Party Info

Pacha Festival


Pacha Festival

Details

Naam: Pacha Festival Organisatie: Pacha Festival Locatie: Java Eiland Type: buiten Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 19 mei 2012 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.pachafestival.com

Genre's


Artiesten (a-z)

  Luciano

Prijzen

Regular Normal: 55,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 06/01/2012
  • 25/01/2012
  • 17/02/2012
  • 03/03/2012
  • 26/04/2012
Pacha. Het merk met de beroemde glanzende rode kersen dat wereldwijd bekend staat om extravagante feesten met wereldsterren, haar hotels, restaurants, muziek en fashion. De keten van meer dan twintig clubs is niet zomaar een concept. Pacha is een lifestyle. De meesten denken bij het horen van de naam Pacha direct aan IBIZA. Deze magische club op hét party & hippie eiland onthaalt wekelijks grootheden zoals Luciano, David Guetta, Erick Morillo, David Morales, Bob Sinclar en Pete Tong. Groot nieuws dus dat Pacha deze zomer in onze hoofdstad neerstrijkt met een compleet festival!

PACHA: A CHERRY ON TOP
Een korte inleiding voor wie nog geen kennis heeft kunnen maken met de grootste club keten ter wereld. Pacha omvat meer dan twintig sublieme clubs, met het hoofdkantoor gevestigd op Ibiza. In 1967 opende de eerste Pacha haar poorten in Sitges, Barcelona.
Nadat Pacha in 1973 haar publiek warm ontving op Ibiza, wist deze vestiging zich binnen no-time tot meest bezochte club van het eiland te ontpoppen. Van over de hele wereld komen tijdens het zomerseizoen dagelijks alle fanatieke clubbers, celebs & jetsetters samen om de magische sfeer compleet te maken. Een beleving die voor Pacha ‘leken’ nagenoeg niet te bevatten is…


BRACE YOURSELF: PACHA FESTIVAL IS COMING TO TOWN
Op zaterdag 19 mei beleeft Amsterdam de WERELDPRIMEUR van het eerste Pacha Festival.
Vanaf 12:00 uur ‘s middags bieden diverse area’s voor iedere Pacha liefhebber wat wils en wordt de Pacha cultuur door muzikale grootheden tot 23:00 uur ’s avonds in ere gehouden.
Het Java-eiland dient hierbij als perfecte hotspot Dit betoverende Amsterdamse eiland ligt midden in het IJ en is (vanzelfsprekend) omringd door water ; op 19 mei ons mini Ibiza. Het Java-eiland ligt slechts op 10 minuten lopen van het Amsterdamse Centraal Station.

Hugo Urgell Cobos (general manager Pacha) :

“Pacha is a feeling, a way of life. And with the ‘Pacha Crew’ coming over to present the Pacha festival, their feeling and touch will give you the time of your life”

TICKETSALE START MET GRATIS PACHA GIFTBOX
Een Pacha lifestyle gaat natuurlijk gepaard met Pacha goodies. Daarom worden de eerste 1000 online tickets geleverd met een gratis Pacha Festival Giftbox. Deze giftbox bevat naast het festival ticket vele Pacha goodies ter waarde van 40 euro. Op zaterdag 14 januari gaat de verkoop van deze giftbox ticket om klokslag 12.00 uur van start en bemachtig jij deze exclusieve ‘Giftbox ticket’ voor 55 euro ex fee op www.pachafestival.com

In de laatste week van januari 2012 wordt deze Pacha giftbox verzonden naar jouw thuisadres, waarna jij jezelf kunt hullen in (en smullen van) de Pacha goodies. Twijfelaars trekken aan het kortste eind want OP=OP!

MORE ABOUT PACHA FESTIVAL
Welke dj’s verrijken het Pacha festival? Hoeveel area’s verwelkomen jou? Wat zijn de Pacha specials? Even geduld nog. Tijdens de aankomende weken wordt er steeds meer informatie bekend gemaakt en word je langzaam voorbereid op hetgeen Pacha in Amsterdam teweeg gaat brengen.
Bookmark www.pachafestival.com alvast en onthoud dat de meest recente updates zich onder fans verspreiden via www.facebook.com/PachaFestival

Datum: zaterdag 19 mei 2012
Tijd: 12.00 uur - 23.00 uur
Locatie: Java Eiland Amsterdam
Start Pacha Giftbox ticket zaterdag 14 januari 2012 ( 12.00 uur) alleen online op www.pachafestival.com
Voorverkoop: 55 euro ( ex fee) op www.pachafestival.com & alle primera winkels
Meer info : www.pachafestival.com
De aankondiging van het Pacha Festival in Amsterdam is met uiterst groot enthousiasme onthaald. Als een olievlek verspreiden de facts aangaande het debuut van het Pacha Festival zich pijlsnel door de dance scene. De echte Pacha fans hebben hun agenda er al op ingesteld, want de eerste 1000 Pacha festival ‘Giftbox tickets’ waren binnen no time verkocht. Op zaterdag 19 mei beleeft Amsterdam de WERELDPRIMEUR van het eerste Pacha Festival en word jij vanaf 12:00 uur ‘s middags exclusief onthaald door vele muzikale grootheden op het Java-eiland. Een mini Ibiza op Amsterdamse bodem.

PACHA FESTIVAL: SPREADING THE NEWS
De geboorte van het Pacha Festival heeft opzien gebaard. Trotse Amsterdammers kijken er dan ook naar uit om dit unieke festival, onder het genot van de lentezon, ‘thuis’ te verwelkomen. Nu bekend is gemaakt waar, wanneer en waarom Pacha een betoverend effect uitoefent op elke dance fanaat, is het tijd om jouw toenemende nieuwsgierigheid te stillen met iets meer informatie; De bekendmaking van de eerste festival area!

PACHA FESTIVAL: CADENZA PRESENTS VAGABUNDOS
Wie de Pacha beleving eigen heeft gemaakt en voelt, gaat bij het lezen van Vagabundos direct op het puntje van zijn of haar stoel zitten. Vagabundos verzorgt sinds 2010 de zondagavond in de Pacha Ibiza met een wekelijkse residency. Een avond waar de Zwitserse held Luciano en zijn label Cadenza Records de beste club ter wereld wekelijks omtoveren tot een vage bende.

Deze razend populaire avond staat voor dikke underground house en techno, veel entertainment, en bovenal een fantastisch publiek (al dan niet uitgedost met Vagabundos attributen). Met Vagabundos keerde in 2010 de underground house op overtuigende wijze terug in de Pacha op Ibiza.

In de zomer van 2011 werd er nog een prachtig nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het succesverhaal van Vagabundos. De nieuwste hotspot van Ibiza, het Ushuaia Beach Hotel, werd geopend met een Vagabundos avond, waarbij ruim 4.000 uitzinnige party-people compleet los gingen . Gedurende het seizoen kwam de Vagabundos karavaan vele malen terug op donderdag @ Ushuaia. Met zo’n grote inbreng op “The White Island” is het duidelijk dat de dance-wereld niet meer om Vagabundos heen kan.

Met de Vagabundos area op Pacha Festival worden terecht hoge verwachtingen geschept. Vanzelfsprekend zal de grote man Luciano hier, met een 3 hrs set, zelf het voortouw in nemen om er zeker van te zijn dat deze verwachtingen worden ingelost. In zijn reis naar het festival op Amsterdamse bodem neemt hij tevens zijn Cadenza helden Michel Cleis, Lee Van Dowski, Cesar Merveille & Frivolous (live) mee om de naam en kwaliteit van Vagabundos tijdens het Pacha Festival op het hoogste niveau te waarborgen.

PACHA FESTIVAL: GOLDFISH
Nét wanneer je dacht dat de aankondiging van Vagabundos de Pacha kers op dit persbericht was, kan er nog een uitzinnige live act bekend worden gemaakt voor de mainstage. “Sold my Soul”, “Fort Knox” en “Cruising Through”. Kenners begrijpen als geen ander dat de Zuid-Afrikaanse surfer-electro-jazz sensatie Goldfish het dit festival naar een nog hoger niveau kan tillen.

Wat vier jaar geleden voor Dominic Peters en David Poole begon als een spontaan optreden in Pacha Ibiza, mondde uit in een contract bij ‘Pacha Records’. Sindsdien zijn de Zuid-Afrikaanse heren elke zomer te bewonderen in Pacha Ibiza. Zo gaven zij onder andere de beruchte F*CK ME I’M FAMOUS party van de Franse wereldartiest David Guetta een karakteristieke twist. Naast hun optredens in de Pacha hebben ze sinds een aantal zomers ook een eigen residency in de ‘Jetset Beachclub’ van Ibiza: Blue Marlin.

Ook Nederland onthaalt de heren graag. Hun optredens in Amsterdam zijn standaard uitverkocht met uitzinnig publiek. Perfect match met Pacha Festival dus!

PACHA FESTIVAL: DON’T MISS OUT
Het moge duidelijk zijn: Pacha Festival is niet te missen. Nadat in de eerste week van dit jaar alleen de aankondiging internationaal gepubliceerd werd, wisten velen reeds de digitale weg te bewandelen om zodoende niks van dit unieke spektakel te hoeven missen. De voorverkoop actie, waarbij de eerste 1.000 tickets geleverd worden met een ‘Pacha giftbox’ was een waanzinnig succes; Binnen 36 uur waren alle 1.000 tickets verkocht!

Reguliere tickets zijn nu verkrijgbaar voor 55,- euro (ex presale fee) via www.pachafestival.com.

Bookmark www.pachafestival.com alvast en onthoud dat de meest recente updates zich onder fans verspreiden via www.facebook.com/PachaFestival
Defected en Sander Kleinenberg in the house!

Na het verspreiden van de eerste nieuwsfeiten groeit het enthousiasme. Binnen de uitgaanswereld nemen de hoge verwachtingen alsmaar verder toe en op zaterdag 19 mei zullen deze volledig worden waargemaakt. Amsterdam bereidt zich inmiddels vol enthousiasme voor op de WERELDPRIMEUR van het eerste ‘Pacha Festival’ en verwelkomt jou maar liefst elf uur lang op het Java-eiland!
Twee weken geleden werd al bekend gemaakt dat niemand minder dan Luciano met zijn ‘Cadenza-Vagabundos’ stal én LIVE-act Goldfish het ‘Mini Ibiza’ op Amsterdamse bodem aan zullen doen. Na alle enthousiaste reacties op dit eerste gedeelte van de line-up, is het nu tijd om jouw honger nog iets meer te stillen. Ga dus op het puntje van jouw stoel zitten, voel het bloed sneller door je aderen stromen en hoor de adrenaline door je lichaam gieren…Want hierbij presenteren wij het tweede gedeelte van de festival line-up:

PACHA FESTIVAL: DEFECTED IN THE HOUSE!
Wie aan Pacha denkt, denkt natuurlijk direct aan de vele legendarische nachten waarin ‘Defected In The House’ een hoofdrol speelde. Sinds 2009 tovert het wereldberoemde label van Simon Dunmore de Pacha op Ibiza wekelijks om tot een kolkende house tempel. “Disco is the ultimate feel good music for the heart and soul...from your head right down to your feet! And Pacha Ibiza is THE ultimate meeting point”, aldus Simon Dunmore zelf. En naast hun residency in Pacha Ibiza, staat Defected sinds afgelopen zomer ook met haar eigen avond in het luxueuze ‘Ushuaia Beach Hotel’ op Ibiza.

Pacha Festival verwelkomt ‘Defected in the House’ en haar helden daarom ook met open armen. Daar waar het bruisende eiland elk zonnig seizoen heimelijk uitkijkt naar de komst van de ‘Defected’ karavaan, prijst ook Amsterdam zich meer dan gelukkig met hun aanwezigheid op het ‘Pacha Festival’:
DEFECTED IN THE HOUSE
Copyright (UK)
Noir (DK)
Simon Dunmore (UK)
Rae (DJ & live PA) (UK)
Franky Rizardo
Roul & Doors

PACHA FESTIVAL: SPECIALE DVJ SET VAN SANDER KLEINENBERG
Naast de muzikale grootheden van ‘Defected’ kunnen we tevens een nieuwe act voor de MAINSTAGE bekend maken! Niemand minder dan onze nationale DJ trots Sander Kleinenberg zal hier zijn opwachting maken voor een ongetwijfeld uitzinnig publiek!
Sander Kleinenberg is al jaren een vaste kracht in de Pacha in Ibiza. En dat Sander hier vaak te vinden is, heeft natuurlijk een reden: Je hoeft namelijk geen kenner te zijn om te begrijpen dat deze DJ/Producer jouw gehoor betovert en verovert met zijn ijzersterke producties, eclectische DJ-sets en fenomenale remixes. Waar Sander is, volgt succes. Mooie voorbeelden hiervan zijn z’n wereldwijde ‘THIS IS’ tour en zijn recente album 5K. Op het Pacha Festival zal Sander zowel muzikaal als visueel een DVJ-set (muzikale set aangevuld met synchroon lopende visuals) neerzetten, die het publiek zal verrassen. Kortom: Zijn performance op het Pacha Festival belooft op voorhand een onvergetelijke te worden waar hij uiteraard zijn laatste single 'Chemically' ten gehore zal brengen.
Line up tot nu toe:

Mainstage:
Goldfish – live, Sander Kleinenberg DVJ set

Cadenza Vagabundos:
Luciano 3 hrs, Frivolous – live, Michel Cleis, Lee van Dowski, Cesar Merveille

Defected in the House:
Copyright (UK), Noir (DK), Simon Dunmore (UK), Rae (DJ & live PA), (UK) Franky Rizardo, Roul & Doors

Binnenkort zullen we deel 3 van de Line-up bekend maken.

PACHA FESTIVAL: DON’T MISS OUT
Voor wie het nog niet in zijn oren had geknoopt: Pacha Festival is een absolute MUST in jouw festival agenda van deze zomer. Mis dus niks van ‘DE Pacha beleving’ in Nederland en regel je tickets nu het nog kan! Reguliere tickets zijn nu verkrijgbaar voor 55,- euro (ex presale fee) via www.pachafestival.com.
Bookmark www.pachafestival.com alvast en onthoud dat de meest recente updates zich onder fans verspreiden via www.facebook.com/Pachafestival
Date: Saturday May 19th 2012
Time: 12:00 till 23:00
Location: Java Island – Amsterdam (near Amsterdam Central Station)
Presale price : 55 euro ( ex fee) online presale at www.pachafestival.com
More information: www.pachafestival.com - info@pachafestival.com
Na een periode van lekker maken kunnen we je eindelijk verblijden met de complete line up voor de wereldprimeur van het Pacha Festival! Waar we je de afgelopen weken hebben overladen met prachtige namen zoals Luciano, Goldfish live, Sander Kleinenberg, Carl Craig presents 69 live, Dennis Ferrer & Pete Tong, zetten we deze traditie bij het bekend maken van het laatste deel van de festival line-up gewoon voort.

De tijd is aangebroken om het laatste deel van de programmering van de Pacha Mainstage te onthullen en te vertellen wie er naast Goldfish - Live en Sander Kleinenberg gaan optreden.

Bob Sinclar
Bob Sinclar staat bekend als de playboy van de dance scene. Zijn producties en vele samenwerkingen met wereldartiesten zorgen echter ook ervoor dat hij ook bij vele mannelijke fans populair is. Inmiddels staat Bob al een aantal seizoenen meerdere keren per jaar in de Pacha Ibiza (dit jaar zelfs 8 keer), wat automatisch betekent een stijf uitverkochte Pacha met een uitzinnig publiek.
Sunnery James & Ryan Marciano
In Nederland waren ze al verzekerd van een grote schare fans, inmiddels heeft ook de rest van de wereld kennis gemaakt met de “ Golden Boys”. Sunnery James & Ryan Marciano hebben het afgelopen jaar vele wereldsteden aangedaan (waaronder meerdere malen Pacha NY) en het publiek daar kennis laten maken met hun energieke sets. 19 Mei zal één van de schaarse momenten zijn dat ze weer in Nederland te bewonderen zijn.
Junior Jack & Kid Crème
Ook ‘Junior Jack & Kid Crème’ bekend van hun hit “Es Samba” staan iedere zomer een aantal keren in de heilige booth van ‘Pacha Ibiza’ en mogen dus ook tijdens deze wereldpremière niet ontbreken. Deze heren weten met hun zomerse set gevuld met house en techhouse perfect het Ibiza gevoel te vertolken naar de dansvloer.
Hardsoul live ft Candy Dulfer
Dutch finest Roog & Greg van Bueren aka Hardsoul staan al jaren aan de top van de Nederlandse house scene. Op uitnodiging van Erick Morillo mochten zij meerdere malen hun kunsten vertonen in de Pacha en dat bleek ‘A match made in Heaven’. Op de Pacha Mainstage zal ze special live optreden geven aangevuld met het ‘Saxy’ geluid van niemand minder dan blaasvirtuoos Candy Dulfer; Een unieke combinatie die de zon spontaan zal laten schijnen!
Sarah Main
Sarah Main maakt de line-up op de main complete. Met ontelbaar veel ‘Pacha Ibiza’ draaiuren op haar CV, is Sarah Main gewoonweg een niet te missen naam op het ‘Pacha Festival’.
PACHA FESTIVAL: LINE UP
De volledige line-up is bekend en het kan niet anders dan dat het festival seizoen een knallende start gaat beleven met het allereerste Pacha Festival.
De complete line-up:
PACHA MAINSTAGE
Bob Sinclar (FR)
Sunnery James & Ryan Marciano (NL)
Goldfish live (ZA)
Sander Kleinenberg - DVJ set (NL)
Hardsoul live ft. Candy Dulfer (NL)
Junior Jack & Kid Crème (B)
Sarah Main (AU)

CADENZA VAGABUNDOS
Luciano (3hrs set) (CH)
Michel Cleis (CH)
Lee Van Dowski (CH)
Cesar Merveille (UK)
Frivolous (live) (DU)

PURE PACHA- ALL GONE PETE TONG
Pete Tong (UK)
Carl Craig presents 69 Live (USA)
Dennis Ferrer (USA)
Matthias Tanzmann (DU)
Stacey Pullen (USA)
2000 and One (NL)
Taras van de Voorde (NL)

DEFECTED IN THE HOUSE
Copyright (UK)
Noir (DK)
Simon Dunmore (UK)
Rae (DJ & live PA) (UK)
Franky Rizardo (NL)
Roul & Doors (NL)

PACHA FESTIVAL: NEW WEBSITE ONLINE!
Het voorspel van het Festival van dit jaar start op de nieuwe website: www.pachafestival.com. Naast de tekstuele en visuele verrijkingen rondom het Pacha Festival, lees je hier ook meer over de voordelige hotel arrangementen die zijn samengesteld om jouw festivaldag compleet te maken met een overnachting in het centrum van Amsterdam. Ook kom je online extra goed in de stemming door alle nieuwtjes eens rustig na te lezen, je te verdiepen in de info over alle artiesten en draai je volumeknop open bij het bekijken van de vele video’s.

PACHA FESTIVAL: MARKET
Ibiza staat niet alleen als bruisend club Island bekend, ook weten duizenden hun weg te vinden naar de Ibiza Hippie Market; waarvan Las Dalias de bekendste is. Pacha Festival is dan ook aangevuld met een mini Ibiza Market, waar jij jouw slag kan slaan met leuke fashion attributen!
PACHA FESTIVAL: TICKETS
Maak de zomerbeleving van het Pacha Festival compleet met jouw zonnige humeur en geniet van vele internationale acts in de vier Pacha area’s. Tickets zijn verkrijgbaar via www.pachafestival.com.
Fans blijven op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen via www.facebook.com/Pachafestival en www.pachafestival.com
De line-up van de wereldprimeur van het Pacha Festival in Amsterdam is enthousiast ontvangen en liefhebbers kijken reikhalzend uit naar zaterdag 19 mei 2012. De dag dat wereldsterren als Luciano, Pete Tong, Bob Sinclar, Goldfish, Sunnery James & Ryan Marciano, Carl Craig & Dennis Ferrer naar het Amsterdamse Java Eiland afreizen om de boel op de kop te zetten. De voorbereidingen zijn in volle gang, de shows en decor worden zo op elkaar afgestemd dat het Amsterdamse Java Eiland voor één dag in een mini-Ibiza wordt omgetoverd.

PACHA FESTIVAL: DEFECTED IN THE BOAT
Verdeeld over 4 podia staan meer dan 27 veelal internationale acts die jouw Ibiza liefde beantwoorden met hun interpretatie op de Ibiza sound. Je hebt natuurlijk onthouden dat Cadenza Vagabundos, Pure Pacha, Defected in the House en de Pacha Mainstage met live-acts zoals Goldfish & Hardsoul ft Candy Dulfer en Sander Kleinenberg met een speciale dvj set jouw festival dag op zaterdag 19 mei compleet maken. De timetable en area indeling zullen in de week voor het festival bekend worden gemaakt, wel kunnen we nu al iets verklappen over de Defected in the House area.
Het befaamde Engelse Defected in the House positioneert zich tijdens het Pacha Festival namelijk op de exclusieve Pure Liner boot. Dit prachtige partyschip zal aanmeren bij het Java Eiland en worden omgetoverd tot een volwaardige area. Bij mooi weer zal het dak van de Pure Liner worden geopend en is het exclusieve open air stage op het water! Gedurende het festival vaart de boot driemaal een uur lang over het Amsterdamse IJ om daarna weer aan te meren bij het Java Eiland zodat je direct verder kunt feesten op het Pacha Festival. Een unieke Pacha beleving!

PACHA FESTIVAL: MINI IBIZA IN AMSTERDAM
Wie aan Ibiza denkt, denkt niet alleen het uitgaansleven maar ook de prachtige stranden met ook de beroemde Las Dalias Ibiza hippie market. Een Hippie Markt mag natuurlijk niet ontbreken op het Java Eiland! Naast losgaan in de verschillende area´s, sla jij ook hier je slag tussen een rijkelijk aanbod van vele typisch Ibiza fashion attributen van o.a. Bikinibiza, Island Bracelets, Zifes, E.Vil, Melz, Poncho bikini en Pull in Boxers

PACHA FESTIVAL: TICKETS
De voorbereidingen én vooral ook de ticket voorverkoop is in volle gang . Er zijn nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar. Voor een ieder die vastberaden is om het festivalseizoen op onvergetelijke wijze te starten met de primeur van het Pacha Festival, raden wij sterk aan om deze beleving zeker te stellen met een ticket voor 55,- euro (ex presale fee). Kaarten zijn online te bestellen via www.pachafestival.com.
De volledige line-up rustig nalezen? Informatie over de table service? Jezelf verliezen in de pre-beleving met de vele video’s van de diverse artiesten en het enthousiasme nu alvast extra opkrikken met de vele Pacha festival updates? Open dan je browser en surf naar www.pachafestival.com.
Fans blijven op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen via www.facebook.com/Pachafestival.

Pacha Festival
Saturday May 19
12:00-23:00
Java Eiland Amsterdam
pachafestival.com



Foutje gezien? Let us know!



Agenda Pacha Festival


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.497 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.



Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.497 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.





Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadres



Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.






Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.



Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:




Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen