Party Info

Hardshock Festival 2015


Hardshock Festival 2015

Details

Naam: Hardshock Festival 2015 Editie: The Afterworld Organisatie: High Energy Events Locatie: Wijthmenerplas Type: buiten Plaats: Zwolle Datum: zaterdag 18 april 2015 Tijd: 10:00 uur - 22:00 uur Min.leeftijd: 16 jaar Website: www.highenergyevents.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Stage: Hardshock Mainstage
  Amnesys
  Tieum

Stage: Industrial
  Chrono
  Daisy
  Lunatic
  Synapse
  Tripped

Stage: Early / Millennium
  Catscan
  Promo
  Rheeza
  Rob Gee

Stage: Frenchcore/Terror
  Akira
  Drokz
  Plague
  Randy

Stage: Drum'n Bass/Crossbreed
  Detest
  Limewax
  Willow

Prijzen

Early Bird Normal: 34,50 Regular Normal: 44,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
  • Bericht 4
  • Bericht 5
  • Bericht 6
Make sure you all mark Saturday the 18th of April 2015 in your diaries, as this will be the day to go crazy in a completely different dimension. A dimension which is all about what brings you all together…HARDCORE! It’s time for Hardshock Festival – The Afterworld!

Hardshock Festival 2015
18 april 2015
Wijthmenerplas, Zwolle (NL)
12:00 - 00:00 | Age: 16+
5 area's | 80+ artists

Check www.hardshockfestival.com for the complete newsletter and spread the word! #hardshock

►Ticketinformation
● Early Bird: €34,50 ex. Fee (20-12-2014 at 11.00 AM)
● Discount Tickets: €39,50 ex. Fee (till 31-12-2014)
● Regular Tickets: €44,50 (available from 01-01-2015)

►Social Media
● Aftermovie 2014: http://youtu.be/HwbY4VzXfsg
● Facebook: www.facebook.com/hardshock
● Twitter: www.twitter.com/hardshockfest
● Soundcloud: www.soundcloud.com/hardshock
● Instagram: www.instagram.com/highenergyevents
● Youtube: www.youtube.com/hardshockfestival
Zet allemaal een groot kruis in je agenda op zaterdag 18 april, dan is het namelijk tijd om helemaal los te gaan in een compleet andere dimensie. Een dimensie waar alles draait om datgene wat jullie allemaal bij elkaar brengt…HARDCORE! It’s time for Hardshock Festival – The Afterworld!

Hardshock Festival is een 100% Hardcore Festival wat open staat voor vernieuwingen, veranderingen en waarde hecht aan de stem of een wens van de échte liefhebber. Mede daardoor heeft Hardshock Festival zich in de afgelopen jaren weten te ontpoppen tot het hardste Hardcore Festival van Europa. Originaliteit, diversiteit en grensverleggend, dat zijn enkele kernwoorden die dit festival omschrijven en dat gaat voor 2015 niet anders zijn.

Met het doel dat Hardshock Festival zich ook in 2015 maximaal blijft onderscheiden in alle vormen en maten gaat de organisatie een aantal veranderingen doorvoeren. Zo komt er in de Early Hardcore area meer ruimte voor de echte Millenium Hardcore (2000-2005) en krijgt het festival een betere indeling waardoor o.a. de Frenchcore/Terror area flink kan worden uitgebreid. De area-indeling in 2015 ziet er dan als volgt uit: Hardcore Main-Area, Industrial, Frenchcore/Terror, Early/Millenium, Drum’n Bass/Crossbreed.

Benieuwd naar hoe het er vorig jaar aan toeging? Check nu op www.hardshockfestival.com de foto’s en de aftermovie. Ook nieuwsgierig naar het muzikale geweld van afgelopen jaar? Op www.soundcloud.com/hardshock kun je ook een aantal dikke livesets luisteren van Hardshock Festival 2014.

Official Merchandise
High Energy Events, de organisator van Hardshock Festival heeft vanaf heden ook een nieuwe webshop (www.highenergymerchandise.com) waar je exclusieve Hardshock Festival merchandise kunt bestellen. Wacht dus niet langer en scoor het nieuwste Hardshock Festival shirt vandaag nog!

Early Bird Tickets
Op zaterdag 20 december om 11.00 uur start de Early Bird verkoop van Hardshock Festival 2015 exclusief op www.hardshockfestival.com. Er zijn slechts 1000 Early Bird tickets beschikbaar en kosten €34,50 ex. Fee. Wanneer de Early Bird tickets zijn uitverkocht, gaan direct de Discount Tickets in de verkoop. Discount Tickets kosten €39,50 ex. Fee en zijn t/m 31 december 2014 verkrijgbaar. Vanaf 01 januari 2015 gaan de Regular Tickets voor Hardshock Festival in de verkoop á €44,50 ex. Fee. De minimumleeftijd voor Hardshock Festival is 16 jaar.

Speciaal voor de echte diehard fans komt Hardshock Festival dit jaar met een Early Bird actie: De eerste 250 personen die namelijk een Early Bird ticket weten te bemachtigen krijgen bij hun ticket een gratis Hardshock Festival dubbel CD cadeau! En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen alle online Early Bird én Discount ticket kopers ook nog eens een kortingscode van 20% op hun aankoop via www.highenergymerchandise.com.

Hardshock Festival – The Afterworld
Zaterdag 18 april 2015
Wijthmenerplas, Zwolle (NL)
Time: 12:00 – 00:00 | Age: 16+
www.hardshockfestival.com

F www.facebook.com/hardshock
T www.twitter.com/hardshockfest
Y www.youtube.com/hardshockfestival
Om te beginnen wil High Energy Events alle hardcore liefhebbers een knetterhard 2015 wensen! Hardcore is vandaag de dag still standing strong en High Energy Events is trots daar met o.a. Hardshock Festival een bijdrage in te leveren, ook in 2015! Op 18 april staat de vierde editie van het alsmaar groeiende Hardshock Festival namelijk op de agenda! Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging op de Wijthmenerplas in Zwolle? Check de aftermovie hierboven!

Net zoals voorgaande jaren gaat Hardshock Festival ook dit jaar weer elke week een area inclusief bijbehorende line-up publiceren. Check hieronder de planning:

Maandag 12 jan: Mainstage
Maandag 19 jan: Industrial
Maandag 26 jan: Frenchcore/Terror
Maandag 02 feb: Early/Millennium
Maandag 09 feb: Drum’n Bass/Crossbreed

Het was een hele klus om de line-up van vorig jaar te evenaren maar het is High Energy Events weer gelukt om een keiharde line-up te fabriceren! Op 18 april staan er maar liefst 80 artiesten geprogrammeerd in vijf verschillende area’s. Check hieronder alvast de eerste namen en spread the word!

N-Vitral vs. Ophidian
LIVE: Art of Fighters
Dr. Peacock
Manu le Malin vs. Daisy
LIVE: Marc Acardipane
Promo vs. Catscan
Armageddon Project
Akira vs. Drokz
Switch Technique

Zet Hardshock Festival op 18 april 2015 nu in je Facebook agenda en nodig je vrienden uit! Link: http://bit.ly/hardshock2015. Vergeet ons niet te liken op www.facebook.com/hardshock

Ticketverkoop
De Early Bird tickets waren dit jaar razendsnel uitverkocht. Regular tickets zijn vanaf nu te koop op www.hardshockfestival.com of bij een van de 450 Primera winkels en kosten €44,50 (ex. Fee). Let op! De minimumleeftijd voor Hardshock Festival 2014 is 16 jaar. Houdt de website van Hardshock Festival in de gaten, volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte over het laatste nieuws.

WhatsApp Community!
WhatsApp nu ”Hardshock” naar +316 20 63 13 19 en Join the Community! Als member van de community weet jij als eerste het laatste nieuws, doe je mee met unieke winacties en krijg je persoonlijk antwoord op al je vragen vanuit de organisatie. Hoe cool is dat!? Vergeet niet het nummer aan je adresboek toe te voegen, anders ontvang je geen berichten.

Hardshock Festival – The Afterworld
18 april 2015 | Wijthmenerplas – Zwolle
12:00 – 00:00 – Age: 16+
www.hardshockfestival.com
Met Hardcore als middelpunt, een super dikke internationale line-up, 5 verschillende area’s en een prachtige recreatieplas in Zwolle als locatie, brengt Hardshock Festival duizenden Hardcore liefhebbers over de gehele wereld bij elkaar op één festival. Niks geen hokjes, niks geen vooroordelen, nee gewoon pure Hardcore in welke vorm dan ook! Een festival wat Hardcore ademt en die jij als liefhebber of diehard écht niet aan je voorbij mag laten gaan. Wacht niet langer, scoor je ticket nu op www.hardshockfestival.com en laat zien waar je voor staat!

Bekendmaking van de eerste lading artiesten gemist? Check ze hieronder!

N-Vitral vs. Ophidian
LIVE: Art of Fighters
Dr. Peacock
Manu le Malin vs. Daisy
LIVE: Marc Acardipane
Promo vs. Catscan
Armageddon Project
Akira vs. Drokz
Switch Technique

Zoals eerder vermeld gaat de organisatie vanaf nu de aankomende 5 weken elke week één area met bijbehorende line-up releasen. Deze week staat alles in het teken van de Mainstage.

Line-up Release Mainstage
De Mainstage van Hardshock Festival is het hart van het Hardshock Festival. Alles kan en alles mag, iets wat je ook terug ziet in de line-up. Zo kun je helemaal uit je plaat gaan tijdens een exclusieve live act van Art of Fighters of Neophyte, kun je er heerlijk op los rammen tijdens battles als N-Vitral vs. Ophidian en The Empire vs. D-Passion, of beuk je er keihard op los samen met The Outside Agency of het Italiaanse DJ-duo The Sickest Squad. Check hieronder de complete Mainstage line-up in alfabetische volgorde en spread the word!

Hardshock Mainstage:
Amnesys
LIVE: Art of Fighters
Destructive Tendencies
N-Vitral vs. Ophidian
LIVE: Neophyte
Nosferatu
Pandorum
Terminal & Vavaculo
Tha Playah
The Empire vs. D-Passion
The Outside Agency
The Sickest Squad
Tieum
Hosted by MC Ruffian

Hardshock Festival heeft dit jaar vijf area’s met meer dan 80 internationale artiesten. Elke week wordt er een nieuwe area met bijbehorende line-up bekend gemaakt, volgende week maandag is dat de Industrial Area. De eerste Industrial namen heeft de organisatie al vrij gegeven, namelijk Armageddon Project en een zeer exclusieve battle tussen Manu le Malin vs. Daisy! Check hieronder het release schema en stay tuned.

Maandag 12 jan: Mainstage
Maandag 19 jan: Industrial
Maandag 26 jan: Frenchcore/Terror
Maandag 02 feb: Early Hardcore/Millennium
Maandag 09 feb: Drum’n Bass/Crossbreed

Zet Hardshock Festival op 18 april 2015 nu in je Facebook agenda en nodig je vrienden uit! Link: on.fb.me/1xfwovx. Vergeet ons niet te liken op www.facebook.com/hardshock

Ticketverkoop
De Early Bird tickets waren dit jaar razendsnel uitverkocht. Regular tickets zijn vanaf nu te koop op www.hardshockfestival.com of bij een van de 450 Primera winkels en kosten €44,50 (ex. Fee). Let op! De minimumleeftijd voor Hardshock Festival 2014 is 16 jaar. Houdt de website van Hardshock Festival in de gaten, volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte over het laatste nieuws.

WhatsApp Community!
WhatsApp nu ”Hardshock” naar +316 20 63 13 19 en Join the Community! Als member van de community weet jij als eerste het laatste nieuws, doe je mee met unieke winacties en krijg je persoonlijk antwoord op al je vragen vanuit de organisatie. Hoe cool is dat!? Vergeet niet het nummer aan je adresboek toe te voegen, anders ontvang je geen berichten.

Hardshock Festival – The Afterworld
18 april 2015 | Wijthmenerplas – Zwolle
12:00 – 00:00 – Age: 16+
5 area’s | 80+ artists
www.hardshockfestival.com
Met nog een paar weken te gaan maken duizenden Hardcore liefhebbers uit heel Europa zich op voor hét kick-off festival van dit hardcore festivalseizoen; Hardshock Festival! Check hieronder de officiële trailer, luister naar het anthem van dit jaar en bestel naast je festivaltickets ook direct nieuwe Hardshock merchandise!

Trailer: https://youtu.be/3_3d6BfFMgs

Dubbel CD Hardshock Festival 2015
Net als vorig jaar heeft de organisatie weer een heerlijke dubbel CD voor je laten samenstellen. Niemand minder dan Ruffneck (CD1) en Chrono (CD2) hebben de nieuwe CD geremixt en wat is hij weer dik geworden zeg. Wacht niet langer en scoor de nieuwe Hardshock Festival dubbel CD nu op www.highenergymerchandise.com. De CD is ook in beperkte oplage beschikbaar op het festival zelf.

Pre-Order Merchandise
Yes! De nieuwe 2015-merchandise van Hardshock Festival staat online en kan vanaf nu besteld worden. Let op: De nieuwe merchandise is zeer exclusief, wacht dan ook niet te lang met het bestellen van je nieuwe trainingsjack of shirt! Je hebt de keuze om het te laten bezorgen in April óf je kunt je bestelling ophalen bij de Merchandise stand op Hardshock Festival zelf. Link: www.highenergymerchandise.com

Official Anthem by Amnesys
Amnesys heeft dit jaar de eer om het officiële anthem te maken voor Hardshock Festival. Een keihard anthem wat écht past bij Hardshock Festival, dat was de uitdaging die Amnesys is aangegaan en dat is gelukt hoor! Luister hier het officiële anthem en “Get ready for the Shockwave!”

Official Anthem 2015: https://youtu.be/-QICC63Anb4

Promomixen
Vanaf nu zet Hardshock Festival elke week een aantal promomixen online zodat jij alvast lekker in de stemming kunt komen. De eerste promomixen van o.a. Wavolizer, Destructive Tendencies en Andy the Core staan al online en daar komen er dus nog heel veel bij! Vergeet Hardshock Festival niet te volgen op Soundcloud zodat jij als een van de eerste op de hoogte bent over een nieuwe promomix.

Tha Playah: http://bit.ly/promothaplayah
s’Aphira: http://bit.ly/promosaphirahsf
Painbringer: http://bit.ly/promopainbringerhsf
Andy The Core: http://bit.ly/promoatc_hsf
Destructive Tendencies: http://bit.ly/promodt_hsf
Wavolizer: http://bit.ly/promowavolizerhsf

Tickets
De ticketverkoop van Hardshock Festival is inmiddels in volle gang. Nog géén tickets? Wacht niet langer en koop je tickets vandaag nog op www.hardshockfestival.com of bij een van de 450 Primera Winkels in NL. Tickets kosten €44,50 (ex.fee). De minimumleeftijd voor Hardshock Festival is 16 jaar.
Area’s en Festivalterrein
Hardshock Festival vindt plaats op één van de mooiste locaties die Nederland rijk is, namelijk de Wijthmenerplas in Zwolle. Het festivalterrein ligt naast een mooie plas en is van alle gemakken voorzien. Hardshock Festival heeft dit jaar twee outdoor area’s, de Mainstage en de Frenchcore/Terror area. De Industrial, Early/Millennium en Drum’n Bass/Crossbreed zijn overdekt door middel van grote festival tenten.

Time-Table
Check hieronder de complete Time-Table voor Hardshock Festival 2015!

Hardshock Mainstage
12:00 - 13:00 Terminal & Vavaculo
13:00 - 14:00 Pandorum
14:00 - 15:00 Destructive Tendencies
15:00 - 15:30 LIVE: Art of Fighters
15:30 - 16:30 Nosferatu
16:30 - 17:30 Tieum
17:30 - 18:30 The Empire vs. D-Passion
18:30 - 19:00 LIVE: Neophyte
19:00 - 20:00 Amnesys
20:00 - 21:00 Tha Playah
21:00 - 22:00 N-Vitral vs. Ophidian
22:00 - 23:00 The Outside Agency
23:00 - 00:00 The Sickest Squad
12:00 - 00:00 MC Ruffian

Industrial
12:00 - 13:00 Densha Crisis
13:00 - 14:00 Suburbass
14:00 - 15:00 Armageddon Project
15:00 - 16:00 Wavolizer
16:00 - 16:30 LIVE: Negative Audio
16:30 - 17:30 Synapse vs. Lunatic
17:30 - 18:30 Manu le Malin vs. Daisy
18:30 - 19:30 Rude Awakening
19:30 - 20:30 Chrono
20:30 - 22:00 Stormtrooper vs. The Speed Freak
22:00 - 23:00 DJIPE
23:00 - 00:00 Tripped

Frenchcore/Terror
12:00 - 13:00 Spitnoise vs. Hellter Skellter
13:00 - 14:00 Bit Reactors
14:00 - 15:00 Andy the Core
15:00 - 16:00 Sandy Warez
16:00 - 17:00 Dr. Peacock
17:00 - 18:00 The Braindrillerz
18:00 - 19:00 Hungry Beats
19:00 - 20:00 Randy vs. F-Nøize
20:00 - 21:00 s'Aphira vs. Deterrent Man
21:00 - 21:30 LIVE: Gabba Front Berlin
21:30 - 22:30 Plague vs. The Vizitor
22:30 - 23:00 LIVE: Noisekick
23:00 - 00:00 Akira vs. Drokz

Early/Millennium
12:00 - 13:00 Rheeza vs. Painbringer
13:00 - 14:00 Rob Gee
14:00 - 15:00 Frantic Freak
15:00 - 15:30 LIVE: MD&A
15:30 - 16:30 Lenny Dee
16:30 - 17:30 Ruffneck
17:30 - 18:00 LIVE: Marc Acardipane
18:00 - 19:00 The Stunned Guys
19:00 - 20:00 The Masochist
20:00 - 21:30 Placid K vs. The Wishmaster (D-Boy set)
21:30 - 23:00 Promo vs. Catscan
23:00 - 00:00 Tommyknocker
12:00 - 00:00 MC Axys

Drum'n Bass/Crossbreed
12:00 - 13:00 Willow
13:00 - 14:00 Limewax
14:00 - 15:00 Lucy Furr
15:00 - 16:00 Meander
16:00 - 17:00 Thrasher
17:00 - 18:00 Switch Technique
18:00 - 19:00 Deathmachine
19:00 - 20:00 Hallucinator
20:00 - 21:30 The DJ Producer
21:30 - 22:30 Innominate
22:30 - 00:00 Detest
12:00 - 00:00 MC Dart

Ticketverkoop
De tickerverkoop voor Hardshock Festival gaat hard! Tickets voor Hardshock Festival zijn te koop op www.hardshockfestival.com of bij een van de 450 Primera winkels en kosten €44,50 ex. Fee. Let op! De minimumleeftijd voor Hardshock Festival is 16 jaar.

Busreizen, Pendelbus Tickets en Parkeertickets
Alle informatie over de organiseerde busreizen vanuit Event Travel vind je op www.eventtravel.nl. Koop extra voordelig jouw combitickets (entree- inclusief bus ticket) met een korting van 4,50 euro per combiticket! Er zijn ruim 190 opstapplekken vanuit heel Nederland.

Voor parkeertickets, pendelbus tickets van CS Zwolle naar het festivalterrein en overige informatie over de Kiss&Ride, Taxi’s e.d. verwijzen we door naar www.onlineticket.nl.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducéé aanmelden?
Tekst met meer infoLet op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen