Party Info

Lakedance


Lakedance

Details

Naam: Lakedance Organisatie: Lakedance, First Vision Locatie: Aquabest Type: buiten Plaats: Best Datum: zaterdag 13 juni 2015 Tijd: 09:00 uur - 21:30 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.firstvision.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Stage: Main Stage

Stage: Defected in the House
  Shovell

Stage: Kletskoek
  Egbert
  Karlk
  Nakadia

Stage: Mensroom
  Glenn
  KruH
  RECS

Stage: Winterpark
  Jordy

Prijzen

Regular Normal: 38,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Lakedance draagt in dit nieuwe jaar een belangrijke boodschap en daarmee direct het thema voor 2015 uit; Live Your Bucket List! Met andere woorden, doe de dingen die het leven mogelijk maakt en laat dromen werkelijkheid worden. Zaterdag 13 juni en zaterdag 8 augustus 2015 zijn de data voor ieders Bucket List met als bestemming Aquabest bij Eindhoven. Daarnaast geeft Lakedance het goede voorbeeld met onder andere een 5-daagse citytrip naar New York en een skydive die te winnen zijn gedurende de SLAM!FM presale week. Volop wereldnieuws, dus lees snel verder!

Live Your Bucket List
Het thema van Lakedance voor 2015 is; Live Your Bucket List! Lakedance stimuleert het zoeken naar plezier, het ondernemen van activiteiten en het maximale uit het leven halen. Met de introductie van het thema voor 2015 wordt niet alleen de boodschap uitgedragen, maar gaan diverse dromen van Lakedance bezoekers werkelijkheid gemaakt worden. Een 5-daagse citytrip naar New York voor 2 personen, een skydive boven Ameland met een vriend(in) of met 7 vrienden in een limousine als VIP naar Lakedance! Stuk voor stuk onbetwiste Bucket List items en Lakedance gaat het mogelijk maken voor een paar gelukkige bezoekers die hun ticket aanschaffen in de SLAM!FM presale week! Daarnaast vraagt Lakedance haar bezoekers hun ultieme Bucket List moment te delen via #liveyourbucketlist. Alle ideeën zijn vervolgens te bekijken op de speciale live pagina; www.lakedance.nl/live.

Bekijk hier de officiële Lakedance 2015 trailer; http://youtu.be/O2SmoBNF8xM

SLAM!FM Presale Week
Van zaterdag 31 januari tot en met vrijdag 6 februari loopt de SLAM!FM presale week en zijn de Bucket List combi-tickets beschikbaar voor slechts € 55,- (ex fee). Een combi-ticket biedt toegang tot zowel de eerste als tweede editie van Lakedance in 2015 en kost na de presale week € 65,- (ex fee). Naast de € 10,- korting op het combi-ticket biedt het ticket ook kans op één van de te gekke prijzen. Elk Lakedance ticket bezit een uniek code wat direct het lotnummer is tot een selfie op Times Square, een parachutesprong boven de Waddeneilanden of een volledig VIP-pakket inclusief limousine voor 8 personen naar Lakedance 13 juni 2015! Het enige wat gedaan moet worden om kans te maken op één van deze droomprijzen is een combi-ticket aanschaffen in de SLAM!FM presale week via www.slamfm.nl of www.lakedance.nl.

Reguliere tickets
Na de SLAM!FM actieweek zijn er uiteraard weer losse Lakedance 13 juni, 8 augustus en combi-tickets verkrijgbaar. De prijs van een enkel ticket voor Lakedance kost € 38,50 (ex fee). Een combiticket biedt toegang tot de eerste- en tweede editie van Lakedance en bedraagt € 65,- (ex fee). Let op; deze prijzen worden gehanteerd vanaf 7 februari 2015 en zijn te zijner tijd beschikbaar via www.lakedance.nl en www.firstvision.nl/tickets.

Volg Lakedance
Via de Lakedance Facebook en Twitter pagina’s blijft iedereen up-to-date en is alles te lezen omtrent Lakedance. Daarnaast is Lakedance ook te volgen via Soundcloud en Youtube.
Zaterdag 13 juni 2015 breekt op Aquabest Eindhoven het zonnetje weer door tijdens de allereerste Lakedance editie van 2015! Live Your Bucket List staat dit jaar centraal en dit betekent dat Lakedance verschillende ultieme bucket list items van de bezoekers uit wil laten komen. Hostings van onder andere Defected in the House, Kletskoek en Mensroom zorgen met een line up van internationale allure dat Lakedance bij velen bovenaan het lijstje komt te staan. Onder andere Blasterjaxx, Otto Knows, Chocolate Puma, Claptone en Egbert zijn aanwezig tijdens het meest zomerse festival van het zuiden. Lakedance • Live Your Bucketlist!

Mainstage
Lakedance presenteert met trots de nummer 13 van de wereld én de nummer één op de Lakedance line up: Blasterjaxx! Deze twee heren reizen de gehele wereld over om hun onvergetelijke shows in elk werelddeel te laten horen. Gelukkig heeft Blasterjaxx een plekje in hun overvolle agenda weten te vinden om in de zomer een vette show op de main stage van Lakedance neer te zetten. Blasterjaxx wordt bijgestaan door ’The man of million voices’, Otto Knows, en de van eigen bodem afkomstige Sick Individuals. De Zweedse Otto Knows is na zijn wereldhit ‘Million Voices’ in 2012 niet meer te stoppen en belooft met zijn nieuwe track ‘Next to Me’ de festival wereld weer te veroveren. Sick Individuals zitten in de bloei van hun carrière en werken samen met de grootste artiesten. Onlangs verscheen een samenwerking met Axwell, bekend van de Swedish House Mafia, in de Nederlandse hitlijsten en sindsdien zijn Sick Individuals niet meer weg te denken uit de house scene! Naast Zweden wordt ook Hongarije vertegenwoordig op Lakedance met de komst van Stadiumx. De line up wordt compleet gemaakt door opkomend tropical talent Sam Feldt, vrouwelijke schoon Made in June, lokale boy Willem at Work én host van de dag Mitch Crown.

Defected
Defected in the House is inmiddels niet meer weg te denken op Lakedance en strijkt ook in 2015 weer tweemaal neer aan het water van Aquabest. De line up van het wereldbekende Londense House label wordt geleid door Chocolate Puma! Deze twee levende house legendes staan garant voor de echte Defected experience en mogen na twee optredens op Lakedance 2014 als vaste waarde gerekend worden op Lakedance. Naast Chocolate Puma neemt Defected een van Engelands meest succesvolle dance act ooit mee naar Eindhoven; The Shapeshifters, bekend van de hit ‘Lola’s Theme’ uit 2004. The Shapeshifters krijgen in het vliegtuig gezelschap van Copyright, Sam Divine, Sonny Fodera, Andy Daniell en “drumwarrior” Shovell Live.

Kletskoek
Na een meer dan goed verwelkomende hosting in 2014, keert Kletskoek dit jaar voor een tweede maal terug naar het bos op Lakedance. De verse deep- en techhouse sound van Kletskoek wordt deze editie gepresenteerd door dé deephouse meester van dit moment; Claptone! Hij bestormt de hitlijsten met zijn zomerse remix Liquid Spirit van Gregory Porter. Claptone krijgt bezoek van techno superheld Egbert (live) en Arjuna Schiks. Daarnaast haalt Kletskoek de Thaise schone Nakadia weer terug naar het Kletskoekbos en wordt er een plaatsje gemaakt voor de tropische De Hofnar. De line up wordt compleet gemaakt door een volledige nieuwe ervaring in de vorm van de Franse KarlK en lokaal talent Jaimer Vincentie.Mensroom
Lakedance verliest het eigen talent uit de regio natuurlijk niet uit het oog. Samen met Mensroom is Lakedance weer op zoek gegaan naar lokale house helden voor de intieme Mensroom stage. KruH, RECS, Kevin Khan, Glenn, Bram Sanders en met zijn allen tegelijk onder de noemer “Cirque du B2B” sieren de line up op deze unieke stage in het water.

Winter Park
De zomer van Lakedance krijgt een winters tintje. Lakedance mag namelijk een nieuwe area, gehost door Winter Park, aan het programma toevoegen! Winter Park is een muziek festival dat in hartje winter plaatsvindt op Aquabest. Speciaal voor Lakedance komt Winter Park uit haar winterslaap om een eigen ijskoude stage te hosten met een sfeervolle en gekke line up. Van Dave Roelvink tot Puinhoop Kollektiv; Winter Park staat garant voor een groot feest. Feest krijgt op Lakedance een volledig nieuwe betekenis met een line up bestaande uit Dave Roelvink, Puinhoop Kollektiv én de vaste krachten van Café Costa: DJ Gerrit, DJ Jordy en Tiago Marques!

Hotel arrangementen
Woon je niet in de buurt van Eindhoven en heb je geen zin om nog naar huis te rijden na Lakedance dan is dit iets voor jou! NH Hotels Best maakt het voor de bezoekers van Lakedance mogelijk een hotel arrangement te boeken. Een arrangement biedt één regulier ticket voor Lakedance op zaterdag 13 juni 2015 en een overnachting in het NH-Hotel te Best. Slaap heerlijk uit en geniet van de vele voordelen en mogelijkheden voor slechts 75,- euro per persoon (op basis van een verblijf voor twee personen). Neem voor reserveringen contact op met NH Hotel in Best via nhbest@nh-hotels.com onder vermelding van 'Lakedance 13.05.15 Arrangement'.

Vervoer
Lakedance organiseert in samenwerking met Party Reizen verschillende busreizen van en naar het festivalterrein. Tevens zullen er op de dag zelf pendelbussen rijden tussen NS Station Best en Lakedance. Voor meer informatie over de opstapplaatsen van de busreizen én tickets voor de busreizen of pendeldienst ga je naar www.partyreizen.nl!

Tickets & VIP
Lakedance is de laatste edities ruim van te voren uitverkocht, wees er dus tijdig bij! Een ticket voor Lakedance op 13 juni 2015 kost slechts € 38,50 (ex. fee) en koop je gemakkelijk en snel via www.firstvision.nl/tickets. Een combi-ticket biedt toegang tot de eerste- en tweede editie van Lakedance (08.08.15) en bedraagt €65,- (ex. fee).

Liever als een VIP naar Lakedance? Leg jezelf volledig in de watten met alle beschikbare privileges en neem voor een op maat gemaakte reservering contact op via vip@firstvision.nl.

Volg Lakedance
Via de Lakedance Facebook en Twitter pagina’s blijft iedereen up-to-date en is alles te lezen omtrent Lakedance. Daarnaast is Lakedance ook te volgen via Soundcloud en Youtube.
Lakedance online
http://www.lakedance.nl
http://facebook.com/lakedance
http://twitter.com/lakedanceFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.442 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Marshall Emberton draadloze speaker twv €126!

Maak kans op een draagbare Marshall Emberton - Draadloze Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.442 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Marshall Emberton waterdichte speaker twv €126!

De Emberton gebruikt True Stereophonic, een unieke vorm van multidirectioneel geluid van Marshall met een absolute 360 ° -geluidservaring waarbij elke plek een sweet spot is.

Met 20+ uur van speeltijd kan je urenlang genieten van het superieure geluid van Marshall. Met een gewicht van slechts 0,7 kg is deze lichtgewicht luidspreker sterk en veerkrachtig, met een extreem duurzaam en gebruiksvriendelijk ontwerp waardoor deze speaker geschikt is voor elke gelegenheid.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen