Party Info

Kingdance Festival 2022


Kingdance Festival 2022

Details

Naam: Kingdance Festival 2022 Organisatie: Kingdance, High Energy Events Locatie: Wijthmenerplas Type: buiten Plaats: Zwolle Datum: woensdag 27 april 2022 Tijd: 12:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.kingdance.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Stage: Mainstage
  Donnie
  STUK
  Sjaak

Stage: Hardstyle
  D-Sturb
  E-Force
  Malua
  Ncrypta
  Neroz
  Regain
  Rooler

Prijzen

Regular Normal: 22,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3

Lieve bezoekers,

Door alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de maatregelen die de regering neemt om de verspreiding te voorkomen, kan Kingdance dit jaar helaas niet plaatsvinden. Na overleg met de gemeente Zwolle en kijkend naar de huidige corona maatregelen kunnen er in Zwolle, net zoals in de rest van Nederland, helaas géén grote evenementen op Koningsdag plaatsvinden.

We hadden écht gehoopt samen met jullie weer kéihard te kunnen feesten, maar we moeten helaas dus nog even wachten tot dit weer mogelijk is. De hele maand januari was er de mogelijkheid om een refund aan te vragen of je ticket automatisch te behouden voor de eerst volgende editie. Een groot deel van jullie heeft er voor gekozen om de eerst volgende editie weer keihard met ons te gaan knallen. Alle tickets worden dus automatisch omgezet naar 2022.

Daarnaast doen we ons stinkende best om zoveel mogelijk geboekte artiesten voor de editie van 2020 ook te programmeren in 2022. We streven naar een minstens zo goede en misschien zelfs nog wel een betere line up dan 2020. Want een ding is zeker, in 2022 gaan we weer keihard knallen! Check geregeld onze website www.kingdance.nl en blijf op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom dit evenement.

Stay safe en tot volgend jaar!

Kingdance, wat behoort tot een van de grootste dancefestivals op Koningsdag van Nederland, verhuist in 2022 naar de Wijthmenerplas in Zwolle. Door de verplaatsing naar deze prachtige evenementenlocatie krijgt Kingdance een flinke upgrade en mag het zichzelf nu officieel een festival noemen. Hoe tof is dat; Kingdance wordt Kingdance Festival!

Wat kun je verwachten? Grote outdoor area’s met alléén de beste artiesten van dit moment, super vette podiums, spectaculaire shows, entertainment en natuurlijk 30.000 dedicated bezoekers die keihard uit hun dak gaan. Dat zijn in 2022 dé ingrediënten voor een onvergetelijke editie van Kingdance Festival!

Programma
Het complete programma voor 2022 publiceren we binnenkort maar één ding is zeker; Kingdance Festival krijgt ook in 2022 weer een geweldig programma waar jij als liefhebber keihard op los kunt gaan. Houd onze socials en website de komende tijd goed in de gaten voor de laatste updates.

Ambassadeur worden?
Ook voor de festival editie werkt Kingdance weer met een speciaal Ambassadeur programma. Wil jij sparen voor merchandise van o.a. Radical Redemption of Kris Kross Amsterdam? Meld je dan NU aan als ambassadeur van Kingdance, verkoop tickets met korting aan je vrienden en spaar direct punten die je uit kunt geven aan exclusieve beloningen zoals gratis tickets, munten, hotelovernachtingen of hele toffe merchandise. Check www.kingdance.nl/ambassadeur

Ticketverkoop
Heb jij een ticket voor Kingdance 2020? Deze blijft gewoon geldig voor Kingdance Festival 2022. Door deze verplaatsing is Kingdance Festival al voor 60% uitverkocht, wees er dus snel bij!

Heb jij nog geen tickets? Jij hebt NU nog de laatste mogelijkheid om voor de oude discount prijs á €17,50 (ex. Fee) jouw ticket(s) te kopen. Let op! De vorige edities waren ver van tevoren uitverkocht, wacht dus niet en pak die korting nu het nog kan en verzeker jezelf van toegang. Tickets zijn alléén verkrijgbaar via onze officiële website www.kingdance.nl.

Prijzen
Early Bird Ticket: €15,00 (ex. fee)
Discount Ticket #1: €17,50 (ex. fee) OP=OP!
Discount Ticket #2: €19,50 (ex. fee)
Regular Ticket: €22,50 (ex. fee)

Alsof het Nederlands elftal een WK goal scoort! Zo hebben we gisteren in onze oranje outfits het geweldige nieuws ontvangen dat wij volledig los mogen gaan op koningsdag 2022! Kingdance Festival 2022 gaat door met 30.000 party people, twee gigantisch dikke outdoor area's en alléén de beste artiesten van dit moment!

Next-Level Programma
We hebben het weer voor elkaar gekregen om heel veel topartiesten naar Zwolle te krijgen op Koningsdag. Check hieronder de moddervette line-up met o.a. Donnie, Bilal Wahib, Radical Redemption, Je Broer en D-Sturb, praat je vrienden bij en kom op koningsdag KEIHARD FEESTEN tijdens Kingdance Festival!

Area 1: Mainstage
Bilal Wahib ‣ Childsplay ‣ Dansado & de Feestmeester ‣ Donnie ‣ Freddy Moreira ‣ JeBroer ‣ Jonna Fraser ‣ Sjaak ‣ STUK ‣ The Darkraver vs. Outsiders ‣ Vunzige Deuntjes Soundsystem ‣ Yung Felix ‣ Host: MC Marboo

Area 2: Hardstyle
Act of Rage LIVE ‣ D-Sturb ‣ E-Force vs. Frequencerz ‣ Frequencerz ‣ Hard Driver ‣ Jason Payne vs. Malua ‣ Ncrypta vs. Rebelion ‣ Proto Bytez ‣ Radical Redemption ‣ Regain vs. Neroz LIVE ‣ Rooler LIVE ‣ Host: MC Renegade

Tickets
De ticketverkoop gaat dit jaar, mede door de verplaatsing i.v.m. COVID én het goede nieuws van gisteren, ongekend hard! Heb jij nog géén tickets voor Kingdance Festival 2022? Let op! De vorige edities waren ver van tevoren uitverkocht, wacht dus niet en pak die korting nu het nog kan en verzeker jezelf van toegang. Tickets kosten slechts €19,50 (ex. Fee) en zijn alléén verkrijgbaar op www.kingdance.nl!

Kingdance Zwolle is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé hotspot van NL op koningsdag. Benieuwd wat je kunt verwachten op 27 april in Zwolle? Check hier de speciale aftermovie van 2019 en kom alvast lekker in de stemming! Link: https://youtu.be/W13jGf2bt4I

Ambassadeur worden?
Wil jij dit jaar ambassadeur worden van Kingdance Festival 2022? Super tof! Het platform waar wij mee werken (Verve) heeft een naamswijziging doorgevoerd en gaat verder onder de naam Pollen. Wij zijn op dit moment alles achter de schermen aan het voorbereiden en zullen hier uiterlijk volgende week meer informatie over delen! Heb jij voor Kingdance 2020 als ambassadeur al tickets verkocht en punten gespaard of al rewards geclaimd? Geen zorgen! Alle rewards blijven gewoon geldig voor de aankomende editie! Op www.kingdance.nl/ambassadeur check je alle info en updates!

Algemene Informatie
Event: Kingdance Festival
Date: woensdag 27 april 2022 (koningsdag)
Locatie: Wijthmenerplas, Zwolle
Tijden: 14:00 - 23:00 uur
Leeftijd: Alle Leeftijden
Genre: Urban/Eclectic/House/Hardstyle
Website: www.kingdance.nl
Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen