Party Info

I LOVE LOS


I LOVE LOS

Details

Naam: I LOVE LOS Editie: Golddiggers Organisatie: Soulmax B.V. Locatie: Paard Type: binnen Plaats: Den Haag Datum: zaterdag 18 september 2010 Tijd: 21:00 uur - 03:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.ilovelos.nl

Genre's


Artiesten (a-z)


Prijzen

Regular Normal: 12,50 Deurprijs: 15,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • Bericht 1
I LOVE LOS TERUG IN PAARD VAN TROJE!

De zomer voorbij, de festivalreeks ten einde: voor Soulmax tijd om de draad voor het clubseizoen weer op te pikken. Op zaterdag 18 september keert de organisatie terug in Den Haag met een frisse herfsteditie van I Love Los. In het Paard van Troje staan de draaitafels afgestoft klaar voor negen smaakmakende acts, te beginnen in de hoofdzaal met: Gregor Salto, Bobby Burns, Fetish Verdi, Granmaster Issy en Anjiro Rijo. De tweede zaal golft op de technoklanken van Rauwkost, Joey Daniel, Joop Junior en Firmware. Informatie en tickets zijn verkrijgbaar op www.ilovelos.nl.

Lekker nazomeren
Voor wie terugverlangt naar het spannende nachtleven van de jongerenvakanties, staat Soulmax klaar om het in eigen land nog eens dunnetjes over te doen. Zo is Gregor Salto de aangewezen man om het 'Kreta-gevoel' in zomerse houseklanken te vertalen. De afgelopen maanden zijn voor hem in alle opzichten succesvol verlopen. Met een gemiddelde van vijf boekingen per weekend heeft hij er als dj een zeer productieve zomer op zitten, met als hoogtepunten uit het lijstje optredens tijdens Loveland, Mystery Land en Latin Village. Ook op productioneel gebied tikt de teller door, want alleen al in juli en augustus zette hij meer dan tien nieuwe tracks achter zijn naam – o.a. in samenwerking met Chuckie ('RAI'), Afrojack ('I'll Be There') en Laidback Luke ('Step By Step' en 'Shine Your Light'). Genoeg voorbereiding om op I Love Los te vlammen en het publiek te trakteren op nieuwe Gregor Salto hits!

In 2007 brak Bobby Burns door met een ongekend Hollands zelfvertrouwen in de vorm van de radiohit 'From Holland'. Daarmee zette hij ons kleine kikkerlandje brutaal af tegen de rest van de wereld, wat hem als dj direct populair maakte. Sindsdien heeft hij vooral in de clubs zijn naam laten gelden, maar bleef het vooralsnog bij het succes van zijn toenmalige hit. Dit jaar pikte hij het produceren weer op dankzij een samenwerking met hitmachine Afrojack. Samen maakten ze een begin met de techhouse getinte track 'Real High', gevolgd door twee echte climaxplaten: 'Bungee' en 'Ghettoblaster'. Op 18 september staat Bobby Burns er alleen voor, maar terend op jarenlange clubervaring is een opzwepende houseset in het Paard van Troje voor hem een koud kunstje.

Beloftevolle producers
Iemand die nimmer ontbreekt is Fetish Verdi, die als artiest van Soulmax Agency zijn waarde voor I Love Los al ruimschoots bewezen heeft. Een 'fetish' heeft hij voor volwassen house met een scherp randje, wat ook duidelijk terug te horen is in zijn eigen muziek. Zo heeft hij zijn reputatie dit jaar flink opgekrikt door zijn activiteiten in de clubs uit te breiden vanuit de studio. Een geslaagde remix voor Gregor Salto's 'Your Friend' gaf hem de moed om soloproducties op de markt te brengen. Dat bleek een goede move, want met 'Top Of The Hill' stootte hij meteen de Techno Top 100 van downloadportal Dance Tunes binnen, waar hij een respectabele vierde positie aantikte. Verdi laat er echter geen gras over groeien en werkt momenteel aan een commercieel album waarvan de eerste single 'Plaything' al in de clubs wordt gedraaid. Ook I Love Los geniet mee van het succes als Fetish Verdi zijn creaties in de mix gooit!

Aansluitend kruipt Granmaster Issy het podium op, die dit jaar eveneens een doorbraak vanuit de studio wist te forceren. Na twee jaar intensief draaien als dj van The Partysquad, heeft hij nu zijn eigen naam op de kaart gezet met 'Don't Get Me Wrong'. De plaat vond direct zijn weg naar de radiostations en sloeg in als een bom – op SLAM!FM werd de zomerhit het anthem van 'The Beat Of Summer'. Samengaand met zijn getruukte mixstijl mag er dus veel verwacht worden van Granmaster Issy. Ook Anjiro Rijo neemt zijn cd-map weer mee, waarin zijn laatste remix van Fetish Verdi's 'Ajuma' (samen met Joop Junior) niet ontbreekt.

Techno in tweede zaal
Google de term 'rauwkost' en je vindt de definitie van een gerecht met rauwe groenten. Maar in Nederland kennen we Rauwkost ook als de benaming van een speels techno-duo dat sinds 2008 grote podia aandoet. Noem Awakenings, Welcome To The Future en Timewarp en je hebt een indruk van hoe sterk deze jongens in de technoscene geworteld zijn. Ook Rotterdammer Joey Daniel is geen kleintje meer en schaart zich op festivals regelmatig tussen de groten der aarde. Tezamen zorgt het voor een waar technospektakel in de tweede zaal van I Love Los, die op z'n minst een kijkje waard is. Resident Joop Junior past zijn draaistijl erop aan door enthousiast mee te golven in de technostroom; voor het Haagse duo Firmware is het een buitenkansje om de grote acts te imponeren met hun eigen stijl. Om kennis te maken met het genre hoef je dus niet speciaal naar een techno-evenement, want op 18 september switch je moeiteloos van house naar underground. Maar ook voor de liefhebbers genoeg reden om erbij te zijn, want met deze line-up in de tweede zaal is het tot in de late uurtjes prima vertoeven!

Kaarten
Het clubseizoen is begonnen en die kun je niet beter beginnen als met een bezoekje aan I Love Los. Kaarten voor 18 september kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar bij Free Record Shop, de dagkassa van het Paard van Troje en online via www.ilovelos.nl. Aan de deur betaal je 15,00 euro. Blijf op de hoogte van alle I Love Los updates via Hyves: http://ilovelos.hyves.nl.Foutje gezien? Let us know!Agenda Soulmax B.V.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.221 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.221 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen