Party Info

Happydayzz Reunion


Happydayzz Reunion

Details

Naam: Happydayzz Reunion Organisatie: Onbekend Locatie: DS party- en eventcenter Type: binnen Plaats: Culemborg Datum: zondag 31 maart 2013 Tijd: 20:00 uur - 04:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Alfonso
  Jose
  Jurgen
  MEM
  Maximo
  RAM

Prijzen

Regular Normal: 20,00 Regular VIP: 40,00

Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
HappydayZZ Venue, een unieke locatie waar meer dan 500 evenementen hebben plaatsgevonden, was bij uitstek dé regio club van midden Nederland tussen 2004 en 2009. Helaas is het inmiddels alweer bijna 4 jaar geleden dat het laatste feestje daar gehouden werd wat de organisatie brengt bij het volgende, namelijk een echte HappydayZZ Reunion Party!

Tiesto, Busta Rhymes, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Cosmic Gate, Housequake, Jacked Edge, DMX, Eddie Halliwell, Judge Jules, Afrojack, Erick Morillo en heel veel andere internationale topartiesten hebben allemaal in HappydayZZ mogen optreden voor duizenden bezoekers. Naast het verwelkomen van deze topartiesten heeft HappydayZZ ook een aantal unieke externe concepten mogen organiseren. Herinner jij de Pacha Reunion nog? Godskitchen? Of de legendarische nacht In Search of Sunrise waar voormalig nr. 1 DJ van de wereld DJ Tiesto een 3-uur set weg gaf?

Ook buiten de HappydayZZ locatie heeft de organisatie onvergetelijke evenementen georganiseerd. Vooral met het BliSS Deluxe concept met als hoogtepunten de editie in de HMH in Amsterdam en het eerste officiële strandfeest op Kijkduin heeft de HappydayZZ hoge ogen gegooid. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar wat we hieruit kunnen opmaken is dat er een aantal jaren dag en nacht keihard is gewerkt om jouw als bezoeker een onvergetelijke dag of nacht te bezorgen. En dat is gelukt!! Helaas kwam daar in februari 2009 een einde aan..

Speciaal voor alle liefhebbers, betrokkenen, medewerkers, artiesten, bezoekers en mensen die de HappydayZZ een warm hart hebben toegedragen wordt er op 31 maart 2013 nog een keer alles uit de kast gehaald om jouw het HappydayZZ gevoel te laten herbeleven. Met alle bekende concepten op het gebied van trance, club en house concepten zoals, Club DeJaVu, UW-XP - Club Mystique, S.O.S., BliSS Deluxe, Bi-Rotic en Erotic Vibe en gaat dit evenement de boeken in als onvergetelijk!

Bij een Reunion Party hoort natuurlijk ook een dikke line-up. Maar daar zal nog heel even op gewacht moeten worden. De line-up zal namelijk pas over een aantal weken bekend gemaakt worden via een officieel persbericht. Tickets kosten slechts €20,- en zijn vanaf heden te koop op www.crystalvenue.nl of bij een van de 400 Primera winkel in Nederland. Wil jij deze unieke Reunion Party als een echte V.I.P. meemaken, dat kan voor slechts €40,-.

Natuurlijk waren ook de hardere stijlen een vast onderdeel van de HappydayZZ programmering. Later dit jaar zal er daarom ook een gruwelijk vette HappydayZZ Reunion plaatsvinden voor de hardere stijlen met concepten zoals Ik Ben Je Bitch Niet, The Legends, Schijt Aan, Sunday High en het bekende Ultimate Solo Conflict event. Houdt de website van Crystal Venue goed in de gaten en blijf op de hoogte over dit evenement!

Voor meer informatie en het laatste nieuws check je www.crystalvenue.nl
Nu de maand maart is aangebroken is het aftellen echt begonnen. Op zondag Eerste paasdag 2013 zal Culemborg nog een keer in het teken staan van de bekende HappydayZZ concepten zoals S.O.S., Bliss Deluxe, Erotic Vibe, Club DejaVu en Bi-Rotic. We gaan terug naar de goede ouwe tijd, de tijd waarin ‘bokitoproof een nieuw begrip werd en swaffelen in opkomst was. HappydayZZ voelt zich anno 2013 nog steeds zeer vereerd door alle reacties uit deze tijd en het enthousiasme van de bezoekers. Daarom kon de organisatie het niet laten om nog voor een keer alles uit de kast te halen. De line-up is als vanouds, de HappydayZZ familie komt weer samen waarmee de fundering voor deze reünie is gelegd. Kijk jij ook met plezier terug op de legendarische tijd en krijg je spontaan een déjà vu? Zet een groot kruis je in je agenda op 31 maart en zorg dat jij deze reünie niet mist!

Line-up en Area’s
HappydayZZ heeft bijna alle vertrouwde gezichten weten te vinden om nog een keer alles te geven en jou het ultieme HappydayZZ gevoel te geven. Naast de drie area’s die al bekend gemaakt worden, voegt de organisatie er gewoon nog 1 area bij en wel een speciale ‘Ibiza Area! Check hieronder de complete line-up van de HappydayZZ Reunion Party!

Club DejaVu // S.O.S. // UW-XP – Club Mystique
MEM - Artento Divini - Melvin Warning – RAM –
Francois – Jose – Jurgen – Maximo – Alfonso - MC Stanford

Bi-Rotic // Erotic-Vibe
Spider - Mike S - Ruben Vitalis
Jean – Iwan - Ed Mission - MC UB

BliSS Deluxe
Marc Benjamin - Sebastian Bronk - Bruze
Joam Sary – Lady Bee

Ibiza Area presents Johnny Rey (Ibiza) & Friends with MC Franky Blackstone

Win een trip naar party eiland Ibiza voor 2 personen!
Speciaal voor deze Reunion Party heeft de organisatie een wel heel bijzondere actie bedacht. Heb jij nog een foto in de oude doos van jou ultieme ’party-moment’ of helemaal-uit-je-plaat-moment’ in de HappydayZZ? Deel deze foto dan op Facebook en tag de HappydayZZ Venue. Wie weet maak jij dan kans op onderstaande exclusieve partytrip naar Ibiza!

De partytrip bestaat een 7-daags verblijf in een luxe villa voor 8 personen op Ibiza inclusief vliegtickets! En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt Ibiza Villa Rent er ook voor dat je toegang krijgt tot elk gewenste club! Meer informatie over deze actie vind je op onze facebook page: www.facebook.com/happydayzz1 en www.facebook.com/ibizavillarent. Vergeet niet deze pagina’s te liken en te delen met je vrienden want dan wordt je kans om te winnen nog groter!

Op de website van Ibiza Villa Rent vindt u het beste en voordeligste huuraanbod van villa's en andere objecten in geheel Ibiza (Spanje). Van luxe villa's tot appartementen, Ibiza Villa Rent heeft het in huis! Deze waanzinnige actie wordt dan ook mede mogelijk gemaakt door www.ibizavillarent.nl

Tickets
Heb jij nog geen ticket voor de HappydayZZ Reunion Party? Tickets kosten in de voorverkoop slechts €20,- zijn verkrijgbaar op www.crystalvenue.nl of bij een van de 450 Primera winkels in Nederland. Meer informatie over de locatie, route en tijden vind je ook op www.crystalvenue.nl.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen