Party Info

Ground Zero 2014


Ground Zero 2014

Details

Naam: Ground Zero 2014 Organisatie: Ground Zero, Multigroove Locatie: Recreatieplas Bussloo Type: buiten Plaats: Wilp Datum: zaterdag 30 augustus 2014 Tijd: 20:00 uur - 05:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.groundzerofestival.­com Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Amnesys
  DaY-Mar
  Dano
  Gizmo
  Jappo
  Miss K8
  Promo
  Radium
  Rheeza
  Tieum
  Unexist

Prijzen

Regular Normal: 42,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
  • Bericht 4
Voor alle die hard Ground Zero fans, gisteren is de verkoop van de early bird tickets gestart. Omcirkel 30 augustus met een rode stift in je agenda, want dan gaat het enige nachtfestival van Nederland weer helemaal los in de bossen van Bussloo!

Wacht niet te lang want er zijn maar 1000 early bird tickets verkrijgbaar! De early bird tickets kosten € 30 (maximaal 4 tickets per persoon) en zijn verkrijgbaar via Ticketscript. Als echte Ground Zero fan wil jij hier natuurlijk bij zijn! Koop nu dus snel je Early Bird ticket met dikke vette korting!
Op 30 augustus 2014 vindt de negende editie van Ground Zero Festival, het enige nachtfestival van Nederland, plaats. Met meer dan 80 artiesten verspreid over 7 area's is Ground Zero Festival één van meest gevarieerde harddance evenementen in Nederland. Vandaag maakt Ground Zero Festival het eerste deel van haar line-up bekend op haar gloednieuwe website www.groundzerofestival.com.

Line-up
De line-up van Ground Zero Festival 2014 wordt gefaseerd bekend gemaakt. Bij de eerste selectie horen onder andere Angerfist (live), Brennan Heart, The Outside Agency, Ophidian, D-Block & S-te-Fan, Promo, Zany en High Voltage. Bekijk de volledige lijst van eerste namen op groundzerofestival.­com.

Website
De compleet vernieuwde officiële website van Ground Zero Festival is sinds vandaag live. Naast het meest actuele Ground Zero nieuws zijn op de website ook beschrijvingen van alle artiesten uit de line-up van 2014 te vinden. Daarnaast is er een uitgebreid archief met video's en foto's van de voorgaande edities van Ground Zero Festival. Uiteraard is ook alle festival info te vinden op de website.

Informatie kaartverkoop
Early bird tickets en Die hard tickets zijn inmiddels uitverkocht. Regular tickets zijn verkrijgbaar voor € 42,50 op groundzerofestival.­com.

Festival informatie
Informatie over vervoer, huisregels, privacy en contact zijn te vinden op groundzerofestival.­com
Het mysterieuze recreatieterrein Bussloo verwelkomt op zaterdag 30 augustus 2014 voor de negende keer het enige nachtfestival van Nederland: Ground Zero Festival. Vanaf vandaag is de complete line-up van 6 area's aangekondigd op www.groundzerofestival.nl met een sterkere line-up dan ooit tevoren! Het programma van de Ruhr G Beat Events area blijft nog even geheim, maar dat is het absoluut waard!

Line-up
Vandaag maakt de organisatie de line-up van zes Ground Zero area's bekend. Deze namen zijn met dikker dan ooit tevoren! In totaal telt Ground Zero nu meer dan 80 artiesten, waaronder Neophyte (live) , Unexist, Chain Reaction, Endymion, Donkey Rollers (live), Miss K8 en Shadowlands Terrorists (live). Daarnaast zal er nog een grote DJ aan deze line-up worden toegevoegd, maar deze blijft geheim tot de dag van het festival. Wel kan men vast verklappen dat deze Mystery Guest een ware headliner is.

De volledige line-up staat nu online op groundzerofestival.­nl

Ruhr G Beat Events
Afgelopen jaar was de Ruhr G Beat Events area een groot succes op Ground Zero Festival en daarom mag deze stage ook dit jaar niet ontbreken!
Binnen een paar weken maken wij bekend welke artiesten die area zullen gaan vullen, maar bereid je voor op hoge BPMs, extreme bass en uitsluitend gestoorde artiesten. Frenchcore in je oor is goed voor je hoor!

Check out these 2013 livesets!
Iedere area van Ground Zero Festival zal de komende weken uitgebreid aan bod komen tijdens de ambassador weken. Deze week staat volledig in het teken van Industrial Hardcore! Click op 1 van de vette livesets van de Industrial Hardcore Area van Ground Zero Festival 2013! More to come! Click, play and don't forget to follow at Soundcloud!

Regular tickets zijn verkrijgbaar op groundzerofestival.­nl.
Don't miss this!
Ground Zero Festival 2014 - Dark Matter - 30 augustus - Bussloo
Op zaterdag 30 augustus 2014 vindt de 9e editie van Ground Zero Festival plaats op Recreatieterrein Bussloo. Vandaag kondigt de Ruhr ‘G’ Beat area haar artiesten aan, waardoor de line-up van het festival compleet is. Met een totaal van 90 artiesten verspreid over 7 area’s is Ground Zero niet alleen het enige nachtfestival van Nederland, maar ook een van de meest gevarieerde festivals in de hardere stijlen.

Line-up Ground Zero compleet
De line-up van Ground Zero 2014 is compleet. 90 harder styles wereldsterren, talenten en veteranen zullen samenkomen op het festival. Angerfist LIVE, Brennan Heart, Neophyte LIVE, The Prophet, Endymion, D-Block & S-te-Fan, Promo en Isaac zijn slechts enkele artiesten die zullen optreden op 30 augustus. De volledige line-up staat op www.groundzerofestival.nl/line-up.

Ruhr ‘G’ Beat
Bij een speciale area hoort een speciale line-up aankondiging. Organisator Chris Alder legt in een video interview (video 1 link: http://www.groundzerofestival.nl/media/ontmoet-christian-alder-ruhr-g-beat-events ) uit waar het Ruhr ‘G’ Beat voor staat en wat de plannen zijn voor Ground Zero 2014 Ook legt hij uit waarom hij voor deze line-up heeft gekozen (video 2 link: http://www.groundzerofestival.nl/media/ruhr-g-beat-maakt-line-ground-zero-compleet ). Chris belooft een ‘ear-bleeding, super-vette nacht’.

Ambassador weken
In de hoofdrol van elke area van Ground Zero staat een ambassador. In mei is mastermind Ophidian aangekondigd als ambassador van de Industrial Hardcore. Vorige week is een van de eerste Dj’s ter wereld, Lenny Dee, bekroond tot ambassador van de Early Hardcore. De komende weken zullen de overige area’s volgen. Houdt de website en social media van Ground Zero Festival daarom goed in de gaten.

Music
Wist je dat de livesets van Ground Zero 2013 een voor een verschijnen op het Soundcloud (https://soundcloud.com/groundzerofestival) kanaal van Ground Zero? Was je al op de hoogte van het Spotify kanaal (http://open.spotify.com/user/groundzerofestival), waar voor elk muziekgenre een vette playlist is gemaakt? Abonneer je op deze kanalen en blijf up to date met de hardste beats!

Informatie kaartverkoop
Early bird tickets en Die hard tickets zijn inmiddels uitverkocht. Regular tickets zijn verkrijgbaar voor €42,50 op www.groundzerofestival.nl/tickets.

Hotel & Travel
Ground Zero Festival biedt dit jaar een hotel arrangement bij Thermen Bussloo aan. Meer informatie over dit arrangement is te vinden op http://www.groundzerofestival.nl/tickets/hotel-ticket-thermen-bussloo. Daarnaast werkt Ground Zero Festival dit jaar samen met meerdere travel partners. Uit allerlei landen zullen busreizen worden georganiseerd naar Ground Zero Festival. Meer informatie over deze busreizen is te vinden op http://www.groundzerofestival.nl/tickets/travel-partners.

Festival Informatie
Informatie over vervoer, huisregels, privacy en contact zijn te vinden op www.groundzerofestival.com/festival-info.

Ground Zero Festival - Dark Matter met o.a. Angerfist LIVE (NL), Brennan Heart (NL), Neophyte LIVE (NL), The Prophet (NL), Endymion (NL), D-Block & S-te-Fan (NL), Promo (NL) en Isaac (NL).
Datum: zaterdag 30 augustus 2014
Locatie: Recreatieterrein Bussloo, Apeldoorn
Tijd: van 22.00 tot 07.00Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen