Party Info

Metz XXL 18 Years Anniversary


Metz XXL 18 Years Anniversary

Details

Naam: Metz XXL 18 Years Anniversary Organisatie: METZ The Real House Event Locatie: WTC Rotterdam Type: binnen Plaats: Rotterdam Datum: zaterdag 18 februari 2017 Tijd: 21:00 uur - 04:30 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.metzonsunday.nl Facebook: eventpagina

Genre's

Style: house

Artiesten (a-z)


Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
METZ viert zijn 18e verjaardag groots in het WTC Rotterdam.

Wat een mijlpaal voor Metz! Een van de meest langstlopende concepten in Nederland bestaat 18 (!) jaar en dat moet natuurlijk op een bijzondere manier gevierd worden. De locatie waar we het dit jaar vieren ligt natuurlijk voor de hand want na diverse dikke en toffe edities heeft ‘The Real House Event’ gekozen voor het WTC Rotterdam - World Trade Center Rotterdam 2 Dikke area's zullen deze avond zorgen voor een mega dikke verjaardag van het langstlopende maandelijkse house feest van de havenstad. De datum kan al genoteerd worden met een dikke stift: zaterdag 18 februari 2017! Zet jezelf vast op aanwezig bij het event op facebook dan ben je als eerste op de hoogte van al het nieuws dat we posten en wanneer de ticketverkoop van start gaat.

MORE INFO SOON!
SERIOUSLY?! Een mijlpaal voor ‘the real house event’ is een keihard feit: Metz bestaat maar liefst 18 (!) jaar en kroont zichzelf daarmee tot een van het langstlopende concept in Nederland. Een kroon die behoort tot een troon, een troon die moet staan op een prachtig toneel: Het World Trade Center! Na succesvolle en legendarische nachten met de XXL edities, is er voor deze keiharde ‘party of the year’ opnieuw gekozen voor de hotspot in het centrum van Rotterdam. Dus, 18 Years Anniversary op, hoe kan het ook anders en heel toepasselijk: zaterdag 18 februari 2017!

PHASE 1 DIE-HARD TICKETS UITVERKOCHT
Ze gingen hard en ze gingen lekker… de fase 1 'die-hard tickets' gingen iets harder dan verwacht over de digitale toonbank en dat resulteerde dan ook snel in het feit dat Metz het bordje ‘uitverkocht’ op de deur kon hangen. Alleen maar leuk!

PHASE 2 & 3
De voorverkoop fase 2 is nu online en inmiddels in volle gang. Dit zijn de de ‘incrowd tickets’ en kosten 22,50 euro (ex fee) Hier zijn er maar een gelimiteerd aantal van verkrijgbaar en wanneer deze zijn uitverkocht start de normale voorverkoop en dus de laatste fase 3. Normale kaarten kosten 27,50 euro (ex fee) en kun je online bestellen via www.metzevents.nl ofwww.footclub.nl

LINE UP
Een arsenaal aan top artiesten, de crème de la crème van de Nederlandse house scene en nog ver daarbuiten. Superlatieven schieten tekort maar toch gaat Metz het proberen uit te leggen. Lezen jullie even mee: Roog back 2 back Erick E, Benny Rodrigues, Man Without A Clue vanuit de ‘Defected in the house’ stal, Gregor Salto, La Fuente, Funkerman, Leroy Styles, Stefan Vilijn, Genairo Nvilla, Chris Rox back 2 back Jasper Clash, Quincy Mariano & Luciano Genoa, De La Montagne en hosted door MC Roga en Patrick Brown. Als dit geen neusje van de zalmmoot is, dan weet Metz het ook niet meer. Een keiharde programmering verdeeld over twee (!) unieke area’s, nu al zin in!

LATIN LOVERS
Zoals wel vaker een leuke en gouden combinatie: Latin Lovers is erbij! Met een geheel eigen area in de stijl van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland, komen alle tropische en zomerse verwachting vanzelf naar boven. Sexy latinhouse gevuld met zinderende vocalen, trommels en veel energie: dat is Latin Lovers! Voel je thuis in de jungle van dit Rotterdamse succes concept wat door heel Nederland harten heeft veroverd en dit ook op 18 februari opnieuw zal gaan doen… leuk!

WORLD TRADE CENTER
Meerdere area’s, dik geluid, top of the bill special effects, luxe entourage en entree, food corner, bottle bar, lockers, dikke line-up met (inter)nationale helden en nog veel meer zoals je van het concept mag verwachten wordt allemaal achter de schermen geregeld. Het event is van 22.00 tot 05.30 uur en de minimale leeftijd is 18+. Deze 18 years anniversary zal nog lang naschokken in de stad…

VOLG ONS:
In de aanloop naar het feest is er regelmatig wat leuks te melden. Wil je op de hoogte blijven? Like de facebookpagina www.facebook.com/metznewsupdates en blijf up 2 date!
Natuurlijk zit Metz ook op twitter @metz_on_sunday en instragram @metzonsunday Volg ons en gebruik als je ons wat wil melden#metzonsundayFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen