Party Info

Miss Melody Invites


Miss Melody Invites

Details

Naam: Miss Melody Invites Organisatie: JDB Events Locatie: Beachclub FUEL Type: strand Plaats: Overveen Datum: zaterdag 5 september 2015 Tijd: 15:00 uur - 23:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.facebook.com Facebook: eventpagina

Extra info

Dresscode: Wit & Roze

Genre's

Style: house

Artiesten (a-z)

  Flex
  Spider

Prijzen

Regular Normal: 17,50 Regular VIP: 27,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Een nieuwe buzz gaat door partyland. Zaterdag 5 september komt één van de populairste feesten uit de heetste clubs naar het strand bij Bloemendaal. De feesten van Miss Melody blinken altijd uit in klasse en verzorgdheid en dat gaat op het strand zeker weer zo zijn. Deze zomer bij top Beachclub Fuel zal Miss Melody jullie trakteren op een mix van heerlijke muziek door top dj's, mooie shows, veel extra's en een luxueuse VIP-area. De promotie is nauwelijks begonnen en nu al zijn de eerste 50 extra voordelige early birds uitverkocht!

Wie ooit bij een feest van Miss Melody is geweest weet dat alles er draait om stijl en puur genieten. Zij zorgt er persoonlijk voor dat alles aan het feest klopt. Mooi aangekleed met een inspirerend decor, iedereen in dresscode en van begin to eind een mooi en gevarieerd programma vol entertainment met DJ's, danseressen, promogirls, photowalls, mooie decors en coole visuals. Zo zullen er op 5 september twee stoere, nagelnieuwe Harley-Davidson motoren staan van de officiële Harley-Davidson dealer in Amsterdam.

Ticketinfo: eerste 50 bijna weg!
Geen wonder dat de eerste 50 early bird kaarten die werden aangekondigd voor maar € 10,- nu al uitverkocht zijn, hoewel de kaartverkoop nog geen week open is! Geen nood want je kunt nog steeds voor een prettige prijs van € 12,50 een early bird ticket kopen voor Miss Melody Invites op 5 september. Als ook die op zijn kun je nog kiezen voor een voordelige Duo-ticket waarbij je per persoon nog € 2,50 bespaart, mooi meegenomen toch?

Miss Melody zet zich nu al vol in voor 5 september. Zo was er afgelopen weekend een uitgebreide fotoshoot samen met Daisy Somdecerff en nog meer bekende dames uit de showbusiness. Ook een groot deel van de line-up is al ingevuld maar zij houdt het nog even spannend want hier zullen nogmeer DJ's en een Mysteryguest aan toegevoegd worden! Wie zou dat zijn? Blijf het nieuws volgen om daar achter te komen!


Exclusieve VIP-arrangementen
Een heerlijk feest aan het strand is natuurlijk de mooiste gelegenheid om iets extra speciaals van te maken samen met je beste vrienden en vriendinnen. Bij Miss Melody Invites zal een goed verzorgde VIP-area zijn die gehost wordt door niemand minder dan Kelly van der Veer! Op het VIP-deck kun je niet alleen een luxe VIP-tafel reserveren maar ook een aantal super-luxe cabana's. Dit is als de sky-lounge onder de VIP-arrangementen en je vind ze bij Miss Melody invites! Natuurlijk zijn deze arrangementen voorzien van alle voordelen, zoals een fles sterke drank, champagne, soft-drinks, bediening, vers fruit en nog veel meer. Wil jij een ultieme belevenis hebben op 5 september? Neem dan voor informatie en reserveren contact op via missmelodyvip@gmail.com
Aanstaande zaterdag is het zover, zijn jullie klaar voor een heerlijk feest op het strand bij Miss Melody Invites? Na alle maanden van voorbereiding hebben het hele team van Miss Melody en ook de mensen van Beachclub Fuel er ontzettend veel zin om jullie zaterdag een superfeest mee te geven. Tijd voor de laatste info en alle puntjes op de 'i' om het feest in goede banen te leiden.

Nu alle acties voorbij zijn, kun je nu nog tot zaterdagmiddag voor reguliere en VIP-kaarten terecht in de voorverkoop. Je haalt ze direct via de Ticketscript links bij het feest in de agenda's.

Tot één uur door en no-limits!
Zaterdag wordt Beachclub Fuel veranderd in een relaxte zomerse dance-arena waar een keur van lekkere DJ's je trakteert op een hele avond lang lekker dansen. Een extra lange editie want Beachclub Fuel mag deze avond tot 1:00 uur open blijven! Dat is een heel uur langer dan de normale strandfeesten! Ook het geluid mag volop los dus dit zusje van de bekende Salinas Beachparties zal op volle toeren tot het einde doorgaan!

Verwend door de hostesses op het strand
Bij de ingang al ligt de roze loper op jullie te wachten en zullen Miss Melody en kelly van der Veer je persoonlijk welkom heten. Tijdens het feest lopen er twee hostessen rond in bikini en zal Kelly van der Veer in een supermooie beachdress de hostess zijn van de VIP-area. Daar is een eigen bediening aanwezig om je ook echt als VIP te laten voelen! Wil je mooi op de foto als aandenken dan kan dat ook, er hangt in Beachclub Fuel een mooi fotodoek om je portret bij te laten maken. Natuurlijk zijn er lockers aanwezig om je voor en na het feest om te kleden.

Alles overdekt en weersbestendig
De echte volle zomer is er niet bij zaterdag, maar Miss Melody Invites is overal op voorbereid. Met een temperatuur buiten van tussen de 16 tot 18 graden is het niet koud, maar het hele feest zal overdekt zijn en binnen bij Miss Melody Invites gaat het natuurlijk hot worden zaterdag! Maak je daar maar geen zorgen over, de feestcommissie heeft alles in de hand zaterdag! Vergeten jullie niet dat de dresscode Wit & Roze is?

Lekkere Oosterse Shisha Lounge
Ook voor de Shisha Lounge waar je kunt genieten van een sessie met geurige Oosterse tabak zijn 3 professionele begeleiders aanwezig voor een super Shisha ervaring. Hebben jullie dit al eens geprobeerd? Om het team compleet te maken heeft Miss Melody ook een heerlijke Captain aangesteld om alles te begeleiden. Wie deze knappe kapitein is? Dat blijft tot op het feest een leuke verrassing!

Aan topmuziek geen gebrek!
Aan Dj's die heerlijke muziek draaien geen gebrek bij Miss Melody Invites. Op de eerste plaats natuurlijk Miss Melody zelf, die maar liefst twee keer een vol uur voor jullie gaat draaien en twee mooie sets voor jullie heeft voorbereid. Maar ook de andere DJ's in de line-up zullen je voorzien van mooie zomerse tunes op het strand. Kijk maar even mee:

Line-up:
Miss Melody
Ruben Vitalis
Spider
Tony da Groove
Emiel Roché
Flex
Mc J
Mc UB

Miss Melody Invites sponsored by Harley-Davidson Amsterdam
De mensen van de officiële Harley-Davidson dealer in Amsterdam zijn naar Amerika geweest en hebben de hand weten te leggen op twee splinternieuwe en unieke motoren van de nieuwe, nog niet vertoonde 2016 collectie! Deze zullen exclusief geshowd worden bij Miss Melody Invites! Ook zullen de Official Harley-Davidson Dealer T-shirts op het feest uitgereikt worden aan de winnaars van de acties.Foutje gezien? Let us know!Agenda JDB Events


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.265 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.265 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen