Party Info

Lakedance


Lakedance

Details

Naam: Lakedance Organisatie: Lakedance, First Vision Locatie: Aquabest Type: buiten Plaats: Best Datum: zaterdag 21 augustus 2010 Tijd: 11:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.firstvision.nl

Genre's


Artiesten (a-z)


Prijzen

Regular Normal: 29,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • Bericht 1
Lakedance viert haar tiende editie! Zaterdag 21 augustus is het voor de tweede keer dit jaar van 13.00 tot 23.00 uur weer tijd voor het meest zomerse strandfeest van het Zuiden, bij Beachclub Sunrise aan het water van Aquabest (bij Eindhoven). Het festival telt vier areas - Main Stage, Defected, Minimum en Mensroom - waar dj-grootheden zoals Hardwell, Dennis Ferrer, Riva Starr, 2000 And One, Sunnery James & Ryan Marciano en Quintino de heetste houseplaten draaien.

Lakedance CD & Anthem
Het Lakedance album van vorig jaar diende voornamelijk als leuk aandenken, maar dit jaar is er echt werk van gemaakt. De organisatie heeft er voor gekozen de cd te laten mixen door een zwaargewicht uit de internationale housescene: de schijf is samengesteld door niemand minder dan Funkerman! Het resultaat is een heerlijke zomers compilatiealbum dat perfect aansluit bij het festival, waarbij het strandgevoel overheerst. Met sterke tracks zoals 'Back & Forth' (Future Funk Remix) van Fedde le Grand en de nieuwste hit 'New Life' van Funkerman samen met Fedde le Grand en Dany P-Jazz. De slottrack is het Lakedance 2010 anthem 'Window Of Joy' van Jordy Lishious. De Lakedance CD is o.a. te koop bij Bol.com en via iTunes. Het anthem 'Window Of Joy' is te downloaden via Beatport, iTunes en Dance-Tunes.

Main Stage
Lakedance brengt 21 augustus grote namen naar het Brabantse strand, zoals: Hardwell, Quintino feat. Mitch Crown, Afrojack, Jordy Lishious, Groovenatics, Bjorn Wolf en Sunnery James & Ryan Marciano. Aan Lady Bee de eer om deze househelden op het hoofdpodium aan te kondigen en te begeleiden met haar shout-outs. Bij het zien en horen van Sunnery & Ryan smelten meisjes als ijsjes in de zon. Na hun uitverkochte Amazone Project in februari (Heineken Music Hall) draaiden ze 3 juli op Sensation White in de Amsterdam ArenA. Deze zomer staat het dj-duo niet voor niets drie maandagavonden in de Pacha Ibiza, waar ze opwarmen voor de Swedish House Mafia.

Defected In The House
Zit een bezoekje aan Ibiza er even niet in? Lakedance is the next best thing in eigen land, qua sound, locatie, decoratie en vibe. Dit wordt onderstreept door de deelname van partyconcept Defected In The House. Pacha Ibiza heeft op haar zaterdagavonden in de zomermaanden Defected op het programma staan. Zaterdag 21 augustus zendt het UK label een afvaardiging naar Aquabest, om ook bij de tiende Lakedance editie van de partij te zijn. Ze presenteren niet de minsten uit hun stal: Dennis Ferrer, Copyright, Riva Starr, David Penn, Simon Dunmore, Baggi Begovic en Shovell Live, in een prachtig vormgegeven area.

Mensroom
In de Mensroom area (op het ponton, aan het einde van de steiger) is gezelligheid het belangrijkst. Hier hoor je house, techno, minimal en meer. De draaitafels in deze mini-area worden bemand door lokale jongens en bekenden van bekenden: N.U.D.E., Eric Valentine, SPRfresh, Plaatstaal, Jasper de Vlam en 'N'Atty. Het podium dient ook als springplank en kweekvijver voor het stevigere werk in de Minimum area.

Minimum
Nieuw op Lakedance is het Minimum podium, waar maximaal gas gegeven wordt door Bart Skils (bekend van o.a. Static, VOLTT en Traffic), 2000 And One (de voormalige pincode van dj/producer Dylan Hermelijn) en Ille Bitch. Maar ook Kabale und Liebe, Nakadia en Jaimer Vincentie klappen dikke tech beats om je oren. Deze duistere area (zowel qua inrichting als sound) wordt verlicht met leds en de stralende aanwezigheid van MC Lady Blizz.

First Vision actie & info
Organisator van Lakedance is First Vision. Alle informatie omtrent hun events, inclusief foto's van de afgelopen Lakedance editie (26 juni) zijn te vinden op de volledige vernieuwde website: http://www.firstvision.nl . Je eigen foto's en filmpjes kun je uploaden via: http://ididid.eu/lakedance . Dat is niet alleen leuk maar ook lucratief, want: upload je materiaal en win een Lakedance VIP pakket, bestaande uit twee vrijkaarten voor Lakedance, de Lakedance cd en een overnachting in hotel NH Best van 21 op 22 augustus! Een NH Best Arrangement (hotelkamer + 2 Lakedance tickets) boeken kan telefonisch via: 0499-334612 of via e-mail: nhbest@nh-hotels.com (onder vermelding van 'Lakedance arrangement').

Gewoon een kaartje kopen kan natuurlijk ook. Tickets kosten 29,50 euro en zijn verkrijgbaar via: https://firstvision.timoco.eu/event/1237 en alle Bel Company filialen. De voorgaande edities waren stijf uitverkocht dus wacht niet te lang!Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.265 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.265 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen