met het maken van ritmische houseplaten, waarbij onder andere 'I Wanna Be U' en 'A Star Is Born' aan de hitlijst werden toegevoegd. In 2006 toonde het duo met de internationale clubhit 'Always And Forever' eens temeer aan dat ze de muzikale behoeftes van het grote publiek perfect aanvoelen. Dat heeft ook het toonaangevende label Defected scherp in de gaten, waar ze veel van hun producties uitbrengen. Achter de draaitafels schitteren ze veelvuldig op de internationale Defected In The House feesten. Hoewel ze dus regelmatig in het buitenland staan, trakteren ze in de nacht van 27 op 28 augustus het publiek in Utrecht op hun klassiekers.

Sunnery James & Ryan Marciano zijn de absolute headliners van de avond en vaste waarde van de Rituals feesten. Dit nieuwe concept kan dan ook gezien worden als verlengstuk van hun grootschalige 'Amazone Project' dat afgelopen februari een uitverkochte Heineken Music Hall vulde. Het gelijknamige album kwam binnen op #2 in de compilatie Top 30. De boys weten hun stijgende lijn lekker vast te houden. In juli beleefden zij een nieuw hoogtepunt: nog geen twee weken na hun debuut in Pacha Ibiza - waar zij met succes optraden op de avond van Swedish House Mafia - verzorgde het duo de grote opening van Sensation in de Amsterdam ArenA! Recentelijk verscheen er een EP van Sunnery James & Ryan Marciano met de tracks 'Snitch' en 'Traffic Jam', op het label Size Records van niemand minder dan Steve Angello. Deze platen komen ongetwijfeld voorbij tijdens hun Rituals set in de Monza.

De avond wordt gehost door Zawdi MC. Geïnspireerd door zijn moeder, een reggae vocaliste, begon ook hij een carrière als vocalist. Inmiddels heeft hij vele internationale hoogtepunten op zijn naam staan. Hij vloog de wereld over als MC partner van DJ Chuckie, waarmee hij in 2009 o.a. op het Mystery Land main stage stond, met 60.000 bezoekers voor zijn neus.

Winactie
Wil jij Rituals 27 augustus dubbeldik in stijl beleven? De organisatie geeft 4 vrijkaarten plus een VIP tafel (voor 4 personen) met Piper Champagne cadeau! Sunnery James & Ryan Marciano schuiven voor hun set ook nog even bij de winnaar aan tafel, voor een meet & greet. Wat moet je doen? Laat je contactgegevens achter via de button 'winactie' op de website http://www.rituals-music.com . De winnaar wordt 24 augustus bekend gemaakt.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.279 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.279 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen