Party Info

Lakedance


Lakedance

Details

Naam: Lakedance Editie: Life's a Beach Organisatie: Lakedance, First Vision Locatie: Aquabest Type: buiten Plaats: Best Datum: zaterdag 9 augustus 2014 Tijd: 11:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.lakedance.nl

Genre's

Style: house

Artiesten (a-z)

  Basto!
  NERD
  Nakadia
  RAE
  Remy

Prijzen

Regular Normal: 35,00

Vervoer


Meer infoen

  • 14/01/2014
  • Bericht 2
  • Bericht 3
Lakedance presenteert vol trots wederom twee edities in 2014, namelijk op zaterdag 7 juni en zaterdag 9 augustus 2014 staat Aquabest in het teken van; Life’s a Beach!

Better, not bigger!
Lakedance, geboren in 2005, bij Beachclub Sunrise aan het water van Aquabest heeft in de afgelopen jaren een mooie en gezonde groei doorgemaakt met als hoogtepunt het ongelofelijk vette en uitverkochte feest in augustus 2013. Maar nu is het mooi geweest, Lakedance heeft haar max bereikt en wordt niet meer groter! De focus voor 2014 en komende jaren ligt vol op nog meer beleving en het perfectioneren van het zomerse concept. Met het huidige bezoekersaantal weet Lakedance de intimiteit te waarborgen waar het festival zo om geprezen wordt en kan de organisatie iedere bezoeker een dag vol kwalitatief plezier van jewelste bezorgen. Better, not bigger, dat is waar Lakedance voor staat en gaat in 2014!

Life’s a Beach!
Het thema van aankomende Lakedance editie is; Life’s a Beach! Daarmee zetten we voor even alle negatieve zaken aan de kant en is er alleen ruimte voor zon, zand, water, mooie mensen en vooral veel feestplezier. In het kader van dit thema heeft Lakedance wel iets heel speciaals bedacht; Win een vakantie naar het prachtige Thailand voor 2 personen! Het land van zon, zee, tempels en prachtige stranden ligt dichterbij dan ooit voor degene die een kaartje kopen in de SLAM!FM presale week. Hoe te winnen? Dat lees je hieronder…

SLAM!FM Presale Week
Bemachtig als aller eerste je Lakedance 2014 combi-ticket voor slechts € 50 (ex fee) in de SLAM!FM presale week van zaterdag 25 januari 10:00 uur t/m zaterdag 1 februari 10:00 uur! Je pakt hiermee niet alleen € 10,- korting op een combi-ticket maar je maakt ook nog eens automatisch kans op de te gekke vakantie naar Thailand voor 2 personen, die verloot wordt onder alle kopers van een Lakedance 2014 combi-ticket in de SLAM!FM presale week. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een ticket aanschaffen in de betreffende actieweek en zorgen dat je gegevens kloppen bij het verkoopscherm.

Lakedance Online
www.firstvision.nl
www.facebook.com/lakedance
www.twitter.com/lakedance
www.slamfm.nl
Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent de hoogste tijd voor vers Lakedance 2014 nieuws, want dat is er voldoende! De data zijn nog enige tijd geheim gehouden maar vol trots presenteert Lakedance wederom twee edities in 2014, namelijk op zaterdag 7 juni en zaterdag 9 augustus 2014 staat Aquabest in het teken van; Life’s a Beach! Daarnaast lees je hier de goede voornemens van Lakedance, info over de speciale SLAM!FM presale week en de daarbij horende reis naar Thailand die te winnen valt gedurende deze actieweek. Volop nieuws, dus lees snel verder!

Better, not bigger!
Lakedance, geboren in 2005, bij Beachclub Sunrise aan het water van Aquabest heeft in de afgelopen jaren een mooie en gezonde groei doorgemaakt met als hoogtepunt het ongelofelijk vette en uitverkochte feest in augustus 2013. Maar nu is het mooi geweest, Lakedance heeft haar max bereikt en wordt niet meer groter! De focus voor 2014 en komende jaren ligt vol op nog meer beleving en het perfectioneren van het zomerse concept. Met het huidige bezoekersaantal weet Lakedance de intimiteit te waarborgen waar het festival zo om geprezen wordt en kan de organisatie iedere bezoeker een dag vol kwalitatief plezier van jewelste bezorgen. Better, not bigger, dat is waar Lakedance voor staat en gaat in 2014!

Life’s a Beach!
Het thema van aankomende Lakedance editie is; Life’s a Beach! Daarmee zet Lakedance voor even alle negatieve zaken aan de kant en is er alleen ruimte voor zon, zand, water, mooie mensen en vooral veel feestplezier. In het kader van dit thema heeft Lakedance wel iets heel speciaals bedacht; Win een vakantie naar het prachtige Thailand voor 2 personen! Het land van zon, zee, tempels en prachtige stranden ligt dichterbij dan ooit voor degene die een kaartje kopen in de SLAM!FM presale week. Hoe te winnen? Dat lees je hieronder…

SLAM!FM Presale Week
Bemachtig als aller eerste een Lakedance 2014 combi-ticket voor slechts € 50 (ex fee) in de SLAM!FM presale week van zaterdag 25 januari 10:00 uur t/m zaterdag 1 februari 10:00 uur! Je pakt hiermee niet alleen € 10,- korting op een combi-ticket maar je maakt ook nog eens automatisch kans op de te gekke vakantie naar Thailand voor 2 personen, die verloot wordt onder alle kopers van een Lakedance 2014 combi-ticket in de SLAM!FM presale week. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een ticket aanschaffen in de betreffende actieweek en zorgen dat je gegevens kloppen bij het verkoopscherm.

Reguliere tickets
Na de SLAM!FM actieweek zijn er uiteraard weer losse Lakedance juni, augustus en combi-tickets verkrijgbaar, echter worden er dit jaar verkoopfases gehanteerd. De prijs van een ticket voor Lakedance op 7 juni 2014 kost € 35,- (ex fee) in de eerste fase. Een combiticket biedt toegang tot de eerste- en tweede editie van Lakedance en bedraagt € 60,- (ex fee) in de eerste verkoopfase. Let op; deze prijzen worden gehanteerd vanaf 1 februari 2014 en zijn te zijner tijd beschikbaar via www.firstvision.nl/tickets.

Volg Lakedance
Via de Lakedance Facebook en Twitter pagina’s blijft iedereen up-to-date en is alles te lezen omtrent Lakedance. Daarnaast is Lakedance ook te volgen via Soundcloud en Youtube.

Lakedance online
http://www.lakedance.nl
http://facebook.com/lakedance
http://twitter.com/lakedance
http://www.firstvision.nl

Lakedance 2014
Data: 07-06-2014 & 09-08-2014
Tijd: 13:00 t/m 23:00
Locatie: Aquabest, Ekkersweijer 1, Best (bij Eindhoven)
LineUp: TBA
Early Bird voorverkoop van 25 januari t/m 31 januari 2014 via SLAMFM.nl
Combi-ticket (7 juni en 9 augustus 2014): € 50,- (excl fee)
Reguliere voorverkoop vanaf 1 februari 2014 via firstvision.nl
Ticket 7 juni 2014: € 35,- (excl fee)
Ticket 9 augustus 2014: € 35,- (excl fee)
Combi-ticket (7 juni en 9 augustus 2014): € 60,- (excl fee)
Zaterdag 9 augustus 2014 wordt Aquabest weer volledig omgetoverd tot een tropisch dance-paradijs voor de tweede editie van Lakedance in 2014. Van 13:00 tot 23:00 uur staat er wederom een flinke greep uit de internationale top op het muzikale programma. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de knallende beats van onder andere Bassjackers, Basto, Daddy’s Groove en een volledig nieuwe en energieke ‘Big Bang Show’ gepresenteerd door de Mightyfools.

Main Stage
Onlangs stonden ze nog met een waanzinnige closing set op de main stage van Electric Daisy Carnaval in New York, maar op 9 augustus zijn ze te bewonderen op het hoofdpodium van Lakedance, Bassjackers! Naast deze internationale topper presenteert Lakedance deze editie iets compleet nieuws waarbij stilstaan zeker niet tot de opties behoort. Samen met het altijd energieke dj duo Mightyfools, bijgestaan door de nodige special effects en interactie met het publiek, wordt er gezorgd voor een unieke totaalbeleving tijdens een knallende 1ste uitvoering van ‘The Big Bang Show’.

Na een heerlijke set op de vorige Lakedance editie keert Basto, de producer van het Lakedance 2014 anthem, terug op Lakedance 9 augustus. Daarnaast voegt het Italiaanse wondertrio Daddy’s Groove, die zich de laatste jaren met meerdere internationale hits in de top van de dance scene hebben gewerkt, zich samen met het Engelse progressive-house duo; Third Party, toe aan dit muzikaal hoogstaande lijstje. De line up van de main stage wordt compleet gemaakt met de vocaal ingestelde Rae, regionale talenten NERD en last but definitely not least een levendig performance van Hardsoul (Roog & Greg van Bueren). De vocale begeleiding van de dag is in handen van MC Roga.

Defected in the House
Defected viert dit jaar haar 15 jarig bestaan met een club tour op 15 verschillende locaties over de hele wereld. Vol trots is Lakedance uiteraard één van deze 15 locaties en kunnen de Defected fans op Lakedance gaan genieten van de beste house muziek uit de Londense keuken. Namen als Simon Dunmore, Sonny Fodera, Flashmob en Sam Divine staan garant voor een pure house beleving. De line up wordt aangevuld met de razend populaire Nederlandse DJ; Franky Rizardo. Hij reist momenteel de hele wereld over met zijn overweldigende house tracks en zal de Defected stage op Lakedance volledig op zijn kop komen zetten.

Kletskoek
Na te zijn overspoeld met positieve reacties krijgt het Lakedance bos weer hoog bezoek van Kletskoek. Kletskoek blaast met niemand minder dan Andre Galluzzi, Michel de Hey en de Aziatische schone Nakadia weer de meest verse deep –en techhouse beats het bos in. Bjorn Wolf, De Sluwe Vos, Remy en de Duitse Ninetoes maken het muzikale menu klaar om de gehele dag van te smullen!

Mensroom
De Mensroom stage is inmiddels een vaste waarde geworden op Lakedance. Deze stage bevindt zich op het water en zorgt al jaren lang voor het ultieme zomer gevoel bij vele bezoekers van Lakedance. Met een line up die zich kenmerkt door regionaal talent als Anthony More, Ivo Foreal, Kenflow en Monsieur Pompe is de Mensroom stage de plek om nieuw aanstormend talent te spotten. De line up wordt afgerond door Rick Lampe, Zef Felicien en het nieuwe concept; House Therapy by NERD.

Hotel arrangementen
Woon je niet in de buurt van Eindhoven en heb je geen zin om nog naar huis te rijden na Lakedance dan is dit iets voor jou! NH Hotels Best maakt het voor de bezoekers van Lakedance mogelijk om een hotel arrangement te boeken. Een arrangement biedt één regulier ticket voor Lakedance op zaterdag 9 augustus 2014 en een overnachting in het NH-Hotel te Best. Slaap heerlijk uit en geniet van de vele voordelen en mogelijkheden voor slechts 75,- euro per persoon (op basis van een verblijf voor twee personen). Neem voor reserveringen contact op met NH Hotel in Best via nhbest@nh-hotels.com onder vermelding van 'Lakedance 09.08.14 Arrangement’.

Tickets & VIP
Lakedance is de laatste edities ruim van te voren uitverkocht, wees er dus tijdig bij! Een ticket voor Lakedance op 9 augustus 2014 kost slechts € 35,- (ex. fee) en koop je gemakkelijk en snel via www.firstvision.nl/tickets. Ben je in het bezit van een Lakedance 2014 combiticket? Print dan je reeds gebruikte ticket nogmaals uit, want deze is ook geldig voor de editie van 9 augustus. Kan je de mail niet meer vinden? Stuur dan even een mailtje naar support@ticketscript.com.

Liever als een VIP naar Lakedance? Leg jezelf volledig in de watten met alle beschikbare privileges en neem voor een op maat gemaakte reservering contact op via info@ditisvonk.nl.

Volg Lakedance
Op de volledig vernieuwde Lakedance website lees je alle info, check je de volledige line-up en zijn diverse coole items te vinden. Via de Facebook en Twitter pagina’s blijft iedereen up-to-date en is alles te lezen omtrent nieuws en acties. Daarnaast is Lakedance ook te volgen via Soundcloud, Youtube & Vimeo.

After Movie & Closing Show
Heb jij de afgelopen editie van Lakedance helaas moeten missen? Of wil je gewoon nagenieten van deze legendarische eerste editie van 2014, check dan hier de After Movie en hier de volledige Closing Show van Lakedance 07-06-14!

Lakedance online
http://www.lakedance.nl
http://facebook.com/lakedance
http://twitter.com/lakedance
http://www.firstvision.nl
Lakedance 07.06.14 After Movie: http://bit.ly/ld070614afterfilm
Lakedance 09.08.14 Closing Show: http://bit.ly/ld070614closingshowFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.649 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.649 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.


Introducé aanmelden

Degene die ik graag meeneem naar [event_name] op [event_date] is:Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen