Party Info

Inception- The Ultimate Raw Edition


Inception- The Ultimate Raw Edition

Details

Naam: Inception- The Ultimate Raw Edition Organisatie: Onbekend Locatie: DS party- en eventcenter Type: binnen Plaats: Culemborg Datum: zaterdag 13 april 2013 Tijd: 20:30 uur - 03:30 uur Min.leeftijd: 16 jaar Website: www.crystalvenue.nl Facebook: eventpagina

Genre's

Style: hardstyle

Artiesten (a-z)

  Thera

Prijzen

Regular Normal: 10,00 Deurprijs: 20,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 19/02/2013
  • 06/03/2013
  • 10/04/2013
Inception Raw edition was de bom – next edition 13 april

Crystal Venue bedankt iedereen voor een geweldig feest op 12 januari bij de eerste RAW edition van Inception. De sfeer was geweldig, de dj's draaiden dat de vonken er vanaf spatten en jullie gingen helemaal uit je dak. Het was zo lekker dat er al snel een tweede editie is gepland en dat zal zijn op zaterdag 13 april! Dus prepare once again, het gaat helemaal los!

Nog 3 maandjes wachten en het gas mag, en gaat (!), er vol op. Ook deze keer is er weer een supercrew bij elkaar gezocht om Inception RAW edition. Onder de bezielende begeleiding van Mc Shizzler zal er niks in de weg staan om stampend te beginnen en nog harder stampend te eindigen. Het feest gaat van start om 22:30 en de laatste beats zullen om 5:30 door het gebouw daveren. Denk je dat je het (nog een keer) aankunt? Zorg dan dat je op tijd je ticket voor Inception RAW Edition in huis haalt!

Waren jullie erbij? Super back2back sets zorgden ervoor dat het er vurig aan toe ging. De dj's zweepten elkaar en het publiek non-stop op en dat bleef doorgaan tot het bittere einde. De reacties? Editie van 12 januari was keihard en met deze line up ben ik er zeker bij of Als deze editie net zo dik word als die in januari kan dit maar 1 ding betekenen. vooooooooooool gas”. Zegt genoeg toch? Degenen die er geweest zijn willen maar één ding: meer!

Zo was het op 12 januari
http://www.youtube.com/watch?v=A0BfvwlJMW8

Zwaar baas zou je zeggen toch? Kijk dan ook maar eens wat er voor 13 april op het menu staat. Geen dikkere shit dan dit! Dus leg je beste stampoutfit maar klaar en zorg dat je ticket in de pocket is. Inception RAW Edition is gewoon een niet te missen feest. Check de meesterlijke line up en je ziet het, niks is te gruwelijk voor 13 april!

Line-up Inception RAW Edition:
Live: Thera
Chain Reaction
Digital Punk
Prefix & Densitiy
Phuture Noize
The Geminizers vs Tartaros
Blackburn
MC Shizzler

Voorproefje: The Geminizers
http://www.youtube.com/watch?v=7y_zQRb3Ezo

All that, only € 10,-
Wat??! Ja, dat is wel even wat anders toch? Voor maar een tientje in de voorverkoop, € 10,-, heb je al een ticket in handen voor deze RAW edition. Maar liefst 50% korting op de deurprijs. Da's een no-brainer, dus surf snel naar Paylogic en bestel ze vandaag nog. Of loop naar de Primera als die bij je in de buurt zit en haal ze daar rechtstreeks.

Ruig en gruwelijk, daar gaan ze voor bij Inception! De RAW edition was hot en deze keer gaat het er niet minder om zijn. Zorg dat je stevig in je schoenen staat en check dat gehoorbescherming geen overbodige luxe is. Het soundsystem is loeihard en dat betekent maar één ding: Inception takes it into overdrive!
Countdown to RAW chaos: Inception RAW edition 13 april

RAW is hot! En dat is ook niet zo vreemd want RAW hardstyle is nou eenmaal gewoon gruwelijk. Geen wonder dat iedereen nu al uitkijkt naar de volgende editie in Crystal Venue. Dat zal al snel zijn, want 13 april staat het gebouw weer op zijn grondvesten te trillen van de rauw beukende bassen. Met deze keer opnieuw een line-up die tot in je tenen doorknalt en dat voor een prijs waar je stijl van achterover slaat. This is the party, this is Inception RAW edition!

Gewoon keihard de beuk erin. De reacties op de vorige editie waren zo super en zowel het publiek als de dj's vinden het waanzinnig, dus de keus om ook deze editie weer RAW te laten zijn was snel gemaakt. Dat het aanslaat is goed te merken want de voorverkoop gaat al razend snel. Voor een tientje naar Inception RAW met zo'n line-up, da's bijna voor niks.

Presale loopt hard, haal ze nu in huis
Met nog iets meer dan 5 weken te gaan kunnen we nu al zeggen dat het weer top gaat worden op 13 april. De kaarten gaan al snel over de toonbank, dus zorg dat jij er ook bij bent en haal ze nu in huis! In de voorverkoop heb je al een Inception-ticket voor € 10,-, terwijl je aan de deur € 20,- kwijt bent. De keus is makkelijk! Bovendien weet je dan zeker dat je op 13 april naar binnen kan. Kaarten zijn verkrijgbaar via Paylogic https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=81979 en Primera.

Thera, Digital Punk & Crypsis @ Hardbass
http://youtu.be/5uPHK6uBgdU

Culemborg siddert en beeft
Het geweld dat uit de speakers knalt scheurt door je lijf en er is maar 1 manier om ermee om te gaan: keihard doordansen tot je niet meer kan. Daarvoor zorgen de dj's wel, daar kun je vergif op innemen. Zo staan onder andere op het RAW menu deze keer Digital Punk die al vanaf 2004 de dikste beats neerzet en vanaf 2009 helemaal op de hardstyle is overgestapt. Misschien ken je zijn top-album uit 2011 'Escape from Reality' wel. En natuurlijk Thera die bij vrijwel alle hardstyle fans geliefd is, oprichter en eigenaar van het Theracords label. En daar houdt het niet bij op! Check de volledige line-up:

Live: Thera
Chain Reaction
Digital Punk
Prefix & Densitiy
Phuture Noize
The Geminizers vs Tartaros
Blackburn
MC Shizzler

Van 22:30 tot 5:30 zal Crystal Venue het toneel zijn van een uitzinnig spektakel. Iedereen gaat gewoon helemaal los bij Inception, dat was zo en dat zal altijd zo zijn. Pure RAW hardstyle, dat zal het enige zijn dat op het menu staat en dat is waar iedereen voor komt.

Gruwelijk hard, gegarandeerd RAW, Inception is hot! En dat zal je weten ook! Zet hem met stip in je agenda en zorg dat je gehoorbescherming zaterdag 13 april klaarligt! Niks staat een gruwelijk feest in de weg!
Ze lusten je rauw! Inception komt eraan!

Het is zoals Showtek ooit al zei: “I live for the weekend, I live for hardstyles, I live for hardstyle baby!” En zo is het! De dikste beats, vibes en scheurende bassen vindt je toch wel bij Hardstyle, of niet dan? En als het dan ook nog eens RAW hardstyle is, kan het alleen maar zwaar beukend genieten zijn. Zaterdag 13 april kan iedereen weer bij Crystal Venue terecht voor de broodnodige (over)dosis RAW hardstyle bij Inception. En dat voor maar € 10,-! Geen dealer die daar tegenop kan.

Slecht € 10,- in de voorverkoop, dat maakt Inception wel even anders dan alle anderen. Geen torenhoge prijzen waarbij je een arm wordt uitgedraaid, maar wel de dikste moddervette line-up van allemaal. Dat zien meer mensen, dus zorg dat je er op tijd bij bent want als het uitverkocht is sta je met lege handen.


Aantal beschikbare kaarten steeds minder
De tijd gaat snel, bijna net zo snel als de hardstyle beats die je kan verwachten op Inception. Nog maar een kleine drie weken en Crystal Venue wordt met huid en haar verscheurd en jij erbij! Tenminste, als je op tijd je kaartje hebt aangeschaft. Haal hem nu nog even hier in huis: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=81979. Dan ben je nog voor € 10,- binnen, want als er nog kaartjes aan de deur verkocht worden zullen ze voor € 20,- over de toonbank gaan.

Chain Reaction – The Record Breaking MQ
https://www.youtube.com/watch?v=hOCfjChkc-o

Inception barst uit zijn voegen!
Het is bijna ondoenlijk om zoveel geweld samen te brengen op één feest, maar het is Inception toch gelukt. De dikste, vetste, hardste en meest raw hardstyle dj's die je maar kan verzinnen staan samen aan de basis van deze super-editie van Inception. Ze hebben op alle grote feesten gestaan, draaien in binnen en buitenland op de de meest vooraanstaande hardstyle events en krijgen er geen genoeg van om alle energie over jullie uit te storten. Je hebt de line-up natuurlijk al in je hersens gegrift en ziet de namen 24 uur per dag voor je ogen tollen maar om je nog even op te frissen zie je hier nog even wat je allemaal kan verwachten:

Line-up Inception 13 april:
Blackburn
Digital Punk
Thera (live)
Phuture Noize
Chain Reaction
The Geminizers
Prefix & Density
Tartaros
Mc Shizzler

Hoe dan, alles bij elkaar zomaar op één avondje? Ja, dat lees je goed! Het gaat een hard stampend rauw feestje worden op 13 april. Organisatie en dj's raden je aan om gehoorbescherming te overwegen want als je dit overleeft ben je een echte hardstyle baas! De deuren gaan open om 22:30 en tot 2u mag iedereen naar binnen. Daarna gaat het feest achter gesloten deuren nog door tot 5:30! Only RAW hardstyle!

Inception is hot, RAW hardstyle is hot, en Crystal Venue is hot. Heter dan heet zal het dus zeker worden zaterdag 13 april. Zet hem in je agenda op Guestzone, Facebook of waar je het feest ook maar tegenkomt. Ohja: en Inception heeft nu ook zijn eigen page op Facebook! Check het voor de laatste nieuwtjes en sounds: Inception pagina https://www.facebook.com/InceptionHardstyleEvents?ref=hl op Facebook.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.231 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.231 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen