Party Info

Metz Koningsnacht


Metz Koningsnacht

Details

Naam: Metz Koningsnacht Organisatie: METZ The Real House Event, Footclub Events Locatie: WTC Rotterdam Type: binnen Plaats: Rotterdam Datum: zondag 26 april 2015 Tijd: 20:00 uur - 03:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.metzonsunday.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  RAE

Prijzen

Early Bird Normal: 17,50 Regular Normal: 25,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
De tweede Koningsnacht van Nederland staat dit jaar voor de deur en op welke manier kun je deze het beste vieren en beleven? Juist, met Metz natuurlijk! The Real House Event host op zondag 26 april tijdens Koningsnacht de unieke locatie van het WTC (World Trade Center) in Rotterdam met een extra dikke editie van (inter)nationale allure. De termen klasse en hoog niveau springen er meteen uit, want met het beste publiek van Nederland staat dit feest nu al als legendarisch in de boeken!

Opnieuw is er gekozen voor de meest verbluffende en indrukwekkende locatie in hartje Rotterdam: Het WTC! Na het succes van vorig jaar met de XXL en NYE editie zal Metz opnieuw groots uitpakken met een oogverblindende show in licht en geluid, special effects, een bottle bar, lounge hoekjes om af en toe lekker bij te komen en natuurlijk nog veel meer verassingen.

De tweede area zal volledig aangepakt worden door het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland dat onlangs nog met succes haar 9 jarige bestaan vierde in het WTC: Latin Lovers! Dit sexy maar vooral zomerse en tropische concept komt met haar exclusiviteit bewijzen waarom zij nog steeds aan de top van Nederland staan. Speciaal geselecteerde artiesten met de latinhouse sound zijn er al klaar voor!

LINE UP
Achter de schermen wordt op dit moment keihard gewerkt aan de line-up maar deze wordt nog heel even geheim gehouden… meer info volgt binnenkort, al kan er al wel worden verklapt dat deze van een zeer hoog (inter)nationaal niveau zal zijn!

EARLYBIRD TICKETS: Vanaf maandag 2 maart om 19.00 uur zullen de eerste 200 earlybird tickets online in de voorverkoop gaan. Deze tickets kosten 17,50 euro en zijn alleen online te bestellen via www.metzonsunday.nl of www.doctorfeelgoodevents.nl onder het kopje tickets.Wanneer de earlybird tickets zijn uitverkocht start de normale voorverkoop. De normale kaarten kosten 25 euro.
De tweede Koningsnacht van Nederland staat dit jaar voor de deur en op welke manier kun je deze het beste vieren en beleven? Juist, met Metz natuurlijk! The Real House Event host op zondag 26 april tijdens Koningsnacht de unieke locatie van het WTC (World Trade Center) in Rotterdam met een extra dikke editie van (inter)nationale allure. De termen klasse en hoog niveau springen er meteen uit, want met het beste publiek van Nederland staat dit feest nu al als legendarisch in de boeken!

Opnieuw is er gekozen voor de meest verbluffende en indrukwekkende locatie in hartje Rotterdam: Het WTC! Na het succes van vorig jaar met de XXL en NYE editie zal Metz opnieuw groots uitpakken met een oogverblindende show in licht en geluid, special effects, een bottle bar, lounge hoekjes om af en toe lekker bij te komen en natuurlijk nog veel meer verassingen. De tweede area zal volledig aangepakt worden door het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland dat onlangs nog met succes haar 9 jarige bestaan vierde in het WTC: Latin Lovers! Dit sexy maar vooral zomerse en tropische concept zal met haar exclusiviteit bewijzen waarom zij nog steeds aan de top van Nederland staan. Speciaal geselecteerde artiesten met de latinhouse sound zijn er al klaar voor!

LINE UP
Met veel trots en passie is er een line-up samengesteld van een zeer hoog niveau. De volgende artiesten zullen acte de présence geven tijdens de beste Koningsnacht van Rotterdam verdeeld over twee dikke area's met alle laatste en vooral beste technieken op het gebied van licht & geluid: RAE (UK), Hardsoul, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Roul and Doors, Stefan Vilijn, Genairo Nvilla, Lucas & Steve, Chris Rox, Jasper Clash, Quincy Mariano & Luciano Genoa, Marlldexx, MC Patrick Brown, live vocals van Mavis Acquah en Susanne Alt on Sax.

EARLYBIRD TICKETS
Er zijn nog enkele earlybird tickets verkrijgbaar. Deze tickets kosten 17,50 euro en zijn alleen online te bestellen via www.metzonsunday.nl enwww.doctorfeelgoodevents.nl. Wanneer de earlybird tickets zijn uitverkocht start de normale voorverkoop. De normale kaarten kosten 25 euro.

KLUISJES
Veiligheid staat voorop, dus zullen er deze avond voldoende kluisjes aanwezig zijn.

MELD JE AAN OP FACEBOOK
Wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes, leuke acties en nog veel meer? Meld je dan aan bij het event op Facebook en laat zien dat jij naar het dikste event gaat op de datum van zondag 26 april:https://www.facebook.com/events/1565464527056128/Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.783 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.783 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen