Party Info

Hed Kandi


Hed Kandi

Details

Naam: Hed Kandi Editie: The Show Organisatie: Hedkandi Locatie: AFAS Live Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 19 maart 2011 Tijd: 21:00 uur - 06:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.hedkandi.nl

Extra info

Dresscode: Red Carpet Chic

Genre's

Style: pop house

Artiesten (a-z)


Prijzen

Regular Normal: 42,50 Regular VIP: 77,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 05-12-2010
  • 08-01-2011
  • 09-02-2011
Nadat Hed Kandi haar wereldwijde 10 jarig bestaan al in Amsterdam vierde, komt ‘the world´s most glamorous music and lifestyle brand' op 19 maart 2011 opnieuw naar Nederland voor een internationaal spektakel van ongekende omvang. Hed Kandi welcomes you to her most glamorous party ever: Hed Kandi The Show.

Destination chic
De legendarische Heineken Music Hall, waar menig wereldster al op de bühne stond, wordt ditmaal omgetoverd tot een bizarre nachtclub waar Paris Hilton zich als een vis in het water zou voelen. Een glamourland met de decadentie van de Baoli in Cannes, de mystiek van de Panorama bar in Berlijn en de uitbundigheid van de Pacha op Ibiza. Deze grand show vol glitter en glamour wordt een hoogtepunt in de rijke Hed Kandi historie.

Music is my heartbeat
Hed Kandi is al bijna 11 jaar synoniem voor de beste funky house en classy club sounds en bracht meer dan 100 uitgebrachte compilatie albums uit (waaronder Beachhouse, Nu Disco en Disco Kandi). Hed Kandi verkoopt ieder jaar ruim 1.000.000 Cd's met het bekende artwork van mode illustrator Jason Brooks en geeft meer dan 1000 feesten op alle continenten, in de mooiste steden, in de mooiste clubs met meer dan 1.000.000 bezoekers wereldwijd per jaar.

Sling on your dancing heels
Hed Kandi The Show rolt zijn met diamanten ingelegde rode loper uit voor de mondiale Jet Set. De paparazzi ligt al op de loer voor dit spektakelstuk. Val van de ene verbazing in de andere met de Hed Kandi Showgirls, Ibiza style steltenlopers, explosieve confetti kanonnen en Circus performers. Verwacht Ibiza in Nederland, New York in Amsterdam en St. Tropez op de dansvloer.

Access to the fabulous
De Earlybird Actie is van start gegaan op 30 november en loopt tot en met 31 december. Koop je tickets gedurende deze periode nog voor het lage BTW tarief.

Tickets: Earlybird: 32,50 (tot 31 december; ex fee) | Reguliere presale: vanaf 42,50 (ex fee) | VIP: 77,50 (ex fee)

Presale: www.hedkandi.nl & Free Record Shop
Beyond Glamour
Hed Kandi welcomes you to her most glamorous party ever: Hed Kandi The Show! Op 19 maart rolt Hed Kandi haar met diamanten ingelegde rode loper uit voor de mondiale Jet Set. De decadentie van de Baoli in Cannes, de mystiek van de Panorama bar in Berlijn en de uitbundigheid van de Pacha op Ibiza. Be a part of an exclusive show that will become a legend! De earlybirdactie voor Hed Kandi – The Show is inmiddels gestopt, maar niet getreurd! De first 500 tickets zijn nu verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs van € 42,50 en daarnaast wordt er onder deze vroege beslissers ook nog eens 50 fonkelnieuwe Hed Kandi - Twisted Disco 2011 CD's verloot.

Beyond Extravagance
De legendarische Heineken Music Hall, vorig jaar het toneel van de uitverkochte 10 YR Anniversary Party, wordt omgetoverd tot een bizarre nachtclub waar de gehele avond theatrale optredens de revue zullen passeren. Hed Kandi onthult nog niet wat voor extravagantie je deze avond te wachten staat, maar: expect astonishment and still be amazed! Ook de Internationale Hed Kandi residents ademen voor deze feestelijke gelegenheid glamour en serveren een fijn staaltje High Fashion Housemusic. Alleen de allerbeste hands-in-the -air house tracks van bekende Hed Kandi genres als Beachhouse, Twisted Disco en Disco Heaven make the final cut. Kortom, een hoogtepunt in de rijke Hed Kandi historie in 's werelds grootste show van glitter en glamour, ooit door het merk neergezet. Grand show perfomances to be announced..

Bekijk voor een Sneak Kandi Peak de Hed Kandi - The Show trailer hierboven!

Beyond Music
Hed Kandi is al bijna 11 jaar synoniem voor de beste funky house en classy club sounds en bracht meer dan 100 compilatie albums uit (waaronder Beachhouse, Nu Disco en Disco Kandi). Hed Kandi verkoopt ieder jaar ruim 1.000.000 CD's met het bekende artwork van mode illlustrator Jason Brooks en geeft meer dan 1000 feesten op alle continenten, in de mooiste steden, in de mooiste clubs met meer dan 1.500.000 bezoekers wereldwijd per jaar. Met Hed Kandi Radioshows in alle uithoeken van de wereld, van Rio de Janeiro tot Las Vegas en Moskou, is in Nederland Radio Decibel elke donderdagavond tussen 22.00 en 00.00 the home of stylish housemusic. Hed Kandi: 33% then. 33% now. 33% tomorrow. 100% forever.

Ticketsale
De Earlybird Actie is inmiddels gestopt, maar de vroege beslissers worden nog steeds op hun wenken bediend met de first 500 tickets actie inclusief kans op 1 van de 50 te vergeven Hed Kandi Twisted Disco 2011 cd's.

Acces the Glamorous via www.hedkandi.nl & Free Recordshop
First 500 tickets: €42,50 (ex fee)
Normal tickets: €45,00 (ex fee)
Last 500 tickets: €47,50 (ex fee)
First Class travel to Destination chic? vip tickets: vanaf €77,50 (ex fee) en ook verkrijgbaar via www.hedkandi.nl
Wereldpremière Hed Kandi House Orchestra in de HMH!

'The world's most glamorous music brand' tovert op 19 maart de Heineken Music Hall om tot een Grand Ballroom voor het grootste funky house feest ter wereld. Hed Kandi presenteert deze avond een nooit eerder vertoond showprogramma met als hoogtepunt de wereldpremière van 'The Hed Kandi House Orchestra': een live vertolking van dé Hed Kandi Anthems door een twaalfkoppig orkest met de originele vocalisten. Hed Kandi onthult met trots The Show 2011.

Overture: Hed Kandi Models inc.
Hed Kandi opent The Show in stijl: sexy en glamorous. Hed Kandi Models inc. bestaat uit Londonse fashionista's Marie Claire en Sarah Louise. Ze stonden als model op de Catwalk voor shows van Chanel en Calvin Klein en draaiden voor Hed Kandi op feesten van A-listers als Kanye West en Leonardo di Caprio. De speciaal uit Ibiza overgevlogen Lovely Laura on Sax maakt het female Hed Kandi trio compleet.

Wereldpremière: Hed Kandi House Orchestra
Special voor Hed Kandi The Show stelt de arrangeur van onder andere het Metropole Orkest 'The Hed Kandi House Orchestra' samen. Voor het eerst in de Hed Kandi geschiedenis brengt een 12-koppig live orkest samen met de originele vocalisten, waaronder 'Higher Place' Peyton , Hed Kandi Anthems als 'Shake down - At night' en 'Kings of tomorrow – Finally' tot leven.

Grand Finale: Tara 'MyMyMy' Mcdonald feat. het Hed Kandi Showballet
To go out with a bang een performance van de Engelse Diva of Dance Tara McDonald, vocaliste van Armand van Helden's 'My My My' en David Guetta's 'Delirious'. Hed Kandi founding DJ Andy Norman (London) neemt met legendarische hands-in-the-air House de begeleiding voor zijn rekening. Als intermezzo van dit muzikale showspektakel de choreografieën van het Hed Kandi Show Ballet en de Hed Kandi Beauty Lounge.
Be sure to get your ticket and become a part of Hed Kandi history!

Ticketsale
Hed Kandi The Show vindt plaats op 19 maart in de HMH van 22.00 tot 07.00. Early Bird kaarten zijn reeds uitverkocht. Reguliere (€45,00 ex fee) en VIP (€85,00 ex fee) kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedkandi.nl, Ticketscript & Free Record Shop. Voor zakelijke VIP arrangementen: www.bookx.nlFoutje gezien? Let us know!Agenda Hedkandi


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.099 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.099 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen