Party Info

Pleasure Island Festival


Pleasure Island Festival

Details

Naam: Pleasure Island Festival Organisatie: Crazyland Locatie: Balkenhaven Type: buiten Plaats: Zaandam Datum: zaterdag 19 september 2015 Tijd: 12:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.crazylandparties.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Stage: HardClassics
  Alpha²
  Isaac
  Luna
  Mani
  Pavo

Stage: Timelock Freestyle
  Deepack
  Genius
  Panic

Prijzen

Early Bird Normal: 35,00 Regular Normal: 39,75 Regular VIP: 49,75

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
  • Bericht 4
Pleasure island is terug! Pleasure island eindfeest Ibiza style 19 september! Dus kom als een echte Ibiza fan of als Hippie. Precies 10 jaar geleden in 2005 streek Pleasure island neer op het Java Eiland in Amsterdam. Een nieuw soort festival en dat hebben de mensen goed opgepakt. Meteen de eerste keer was het uitverkocht. 10.000 mensen die helemaal uit hun dak gingen. Een nieuw soort festival was geboren! Hier ging het niet specifiek om de dj's maar om het entertainment en het totaal plaatje. Matrixx, Ex Pornstar, Crazyland en de Playboy. Iedereen had zijn eigen area! En wat een feest was het.

Nu 10 jaar later precies is Pleasure Island terug op de Balkenhaven in Zaandam. 2 jaar geleden was Pleasure island daar ook en wederom uitverkocht. Met de bus, fiets, auto of boot, de mensen kwamen in grote getalen naar het feest toe en het feest duurde tot in de late uurtjes. Tipi tentjes, bubbelbaden, kraampjes, attracties en nog veel meer het was en is er allemaal Het echte festival gevoel. Nu gaan we dat met zijn allen nog eens dik overdoen! 19 september is Pleasure Island de afsluiter van het festival seizoen! En dan gaan we laten zien ook!

Er zijn 500 hele voordelige super super ealybird kaarten voor maar 25,00 euro! Daarna kun je een super earlybird kaart kopen voor 30,00 euro. Dus zorg dat je die vast in huis hebt! Een mooie prijs voor een super dik festival! Wil je liever VIP met al zijn extra's dan koop je die in de early bird voor maar 42,50 euro.
Afgelopen Crazyland was weer geweldig dankzij jullie! Het feest is weer met een ruime meerderheid op geweldig gestemd en daar doet de organisatie het voor. Het feest was ruim 5 weken van te voren uitverkocht. Mensen hadden er zo'n zin in! De foto's staan allemaal op www.crazylandparties.nl Heb jij zin in weer zo'n leuk feest? Gelukkig heeft de organisatie alweer het volgende feest op de planning staan. En wat voor een speciaal feest is dat ? Pleasure island festival is weer terug na 2 jaar ! Dit festival was de laatste keer op het Balkenhaven terrein in Zaandam en de mensen vonden het zo'n geweldig feest dat de organisatie heeft besloten het weer een keer op die locatie te doen. Dit keer met nog meer attracties en nog meer dance area's! Pleasure island festival is back en dat heeft partyland ook begrepen! In een dag tijd waren de super super earlybird kaarten uitverkocht.Nu net onderweg met de verkoop heeft de organisatie een mededeling dat alle super ealrybird kaarten ( dat zijn de kaarten 5 euro duurder dan de super super earlybird) voor maar 30 euro ook al bijna op zijn. Dus denk jij van he... ik vond afgelopen zaterdag helemaal de bom en heb zin in een lekker feest of festival, dan kun je nu voor 30 euro nog je kans pakken. De laatste 175 super earlybird kaarten gaan nu in de verkoop. En zoals velen van jullie weten die al langer naar de feesten van ons komen, als wij zeggen dat de verkoop hard gaat dan gaat deze ook hard en dat is bij ons geen verkoop praatje. De ticket die dan te koop is na de super earlybird is de early bird. Deze kost 35,00 euro. Dus haast je en haal je super earlybird nu nog voor dat vette festival op 19 september. Koop hier http://crazylandparty.nl/site/ticketscript/ je super earlybird kaart. Wil je nou echt als een VIP gaan met extra's als Vip ingang, Vip deck, Massage, Welkoms Champagne, Oesters, Sushi, Luxe hapjes, DVD, CD, chocolade buffet, vers fruit, je eigen viphostessen en nog veel meer? Haal dan hier http://crazylandparty.nl/site/ticketscript/ je VIP early bird kaartje voor maar 42,50 euro! vip is bij ons ook echt vip.
Pleasure Island festival 19 september early bird kaartverkoop loopt hard. Super early bird al uitverkocht!

Pleasure Island werkt hard aan de line up voor 19 september. Het is het laatste festival van het seizoen en dan moet er geknald worden! De organisatie heeft al leuke opties uit staan. Ook zijn er weer een hoop dingen te beleven zoals de vele kraampjes , kermis attracties en nog veel meer leuke dingen. 2 jaar geleden is Pleasure Island gehouden en daarom merkt de organisatie aan de voorverkoop dat iedereen er weer echt veel zin in heeft. De super super early bird en de super early bird waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Maar niet getreurd want de early bird van 35,00 euro is nog van kracht en de early bird VIP voor 42,50 euro ook! Met deze VIP kaarten heb je o.a. VIP ingang, VIP deck wat over het publiek uit kijkt, gratis Sushi , Oesters, Fruit, luxe hapjes, chocoladebuffet, Champagne, DVD, CD, Massage en nog veel meer. Koop je kaartje alvast voor Pleasure Island hier http://crazylandparty.nl/site/ticketscript/ of hier http://crazylandparty.nl/site/paylogic/ Pleasure Island was de laatste keer uitverkocht dus laat deze early bird kans niet liggen. Zie hierboven de aftermovie van vorige keer!

Pleasure island leeft al goed bij de mensen! Er zijn nu al 2500 mensen aangemeld op Facebook.Zet jezelf hier https://www.facebook.com/events/1553184598264604/ in de agenda op Facebook en Tag 3 vrienden. Met deze vrienden mag jij als je wint gratis naar Pleasure Island. Houd Facebook ( www.facebook.com/officialcrazyland ) goed in de gaten, want elke maand worden er winnaars getrokken! Pleasure Island staat dit keer in het teken van Ibiza dus doe je mooiste Ibiza kleren aan en shine als een echte hippie. Ook is er een echte Hippie Markt en zijn er leuke attracties. 19 september wordt een datum om in je agenda te zetten! Een festival voor jong en oud.
Pleasure Island is een veelzijdig festival met dit jaar 3 hardere stylen area's met onder andere Hardclassics, Oldskool gangsters en nu de aankondiging van area 3 Timelock Freestyle de opvolger van Scantraxx Freestyle. Al jaar in jaar uit was de Scantraxx de knal zaal achterin in de Hemkade tijdens de Crazyland feesten. Timelock Freestyle is de opvolger en daar gaan jullie nog veel van horen. Om te beginnen een volwaardige hosting op Pleasure Island festival. En speciaal voor jullie heeft de organisatie de beste Freestyle djs uitgekozen!

Darkraver
Deepack
Mark with a K
Francois
Dr Rude
Genius
Lowriders
Panic
Freestyle Maniacs

Line up festival

Met deze line up weten wij zeker dat stilstaan geen optie is. Het feest Pleasure Island gaat zeker rocken dit jaar. Met 6 stages onderverdeeld in Main/House area, Hardclassics area, Oldskool area, Freestyle area, Techno Techhouse area en Deephouse area kunnen we als organisatie nu al de volgende dj's bekend maken voor 19 september : Isaac, The Prophet, ROOG, Yves, Rob, Luna, Randy Katana, Deepack, Quintin, Francois, Dr Rude, Darkraver, Panic, Alpha2, Jimmy the Sound, Pavo, Mike S, Ruben Vitalis, Mark with a K, Gizmo, Bountyhunter, Stanton, Ko-c, Ed Mission, Critical Mass, Tony Da Groove, , Miss Amy, Genius, Lowriders, Sjaak Koning, Freestyle Maniacs, Lady Saxalott en nog vele anderen. Er wordt hard aan gewerkt om de totale line up rond te maken zodat het jullie ook op muzikaal gebied aan niets zal ontbreken.


Early Bird kaarten


De early bird kaarten van Pleasure Island gaan hard. Er zijn nog maar een paar honderd early bird kaarten te koop voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dus wil jij naar dit festival voor een aantrekkelijke prijs dan is het nu de tijd om je kaartje te kopen. Ga meteen door naar http://crazylandparty.nl/site/ticketscript/ voor ticketscript of http://crazylandparty.nl/site/paylogic/ paylogic of http://crazylandparty.nl/site/bookingapp/ boekingapp en koop je kaartje voor een stunt prijs! Wil je liever VIP voor maar 7 euro extra ? er zijn ook nog wat early bird VIP kaarten te koop voor dit feest! Hieronder een rij wat er allemaal bij VIP inbegrepen zit:VIP extra bij ons:


VIP ingang
VIP ruimtes
VIP deck waar je over de mainstage uitkijkt
VIP bar
Sexy VIP hostesses
Free Sushi
Free Welcome Champagne
Free Oesters
Free Massage
Free DVD/CD
Free Fruit
Free ice cream
Free Luxe Hapjes
Free Chocolade buffet
Free Gadgets


Zet 19 september in je agenda of op je Facebook pagina. Op www.facebook.com/officialcrazyland staan zeer leuke acties voor jou!Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen