Hardshock Festival


Hardshock Festival


Algemeen

Naam: Hardshock Festival Organisatie: High Energy Events Locatie: Wijthmenerplas Type: buiten Plaats: Zwolle Datum: zaterdag 14 april 2012 Tijd: 10:00 uur - 22:00 uur Min.leeftijd: 16 jaar Website: www.hardshockfestival.nl

Genre's


Line-up

Status: Nog niet bekend

Prijzen

Early Bird Normal: 27,50 Regular Normal: 35,00 Deurprijs: 50,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 24/01/2012
  • 30/01/2012
  • 02/02/2012
  • 06/02/2012
  • 09/02/2012

Hardshock Festival: Het nieuwe Hardcore Festival van Nederland

Nederland krijgt een nieuw hardcore festival, wat plaats gaat vinden op één van de mooiste recreatieplassen van Nederland. De Wijthmenerplas behoeft geen introductie meer. Deze locatie heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als perfect festival terrein. Naast Fusion of Dance Festival gaat hier dus ook Hardshock Festival van zich laten horen en geschiedenis schrijven!

Op 14 april 2012 zal tijdens het Hardshock Festival gekozen worden voor de ruige, rauwe en hardere stijlen. Verdeeld over 5 area’s richt Hardshock Festival zich op de echte liefhebbers van de hardere stijlen, met alleen de spreekwoordelijke ‘neusjes van de zalm’. De fanatiekelingen zullen op hun wenken worden bediend met Hardcore, Industrial, Frenchcore/Terror, Early Rave en RAW Hardstyle in een outdoor spektakel wat maar liefst 12 uur lang duurt.

Hardshock Festival zal vanaf maandag 30 januari per stage de line-up bekend gaan maken. Zie hieronder wanneer jouw favoriete area met internationale artiesten bekend wordt gemaakt.

Maandag 30 januari : Hardshock Mainstage - Hardcore
Donderdag 02 februari : 100% Insane Bus : Industrial
Maandag 06 februari : Dark Forest: Frenchcore/Terror
Donderdag 09 februari : O.S.M.: Early Rave
Maandag 13 februari : RAWdefinition: RAW Hardstyle

Met deze muziekstijlen, meer dan 75 internationale artiesten, een gruwelijk vet festivalterrein en niet te vergeten het brute geluid, is Hardshock Festival zeker een festival wat je absoluut niet mag missen! Zet daarom alvast in je agenda: Hardshock Festival - Zaterdag 14 april 2012, Wijthmenerplas Zwolle.

Om je een kleine impressie te geven van wat er komen gaat, heeft de organisatie besloten alvast wat namen vrij te geven:

Delta 9 (USA)
Evil Activities *Special Act*
Radium (FR)
Komprex (IT)
Endymion
Tieum (FR)
Unexist (IT)
B-Front
Laurent Hô (FR)
Ran-D

Early Bird Tickets
Voor de eerste 500 diehard hardcore fans kosten de Early Bird Tickets slechts € 27,50. De Early Bird actie start op zaterdag 28 januari 2012 om 13:00 uur. Wanneer deze 500 kaarten uitverkocht zijn, zal de verkoop van discounttickets van start gaan. Discounttickets zijn tot 7 april te koop voor slechts €35,00, via www.hardshockfestival.nl, Ticketscript en alle Free Record Shops. Zorg dus dat je op tijd bent want op=op!

Busvervoer
Vanuit heel Nederland rijden bussen naar Hardshock Festival. Check voor meer info www.eventtravel.nl. Staat jouw opstapplaats er niet bij, dan kun je deze speciaal aanvragen. Ook rijden er bussen tussen NS Zwolle en het Festival terrein.

Voor de laatste updates check www.hardshockfestival.nl , Facebook: www.facebook.com/hardshock en Twitter: www.twitter.com/HardshockFest

Event: Hardshock Festival
Tijd: 12:00 - 00:00
Adres: Zalné Weg – Zwolle
Leeftijd: 16+

Prijs Early Bird: € 27,50 (500 beschikbaar)
Discount prijs: € 35,00 (tot 7 april)
Reguliere prijs: € 42,50 (vanaf 7 april)

Hardshock Festival presenteert lineup: Hardshock Mainstage

Vandaag maakt High Energy Events de line-up van de Hardshock Mainstage bekend. Vanaf nu worden er per week twee area’s met de daarbij behorende line-up’s bekend gemaakt. Bereid je voor op een vette stage met een loepzuiver en keihard geluid! Op de Hardshock Mainstage verzorgen de volgende internationale artiesten de beste Mainstream Hardcore met een vlijmscherpe rand:

Unexist (IT)
Radium (FR)
Endymion (NL)
LIVE: Dano (NL) vs. System3 (IT)
Ruffneck (NL)
Tieum (FR) vs. Partyraiser (NL) (2 hours battle)
Evil Activities (NL)
T-Junction & Rudeboy
Insane DJ Mafia (FR)
Your-On (NL) vs. Miss Jay (NL)
Delta 9 (USA)
Hosted by: MC Ruffian (NL)

Met artiesten op Hardshock Mainstage als Delta 9, Ruffneck en o.a. Radium zoeken we echt de rauwe kant op van de Mainstream Hardcore! En dan hebben we het nog niet eens over de 2 uur durende battle van Tieum vs. Partyraiser!

Zit jou favoriete artiest hier nog niet bij, zie dan hier onder wanneer jouw favoriete area met artiesten bekend wordt gemaakt:

Donderdag 02 februari : 100% Insane Bus (Industrial)
Maandag 06 februari : Dark Forest (Frenchcore/Terror)
Donderdag 09 februari : O.S.M. (Early Rave)
Maandag 13 februari : RAW Definition (RAW Hardstyle)

Busvervoer
Er worden vanuit heel Nederland met 185 opstapplaatsen busreizen naar Hardshock Festival georganiseerd. Check voor meer informatie www.eventtravel.nl. Mocht jouw opstapplaats er niet tussen staan, vraag deze dan aan. Naast Event Travel rijden er ook bussen tussen NS Zwolle en het festivalterrein. Meer info over de pendelbussen www.onlineticket.nl

Tickets
Heb jij nog geen ticket voor Hardshock Festival? Koop dan nu je discountticket voor €35,00 via www.hardshockfestival.nl, www.ticketscript.com of bij een Free Record Shop bij jou in de buurt. Discount tickets zijn nog tot 7 april te koop. Daarna gaan de Regular tickets in de verkoop voor €42,50 en aan de deur betaal je €50,00 per ticket.
Voor de laatste updates over Hardshock Festival check je www.hardshockfestival.nl, Facebook: www.facebook.com/hardshock en Twitter: www.twitter.com/HardshockFest

High Energy Events
We always push harder!

Hardshock Festival presenteert: De 100% Insane Bus – Industrial Line-up

In de 100% Insane Bus Area gaat Hardshock bewijzen hoe lomp hard het Industrial - gas erop gaat. Hardshock zoekt de creatieve randen van de Industrial Hardcore op. Verschillende Internationale chauffeurs gaan keihard gas geven vanuit de 100% insane Bus. Hardshock heeft nadrukkelijk aan alle chauffeurs gevraagd om volledig uit de bocht te vliegen!!!

In samenwerking met Insane Bookings wordt dit Internationale chauffeursteam samengesteld. De line-up richt zich op alles wat Industrial Hardcore is én in de toekomst zal zijn!

Line-up
Manu Le Malin’s performances zijn altijd zeldzaam en uniek. Deze kunnen zeker niet gemist worden. Zijn set is een perfecte mix van donkere en industriële elementen. Eigenlijk niet in een hokje te plaatsen, sleurt hij je naar Industrial en verder!

Dione vs. E-Noid: We hebben deze Nederlandse legende gevraagd om tegen zichzelf te battelen. Hij zal zijn eigen legendarische oudere releases onder vuur nemen met zijn nieuwste aankomende industrial releases.

Matt Green: Deze geniale Engelse hardcoreproducer geeft een live act van zijn eigen producties. Hij is de eigenaar van het bekende label ‘’Corrupt’’ en hij heeft ook geproduceerd voor het label Third Movement (door DJ Promo en vele anderen). Bereid je voor op dit grote spektakel.

Hardshock is trots op de komst van Sarin Assault. Eén van de Godfathers van de Industrial Hardcore die zijn tracks uitbracht op onder andere Dead Enk Records en Epileptik. Verwacht bij de set van Sarin Assault vette futuristische industrial-tracks!

Hardshock richt zich zowel op opkomend talent als op de kwalitatief goede gevestigde namen. De volledige line-up van Industrial Drivers:

Sarin Assault (FR)
Fight (FR)
Manu le Malin (FR)
Dione (NL) vs. E-Noid (NL)
LIVE: Timetwister (FR)
Stocker (DE)
Cemon Victa (NL)
Cor-Tex (FR) vs. Hasty Boy (FR)
Petrochemical (NO)
Ruffneck ( NL )
SinaK-E (NL)
LIVE: Matt Green (UK)
Mental Wreckage (NL) vs. The Relic (NL)
Hosted by Fight (FR)

Op maandag 30 januari is de line-up release gestart. Sindsdien wordt er twee keer per week een area en een line-up bekend gemaakt. Is jouw favoriete area nog niet bekendgemaakt? Check hieronder dan wanneer je deze kunt verwachten:

Maandag 06 februari : Dark Forest (Frenchcore/Terror)
Donderdag 09 februari : O.S.M. (Early Rave)
Maandag 13 februari : RAW Definition (RAW Hardstyle)

Busvervoer
Er worden vanuit heel Nederland busreizen naar Hardshock Festival georganiseerd. Check voor meer informatie http://www.eventtravel.nl. Mocht jouw opstapplaats er niet tussen staan, vraag deze dan aan. Naast Event Travel rijden er ook bussen tussen NS Zwolle en het festivalterrein. Meer info over pendelbussen http://www.onlineticket.nl

Tickets
Heb jij nog geen ticket voor Hardshock Festival? Koop dan nu je discountticket voor €35,00 via http://www.hardshockfestival.nl, http://www.highenergyevents.nl of bij een Free Record Shop bij jou in de buurt.

Discount tickets van € 35,00 zijn nog tot 7 april te koop. Daarna gaan de Regular Tickets in de verkoop voor €42,50 en aan de deur betaal je €50,00 per ticket.

Voor de laatste updates over Hardshock Festival check je: http://www.hardshockfestival.nl, Facebook: http://www.facebook.com/hardshock en Twitter: http://www.twitter.com/HardshockFest

High Energy Events
We always push harder!

Hardshock Festival presenteert: Dark Forest – Frenchcore / Terror Line-up

De Dark-Forest area ligt letterlijk in het bos van de Wijthmenerplas. Dit gebied past perfect bij de Frenchcore en Terror die hier uit de speakers klapt. Met de meest donkere en snelste beats wordt dit een bos waar dé Frenchcore- en Terrorliefhebbers volledig los kunnen gaan. Twaalf uur lang worden de beats non-stop de bossen in gepompt.

LIVE: Junkie Kut (UK)
Deze Engelse rebel verzorgt een REAL TIME live-act met zowel elektronisch apparatuur als met instrumenten. Elektrische gitaren, synthesizers en een microfoon zijn enkele wapens die hij gebruikt om een ongelofelijk dikke live-act neer te zetten zoals je die nog nooit eerder hebt gezien!

Met zang en het opvoeren van een verrassende Hardrock cross-over geeft JK een nieuwe dimensie aan de stijl. Pas op voor deze revolutionair!

LIVE: Komprex (IT)
Naast Junkie Kut hebben we ook nog niemand minder dan de Italiaanse mafkees “Komprex” weten te strikken. Deze artiest, welke ook in de metal-band “Speedkore” zit, zal speciaal voor dit festival zijn beste en nieuwste producties draaien. Bereid je voor op een uur lang extreem, oorverdovend geweld!

Smurf (UK)
De DJ die zich in dit bos zichzelf echt helemaal thuis voelt, is natuurlijk niemand minder dan DJ Smurf! In het donkerste gedeelte van het bos zal Smurf zijn eigenwijze en unieke stijl laten horen waarbij jij gegarandeerd keihard uit je pan smurft!

Onderstaande artiesten nemen je mee in een 12-uur durende achtbaan van Frenchcore en Terror:

Anal Core (NL)
Crazy-2nr (UK)
Fight (FR)
LIVE : Junkie Kut (UK)
LIVE : Komprex (IT)
LIVE : Lord Nazgul (ALB)
LIVE : Noisekick (NL)
LIVE : Shadowcore (SWE)
Noizefucker (NL)
Rictus Sempra (POR)
Smurf (UK)
SRB (NL)
Stinger (NL)

Maandag 30 januari was de start van de line-up release. Sindsdien wordt tweemaal per week per area de line-up bekend gemaakt. Zie hieronder wanneer jouw favoriete area met nationale en internationale artiesten bekend wordt gemaakt:

Donderdag 09 februari : O.S.M. (Early Rave)
Maandag 13 februari : RAW Definition (RAW Hardstyle)

Busvervoer
Er worden vanuit heel Nederland busreizen naar Hardshock Festival georganiseerd. Check voor meer informatie www.eventtravel.nl. Mocht jouw opstapplaats er niet tussen staan, vraag deze dan aan. Naast Event Travel rijden er ook bussen tussen NS Zwolle en het festivalterrein. Meer info over pendelbussen www.onlineticket.nl

Tickets
Heb jij nog geen ticket voor Hardshock Festival? Koop dan nu je discountticket voor €35,00 via www.hardshockfestival.nl, www.highenergyevents.nl of bij een Free Record Shop bij jou in de buurt.

Discount tickets van € 35,00 zijn nog tot 7 april te koop. Daarna gaan de Regular Tickets in de verkoop voor €42,50 en aan de deur betaal je €50,00 per ticket.

Voor de laatste updates over Hardshock Festival check je www.hardshockfestival.nl, Facebook: www.facebook.com/hardshock en Twitter: www.twitter.com/HardshockFest

High Energy Events
We always push harder!

Hardshock Festival presenteert: O.S.M. – Early Rave Line-up

Op Hardshock Festival, het nieuwe hardcore festival van Nederland, mag natuurlijk een dikke Early Rave area niet ontbreken! Hardshock Festival brengt Early Rave opnieuw naar een hoogtepunt, want Oldschool Madness zal namelijk op het hoogste punt van het festival plaats vinden. In samenwerking met Eastside Underground, een bekende organisatie, die al meer dan 100 evenementen heeft georganiseerd, kunnen alle Early Rave liefhebbers op de enigste heuvel van de Wijthmenerplas he-le-maal los gaan!

Vinyl Junk
Vinyl Junk mag in deze area zeker niet ontbreken. Deze Early Raver is vanaf het begin van Oldschool Madness betrokken bij het concept en heeft dan ook absoluut zijn plek verdient in deze area.

Buzz Fuzz & Gimzo
Wat is er nog niet verteld over deze twee helden? De grondleggers van de Early Rave zijn natuurlijk aanwezig om het feest “daarboven op de heuvel” compleet te maken. Zij staan garant voor de echte Early Rave sounds en de bijbehorende sfeer die dat met zich meebrengt.

Chosen Few (20 Years Annivesary Mokum)
DJ Chosen Few, het gezicht van het welbekende "Mokum" Label zal speciaal ter ere van het 20-jarig bestaan een uniek optreden verzorgen. Met een zeer exclusieve DJ-set zal Chosen Few geheel in "Mokum" stijl stilstaan bij dit belangrijke behaalde jubileum. Ben jij er een echte liefhebber van de Early Rave? Dan mag jij dit optreden echt voor geen goud missen!

Check hieronder de line-up voor de Early Rave area:

Chosen Few (NL)
Rheeza (NL) vs. The Guardian (NL)
Laurent Ho (FR)
Vinyl Junk (NL)
Brunoxide (NL)
Tellurian (NL) vs. Leviathan (NL)
Miss Zelda (NL)
The Philosopher (NL)
Gizmo (NL)
Buzz Fuzz (NL)
Dano (NL)
Vecino (NL)
MC: Syco

Nu ook de line-up van Oldschool Madness bekend is, blijft alleen de RAW Definition area nog over. Deze area wordt op maandag 13 februari bekend gemaakt, dus hou dit goed in de gaten!

Busvervoer
Er worden vanuit heel Nederland busreizen naar Hardshock Festival georganiseerd. Check voor meer informatie www.eventtravel.nl. Mocht jouw opstapplaats er niet tussen staan, vraag deze dan aan. Naast Event Travel rijden er ook bussen tussen NS Zwolle en het festivalterrein. Meer info over pendelbussen www.onlineticket.nl

Tickets
Heb jij nog geen ticket voor Hardshock Festival? Koop dan nu je discountticket voor €35,00 via www.hardshockfestival.nl, www.highenergyevents.nl of bij een Free Record Shop bij jou in de buurt. Discount tickets van € 35,00 zijn nog tot 7 april te koop. Daarna gaan de Regular Tickets in de verkoop voor €42,50 en aan de deur betaal je €50,00 per ticket.

Voor de laatste updates over Hardshock Festival check je www.hardshockfestival.nl, Facebook: www.facebook.com/hardshock en Twitter: www.twitter.com/HardshockFest

High Energy Events
We always push harder!
Foutje gezien? Let us know!Win Apple Airpods!

Heb jij al een memberaccount bij ons?

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 132.305 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpds twv €279!

Win een Apple Watch!


Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Logo Guestzone
of met email
Logo Guestzone


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.
Telefoonnummer koppelen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen