Party Info

Have Faith in Trance


Have Faith in Trance

Details

Naam: Have Faith in Trance Organisatie: Onbekend Locatie: 2 Venue Type: binnen Plaats: Almere Datum: zaterdag 4 april 2015 Tijd: 20:00 uur - 03:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.havefaithintrance.com Facebook: eventpagina

Genre's

Style: trance

Artiesten (a-z)

  Estiva
  MIDIX

Prijzen

Regular Normal: 17,50 Deurprijs: 25,00

Vervoer


Meer info

  • Bericht 1
Welke dj’s kun je deze eerste editie verwachten:
Uit Nederland, Estiva (Steven Baan) een DJ/producer die zijn sporen al ruim verdiend heeft in de Electronic Dance Music industrie en één van de grote artiesten is bij Enhanced Music met tracks als “Teddybeat” en Feels right”. Estiva produceert melodische en emotie volle tracks en heeft een unieke eigen stijl. Estiva krijgt support van o.a. Tiesto, Armin van Buuren, Above & Beyond, Tritonal en Dash Berlin. Estiva draait ook al jaren op de beste feesten in het buitenland zoals in Australië, USA en Canada en staat regelmatig op A State of Trance. Estiva’s live sets staan bekend als heerlijk dynamisch.

De van origine Zweedse DJ Bjorn Akesson is een Trance DJ en producer pur sang produceert in meerdere stijlen binnen de Trance. Bekende tracks van hem zijn “Painting Pyramids”, “Gunsmoke” en “Breathe” uitgebracht bij Armada Music en Future Sound of Egpyt met o.a. support van Ferry Corsten, Markus Schulz, Armin van Buuren en Aly & Fila en Bjorn heeft ook al een reeks­­ remixen gemaakt voor o.a. W&W en Orjan Nilsen. Bjorn draait over heel de wereld in vooraanstaande clubs, A State of Trance en op grote festivals in bv de USA, Engeland, India en in ons eigen Nederland - Luminosity. Bjorn is een enthousiaste DJ die je graag meeneemt naar zijn muzikale wereld.

De uit Cairo - Egypte afkomstige Philippe El Sisi heeft een zeer muzikale achtergrond en geïnspireerd door zijn oom, dirigent bij het Egyptian Music Orchestra, leerde hij al vroeg piano spelen. Door te luisteren naar Armin van Buuren, Paul Oakenfold en Paul van Dyk begon hij zelf met produceren. Zijn tracks werden opgepikt door jeugdvrienden Fadi Wassef en Aly Fathale, bekend als Aly & Fila en werden uitgebracht op Future Sound of Egypt. Tracks die flink gesupport worden in de radioshows A State of Trance en F.S.O.E. van Philippe El Sisi zijn bv “Over you” en “In dreams I fly” intense uplifting Trance! Philippe El Sisi is een gedreven DJ/producer die je tijdens zijn set volledig meeneemt in de muziek zoals al vele fans over de wereld hebben ervaren.

Angelique is nu een aantal jaar gepassioneerd Trance DJ en is geïnspireerd geraakt door tracks zoals Sweet Sorrow – Ferry Corsten en Synaesthesia – The Thrillseekers. Angelique draait op gigs in binnen en buitenland, zoals Praag, Ibiza en Malta en in Nederland o.a. bij Amsterdam Dance Event, Quest4Trance, Grotesque, SenseforTrance, BeachLent en Touch at the Sea. Angelique heeft de nodige producties op haar naam staan zoals Overcome, Glowing en Being bij Above All Records met support van Armin van Buuren, Aly & Fila, Sean Tyas en Markus Schulz. Angelique houdt de energie goed vast in haar sets met driving uplifting tracks met een tech en psy touch.

Midix zit al jaren in het vak, na 2009 was Midix ready for comeback en zich vol te focussen op Trance. Midix bezorgt een feel-good trance-night-out en word goed ontvangen door meerdere organisaties zoals Exceptionelle / At the Villa / Pleasure Time en Guestzone met zijn progressive balearic sounds.

Faith Mark is naast artiest ook nog eens de drijvende kracht achter dit concept. Met al ruim 200 optredens in het verleden bij o.a. Fusion of Dance, Hypnotize en Touch at the Sea. Zij wil met dit nieuwe concept haar passie voor de Trance muziek delen. Tracks uitgebracht door Faith Mark zijn “My Passion” en “Let your heart speak” bij Above All Records en recente release “Upcoming Storm” als eerste vrouwelijke producer op het label Graygoo Records. Faith Mark deelt graag haar liefde voor Trance want zoals zij zegt; muziek is een universele taal en raakt ieders hart zonder woorden. Aangezien er niet veel vrouwelijke Trance DJ’s zijn maakt dat “Have Faith in Trance" een totaal andere vibe met zich mee zal brengen.

De DJ’s uit binnen en buitenland die draaien op “Have Faith in Trance” zullen als verbindende schakel hebben om tijdens het feest het gevoel van verbondenheid te laten ontstaan en met hun set, het publiek mee te nemen on a “magical journey” en daarmee weer het gevoel van eenheid te creëren!

De bijzondere interactie tussen publiek en DJ is waar het om “draait. Have Faith in Trance wil een platform bieden aan gerenommeerde Trance DJ’s uit binnen en buitenland met het Trance hart op de juiste plaats, maar ook nieuw talent de kans geven hun liefde voor de Trance muziek met het publiek te kunnen delen.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.497 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.497 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen