Party Info

Grotesque in Concert with RAM


Grotesque in Concert with RAM

Details

Naam: Grotesque in Concert with RAM Organisatie: Grotesque Locatie: Central Studios Type: binnen Plaats: Utrecht Datum: zaterdag 20 december 2014 Tijd: 21:00 uur - 04:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.ptevents.nl Facebook: eventpagina

Genre's

Style: trance

Artiesten (a-z)

  RAM

Prijzen

Regular Normal: 25,00 Regular VIP: 27,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
Zaterdag 20 december komt Grotesque keihard terug met misschien wel het meest succesvolle feest van vorig jaar; Grotesque in Concert! Vorig jaar was Markus Schulz de grote meneer op het supervette podium in de Central Studio's. Dit jaar is de eer aan niemand minder dan RAM. De enige echte Grotesque resident die op dit moment absoluut 'On Fire' is!
Zaterdag 20 december komt Grotesque keihard terug met misschien wel het meest succesvolle feest van vorig jaar; Grotesque in Concert! Vorig jaar was Markus Schulz de grote meneer op het supervette podium in de Central Studio's. Dit jaar is de eer aan niemand minder dan RAM. De enige echte Grotesque resident die op dit moment absoluut 'On Fire' is!

Na een roerig jaar heeft de Amsterdamse Trance pionier zijn grootste passie met alles wat hij had aangegrepen. Het resultaat zal niemand ontgaan zijn. Waanzinnige, emotionele Trance songs, zoals RAMelia en Kingdom of Dreams brachten hem het succes dat niemand beter kon gebruiken dan hij! Hoewel de emotionele rollercoaster geen seconde stil heeft gestaan heeft RAM dubbelhard toegewerkt naar datgene wat zijn succes zou moeten kunnen dagvaarden. Zijn laatste publieke en misschien wel mooiste eerbetoon aan zijn vorig jaar overleden vrouw Amelia is het eigen artiestenalbum dat begin volgend jaar gepresenteerd gaat worden. Met de krachtige titel 'Forever Love' omschrijft het album alle gevoelens die een mens moet aanvaarden wanneer het mooiste uit iemands leven wordt gegrepen. Het totaalplaatje is op prachtige wijze vertolkt door diverse vocalisten en ongetwijfeld voor iedereen begrijpelijk dan wel te respecteren. Wanneer het album daadwerkelijk uitkomt zal dit gepaard gaan met een wereldwijde albumtour.
Wat mag je allemaal verwachten op deze exclusieve editie van Grotesque in Concert?
RAM kan en wil echter niet zo lang wachten en dus zal hij op deze unieke editie van Grotesque in Concert voor het eerst en exclusief de tracks van het nieuwe album laten horen. Tijdens deze avond zullen ook unieke live acts voorbij komen waarin een aantal tracks van het nieuwe album op bijzondere wijze worden neergezet. Denk aan vocalisten zoals Susana, Kim Kiona en Clare Stagg. Dit alles vanzelfsprekend professioneel ondersteund door misschien wel de mooiste licht- en lasershow die je ooit op een Grotesque Event hebt gezien!

Flashback!
Het mag absoluut een hoogtepunt van afgelopen jaar genoemd worden. Het compleet uitverkochte strandfeest Strictly RAM. In een zeven uur durende showcase nam RAM de enorme massa met speels gemak mee in zijn reis door muziek van de afgelopen 15 jaar! Ben je 1 van de 1600 die er op die dag bij was in Beachclub Fuel dan weet je hoe deze dag verlopen is. Van begin tot eind een dampende stampende kettingreactie van klassieke Trance uit de jaren negentig tot en met de vetste producties van nu! Het ging er in als gesneden koek en het waanzinnige publiek leek van geen ophouden te weten.
Big Surprise! Bas & Ram !!
RAM heeft tevens een enorme verrassing voor alle liefhebbers van het hardtrance genre. Speciaal voor deze unieke gelegenheid zal RAM de avond niet alleen afsluiten. Het laatste uur stapt er namelijk iemand bij hem in de dj-booth! Het dynamische duo Bas & Ram zal dus nog één keer samen optreden. Dat mag je natuurlijk niet missen!

Tickets
Early Bird tickets zijn €20,= en VIP kaarten kosten €27,50 en zijn maar voor 2 dagen beschikbaar, vanaf woensdagavond 29 Oktober 20.00u tot vrijdag 31 Oktober 23.59u koop jij ze online of bij Primera. Er zijn maar 150 VIP tickets beschikbaar voor wie er een speciale entree is, gratis CD toegang tot het VIP deck, vers fruit en snoep.. Meld je aan op de Facebook event page en blijf op de hoogte..
Zaterdag 20 december komt Grotesque terug van weggeweest met een nieuwe editie van de meest succesvolle party van vorig jaar: Grotesque in Concert! Vorig jaar was Markus Schulz de belangrijkste man achter de decks in Central Studios. Dit jaar zal die eer worden gegeven aan Grotesque's resident held, RAM, een van de heetste dj's van het moment!

Na een turbulent jaar, heeft deze trance pionier uit Amsterdam alles wat hij heeft, in zijn levenslange passie voor muziek gestopt. Het resultaat zal niet onopgemerkt blijven. Prachtige, emotionele nummers als 'RAMelia' en 'Kingdom of Dreams' brachten hem het succes dat hij nodig had om hem door deze periode heen te helpen. Ondanks de nooit eindigende, emotionele rollercoaster, heeft RAM twee keer zo hard gewerkt om het beste te maken van zijn succes. Zijn laatste 'publieke' en misschien wel mooiste eerbetoon aan zijn vrouw Amelia, is zijn eigen artiestenalbum uit te brengen in het begin van volgend jaar. Met de ontroerende titel 'Forever Love', zal dit debuutalbum alle emoties die een persoon moet ervaren wanneer het mooiste wat is weggenomen uit hun leven te beschrijven. Deze mentale en emotionele proces is prachtig geïnterpreteerd door verschillende vocalisten en zal zonder twijfel worden begrepen en gerespecteerd door elke luisteraar. De release van het album zal samenvallen met een wereldwijde album tour in 2015.

Met de aankondiging van Grotesque In Concert zegt RAM:

“Zoals je wellicht weet is het afgelopen jaar zeer intens geweest met veel ups en downs. Vooral als gevolg van mijn muziek en de steun van mijn familie, vrienden en jullie allemaal, ben ik erin geslaagd om een positieve draai aan dit jaar te geven, zonder mezelf te verliezen. Ik heb al mijn emoties in dit album zitten, deze uitlaatklep heeft me bijzonder goed gedaan.Op 20 december zal ik een 5 uur durende set doen, waarin ik wil een heleboel tracks zal presenteren van mijn nieuwe album, dit zal een eenmalig zijn, voor de lancering van het album begin volgend jaar. Het gaat een uniek evenement worden, mede omdat ik zal worden begeleid door live piano, cello, harp en de fantastische vocalisten Susana, Clare Stagg en Kim Kiona. Als afsluiting zal ik een exclusieve, eenmalige Bas & Ram klassieke hardtrance set doen samen met Bas.


Dit zal een magische nacht en een intense ervaring worden, die ik graag met jullie deel. Hopelijk tot ziens op 20 december bij Central Studios Utrecht!”

Bas & Ram Special

RAM heeft een verrassing in petto voor alle liefhebbers van het Hard Trance genre. Een bijzondere verschijning op dit unieke evenement, RAM sluit zijn set af met iemand naast hem in de DJ booth. Voor het laatste uur, zal het dynamische duo Bas & Ram samenkomen voor een laatste voorstelling. Dit is gewoon te mooi om te missen!

Tickets

Reguliere tickets kosten €25,= en er zijn nog een paar VIP tickets beschikbaar voor €32,50 – incl CD, speciale entree, vers fruit & candy.. Koop je tickets via Easyticket of Paylogic. Schrijf je in op de Facebook event pagina en blijf up to date..Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.265 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.265 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen