Party Info

MegaWatt Festival 2014


MegaWatt Festival 2014

Details

Naam: MegaWatt Festival 2014 Organisatie: High Energy Events Locatie: IJsselhallen Type: binnen Plaats: Zwolle Datum: zaterdag 20 december 2014 Tijd: 21:00 uur - 06:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.highenergyevents.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Stage: Housteria (House)

Stage: Megabase (Hardstyle)
  Crypsis
  Mythix
  Thera
  Warface

Stage: IAmTechno (Techno)

Stage: Harddefinition by Dr. Rude (Freestyle)
  Bass-D
  Bestien
  Potato
  Vecino
  Wodan

Prijzen

Regular Normal: 39,50 Regular VIP: 75,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
  • Bericht 4
Alert!! You are infected!

20-12-2014 - Megawatt Festival
IJsselhallen Zwolle

Join us and spread the virus… #megawatt
Na een volledig uitverkochte editie in 2013 keert MegaWatt Festival, het grootste Indoor Dance Festival van Nederland in de maand december, terug naar de IJsselhallen Zwolle. Op zaterdag 27 september om 10.00 uur gaat op www.megawattfestival.com de Early Bird verkoop van start. Er zijn slechts 2000 Early Bird tickets beschikbaar en kosten €29,50 ex. Fee.

Geen Early Bird ticket weten te bemachtigen? Geen paniek! De organisatie start direct nadat de Early Bird tickets zijn uitverkocht de verkoop van de zogeheten Discount Tickets. Discount Tickets kosten €34,50 ex. Fee en zijn tot zondagavond (28-sept) 23.59 uur te koop. Je kunt dus nog steeds het hele weekend een ticket met korting bemachtigen! Op maandag 29 september start de reguliere verkoop voor MegaWatt Festival á €39,50 ex. Fee.

Als VIP naar MegaWatt Festival?
Dit jaar is er ook een mogelijkheid om als VIP naar MegaWatt Festival te komen. Als VIP heb je vele privileges zoals een eigen ingang, gratis (dichtbij) parkeren, gratis kluisjes, toegang tot het VIP-deck met een prachtig uitzicht over de main-area (Housteria) en meer! Altijd al een keer als VIP naar een festival willen gaan? Dan is dit je kans! VIP-tickets kosten in de voorverkoop €75,- ex. Fee en zijn in beperkte oplage verkrijgbaar.

MegaWatt Festival, nu nóg groter!
MegaWatt Festival krijgt ten opzichte van vorig jaar een compleet nieuwe indeling. Zo gaat Housteria (House) dit jaar verplaatst worden naar één van de twee grootste hallen en gaat tevens als main-area fungeren. Daarnaast krijgt deze area ook nog eens een exclusief VIP-deck! Harddefinition (Freestyle), die dit jaar weer door Dr. Rude gehost gaat worden zal, wegens het succes van vorig jaar, ook ge-upgrade worden naar een grotere area. Met een onvergetelijke outdoor editie van Megabase nog vers in het geheugen weten alle Hardstyle liefhebbers wat ze van Megabase kunnen verwachten. Ook kan de organisatie melden dat in de Megabase area met hetzelfde geluidssysteem gewerkt gaat worden als bij Megabase Outdoor. Last but not least zal ook de Techno Area een upgrade krijgen en wordt dit jaar gehost door “I Am Techno” uit Amsterdam.

Line-up
Bij een groot Indoor Festival als MegaWatt hoort natuurlijk ook een über dikke line-up. Met meer dan 50 artiesten verdeelt over vier area’s heeft High Energy Events ook dit jaar weer iets magisch weten te fabriceren. Benieuwd naar de complete line-up? Volg MegaWatt Festival op Facebook (www.facebook.com/megawattfestival) en weet als één van de eerste welke artiesten op 20 december de IJsselhallen volledig op z’n kop gaan zetten!

Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging in de IJsselhallen?
Check hier de aftermovie van 2013: http://youtu.be/IhvbDpSnUiI

Zet je wekker zaterdagochtend op 10.00 uur, kruip achter je computer en zorg dat jij een Early Bird ticket bemachtigd voor MegaWatt Festival en spread the word!

RSVP @ http://bit.ly/megawattfest
#megawattfest

Powered by High Energy Events – We Always Push Harder!
Op zaterdag 20 december organiseert High Energy Events de tweede editie van MegaWatt Festival in de IJsselhallen Zwolle. Voor deze tweede editie gaat de organisatie letterlijk het roer omgooien. Zo krijgt het Indoor Festival een compleet nieuwe indeling, gaat Housteria als main-area fungeren en wordt het groter opgezet als vorig jaar. Zorg dus dat jij deze editie niet mist en scoor je tickets vandaag nog op www.megawattfestival.com!

Line-up
Bij een groot Indoor Festival als MegaWatt hoort natuurlijk ook een über dikke line-up. Met meer dan 50 artiesten verdeelt over vier area’s heeft High Energy Events ook dit jaar weer iets magisch weten te fabriceren. Check de line-up hieronder en spread the word!

Housteria (house)
Quintino
Jay Hardway
Franky Rizardo
Vato Gonzalez ft. MC Tjen
Jordy Dazz
La Fuente
Supreme Gentlemen
Sebastian Bronk
MC Boogshe

Megabase (hardstyle)
Adaro
Crypsis vs. Outbreak
Digital Punk
Chain Reaction vs. Warface
Hard Driver
Thera vs. Degos & Re-Done
Jack of Sound
Zentiments vs. The Vision
Proto Bytez vs. Mythix
MC Renegade

I Am Techno (techno)
Reset Robot
Ray Kajioka LIVE
Roy El Kei
Keith Carnal
Andy Chunes
Joshua Kayn

Harddefinition by Dr. Rude (freestyle)
Ruthless vs. Dr. Rude
Panic vs. Dr. Rude
Darkraver vs. Dr. Rude
Bass-D vs. Dr. Rude
Bestien
Potato vs. Wodan
Vecino
MC The Russian

Tickets
Geen Early Bird of Discount ticket weten te bemachtigen? Geen paniek! Er zijn nog voldoende Regular tickets beschikbaar voor MegaWatt Festival. Regular tickets kosten €39,50 ex. Fee en zijn verkrijgbaar op www.megawattfestival.com.

Als VIP naar MegaWatt Festival?
Dit jaar is er ook een mogelijkheid om als VIP naar MegaWatt Festival te komen. Als VIP heb je vele privileges zoals een eigen ingang, gratis (dichtbij) parkeren, gratis kluisjes, toegang tot het VIP-deck met een prachtig uitzicht over de main-area (Housteria) en meer! Altijd al een keer als VIP naar een festival willen gaan? Dan is dit je kans! VIP-tickets kosten in de voorverkoop €75,- ex. Fee en zijn in beperkte oplage verkrijgbaar.
Time-Table + Floorplan MegaWatt Festival
MegaWatt Festival is een groot Indoor Dance Festival wat op 20 december van 22:00 tot 07.00 gaat plaatsvinden in de IJsselhallen Zwolle. Werkelijk alle facetten zijn deze editie aanwezig om er met z’n allen een onvergetelijke nacht van te maken. Met o.a. een scala aan top artiesten, prachtige podia, de nieuwste licht- en geluidstechnieken, special effects, visuals en vuurwerk is MegaWatt Festival hét Indoor Festival van 2014 wat jij écht niet mag missen! Er zijn nog tickets te koop, wacht niet langer en koop nu je Regular of VIP tickets op www.megawattfestival.com.


Line-up en Time-Table
Op zaterdag 20 december zijn er meer dan 40 top artiesten geboekt om jouw een ultieme en onvergetelijke nacht te bezorgen. Verdeeld over vier area’s met EDM/House, Hardstyle/RAW, Freestyle/Hardcore en Techno/Tech-House, gaan onderstaande artiesten er voor zorgen dat jij keihard uit je plaat kunt gaan op de lekkerste beats. Bekijk hieronder de volledige time-table en zorg dat je op tijd in de IJsselhallen bent om niks te missen!

Housteria
22:00 - 23:30 Supreme Gentlemen
23:30 - 01:00 Sebastian Bronk
01:00 - 02:00 Franky Rizardo
02:00 - 03:00 La Fuente
03:00 - 04:00 Jordy Dazz
04:00 - 05:00 Quintino
05:00 - 06:00 Jay Hardway
06:00 - 07:00 Vato Gonzalez ft. MC Tjen
Hosted by MC Boogshe

Megabase
22:00 - 23:00 Proto Bytez vs. Mythix
23:00 - 00:00 Zentiments vs. The Vision
00:00 - 01:00 Jack of Sound
01:00 - 02:00 Hard Driver
02:00 - 03:00 Digital Punk
03:00 - 04:00 Adaro
04:00 – 04:10 Megabase Showcase
04:10 - 05:00 Chain Reaction vs. Warface
05:00 - 06:00 Crypsis vs. Outbreak
06:00 - 07:00 Thera vs. Degos & Re-Done
Hosted by MC Renegade

Harddefinition by Dr. Rude
22:00 - 23:00 Vecino
23:00 - 00:00 Potato vs. Wodan
00:00 - 01:00 Bestien
01:00 - 02:30 Dr. Rude vs. Ruthless
02:30 - 04:00 Dr. Rude vs. Panic
04:00 - 05:30 Dr. Rude vs. Darkraver
05:30 - 07:00 Dr. Rude vs. Bass-D
Hosted by MC The Russian

I Am Techno
22:00 - 23:30 Andy Chunes
23:30 - 01:00 Joshua Kayn
01:00 - 02:30 Ray Kajioka LIVE
02:30 - 04:00 Reset Robot
04:00 - 05:30 Roy El Kei
05:30 - 07:00 Keith Carnal


Tickets
Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor MegaWatt Festival. Regular tickets kosten €39,50 (ex. Fee) en zijn tot zaterdag 20 december 17:00 uur verkrijgbaar op www.megawattfestival.com of bij één van de 450 Primera Stores in Nederland. Liever als special V.I.P. naar MegaWatt Festival met alle bijbehorende privileges? Check onze website (www.megawattfestival.com) voor meer info! De minimumleeftijd voor MegaWatt Festival is 18 jaar. Zorg altijd voor een geldig identiteitsbewijs; bij twijfel kan hier namelijk om gevraagd worden.

Route + Parkeren
De IJsselhallen Zwolle is direct gelegen aan de A28, en is hierdoor vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar. Een groot parkeerterrein en prima bewegwijzering vergroten de 'auto-vriendelijkheid' van deze locatie. Bekijk op www.ijsselhallen.nl/bereikbaarheid de verschillende mogelijkheden om bij IJsselhallen Zwolle te komen. Parkeren kan op het terrein van de IJsselhallen en kost €10,-.

Geen vervoer? Geen zorgen!
Wil jij graag naar MegaWatt Festival maar heb je nog geen vervoer? Trommel je vrienden op en kom met de bus naar de IJsselhallen! Event Travel heeft speciale MegaWatt Festival bussen rijden uit verschillende opstapplaatsen verspreid door heel Nederland. Voor het actuele aanbod van opstapplaatsen check je www.eventtravel.nl.

Wat je verder nog meer moet weten:
- Kom vroeg naar de IJsselhallen om drukte bij de entree te voorkomen;
- Er zijn in de IJsselhallen voldoende kluisjes aanwezig;
- De minimumleeftijd voor MegaWatt Festival 18 jaar;
- Er zijn in de IJsselhallen voldoende pinapparaten aanwezig;
- MegaWatt Festival hanteert een “zero tolerance” beleid;
- Neem vooral je camera mee, hoe meer foto’s, hoe leuker;
- Er is een officiële High Energy Events merchandise stand aanwezig;
- Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie;
- Deel je onvergetelijke momenten op social media met #megawattfestival;

Vragen? WhatsApp ons!
Heb je nog meer vragen of wil jij op de hoogte blijven over het laatste nieuws? Voeg High Energy Events gratis toe op WhatsApp door “We Always Push Harder” te appen naar +316 20 63 13 19 en je vragen worden vaak direct beantwoord!Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.668 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.668 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen