Party Info

Obsession Outdoor Festival


Obsession Outdoor Festival

Details

Naam: Obsession Outdoor Festival Editie: 2015 Organisatie: Tall Productions Locatie: Evenemententerrein Bovenkarspel Type: buiten Plaats: Bovenkarspel Datum: zaterdag 30 mei 2015 Tijd: 11:00 uur - 22:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.rewindevents.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Stage: Mainstage
  Rob Lee

Stage: Hardstage
  Deetox
  Delete
  Thera

Stage: Technostage
  Prunk

Stage: Freestyle Maniacs Stage
  Baba
  Dr Rude

Stage: Het Bingo Collectief

Prijzen

Regular Normal: 36,00 Deurprijs: 45,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • Bericht 1
Obsession Outdoor Festival viert 10e verjaardag
“thema: Indianen - dit jaar gaan we voor de wow-factor”Zaterdag 30 mei viert Obsession Outdoor Festival haar 10e verjaardag….en dat zullen we weten ook! Naast de overduidelijke keuze voor het leuke Indianenthema zoals op de zeer kleurige poster is te zien, staat het publiek een aantal aangename verrassingen te wachten: twee stages van afgelopen jaar maken plaats voor nieuwe invullingen, de terreinindeling wordt een klein beetje anders en de podia & decors zijn creatief maar bovenal: anders!

Het moet een gekkenhuis gaan worden dit jaar, want een 10-jarig bestaan is natuurlijk meer dan een feestje waard. De organisatie is trots op haar line-up; een goede mix van stijlen maar vooral gevuld met (inter-)nationaal behoorlijk grote namen. Met Quintino heeft de organisatie een DJ van allure in huis gehaald. Deze DJ uit Den Helder reist werkelijk de hele wereld af en draait overal met de grootste DJ’s op aarde op de meest waanzinnige feesten.
Dit jaar komt Quintino weer met een aantal ijzersterke producties, zoals Escape, die we komende zomer absoluut veel zullen horen. Naast deze wereldster prijkt er nog een grote naam op de poster: Sander Kleinenberg. Deze DJ stond een aantal jaren terug hoog in de ranking van de DJ Mag, dé toplijst van ’s werelds meest bekende DJ’s. Na een aantal jaren wat op de achtergrond te zijn gebleven is hij weer helemaal terug en maakte hij recent een track samen met de Audio Bullys, een Brits DJ-duo die al eens eerder op het podium van Obsession Outdoor te zien was. Naast deze DJ’s zullen ook Jay Hardway, Franky Rizardo, Lucas & Steve, DirtCaps, The Voyagers en de lokale superheld Rob Lee acte de présence geven op de mainstage van het festival.
De helft van het 6.000 bezoekers tellende festival is vaak te vinden bij de hardstage. Een podium waar wordt opgebouwd van euforische hardstyle tot rawstyle met afsluitend hardcore. Met het Noorse DJ-duo Da Tweekaz heeft de organisatie een wereldact in huis weten te halen. Da Tweekaz maakten recent nog furore met hun remix van de hit van de film Frozen. De agenda van deze heren puilt zo enorm uit dat er een helikopter is ingezet om ze direct na hun optreden naar het zuiden van het land te vliegen voor hun volgende boeking.
Ook de vrouwelijke DJ Deetox zal op de dag vele harten doen veroveren met haar imposante rawstyle sets. Naar deze DJ’s zullen ook Atmozfears, A-Lusion, Thera, Delete, The Vinyl Pimp en Terminal & Vavaculo de speakers op hun lazer gaan geven. Met de Italiaanse Noise Suppressor als afsluiter heeft de organisatie één van de populairste hardcore acts binnengehaald.
Een nieuwe stage dit jaar is de Freestyle Maniacs Stage. Freestyle is afgelopen jaren immens populair geworden en mocht zodoende simpelweg niet ontbreken op het 10-jarig jubileum van het festival. De Freestyle Maniacs zijn buitengewoon populair bij het freestyle minnend publiek en zullen deze stage op geheel eigen wijze hosten. Deze ‘try-out’ is amper een try-out te noemen, want ook hier staan een aantal waanzinnige artiesten. Darkraver heeft nauwelijks introductie nodig, want is zowel bij jong als oud een zeer geliefde DJ en draait dan ook al jaren mee in de scene. Met zijn Pussylounge concept benadrukt hij zijn stijl: bijzonder en eigenzinnig. Daarnaast vinden we ook The Viper tussen de line-up. Deze hardcode DJ is ook een artiest die al jaren in de top meedraait en zal een heerlijk verrassend setje neer gaan zetten naast de andere DJ’s: Dr Rude, Speakerfreakz, The Freestyle Maniacs, The Rusher, Baba en Ron & Bika.
De volgende stage staat ondertussen al heel wat jaartjes op het terrein van Obsession Outdoor: de Techstage. Als één van de eerste organisaties durfden zij een grote techstage neer te zetten en hebben hiermee de techscene een flink zetje in de rug gegeven in de regio. House en techhouse voerden altijd de boventoon, maar dit jaar zal de stage naar de technokant gaan leunen met DJ’s als Secret Cinema en de vrouwelijke Duitse DJ Bloody Mary. Met Secret Cinema zal er als afsluiter even heerlijk gas worden gegeven in de techstage maar ook namen als Sandrien, Prunk, oudgedienden Lone Striker vs Ille Bitch en Sounds like Us (Daniel Sanchez samen met lokale held Pascal Benjamin) zullen de gehele dag zorgen voor dikke sounds in de mooie tent van de techstage. Ook De Sluwe Vos vinden we achter de draaitafels en met deze bijzonder populaire DJ is ook deze lineup er één om je vingers bij af te likken.
Tot slot hebben we wederom een nieuw ingevulde stage, het Bingo Collectief. Sommige dingen moet je niet uit gaan leggen en dat geldt hiervoor als geen ander. Kom maar gewoon op bezoek in dit bijzonder Indianendorp en ga helemaal los bij de bingo of bij de andere bezienswaardigheden in het dorpje. Artiesten die je bij de bingo kan tegenkomen: Quentin van Honk, Eindbaas, The Italian Disco Boys, Bruce Willes, Bingo Collectief Sound System en Waus Klunderlich.

Wat kan je nog meer verwachten? Steltenlopers, danseressen, vuurspuwers en hele bijzondere decors. En natuurlijk zoals je van Obsession Outdoor gewend bent: een uberdikke eindshow met vuurwerk bij de mainstage. Voor de rest? Gewoon komen ;)

De kaarten voor het festival zijn sinds 1 februari in de verkoop gegaan. De kaarten zijn te koop vanaf 27,50 euro (excl. fee) en verkrijgbaar via de facebookpagina of website van Obsession Outdoor: www.obsessionoutdoor.nl

Tot zaterdag 30 mei!Foutje gezien? Let us know!Agenda Tall Productions


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.020 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.020 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen