Party Info

Pakhuis NYE Festival


Pakhuis NYE Festival

Details

Naam: Pakhuis NYE Festival Organisatie: Pakhuis Festival Locatie: Westelijk Handelsterrein Type: binnen Plaats: Rotterdam Datum: woensdag 31 december 2014 Tijd: 21:00 uur - 05:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.pkhs.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Stage: Main Hall (80s-90s-00s)

Stage: Boogie Friday (Soul, Funk, R&B, HipHop)
  Blaize
  Damoon

Stage: Triphouse Rwina System (House, Deephouse)
  Khalil
  Rocky
  Tenpa

Stage: For Those Who Know (Detroit, Techno, Chicago, House)
  Lilith
  Oelaj
  T!M
  Woody

Stage: André Dadi & Tin Tin Special (Jazz Dance)
  Tin Tin

Stage: Midlight (House, Funk, Electro)
  Marsman

Stage: DANSBAR Klup (Quality Eclectic)

Stage: de Verfraaiers (Deephouse, UK Garage, Techhouse)
  Armand

Prijzen

Early Bird Normal: 25,00 Regular Normal: 30,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • Bericht 1
Na een jaar keert PKHS weer terug op haar favoriete locatie om samen het publiek het nieuwe jaar met een klapper in te luiden.

Tijdens Oud & Nieuw wil iedereen het liefst met al zijn vrienden samen zijn. Aankomende 31 december kan dat!

Dan is het Westelijk Handelsterrein weer de ideale plek om de jaarwisseling met z'n allen te vieren. Niemand komt iets te kort, want je kunt dan terecht in meer dan acht zalen die van voor tot achter gevuld worden door organisaties uit Rotterdam en daar buiten.

Van deep- & techhouse en techno tot ‘jazz dance’, 80’s & 90’s, hiphop en meer.

Koop nu al je kaartje en betaal maar 25,-.

Kaartverkoop en meer info is de komende tijd te vinden op: www.PKHS.nl

PKHS werkt samen
Het succes van de Pakhuis evenementen is te danken aan de brede samenwerkingen. Ook tijdens komende jaarwisseling neemt een groot aantal organisaties met gedeelde liefde voor goede muziek deel aan ons festival. Elk van deze partners host een zaal. Dit jaar kun je terecht bij de area’s van Triphouse Rwina System, Boogie Friday, Midlight, Bootsy Paul, DJ Tin Tin & André Dadi, Dansbar Klup, For Those Who Know, de Verfraaiers en meer!.

Triphouse Rwina System
Rwina? Vrij vertaald uit het Arabisch: "Een escalerende situatie van chaos." Een die je aan het zweten maakt in totale verwarring! Maak je borst nat voor de noordelijke Sahara's meest populaire DJ boyband, de 'Triphouse Rwina System'. Samen zullen zij een muzikale oase van geluk creëren en je bent uitgenodigd om hier naartoe mee te vliegen op hun magisch tapijt. Lanceer je tropische dancemoves tijdens hun explosieve back 2 back extravaganza, Zij bombarderen de dansvloer met de beste underground House, Disco, Acid en Garage. Het leven is goed in de woestijn!
Met beeld & licht van Steginga Visuals.

Bootsy Paul & guest
Sinds jaar en dag zet Bootsy Paul met NYE het Westelijk Handelsterrein op haar kop. Hij staat garant voor een geweldige mix van de lekkerste tracks uit de jaren '80, '90 en het begin van deze eeuw.
Hij wordt dit jaar ondersteund door het opkomende talent, Douwe. Deze artiest weet net als “Bootsy” de meest uiteenlopende tracks aan elkaar te mixen om een onweerstaanbaar dansbare party te veroorzaken.
Wees gewaarschuwd, je zult al je favorieten voorbij horen komen.

Tin Tin & André Dadi
André Dadi is een legende in het Rotterdamse DJ circuit, hij was degene die de eerste funk, boogie, disco, soul, swingbeat en prille hip-hop platen draaide in de Full Moon (de beroemde en beruchte discotheek op de 's Gravendijkwal). Tegenwoordig is hij actief als stuwende kracht achter feesten zoals HipHip en Funk Me.
TinTin was de eerste die in 1986 muziek van Art Blakey, Willis Jackson of Bunky Green speelde op de allereerste jazz-dance party in Rotterdam. Hij speelde later in alle grotere clubs en discotheken, waaronder RoXY, Paradiso en Nighttown.
Met NYE delen zij hun muzikale kennis en bijzondere collectie met je.

DANSBAR Klup
Inmiddels is Non de Jus een vaste waarde bij Pakhuis festivals. De afgelopen jaren was ze met haar crew op vele toffe en unieke locaties door de stad en daar buiten te vinden: Bird, NHOW, Scheldejazz, North Sea Jazz, IFFR en Biergarten hebben al genoten van haar oude en nieuwe sounds die iedereen de dansvloer op krijgen. DANSBAR draait rock & roll, ska, sixties latin, exotica, swing, honk, bop, balkan, titty twisters, soul, disco en af en toe een pop-plaatje. Als het maar dansbaar is!
Naast Non, kun je dit jaar de muziek horen van Q, aka David Fiegel en O’Henn. Stuk voor stuk geliefde artiesten die een zeer actieve aanwezigheid in het Rotterdamse dans-/nachtleven zijn.

Boogie Friday
Inmiddels echt niet meer weg te denken. De mannen van Boogie Friday weten elke keer de beste verse funk, soul en R&B af te leveren. Gerespecteerd door vooruitstrevende en hoogstaande boekingen en gewaardeerd om hun eigen sound. De ervaring met verschillende concepten, zoals The Scenario, ‘Spot.’ en Applepie is terug te horen in hun sets.
Dit jaar staan de bekende toppers bij hen op het programma. Damoon, Ray Escobar, Roger Brouwn en Blaize worden bijgestaan door MC Sevdaliza. Zij gaan het onmogelijk maken om stil te blijven staan.


For Those Who Know
Dit concept wordt al jaren door Mad Mike Banks van Underground Resistance in Detroit georganiseerd. Nu halen Daniel Kane en T!M dit concept naar deze kant van de oceaan. Berucht door hun Detroit avonden en DJ skills. Bekend van de Bootleg, Nighttown (Basement), hun eigen labels en het Rotterdamse nachtleven.
Na drie succesvolle avonden in de hoofdstad is het 31 december de beurt aan de Maasstad. Als speciale headliner hebben ze het vrouwelijke productie en dj talent Lilith weten te strikken. Haar set is zeker iets om naar uit te kijken.
Daarnaast staat het duo Woody & Oelaj te springen om te laten horen hoe zij de laatste tijd elke zaal plat draaien.
Als je weet waar we het dan over hebben, dan zien we je tijdens NYE in deze zaal.

Midlight Crew
Deze crew van veelzijdige artiesten staat bekend om het omtoveren van ruimtes naar eigenzinnige creaties van beeld en licht. Zij organiseren eigen avonden in BAR, maar ook kleine besloten ravejes met warme ‘quality underground’ muziek. Je kunt bij hun zaal rekenen op een verheffende sfeer. Ze runnen daarnaast een eigen label waar je op hun eigen website kennis mee kunt maken.
Dit jaar staan in deze zaal Robert Bergman, Marsman, Gustav Goodstuff en Dickie Rosewater. Goed voor een flinke portie heerlijke funky, groovy house. Dit alles wordt ondersteund door het decor en visuals van Luuk Vlamings.

De Verfraaiers
De heren Raymond Kleij en Rogier van der Hoeven zijn altijd op zoek naar een fraaie locatie, fraai eten, fraaie mensen en fraaie opzwepende muziek voor fraaie avond. Geen wonder dat ze daarom sinds begin dit jaar een succesvolle avond in het fraaie Westelijk Handelsterrein organiseren.
Op 31 december kun je in hun zaal terecht voor de muzikale input van artiesten die doorgewinterde muziekliefhebbers zeker zullen kennen. Vele van hen hebben een lange geschiedenis met legendarische Rotterdamse platenwinkel Rhythm Import.
Te gast zijn Edwin Bazen, Armand, Patrick Laurier en M.I.C.K. Dat wordt genieten van een reeks originele platencollecties waaruit de favoriete deephouse, UK garage, techhouse en andere tracks van hun eigenaren gedraaid zullen worden.

Midnight Restaurant
Een goed feest doorsta je het best met een tevreden maag. Bij alle PKHS evenementen kun je terecht voor een biologisch verantwoorde bite. In ons Midnight Restaurant kun je terecht voor een met zorg bereide hamburger, saté van kippedijen of bijvoorbeeld een broodje merguez. Dit alles wordt met liefde en aandacht geserveerd.

De prijzen lopen, zoals altijd bij PKHS, stapsgewijs op:

Om de snelle beslissers, grootste fans en liefhebbers tegemoet te komen zijn de kaarten goedkoper naarmate je vroeger bestelt. De eerste kaarten waren slechts €25,- !

– Super Earlybird tickets nacht vanaf 22:00: 20,- UITVERKOCHT!
– Earlybird tickets nacht vanaf 22:00: 25,-
– Normal Bird tickets nacht vanaf 22:00: 30,-
– Late Bird tickets nacht vanaf 22:00: 35,-
– Very Late Bird tickets nacht vanaf 22:00: 40,-
– Last Minute tickets nacht vanaf 22:00: 45,-

Let op: De kaarten zullen, net als vorige jaren, ruim van tevoren uitverkopen.

Direct bestellen? Voorverkoop via: www.PKHS.nl/ticketsFoutje gezien? Let us know!Agenda Pakhuis Festival


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.265 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.265 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen