Party Info

Inception


Inception

Details

Naam: Inception Editie: The Space Edition Organisatie: Onbekend Locatie: DS party- en eventcenter Type: binnen Plaats: Culemborg Datum: zaterdag 15 september 2012 Tijd: 20:30 uur - 03:30 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.crystalvenue.nl Facebook: eventpagina

Genre's

Style: hardstyle

Artiesten (a-z)

  E-Force
  Genius
  Isaac
  Nowaxx
  Thera

Prijzen

Regular Normal: 17,50 Deurprijs: 25,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 11/07/2012
  • 25/07/2012
  • 13/09/2012
Inception Space Edition • In a galaxy far, far away....

Four to the Floor en dan goed snoeihard! Voor de vierde keer daalt Inception neer op Crystal Venue met de meest knallende hardstyle, de meest rauwe beats en natuurlijk het meest opgehitste publiek. Deze keer daalt het letterlijk neer als het spaceship de HMS Inception zijn reis door het heelal onderbreekt om even in Culemborg te landen. Met aan boord de meest futuristische sounds en lights, aangedreven door een echte 'infinite improbability drive' met ongekende mogelijkheden. Aan boord bevinden zich een aantal 'Hitchhikers of the galaxy' die hun platentassen mee hebben genomen en overal op de bewoonde planeten nieuwe tracks hebben opgespoord. Tracks die hier op aarde als een bom zullen inslaan, dat zul je merken ook!

Inception heeft zich in een jaar tijd helemaal bewezen als top-concept in Crystal Venue. Vanaf de eerste Incepton – the harder Styles tot en met de allerlaatste Inception – Roman Empire knalde het de spuigaten uit en blijkt er zeer zeker wel publiek te zijn voor de echte hardstyle sounds. The force is strong in this one...

Back to the future: aftermovies
You like it hard? Geen gelikte aftermovie dit keer maar rauwe beelden van de laatste keer in februari, Roman Empire:
https://www.youtube.com/watch?v=OQjx9lDwD2g&feature=player_embedded
Rare jongens, die Romeinen...

Of toch een gelikte aftermovie? Maar dan van de keer daarvoor, Jurassic Park:
https://www.youtube.com/watch?v=JY3otLla5qM&feature=player_embedded

Het kan qua gekkigheid niet gek genoeg zijn! Hardstyle is een blijver en Inception één van de dikste uitlaatkleppen. Deze keer dus met een dikke 'outer space' edition waar Darth Vader nog een (licht)puntje aan kan zuigen.

Tickets to space now available – Early Bird uitverkocht!
Terwijl de line-up nog niet eens bekend is gemaakt zijn de Early bird tickets voor 15 september nu al uitverkocht! Je ziet het: de echte hardstyle fans weten Inception goed te vinden. En waar de commerciële ruimtevaart nog in haar kinderschoenen staat doet Crystal Venue daar absoluut niet moeilijk over en biedt nu al echte Space-tickets aan. Ga jij mee met de HMS Inception? Check dan snel of je internet het nog doet en ga nu naar Paylogic of je plaatselijke Primera winkel waar het kaartje al voor € 17,50 op je ligt te wachten!

Presale adressen:
- Paylogic
- Primera.nl

Zodra bekend is welke dj's de tocht door de verre sterrenevels hebben doorstaan zal Inception jullie natuurlijk op de hoogte houden. Eén ding is zeker, het gaat een megavette line-up worden! Natuurlijk zijn er al namen bekend, maar dat blijft nog even geheim. Tenzij je beschikt over de gaven van Yoda of één van de andere Jedi-knights zul je nog even geduld moeten oefenen.

Dus! Laadt je lichtsabel vast op, verzin je meest denderende space-outfit (niet verplicht) en richt je hyperspace navigatiesysteem alvast op Culemborg. Met een beetje geluk en als je de lichtsnelheid op tijd weer verlaat kom je dan precies op 15 september rond 22:30 uur als de deuren opengaan bij Crystal Venue aan. May the force be with you...
Inception- The Space Editon- Line-up online

Je had hem intussen natuurlijk al in je agenda staan? Hardstyle is back once again in Crystal Venue op zaterdag 15 september. Keiharde knallers en original hardstyle sounds staan je te wachten. Nog net voor je op vakantie gaat daalt uit de buitenste ring van het zonnestelsel de line-up op je neer. En dat is wel even wat! De echte hardstyle liefhebber gaat spontaan zwevend naar zijn vakantiebestemming. The force is strong in these ones!

Weet je het nog? De vorige keer? Je was er toch wel bij? Misschien sta je nog op één van deze foto's http://www.u-model.nl/PartyPics/PartyPics/20120204_Inception/index.html


Vanaf het begin was het duidelijk dat ook de hardstyle-fans de weg naar Culemborg maar al te goed weten te vinden. Als het menu aantrekkelijk is komen de gasten tafelen, en voor deze Space editie van Inception staat er genoeg lekkers op het programma. Het duurde even, want er zit wat vertraging in de communicatie met de HMS Inception, het moederschip dat op dit moment de asteroïden-gordel doorkruist. Maar de lijst met intergalactische afgevaardigden is nu doorgekomen en ontcijferd. Om je maar niet langer in spanning te houden:

Line up Inception Space Edition:
Nowaxx
Genius
Isaac
E-force
Thera
Mc UB

Recht uit het hart van de Melkweg, onvervalste hardstyle van buitenaardse proporties. Daar kan Yoda nog wat van leren. De Nasa houdt van minuut tot minuut de baan van de HMS Inception in de gaten en op het ISS (voor de oningewijden: International Space Station) worden de voorbereidingen getroffen voor de docking-manoevres. Van daaruit komen de dj's met een shuttle rechtstreeks naar Crystal Venue waar ze in het weiland opgevangen zullen worden door een Aards ontvangstcommitee die ze naar de zaal zal brengen.

Tickets to space are still available
Je had natuurlijk al gelezen dat de Early Bird tickets uitverkocht waren. Iedereen wil deze 'first contact' met een alien lifeform natuurlijk van dichtbij meemaken. Maar je bent nog niet te laat! Als je het slim aanpakt zorg je dat je nog voor je vakantie je kaartje in je zak hebt zitten. Voor € 17,50 ben je al in het bezit van een voucher die toegang geeft tot het hoofd-dek van de HMS Inception.
Waar je ze kunt halen?

Presale adressen:
−Paylogic
− Primera
Tevens zijn er een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar via Vakantieveilingen.nl. Doe je er je voordeel mee!

Inception – Space Edition belooft op voorhand al een geweldig hardstyle spektakel te worden. Het schijnt dat zelfs Darth Vader een paar snipperdagen heeft opgenomen op de Death Star om hier toch vooral bij te kunnen zijn!
Are you ready for some hardstyle? • Inception Space Edition

Houston heeft het bevestigd: de HMS Inception, het grote ruimteschip dat onlangs werd ontdekt en koers zet naar de aarde, is inmiddels in het zonnestelsel aangekomen. Op dit moment vliegt het in het midden van de asteroïdengordel en ligt op koers om hier op zaterdag 15 september te landen. Het veld tegenover Crystal Venue zal gebruikt worden als landingsplaats en het comité om dit 'first contact' te verwelkomen is samengesteld. Uit de communicatie met het schip is duidelijk geworden dat alle dj's aan boord zijn en hun cd tassen gevuld zijn met de allerdikste en hardste hardstyle tracks.

The Facebook mystery
Facebook, als Amerikaans medium, probeert net als bij Area 51 te voorkomen dat het grote publiek hier lucht van krijgt, en als gevolg daarvan is het event niet meer te vinden in het evenementen overzicht van Crystal Venue aldaar. Maar gelukkig is het feest nog wel vindbaar op Facebook via deze link. Gelukkig is Guestzone onder Nederlands beheer en vindt je het feest daar natuurlijk gewoon in de agenda.

Kaartverkoop
Crystal Venue is uiteraard zeer vereerd om hier op de eerste rang bij aanwezig te zijn. Het zal zeker een wereldschokkend evenement zijn! Omdat het natuurlijk niet geschikt is voor kinderen zal de leeftijd zijn ingesteld op 18 jaar en ouder. Kaarten voor deze bijzondere gelegenheid zijn nog verkrijgbaar via de reguliere Voorverkoopadressen, deze vindt je hieronder. In de voorverkoop kun je al voor € 17,50 in het bezit zijn van een 'first contact voucher' die je recht geeft op entree bij het Inception event.

Voorverkoop-adressen:
Paylogic https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=38135
Alle Primera winkels

Buitenaardse delegatie
Het moederschip van de kleine vloot die in aantocht is heeft laten weten dat de buitenaardse delegatie die zal afdalen naar de aarde klaarstaat om aan de invasie te beginnen. Crystal Venue heeft op haar beurt bevestigd dat zij al het mogelijke doen om de bekende 'Men in Black' op een dwaalspoor te zetten zodat zij dit unieke event niet kunnen verstoren. Met de Amerikanen kun je niet voorzichtig genoeg zijn!Kosmonauten op Inception:
Thera
Nowaxx
Genius
Isaac
E-Force
Mc UB

Voor deze Inception pakt Crystal Venue goed uit en het zal een buitenaards goed feestje worden! Alleen de beste hardstyle, early hardstyle en een vleugje raw komen aan je voorbij. Zoals gebruikelijk is er geen dresscode voor Inception, maar het staat je natuurlijk vrij om iets met het thema 'Space edition' te doen. Yoda, Luke Skywalker, Darth Vader, Spock, prinses Leia... inspiratie genoeg toch? The Aliens are coming! De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn!Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.727 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.727 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen