Party Info

Outsiders Festival


Outsiders Festival

Details

Naam: Outsiders Festival Organisatie: Onbekend Locatie: De Hoornse Vaart Type: buiten Plaats: Alkmaar Datum: zaterdag 9 augustus 2014 Tijd: 09:30 uur - 20:30 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.outsiders-festival.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Invite
  ROD

Prijzen

Early Bird Normal: 17,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
In Alkmaar vindt op 9 augustus de eerste editie van het Outsiders Festival plaats. Onder anderen Carl Craig, Willie Burns, Xosar en Hunee komen naar de Kaasstad. Het is een initiatief van o.a. de voormalige programmeur van het Morse Festival. Ook organiseert Outsiders regelmatig clubavonden in Amsterdam met in het verleden gasten als San Soda, Trevino, New York Transit Authority en Motor City Drum Ensemble. Initiatiefnemer Quintin van der Spek legt uit.

Wie of wat is Outsiders?
Outsiders is een organisatie die begonnen is met illegale raves in Alkmaar, omdat het nachtleven daar door vroege sluitingstijden en een gebrek aan goede locaties veel te wensen over liet. Inmiddels organiseren we ook terugkerende clubavonden in Amsterdam.

Met onze events proberen we voor acts te kiezen die niet heel vaak in Nederland staan. Voor een jonge organisatie is dat lastig, omdat het grote publiek je daardoor echt moet ontdekken. Je hebt immers niet de headliners die mensen kennen. Maar dat maakt het een uitdaging.

Een festival in Alkmaar met namen als Xosar, Willie Burns en Hunee, kan dat?!
Outsiders houdt van Alkmaar en Alkmaar houdt van Outsiders. Door die gun-factor kunnen we meer flikken dan veel andere organisaties. Vorig jaar waren we een van de initiatiefnemers van het Morse Festival en hadden we een Motor City Drum Ensemble, Arttu en Young Marco staan. Mensen staan er voor open. Vanaf het begin hebben wij met onze raves iets nieuws gebracht. Veel mensen van de generatie die naar onze feestjes komt en in Alkmaar woont, waren daar nog nooit naartoe geweest. Sindsdien voeden we de mensen een beetje op.

Ook ROD, Delta Funktionen en Carl Craig staan op het programma, hoe ben je tot dit rijtje namen gekomen / wat is het idee hierachter?
Een groot aantal van onze vaste bezoekers hebben we gevraagd naar input voor de programmering. Namen zoals Hunee, Willie Burns en Solar vinden we zelf erg leuk, maar we vinden het ook fijn om te luisteren naar wat de bezoeker wil.

ROD en Delta Funktionen maar ook De Sluwe Vos en Sandrien waren namen die veel genoemd werden. En het zijn namen die we zelf ook erg tof vinden. Carl Craig is natuurlijk een absolute held, die al lang op onze wishlist staat. Dat hij nu naar Alkmaar komt, is voor ons als organisatie echt een droom!

Wat kan je vertellen over de locatie, de Hoornse Vaart?
Met het Morse Festival vorig jaar zaten we op een vlak evenemententerrein. We vonden dat het wat persoonlijkheid miste. Dit terrein heeft veel groen, een klein watertje en heuveltjes. Het oogt hierdoor een stuk gezelliger. Er is nog nooit een evenement georganiseerd, dus het is echt wat speciaals. Voor de Amsterdammers ook goed bereikbaar: er gaat een rechtstreekse trein naar station Alkmaar Noord (half uurtje reizen vanaf Centraal) en vanaf het station is het letterlijk een minuut lopen, de Hoornse Vaart ligt er naast.
Op zaterdag 9 augustus gaat de eerste editie van Outsiders Festival in Alkmaar plaatsvinden. Internationaal bekende artiesten als Carl Craig (USA), Xosar (DE), Delta Funktionen, ROD, Hunee (DE) en Sandrien zullen afreizen naar Alkmaar voor een optreden. De locatie is met outdoorpark De Hoornse Vaart centraal gelegen en uniek te noemen. Er zullen twee stages worden gebouwd die verschillende muziekstijlen bieden aan de bezoekers.

Na één van de initiatiefnemers te zijn geweest van het Morse Festival vorig jaar, is dit het eerste zelfstandige festival van Outsiders. De organisatie bestaat echter al een aantal jaar. Met eigen clubavonden in Studio 80 en Doka in Amsterdam hebben zij laten merken dat zij weten wat kwaliteitsmuziek is. Namen zoals Willie Burns (USA), Invite, Solar (USA) en Tom Trago maken er een waardige line up van.

Rising star De Sluwe Vos, aanstormend talent Rene Engel en de resident DJ's van Outsiders maken de line up af. Producerende partij is Chateau Events, dat met haar Chateau Techno evenementen heeft laten zien dat zij de capaciteiten in huis hebben voor een productie van niveau. Ook de randprogrammering is een belangrijk onderdeel van het festival. Zo zal 'Hans Glock, De Tekenmongool' live art verzorgen tijdens het festival. Lokale en nationale acts zullen zeker opvallen op deze groene outdoor locatie.

Niet geheel onbelangrijk voor de Amsterdammers, Utrechters en andere forenzen: Vanaf Amsterdam gaat er om het kwartier een rechtstreekse trein die je in iets meer dan een half uur naar station Alkmaar Noord brengt. Vanaf daar is het twee minuten lopen naar het festivalterrein.

De earlybird tickets zijn inmiddels al uitverkocht, er zijn nog een aantal regular tickets beschikbaar tegen een gereduceerd tarief van € 21,- (excl. servicekosten).Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducéé aanmelden?
Tekst met meer infoLet op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen