Party Info

Grotesque Indoor Festival 2015


Grotesque Indoor Festival 2015

Details

Naam: Grotesque Indoor Festival 2015 Editie: Spring Edition Organisatie: Grotesque Locatie: Maassilo Type: binnen Plaats: Rotterdam Datum: zaterdag 21 maart 2015 Tijd: 14:00 uur - 23:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.ptevents.nl Facebook: eventpagina

Genre's

Style: trance

Artiesten (a-z)


Stage: Sunset
  Marco V
  RAM

Stage: Sunrise

Stage: Classic

Prijzen

Regular Normal: 30,00 Deurprijs: 35,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
Spring Edition van Grotesque Indoor Festival 2015 is uniek in Nederland!

Na een zeer geslaagde jubileum editie van het Indoor Festival 2014 komt Grotesque in het komende voorjaar met een unieke variant in de Rotterdamse Maassilo.

Zaterdag 21 maart presenteert PT Events het evenement namelijk overdag! De organisatie geeft aan dat een vernieuwd geluidssysteem in de Maassilo en vooral de programmering overdag de meest spectaculaire mededelingen zijn wat betreft de 'Spring Edition' in 2015. Alle andere ingrediënten die je van het Indoor Festival kent blijven ongewijzigd.


Daytime festival

Zaterdag 21 maart, schrijf hem dus alvast maar in je agenda. Het belooft een bijzondere dag te worden, met de nadruk op 'dag'. Vanaf 15.00 uur ben je welkom in de Rotterdamse Maassilo. Het evenement zal tot twaalf uur duren, waarmee de organisatie bezoekers die met openbaar vervoer reizen niet vergeten is. Treinen rijden namelijk tot half twee naar Amsterdam en omstreken.


Nieuw geluidssysteem

Naar aanleiding van een flink aantal reacties op het evenement in november zal de organisatie ook een compleet vernieuwd geluidssysteem plaatsen dat met precisie zal worden afgesteld op de muziek die bij Grotesque hoort.


Line-up

De line-up is inmiddels compleet en op Facebook bekend gemaakt. Heb je deze nog niet gespot? Check dan hieronder de volledige programmering. Grotesque is er weer trots op vele nieuwe, doch succesvolle namen uit de Trance scene te hebben vastgelegd voor een onvergetelijk muzikale 'daytime experience'. Blijf op de hoogte en meld je aan op onze Facebookpagina

Marco V - Giuseppe Ottaviani - RAM - Sneijder - Arctic Moon - Indecent Noise - ReOrder & Standerwick pres Skypatrol - Ferry Tayle - Simon O’Shine - James Dymond - Fisherman & Hawkins - Adam Seller - Marc Simz - Misja Helsloot


Super Early Birds

Grotesque geeft je zo vlak voor de feestdagen een heerlijke december korting! Wil je gebruik maken van deze super earlybird actie? Koop dan je ticket tussen dinsdag 23 december 20.00 uur en woensdag 24 december 20.00 uur voor slechts € 23,50- via Easyticket of Paylogic. Let op, deze actie is eenmalig en duurt slechts 24 uur!
PT Events gaat in 2015 weer vol nieuwe inspiratie verder met de organisatie van haar Grotesque evenementen. Sterker nog het nieuwe jaar brengt gelijk wat unieks. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen van een veel mooier evenement. Het Grotesque Indoor Daytime Festival 2015. Het unieke van deze 'Spring Edition' is al verspreid over diverse sociale media en de reacties op het 'daytime' concept zijn super enthousiast!

Nieuw geluid Maassilo
Zaterdag 21 maart gaan de deuren van de Rotterdamse Maassilo weer open voor het Grotesque Indoor Festival, met 3 zalen, een vermakende festival markt met heerlijke lounge staat Grotesque garant voor een leuke dag uitgaan. Het unieke van dit evenement zit hem natuurlijk vooral in de programmering overdag, maar er is meer nieuws te melden. Grotesque zal voor deze dag namelijk een nieuw geluidssysteem in de Maassilo plaatsen. Een systeem dat in overleg met een gespecialiseerd en ervaren partner in geluidsoplossingen voor een gegarandeerd goed geluid in de Maassilo zorgt. Het blijft een betonnen fabriek en dat vereist simpelweg speciale instellingen. Met deze nieuwe partner gaat PT Events er van uit dat het geluid tiptop in orde zal zijn. Uiteindelijk wil de organisatie alles op alles zetten voor de maximale belevingswaarde.

Line Up
Marco V – Giuseppe Ottaviani – Ram – Sneijder – Arctic Moon – Indecent Noise – ReOrder & Standerwick pres. Skypatrol – Ferry Tayle – Simon O’Shine – James Dymond – Fisherman & Hawkins – Adam Seller – Marc Simz – Misja HelslootWil jij ook onderdeel zijn van de line up ? Doe mee aan de DJ Contest!
Het leek de organisatie leuk om eens iets met zolderkamertalent te doen. Een speciale dj-contest is daarom in het leven geroepen om het laatste tijdslot in de classic stage in te vullen. Draai jij al jaren Trance en heb je een uitstekend gevoel voor de juiste classics, schroom dan niet, zet je demo op jouw soundcloud pagina en email de link voor donderdag 12 februari naar soundcloudmix@pt-events.nl Deze demo mag maximaal 30 minuten lang zijn en alleen uit classics bestaan. De winnaar wordt gekozen op basis van plaatkeuze en ‘live’ mixkwaliteiten.


Tickets – Early Birds
Na de super succesvolle 24uurs actie afgelopen december kun je nu tot en met 23 januari een regulier early bird kaartje kopen voor €26,50 en een VIP early bird voor €34,= , inclusief aparte ingang, gratis CD, toegang tot vipdeck en vers fruit. Ticketverkoop verloopt wederom via Paylogic en Easyticket..
Zaterdag 21 maart imponeert PT Events door haar eigen Grotesque Indoor Festival overdag te organiseren. De zogenaamde 'Spring Edition' vindt dit jaar wederom plaats in de evenementlocatie Maassilo, maar de tijd van aanvang is uniek te noemen. Vanaf drie uur 's middags zullen een paar duizend fans het Rotterdamse havengebied bezoeken voor het altijd spectaculaire Indoor Festival.

De reacties op het 'daytime' initiatief zijn overweldigend. Vele, trouwe aanhangers van Grotesque blijken zeer positief te zijn nu zij het festival overdag kunnen beleven. De organisatie van Grotesque is erg enthousiast: ,,wanneer je zoiets verzint hoop je natuurlijk dat het idee op prijs gesteld wordt. Dat het zo goed ontvangen wordt is voor ons ook wel een beetje een verrassing. Het is natuurlijk toch wel een andere 'feel' om jezelf al voor drie uur klaar te maken. Zomers is dat vrij normaal, maar in maart niet en zeker niet voor een Indoor evenement." Binnen zullen de gasten er niet veel van merken. De Maassilo ziet er overdag hetzelfde uit als 's nachts. De beleving tijdens het evenement blijft dus hetzelfde! Wanneer je echter rond middernacht alweer naar huis kunt en je de volgende dag weer fit uit je bed kunt stappen of je gebruikelijke afspraken voor de zondag niet hoeft af te zeggen, blijkt het dagevenement absoluut een fantastisch concept.

Eten tijdens het event
Er zal gedurende het gehele evenement mogelijkheid zijn tot eten, verschillende broodjes en warme snacks en maaltijden zijn verkrijgbaar op de festivalmarkt en de foodcorner.

Guestmixes & Personal Invitations
De programmering voor het Indoor Festival is al ruime tijd geleden online gegaan. Onnodig om daar nog verder over uit te breiden. Wel leuk om te weten is dat bijna alle artiesten een speciale GIF2015 guestmix hebben aangeleverd die op de Soundcloud Pagina van Grotesque terug te vinden zijn. Begeleid door vele, persoonlijke videoboodschappen waarin de artiesten je uitnodigen om het evenement bij te wonen, deze zijn te zien op het YouTube kanaal van PT Events. AfterhoursFM zal weer aanwezig zijn om een live registratie op te nemen en op een nader te bepalen datum uit te zenden.

Winnaar DJ Contest
Allereerst wil de organisatie iedereen bedanken voor de inzendingen, het was een moeilijke taak om de winnaar eruit te kiezen.. Maar de winnaar van de DJ Contest is Nikki Croukaert uit België. Van harte!

Timetable
Hieronder presenteert Grotesque alvast de timetable, verdeeld over drie zalen.
Sunset
15:00 - 16:30 Adam Seller
16:30 – 18:15 Marco V
18:15 – 20:00 Giuseppe Ottaviani
20:00 – 21:30 RAM
21:30 – 22:45 Arctic Moon
22:45 – 00:00 Sneijder
Sunrise
16:00 – 17:15 Fisherman & Hawkins
17:15 – 19:00 Skypatrol
19:00 – 20:30 Simon O’ Shine
20:30 – 22:15 James Dymond
22:15 – 00:00 Indecent Noise
Classic
17:00 – 18:30 Nikki Croukaert
18:30 – 20:00 Misja Helsloot
20:00 – 22:00 Ferry Tayle
22:00 – 00:00 Marc Simz

Speciaal geluidssysteem
Grotesque zal voor deze dag voor met extra aandacht zorgen voor een fantastisch geluid. Het systeem zal door een gespecialiseerd en ervaren partner in geluidsoplossingen voor een gegarandeerd goed geluid zorgen. De Maassilo blijft een betonnen fabriek en dit vereist simpelweg speciale instellingen. Met deze nieuwe partner gaat PT Events er vanuit dat het geluid tiptop in orde zal zijn. Uiteindelijk zet de organisatie alles op alles voor de maximale belevingswaarde.

PT Events is er klaar voor en hoopt iedereen weer vol enthousiasme terug te zien binnen de muren van de Maassilo. Wil je niks missen, hou dan wel rekening met parkeren. Het zal overdag ongetwijfeld drukker zijn rondom de locatie.

VIP-Tickets Sold out – Koop nu je reguliere kaartje
Inmiddels zijn de VIP kaarten uitverkocht, de reguliere kaarten zijn te koop via Easyticket en Paylogic nog reguliere entree tickets te koop, deze kosten nu € 30,=. Aan de deur zijn de tickets € 35,=
Houd de Facebook pagina in de gaten voor alle laatste info!Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.231 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.231 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen