Party Info

Pakhuis NYE Festival


Pakhuis NYE Festival

Details

Naam: Pakhuis NYE Festival Organisatie: Pakhuis Festival Locatie: Westelijk Handelsterrein Type: binnen Plaats: Rotterdam Datum: donderdag 31 december 2015 Tijd: 21:00 uur - 05:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.pkhs.nl Facebook: eventpagina

Genre's

Style: pop techno

Artiesten (a-z)


Stage: Joost van Bellen Special

Stage: Dansvoer

Stage: Triphouse Rwina System
  Khalil
  Tenpa

Stage: Boogie Friday
  Damoon

Stage: The Infamous Mudclub

Stage: Dansbar

Stage: Pakhuis Back2back Area

Prijzen

Early Bird Normal: 19,50 Regular Normal: 34,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
“Pakhuis presents”, hét Oud & Nieuw feest in Rotterdam:
“Westelijk Handelsterrein NYE Festival”

Het Westelijk Handelsterrein is elk jaar de ideale plek om het nieuwe jaar in te luiden. PKHS organiseert hier traditiegetrouw haar bekende NYE festival.

In dit monumentale pand kun je terecht in maar liefst acht ‘pakhuizen’ waar je evenzoveel muziekstijlen kunt horen van een breed aanbod aan muzikaal talent: van techno tot ‘jazz dance’, deephouse & techhouse, 80’s & 90’s, hiphop en meer.

LET OP! Voor de snelle beslissers, grootste fans en liefhebbers zijn de kaarten goedkoper als je vroeg bestelt. We bieden zelfs een beperkt aantal earlybirds aan voor slechts €19,50,-..

Koop je kaartjes hier: www.PKHS.nl/tickets

Hou onze website in de gaten! Aanvullende info is de komende tijd te vinden op: www.PKHS.nl

PKHS werkt samen
Het succes van de Pakhuis evenementen is te danken aan de brede samenwerking. Alle line-ups worden met veel zorg en gevoel geselecteerd, met jong talent en gevestigde namen. Ook tijdens komende jaarwisseling neemt een groot aantal organisaties met gedeelde liefde voor goede muziek deel aan ons festival. Elk van deze partners host een eigen zaal.

Midnight Restaurant
Een goed feest doorsta je het best met een tevreden maag. Bij alle PKHS evenementen kun je terecht voor een biologisch verantwoorde bite. In ons Midnight Restaurant kun je terecht voor een met zorg bereide hamburger, saté van kippedijen of bijvoorbeeld een broodje merguez. Dit alles wordt met liefde en aandacht geserveerd.
Ook dit jaar hét Oud & Nieuw feest in Rotterdam

Je kunt o.a. terecht in de area’s van:
►JOOST VAN BELLEN (support by Th'Acquisition)
►TRIPHOUSE RWINA SYSTEM (special guest; Bas Amro)
►BOOGIE FRIDAY (Roger Brouwn, Slick en meer)
►DANSBAR (Non de Jus, DJ Thunderpussy en meer)
►THE INFAMOUS MUDCLUB (Josz LeBon, Monica Electronica)
►Silent disco verzorgd door DANSVOER
►Back2back area met de beste DJs uit het Pakhuis verleden

-- Van techno tot ‘jazz dance’, house, deephouse & techhouse, 80’s & 90’s, hiphop en meer. --

► LET OP! Snelle beslissers, fans en liefhebbers. Ook dit jaar verkopen we onze kaartjes in fases met oplopende prijzen. De afgelopen jaren betekende dit dat ze ongeveer elke 7 dagen duurder werden. Wees slim en koop op tijd je kaartje.

Koop hier je kaarten: www.PKHS.nl/tickets

Hou onze website in de gaten! Aanvullende info is de komende tijd te vinden op: www.PKHS.nl


►PKHS werkt samen
Het succes van de Pakhuis evenementen is te danken aan de brede samenwerking. Ook tijdens komende jaarwisseling neemt een groot aantal organisaties, met gedeelde liefde voor goede muziek, deel aan ons festival. Elk van deze partners host een eigen zaal. Dit jaar kun je o.a. terecht bij de area’s van Joost van Bellen, Triphouse Rwina System, Boogie Friday, DANSBAR, The Infamous Mudclub, een silent disco verzorgd door DANSVOER en een speciale back 2 back area met DJ duo’s bestaande uit enkele van de honderden artiesten die in het verleden bij Pakhuis gestraald hebben!

►Joost van Bellen special
We zijn enorm trots om dit bijzondere fenomeen, dat letterlijk aan de basis stond van de Nederlandse dance scene, te mogen verwelkomen. In zijn 30+ jarige (!) carrière stonden altijd dezelfde dingen centraal: liefde voor de nacht en tegendraadse culturen, de drang om te vernieuwen, mensen te vermaken en iets extra’s mee te geven. Bij Pakhuis NYE Festival geven we hem geheel de vrije hand en laten ons mee voeren langs alles wat deze rauwe, creatieve duizendpoot te bieden heeft. Hij heeft een dijk van een “25 Years of House”-set in huis, draait de sterren van de hemel op Acid- en Chicagohouse en Vintage Uk-garagegebied en heeft op BungalUp 2013 een jarenzeventig discoset gedraaid waarmee hij de tent volledig afbrak. Wij zijn benieuwd. Aanrader!

►Triphouse Rwina System
Rwina? Vrij vertaald uit het Arabisch: "Een escalerende situatie van chaos." Na een jaar de wereld rond te hebben gereisd met hun “Fata Morgana Tour”, keren de heren van Triphouse Rotterdam weer terug naar waar het allemaal begon.
Met acht man sterk laten ze het publiek horen waarom ze Rotterdam’s populairste boyband zijn. Muziek zonder concessies. De beste underground House, Disco, Acid en Garage met enkele gemene delers: Heerlijke groove, ultieme dansbaarheid en meeslepende texturen. Het leven is goed in de woestijn!
Met beeld & licht van Steginga Visuals.

►Boogie Friday
Geen Pakhuis NYE festival zonder de swingende sounds van “BF”. Deze crew is al jaren een zeer geslaagde host bij PKHS evenementen. Met een heerlijke mix van Hip-Hop, R&B, Soul, funk en meer, weet BF de zaal tot in het diepst van de nacht in beweging te houden.
De afgelopen jaren heeft deze crew meerdere concepten uitgewerkt tot succesvolle events door heel Rotterdam. Ze waren onder andere te vinden in Bird, Wunderbar, D K en meer. Of het nou Applepie, Spot. of the Scenario is, Boogie Friday laat zich altijd van zijn beste kant horen. Dit jaar staan enkele bekende helden bij hen op het programma: Damoon, Ray Escobar, Roger Brouwn en Slick worden bijgestaan door MC Afu Sensi. Zij maken het je onmogelijk om stil te blijven staan.

►DANSBAR
Non de Jus is met haar DANSBAR concept een vaste trekker bij Pakhuis NYE Festivals. Het hele jaar door zetten ze clubs en kroegen nachten lang op z’n kop. Door hun eigen liefde voor muziek en enorme energie, wil het nogal eens voor komen dat het de crewleden zelf zijn die boven op de bar staan. Met een eclectische mix die geen grenzen kent. DANSBAR draait rock & roll, ska, sixties latin, exotica, swing, honk, bop, balkan, titty twisters, soul, disco en af en toe een pop-plaatje. Als het maar dansba(a)r is!
Naast Non, kun je dit jaar de muziek horen van onder andere DJ Thunderpussy, de #1 Disco Trash DJ van Rotterdam. Kortom, stuk voor stuk geliefde artiesten die actief zijn in het Rotterdamse dans- en nachtleven.

►The Infamous Mudclub
Hmm... Hoe kunnen we kort vertellen waar deze groep muzieklovers, Monica Electronica, Richelle Soigni en Josz LeBon voor staat? Hun gezamenlijke DJ- en feestervaring is moeilijk in woorden uit te drukken. Josz stond in ‘99 al op Lowlands, Emma draaide 15 jaar geleden al over de hele wereld en Richelle is met haar ruim 10 jaar ervaring het afgelopen jaar juist flink aan het doorbreken.
Naast hun eigen DJ carrières organiseren deze muzieklovers ook hun eigen avonden in BAR en Worm. Met een eigenwijze maar lekkere muziekmix die zij zelf “Post Punk, Wave, New Beat & Electro Underbelly tunes” noemen. Wíj noemen het een unieke, energieke en originele blend van de meest dansbare tracks die deze dames (en heer) te bieden hebben.
Bij Pakhuis NYE Festival zullen zij een zaal omtoveren tot sfeervolle club en je mee voeren langs een groot aantal van de beste muzikale momenten uit hun leven.

►Dansvoer (Stille Disco)
Iedereen is wel bekend met het ‘stille disco’ concept. Maar Dansvoer geeft hier een hele extra dimensie aan. Dansvoer staat voor muziek en dansen alsof niemand kijkt. Met oude en nieuwe vrienden!
In samenwerking met Pakhuis Festival zal Dansvoer de prachtige centrale hal voorzien van een neverending stroom muziek. Hun speciale koptelefoons hebben maar liefst drie kanalen. Eén daarvan is voor à la carte bestellingen van je favoriete verzoeknummers. Op de andere kanalen zullen de hele nacht opmerkelijke figuren tegenover elkaar gesteld worden om je er van te overtuigen dat zij de beste smaak hebben. Met altijd keus uit verschillende kanalen heb je het helemaal zelf voor het zeggen!

►Pakhuis Back2Back Area
Door de jaren heen hebben er bij Pakhuis Festivals minstens 300 verschillende artiesten gestaan. Elke editie opnieuw zijn er weer artiesten waar we naar terug verlangen. Om onszelf en de trouwe bezoeker te kunnen trakteren op een selectie van deze optredens, hebben we een hele zaal geclaimd. Hier koppelen we een aantal van deze namen in duo's, zodat ze zichzelf en elkaar kunnen proberen te overtreffen! Maar natuurlijk wel met een twist!
Wij kijken uit naar de DJ sets van onder andere Moody Mehran, Bas Amro (speciaal uit Zuid Afrika!), D-Ribeiro, Ben Fresh, Davey Wolff, Fes Doti Fresh en meer. De exacte combinaties houden we nog even geheim! ;-)

►Midnight Restaurant
Een goed feest doorsta je het best met een tevreden maag. Bij alle PKHS evenementen kun je terecht voor een lekkere bite. In ons Midnight Restaurant kun je bijvoorbeeld terecht voor een met zorg bereide hamburger, saté van kippedijen of een broodje merguez. Alles wordt met liefde en aandacht geserveerd.

►Groepstickets
Oud & Nieuw is natuurlijk dé partydatum bij uitstek voor vriendengroepen. Bovendien is het altijd leuker om met zijn allen te kunnen toasten op het nieuwe jaar. Daarom bieden wij ook dit jaar weer groepstickets aan met driedubbel voordeel:
►►Toegang met korting voor 4 personen (tegelijk, de hele nacht)
►►Entree via de gastenlijst ingang dus je staat niet in de rij (tot 12u!)
►►Ontvang één gratis fles prosecco (tot 12u!)

LET OP: Ook dit jaar verkopen we onze kaartjes in fases, tegen oplopende prijzen. De afgelopen jaren werden kaartjes ongeveer elke 7 dagen duurder. Wees dus slim en koop je kaartjes op tijd.

– Fase 1 tickets nacht vanaf 22:00: € 19,50 (UITVERKOCHT)
– Fase 2 tickets nacht vanaf 22:00: € 24,50
– Fase 3 tickets nacht vanaf 22:00: € 29,50
– Fase 4 tickets nacht vanaf 22:00: € 34,50
– Fase 5 tickets nacht vanaf 22:00: € 39,50
– Fase 6 tickets nacht vanaf 22:00: € 44,50

Let op: De kaarten zullen, net als vorige jaren, ruim van tevoren uitverkopen.Foutje gezien? Let us know!Agenda Pakhuis Festival


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.727 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.727 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen