Party Info

Milkshake Festival


Milkshake Festival

Details

Naam: Milkshake Festival Organisatie: Milkshake Festival Locatie: Westerpark Type: buiten Plaats: Amsterdam Datum: zondag 19 juli 2015 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.milkshakefestival.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Stage: Supertoys
  TITIA

Stage: Vieze Poezendek
  Lebruce

Stage: Glitterazzi
  Duo Raw
  Eljany
  Keljet

Stage: Now&Wow
  Mason

Stage: Erwin Olaf

Stage: Cirkus Klauterwerck
  Boris
  Lupe

Stage: Liberated
  Morriz
  ROOG

Stage: Rapido
  Be-rik
  Pagano

Stage: Delicious Unicorn Area
  Veusty

Prijzen

Early Bird Normal: 37,00 Regular Normal: 43,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Milkshake sluit het winterseizoen goed af met het winnen van de Gouden Kabouter Award voor “Beste Feestival”! Na drie uitverkochte edities is dit een geweldige bekroning en een mijlpaal voor alles waar Milkshake voor staat. Milkshake Festival is een samenwerking tussen AIR & Paradiso.

Vorige week waren de eerste zongenaamde ‘Early Flirts’ binnen 6 minuten uitverkocht. Vandaag om 12:00uur start de tweede ronde van Milkshake’s Early Flirt Tickets en worden ook de stage-hosts bekend gemaakt. De line up van de stages maakt Milkshake binnenkort bekend.

De zin ‘For All Who Love’ is allesomvattend voor Milkshake’s doelstelling en voor de sfeer die iedereen afgelopen jaren tijdens het festival heeft mogen voelen. Milkshake is een dancefestival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’ en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en we zetten ons in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout der aarde en dit gaan we vieren!


GLITTERAZZI BY PARADISO
Dit jaar zal het fameuze oud en nieuw spektakel van Paradiso het terrein onder glitteren met een Glamrocky stage. “Dress down and get glittery” is het motto!

OPIUM KID BY ERWIN OLAF
Voor de vierde keer is topfotograaf Erwin Olaf terug op Milkshake met zijn ‘tableau vivant’! Zijn feesten staan bekend om hun uitbundigheid en vrijheid. Absurditeit en individuele verschijningsvormen voeren de boventoon bij zijn stage tijdens Milkshake.


SUPERTOYS BY AIR
Speciaal voor onze kleurrijke en liberale aanhang met speels intellect komt Supertoys na hysterische nachten in AIR Amsterdam met ballenbakken, kiddyrides, kult-cartoons, beats en geluiden van pop tot elektrohouse wederom met haar eigen verbluffende stage op Milkshake. Laat je arrogantie, issues en andere ‘bad habits’ dus lekker thuis, want daar zit niemand op te wachten. We’re supposed to have fun!


VIEZE POEZENDEK BY AIR
Vieze Poezendek is een op Milkshake geboren concept waarin hiphop en R&B centraal staan. Sinds een jaar is dit concept uitgegroeid tot een hete club nacht in AIR Amsterdam met een spektakel aan voque- en ballroom entertainment.

NOW&WOW
Afgelopen drie jaar is NOW&WOW een graag geziene gast op Milkshake Festival. NOW&WOW anticipeert snel op de actuele trends in de maatschappij en neemt deze met een grote dosis irony op de hak. Het duo Ted langenbach & Pietra Ligura heeft generaties lang de obscure dromen van hun concepten gerealiseerd met beeld, geluid en hun karakteriserende performances.

RAPIDO BY RAPIDO EVENTS
Rapido is door de jaren heen uitgegroeid tot het grootste gay indoor evenement van Nederland. De bruisende nachten, waar vele nationale en internationale trouwe bezoekers op af komen, spelen zich af op verschillende locaties maar hebben Paradiso Amsterdam als thuisbasis.

CIRKUS KLAUTERWERCK
Dit Cirkus staat er om bekend om de thematische feesten die zij een enkele keren per jaar organiseren in Ruigoord te Amsterdam. Cirkus Klauterwerck nodigt je tijdens Milkshake uit om je creatieve alter-ego los te laten op de Berlijnse techno-beats in een spannende secret area.

BUK IN HEM PALACE by LIBERATED
De naam zegt het al; vrijheid! En dit is precies de vibe die er tijdens deze legendarische nachten heerst. Liberated herrijst zichzelf tijdens Milkshake Festival in een prachtig paleis genaamd Buk In Hem Palace.

www.milkshakefestival.nl
Inmiddels een welbekend en hysterisch fenomeen en onlangs nog bekroond met de Gouden Kabouter Award voor het beste festival: Milkshake! Op zaterdag 19 juli wordt het Westerpark-terrein opnieuw omgetoverd tot een spektakel waar iedereen kan liefhebben zonder hokjes en grenzen. Vandaag presenteren AIR en Paradiso de line-up, met optredens van onder andere New York Diva Amanda Lepore, Big Freedia, Jodie Harsh, Cakes da Killa, Lady Miss Kier, Dr. Lektroluv en Hercules and Love Affair. Met daarbovenop een uitgebreide randprogrammering belooft het een magische dag te worden!

Milkshake is een dancefestival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’ en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksuele geaardheid te maken hoeven hebben. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen. De zin ‘For All Who Love’ is allesomvattend voor Milkshake’s doelstelling en voor de sfeer die iedereen de afgelopen jaren tijdens het festival heeft mogen voelen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en zet zich in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout der aarde en dit gaan we vieren! Het programma van Milkshake festival is een samensmelting van liberale clubnachten die een link hebben met Paradiso en AIR.

Het programma per podium:

SUPERTOYS
ALEXIS KNOX (UK) // AQUAAEROBIKA (RU) // COOKACHOO (NL) // DOPPELGANG (NL) // HERCULES AND LOVE AFFAIR (US) // JODIE HARSH (UK) // JOOST VAN BELLEN (NL) // LADY MISS KIER (US) // MC SARA LEE (NL) // TITIA (NL)

VIEZE POEZENDEK
BIG FREEDIA (US) // BUSH BUSH (NL) // CAKES DA KILLA (US) // COVERGIRL SUNNY (NL) // KLEINE KIM (NL) // LEBRUCE (NL) //
PHALERIEAU & ALAINDE LON (NL) // RACHEL GREEN (NL) //
WILLIE WARTAAL (NL) // ZANILLYA (NL)

GLITTERAZZI
AMANDA LEPORE (US) // ANDREY BARTENEV (RU) // DUO RAW (SE) // ELJANY (NL) // GRUMPY OLD MEN (NL) // JAKE CREDIT (BE) // KELJET (NL) // LIPTEASE (NL) // MC DIVINE (NL) // MISS BUNTY (NL) // MONSIEUR PLASTIQUE (NL) // POLLY FEY (DE) // SUPREME FABULETTES (UK) // THE G-TEAM (NL) // TRANNY 4/7 (NL) // WANNABE A STAR (NL //

NOW&WOW
CARLOS VALDES & SANDRIEN (NL) // DISCO SMACK (UK) // DR. LEKTROLUV (BE) // JEFF SOLO (NL) // MASON (NL) // POP ON ACID (NL) // SHINEDOE (NL) // TED LANGENBACH (NL) //

ERWIN OLAF
ATTACK ATTACK ATTACK (UK) // BRAMSTERDAM & BIG GENERAL (NL) // DISCTWINS (NL) // FASHIONPACK (NL) // KINKYRINKY (NL) // LARRY TEE (US) // SOFIA VALENTINE (NL) // VICTOR CORAL (NL)

CIRKUS KLAUTERWERCK
BORIS (DE) // LUPE (NL) // THE MOUNTAIN (NL)

LIBERATED
BENJAMIN SCOTT (NL) // LIBERATED SOUNDSYSTEM (NL) // MISS MONICA (NL) // MORRIZ (NL) // REMON LACROIX (NL) // ROOG (NL)

RAPIDO
BE-RIK (NL) // PAGANO (UK) // SAEED ALI (RU) // SHARON-O-LOVE (UK)

DELICIOUS UNICORN AREA
PINQ RADIO (NL) // HOUSE OF VINEYARD (NL): DJ KHEEDI SMILES (FR) & DJ VEUSTY (FR)

www.milkshakefestival.nlFoutje gezien? Let us know!Agenda Milkshake Festival


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.725 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.725 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen