Party Info

Lakeside Festival


Lakeside Festival

Details

Naam: Lakeside Festival Organisatie: Lakeside Locatie: Festival Terrein Type: buiten Plaats: Alphen aan den Rijn Datum: zaterdag 31 mei 2014 Tijd: 11:00 uur - 22:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.lakesidefestival.nl Facebook: eventpagina

Artiesten (a-z)

  Alvaro
  Dyna

Prijzen

Regular Normal: 20,00 Deurprijs: 30,00

Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Lakeside Festival is het dit jaar wederom gelukt om een geweldige line up neer te zetten. In de afgelopen 6 jaar heeft het festival naam gemaakt door hun visie en keuzes van DJ’s en artiesten. Met een mix van upcoming, talentvolle en bekende DJ’s is de organisatie zeer verheugd en trots om de volgende line up bekend te maken.
Bassjackers, Blasterjaxx, Alvaro & The Partysquad naar Lakeside Festival.

Met Bassjackers haalt Lakeside na Blasterjaxx de 2e grote internationale bekende DJ in huis. Andere nieuwe namen zijn Dyna, Dirtcaps en Bibossa & Dublanc. De eerste 2 MC’s die we bekend kunnen maken zijn MC Iceman & MC KC Jones. Uiteraard is ook vaste gast The Partysquad aanwezig en komt Alvaro voor het 2e jaar op rij naar
Lakeside Festival.

SFFRMKRS: Paul Elstak laat oude tijden herleven & Kleine Viezerik LIVE
SFFRMKRS zijn voor het 3e jaar op rij van de partij met een eigen stage op Lakeside Festival. Dit jaar gaat de stage helemaal los en zullen oude tijden herleven met hardcore legende Paul Elstak on stage. Daarnaast is de rapper Kleine Viezerik is aanwezig om de SFFRMKRS stage live te rocken. Verder geven Lady Bee, Irwan, Snelle Jelle en natuurlijk Cream acte de préséance.

Meer namen worden in de loop van het festival bekend. De voorlopige line up is te vinden op www.lakesidefestival.nl

Lakeside Festival in Mei én Augustus
De eerste editie van Lakeside Festival – Spring Edition zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 31 mei 2014. Deze editie is een nieuwe variant op het bekende Lakeside Festival wat zoals gebruikelijk in augustus plaats vind. De datum voor de augustus editie is inmiddels ook bekend en zal worden gehouden op zaterdag 30 augustus 2014.

Kaartverkoop
Vanwege de snelle uitverkoop van de Early Bird tickets verwacht de organisatie veel animo en raadt bezoekers aan in de voorverkoop een ticket aan te schaffen. Er is plek voor 10.000 bezoekers.

De reguliere voorverkoop vindt online plaats via www.lakesidefestival.nl
Tickets in de voorverkoop zullen €20,- kosten. Deurtickets, mits nog beschikbaar, zijn €30,- Ook dit jaar zijn er weer all-inclusive VIP arrangementen beschikbaar voor €100,-.

Veiligheid
Net als ieder jaar besteedt de organisatie veel aandacht aan de veiligheid in- en om het evenemententerrein. Alle bezoekers moeten zich bij binnenkomst legitimeren. De minimumleeftijd zal 16 jaar en ouder zijn. Beveiliging- en serviceteams zien hier streng op toe. Diegene die het terrein onder invloed willen betreden wordt de toegang geweigerd. Het gebruik van of in bezit hebben van drugs is verboden.

Voor en door jeugd: vrijwilligers gezocht
Jongeren hebben een actieve rol in de organisatie van het festival vanaf de ontwerpfase tot aan het opruimen van het terrein na afloop. De jeugd wordt zo uitgedaagd zelf mee te denken én mee te doen. Voor deze editie zoekt de organisatie van het Lakeside Festival nog vrijwilligers! Heb je interesse? Geef je op via de website.

Een festival met een boodschap
De organisatie achter Lakeside Festival, Stichting We Love Education, heeft als doel om jongeren op aansprekende, swingende wijze te motiveren. Motto van de stichting: Opleiding = Toekomst. Ook tijdens het festival is hier ruim aandacht voor, bijvoorbeeld via de aanwezige led-schermen en andere media.

Financiele ondersteuning
Stichting We Love Education zoekt nog sponsors voor een financiële ondersteuning van het grootste evenement van het Groene Hart. Draagt u de jeugd een warm hart toe? Dan is Lakeside Festival ook uw podium!

Meer informatie
Meer weten over het festivalprogramma, de kaartverkoop, de artiesten, VIP-arrangementen en het werken als vrijwilliger? Kijk op www.lakesidefestival.nl
Vandaag maakt Lakeside Festival de complete line-up bekend. The Flexican & Sef, Ummet Ozcan, Justin Prime en Tony Junior zijn als laatst toegevoegd aan de lijst waarop o.a. The Partysquad, Blasterjaxx, Bassjackers, Paul Elstak en Cream feat. KV al staan. Lakeside Festival vindt plaats op 31 mei in Alphen aan den Rijn.

Het is de zevende keer dat het festival in het hart van de Randstad wordt georganiseerd. Waar Lakeside festival in begin vooral een regionaal festival was, geniet het festival nu landelijke bekendheid en is het uitgegroeid tot het grootste open air dance festival van Zuid-Holland. Ondanks dat er dit jaar ook grote namen als Blasterjaxx en Bassjackers geprogrammeerd staat het festival ook bekend als springplank voor grote DJ’s. Zo stonden Hardwell, Afrojack en Nicky Romero vlak voordat ze internationaal doorbraken al eens op het festival. Volgens Maikel den Neijsel van Lakeside festival is dat dit jaar weer goed mogelijk:”Wij proberen naast internationale DJ’s en lokale talenten ook altijd de top-DJ in wording te boeken. Het kan heel goed zijn dat Ummet Ozcan of Tony Junior dit jaar op Lakeside Festival staat en volgend jaar in de top 10 van DJMag.”

Over Lakeside Festival
Lakeside Festival wordt georganiseerd door Stichting We Love Education uit Alphen aan den Rijn. Motto van de stichting is “Opleiding=Toekomst”. Vanuit die gedachte werd in 2007 de eerste editie van Lakeside georganiseerd. Destijds met veel jonge vrijwilligers die werkervaring konden opdoen en zo’n 4.000 bezoekers. Zeven jaar later kent de organisatie een groeiende groep van meer dan 75 vrijwilligers en een driekoppig bestuur. Het festival biedt tegenwoordig plek aan meer dan 10.000 bezoekers, geniet landelijke bekendheid en is dankzij een uitgekiende programmering een springplank gebleken voor dj's die kort daarna de wereldtop hebben bereikt. Zo hebben Afrojack, Hardwell en Nicky Romero voor hun internationale doorbraak opgetreden op Lakeside Festival.Foutje gezien? Let us know!Agenda Lakeside


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen