Party Info

Grotesque


Grotesque

Details

Naam: Grotesque Editie: Back 2 Back Edition Organisatie: Grotesque Locatie: Factory 010 Type: binnen Plaats: Rotterdam Datum: zaterdag 30 september 2017 Tijd: 20:00 uur - 03:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.ptevents.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Prijzen

Early Bird Normal: 24,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Op zaterdag 30 september keert Grotesque terug op het oude nest in Rotterdam. Hiermee voldoet PT Events aan het verzoek van velen, om weer eens een feestje in de aloude, intieme Factory010 te organiseren. Een speciale Back2Back editie is het resultaat en de tickets gaan vanaf woensdag in de verkoop!


Was jij er bij 2 oktober 2009? De allereerste editie van Grotesque was namelijk in Factory010. Vele uitverkochte edities volgden en Grotesque groeide uit deze fantastische, intieme locatie. En hoewel Grotesque flink is gegroeid en grote zalen kan vullen komt het verzoek naar een intiem evenement, op een ietwat exclusieve locatie best vaak binnen. Zodoende leek het PT Events een goed plan om de Factory010 weer eens aan te doen. De status van de club is nog altijd dezelfde. De tiende verdieping van de graansilo is nog altijd populair als het gaat om de wat kleinere, doch sfeervolle feestjes. Het robuuste, industriële karakter van de club geeft immers dat gevoel van: ‘What happens op de tiende verdieping’... stays.... jeweettoch :)


Rug tegen Rug (of was het nou om en om) zij die het weten mogen het zeggen!

Goed! Back2Back dus deze keer. Om een goed karakter te geven aan deze clubavond is dus besloten voornamelijk dubbele bezetting in de booth te programmeren. Verandering van spijs doet immers eten.. (om er nog maar eens een metafoor tegenaan te gooien)

Als eerste duo kunnen we RAM & Sied van Riel noemen ofwel Grotesque ‘vs’ Rielism, een spannende combinatie! De tweede act komt van Menno de Jong en Adam Ellis. Mister ‘In Trance We Trust’ ziet daarmee een goede bekende naast zich staan. De ervaring van De Jong in combinatie met de gretigheid van Ellis zal ongetwijfeld voor vuurwerk zorgen! Het derde ensemble komt op naam van een duo dat sinds kort bewust de handen ineen heeft gesloten, luisterend naar de naam R-Volution. De echte fans weten dat we dan spreken over Signum en Ruben Verhagen, een must-see B2B met een bijzonder energieke performance! De enige solo act komt op naam van Robert Nickson, waarmee het programma ook meteen compleet is. Kortom, een heerlijke line-up met louter topartiesten die de avond perfect zullen invullen.

Unieke Ticket Deal – Bespaar nu! Grotesque Back2Back Reunion Party & GIF#300

Grotesque bied je de mogelijkheid een combi deal aan te schaffen. Je koopt dan Earlybird tickets voor de komende 2 Grotesque edities voor een nog scherpere prijs.. De combi deal wordt aangeboden voor €59,50 (ex fee) Wil je de kaartjes liever los kopen, dan kan dat natuurlijk ook. De Earlybird prijs voor 30 september is €24,50 (ex fee) en de Earlybird prijs voor het Grotesque Indoor Festival #300 is €37,50 (ex fee) De Internationale ticketverkoop gaat woensdag 26 juli 20.00 van start. (max500)
Het is weer voorbij, die mooie zomer! Die zomer die begon zo wat in….. wie het weet mag het zeggen. Voor het laatst gezien in 1995…..en nooit meer wat van gehoord! Vroeger vielen in de zomermaanden de mussen nog wel eens dood van het dak, anno 2017 hebben we überhaupt niet eens mussen meer in Nederland. Na weer een spectaculair festival seizoen, waarin de super hippe mode van 2017 geen kans kreeg het daglicht te aanschouwen omdat wederom de poncho´s en regenlaarzen het festivalterrein domineerden, adviseren wij van Grotesque een ieder: TIJD OM NAAR BINNEN TE GAAN!!!Grotesque presents the Back2Back Reunion Party in Factory010

Grotesque B2B edition op zaterdag 30 september in Factory010, Rotterdam. Hey lekker zeg, we mogen weer naar binnen. Tijd om jezelf te showen, je mooiste kleding aan te trekken, dames weten jullie nog hoe je op hakken moet lopen? Het kan weer…. :) Grotesque rammelt er in de eerste week van het nieuwe indoor seizoen weer een heerlijk feestje uit. Een speciale b2b editie met superdikke Trance acts. 2 voor de prijs van 1 zeg maar ;) Alhoewel je de b2b van Robert Nickson er zelf even bij moet verzinnen, zijn de andere acts toch echt wel man om man. We bieden je aan: RAM vs Sied van Riel, R-Volution(Signum vs Ruben Verhagen), Menno de Jong vs Adam Ellis en zoals gezegd dus Robert Nickson. Allemaal toppers, naar wij dachten.
En wat te denken van de locatie?

Factory010, nog altijd crème de la crème in Rotterdam. Op de tiende verdieping van de Maassilo met uitzicht over de Maashaven. Robuuste club met industrieel karakter en toch een classy look. Schoon sanitair (ook wel weer fijn na die stinkende dixies) en vriendelijk, vlot en zorgzaam barpersoneel. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een goed feestje! Met jullie komst wordt het natuurlijk weer als vanouds. Wisten jullie trouwens dat het Grotesque avontuur ooit in Factory010 is begonnen? We hopen daarom een soort van reünie te laten plaatsvinden en alle bezoekers van toen en zij die later geïnfecteerd raakten met het Grotesque virus samen te laten komen.

Bring back those memories: Aftermovie Grotesque Jubilee Party Factory010Social Media Win Actie – Power Price Pack

Om deze comeback te vieren en het indoor seizoen goed te beginnen hebben we bij Grotesque een fantastische winactie opgezet. Facebookers hebben hem misschien al voorbij zien komen. Hieronder de details van het prijzenpakket en hoe je deel kunt nemen:

Wat kan ik winnen?

*2 backstage guest tickets
*1 fles drank naar keuze en een Bob op aanvraag ;)
*Hotelovernachting nabij Factory010
*Ontbijt (mocht je er zin in hebben)
*Tickets voor het grote Grotesque Indoor Festival 2017 (9 december-Maassilo Rotterdam)

Maar hoe win ik dit?

Vertel op Facebook op de Eventpage waarom jij zo graag naar Grotesque events gaat, tag minimaal 5 vrienden(meer is een pre) en vergeet ons niet te taggen ‘@Grotesque’Foutje gezien? Let us know!Agenda Grotesque


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen