Party Info

Milkshake Festival


Milkshake Festival

Details

Naam: Milkshake Festival Organisatie: Milkshake Festival Locatie: Westerpark Type: buiten Plaats: Amsterdam Datum: zondag 20 juli 2014 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: milkshakefestival.nl Facebook: eventpagina

Artiesten (a-z)

  G-Team
  Krause
  Yuki

Prijzen

Regular Normal: 42,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
Milkshake festival is op zoek naar twee covermodellen voor haar publiciteits-campagne van 2014. Vanaf vandaag kan iedereen (dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank) zich aanmelden en laten zien en horen waarom zij ‘Milkshake’s Next Covermodel’ moeten worden. Milkshake staat voor vrijheid, diversiteit en viert de individuele verschijningsvormen en vind plaats op zondag 20 juli in het Westerpark te Amsterdam.

Tot en met dinsdag 18 februari kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de wedstrijd via een link op Facebook. Op zondag de 23e zal de jury bestaande uit Willie Wartaal (DJVT), Diva Mayday, Wouter van Gens en Allesandro Pisano (fotografen) en Marieke Samallo (PR & artdirector Milkshake) de deelnemers beoordelen. De jury is op zoek naar fotogenieke deelnemers met een duidelijke eigen mening omtrent Milkshake’s mission statement. De selectierondes zullen plaatsvinden in AIR Amsterdam.

Na de eerste selectieronde in AIR Amsterdam zal de jury drie finalisten uitkiezen. Twee testbeelden van iedere finalist zullen op de Facebookpagina van Milkshake festival worden geplaatst. De deelnemer met de meeste ‘likes’ wordt ‘Milkshake’s Next Covermodel’ en wint daarbij een prijzenpakket t.w.v. 1500 euro boordevol tickets en producten die te maken hebben met Paradiso, AIR en Milkshake.

Milkshake festival is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘Niets moet, alles mag’ en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een Free Love & Tolerance Policy, vrij van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest; ‘Mensen zijn het zout van de aarde, en dat moet gevierd worden!’
Na twee uitverkochte edities presenteren AIR en Paradiso u wederom met gepaste trots de derde editie van Milkshake festival, bekroond met een Gouden Kabouter in de categorie ‘Beste Eendaags Festival 2012’ en in 2013 geopend door de Burgemeester van Amsterdam! Op zondag 20 juli 2014 vindt Milkshake plaats in het Westerpark te Amsterdam. De earlybird-tickets waren onlangs in 8 minuten en 30 seconden uitverkocht.

De zin ‘For All Who Love’ is allesomvattend voor Milkshake’s doelstelling en voor de sfeer die iedereen afgelopen jaren tijdens het festival heeft mogen voelen. Milkshake is een dancefestival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’ en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en we zetten ons in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout der aarde en dit gaan we vieren! Milkshake festival, een interessante samensmelting van een aantal liberale clubnachten die een link hebben met Paradiso en AIR:

DOWN THE DRAIN BY ERWIN OLAF
Topfotograaf Erwin Olaf is terug op Milkshake met zijn ‘tableau vivant’! Zijn feesten staan bekend om hun uitbundigheid en vrijheid. Absurditeit en individuele verschijningsvormen voeren de boventoon tijdens Milkshake… Let’s go down the drain!

PARADISO POP QUEER STAGE
Dit jaar zal Ultrasexi samenspannen met Paradiso Live Stage tijdens Milkshake.
In de afgelopen veertig jaar is Paradiso uitgegroeid van ‘kosmisch ontspanningscentrum' tot poppodium, nachtclub en cultuurtempel in één, waar liberale clubavonden een vaste plek hebben gekregen.
UltraSexi is een Nederlandse coöperatie en een productieplatform van en voor jong creatief multi-talent, ontstaan in 2008, UltraSexi is de organisatie achter de feesten M.U.L.T.I.S.E.X.I., F*cking Pop Queers, FPQXL en Ultradisko

SUPERTOYS BY AIR
Speciaal voor onze kleurrijke en liberale aanhang met speels intellect komt Supertoys na hysterische nachten met ballenbakken, kiddyrides, kult-cartoons, beats en geluiden van pop tot elektrohouse in AIR, wederom met een eigen verbluffende stage op Milkshake. Laat je arrogantie, issues en andere ‘bad habits’ dus lekker thuis, want daar zit niemand op te wachten. We’re supposed to have fun!

DE NATTE POEZENPLEK
‘When Hip Hop meets openminded intellect’
Het ‘Vieze Poezendek” van vorig jaar wordt gerestyled tot ‘De Natte Poezendek’.
Vieze Poezendek is een nieuwe openminded hiphop / R&B club nacht in AIR ontstaan tijdens het eerste Milkshake festival.

SUPERBIMBO BY NOW&WOW
Superbimbo is een nacht die door Ted Langenbach en Pietra Ligura is geïnitieerd als parodie op de bimbo cultuur. Met invloeden van overgecultiveerde Rai Uno televisie-animeermeisjes in het pre-siliconentijdperk zijn de Superbimbo nachten uitgegroeid tot drukbezochte cultnachten. “Zowel house als pop worden vaak veel te serieus genomen; juist daarom vinden wij dat humor en ironie een must zijn in het nachtleven.”-Ted Langenbach. Superbimbo is terug van weggeweest! In tijden van internetporno en webcam-prostitutie zet Superbimbo de partyscene weer retro-seksueel op zijn plek.

CAN YOU FEEL IT BY DIVA MAYDAY & AIR
Ook dit jaar brengt Diva MayDay haar hysterische en succesvolle feest Can You Feel iT naar Milkshake. De altijd uitverkochte clubnacht brengt ieder kwartaal het gevoel van de legendarische club iT naar AIR, en zet met resident-dj’s als Jean en Brian S, vocals door Miss Bunty, en de perfect host Diva MayDay een party neer waar de sterren zich weer ‘gewoon’ voelen en de ‘gewone’ mensen zich ‘ster’ voelen.
Het flamboyante Britse popfenomeen Boy George staat op zondag 20 juli op het Milkshake Festival achter de draaitafels, samen met dj Marc Vedo. Eerder werden onder anderen Miss Kittin', Bob Sinclar, Larry Tee, Femme en Krause bevestigd voor het buitenfestival van Air en Paradiso in het Westerpark.

Boy George werd een internationale bekendheid in de jaren tachtig, toen hij frontman was van de Britse groep Culture Club die hits scoorde met 'Karma Chameleon', 'I'll Tumble For Ya' en 'Do You Really Want To Hurt Me'. 2014 is het jaar van z'n comeback: het nieuwe album 'This Is What I Do', dat in maart werd uitgebracht, is zijn eerste langspeler sinds 'Cheapness and Beauty' uit 1995. Boy George heeft daarnaast een roemrijke carrière als dj opgebouwd.

Boy George verwerkt de kennis en ervaring die hij in dertig jaar heeft opgedaan én zijn eigen muzikale smaak uitstekend in zijn spannende dj-sets. Verwacht house met een mix van vroege acid, Chicago grooves en 80's beats, met daarnaast een aangename aanwezigheid van electro en tech-house uit de jaren negentig en de jaren nul. Zijn plek op het affiche van Milkshake is bovendien logisch: Boy George staat erom bekend niet in hokjes te denken en ieder individu lief te hebben, ongeacht haarkleur, ras, leeftijd, geaardheid, nationaliteit of religie.
Naast Boy George is ook dj Marc Vedo te zien op Milkshake Festival. Marc Vedo stond als succesvolle producer en dj op de grootste festivals en clubs ter wereld, bijvoorbeeld in Avalon in Los Angelas, Zouk in Singapore en Ministry of Sound in Londen. De half Britse en half Portugese dj verwerkt energieke techno en aanstekelijke pop in zijn dj-sets.

Paradiso Pop Queer(s) Stage
Het podium van de Paradiso Pop Queer(s) Stage wordt dit jaar gevuld met een veelzijdige line-up. Een delegatie van stoere vrouwen zorgen voor de live-muziek: Krause, Femme, Stefany June en Elle Bandita bijvoorbeeld. Dan zijn er de vaste gasten The G-Team & MC Divine en Grumpy Old Men. Ook bevestigd: Aquaaerobika, Fierce Ruling Diva, Tranny4/7, Hey Girl Hey, Big Surprise, Yuki, VJ Morris Mor, MC Buttslammer en Monsieur Plastique.

Meer informatie over Milkshake festival, de line-up en tickets is hier te vinden.
Milkshake FestivalFoutje gezien? Let us know!Agenda Milkshake Festival


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.279 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.279 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen