Party Info

Fuze Outdoor Festival Day 2


Fuze Outdoor Festival Day 2

Details

Naam: Fuze Outdoor Festival Day 2 Editie: House / Hardstyle / Freestyle Organisatie: DanceCityEvents Locatie: Stadspark Type: buiten Plaats: Veenendaal Datum: zaterdag 20 september 2014 Tijd: 10:00 uur - 22:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.fuze-outdoor.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Bass-D
  E-Force
  Genius
  Pavo
  Potato

Prijzen

Regular Normal: 29,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • Bericht 1
Het zonnetje schijnt momenteel volop en de zomerkriebels gieren met een ongekende snelheid door je lijf. Alle weekenden zijn bij iedereen vol gepland met leuke uitstapjes en gezellige feestjes. Weliswaar is er één item dit festivalseizoen welke zeker niet mag ontbreken in jouw persoonlijke partyagenda en dat is natuurlijk Fuze Outdoor Festival 2014! Ieder jaar weer groeiende en ieder jaar weer spectaculairder. Deze keer gaan we op voor maar liefst de 7de editie in het oh-zo-gezellige Veenendaalse stadspark. Op vrijdagavond 19 september en zaterdag 20 september gaan we net als ieder jaar voor het beste van het beste. Dus mocht je nou denken dat het festivalseizoen al voorbij is? Hell no! Met Fuze Outdoor Festival als dikke hekkensluiter gaan we van 90’s tot aan house en van hardstyle tot aan freestyle!

Met een frisse nieuwe huisstijl en een 3de area voor op de zaterdag zijn de organisatoren dag en nacht druk met alle voorbereidingen om er voor jou weer een fantastisch weekend van te maken. Op basis van het succes van voorgaande jaren gaat de kaartverkoop dan ook vanaf dag 1 al als een speer en hier zijn wij trots op. Des te meer reden om er dit jaar nog een grotere knaller van te maken! Are you ready?

Fuze Goes 90’s
Net als vorig jaar gaan we op vrijdagavond weer met de voetjes van de vloer op de dancefloor killers van de jaren 90! Fuze Goes 90’s maakt weer plaats voor een aantal échte rasartiesten die je mee nemen naar de knotgekke discotijd. De eerste editie was al een klein succesje op zich met meer feestende bezoekers dan ooit tevoren. Deze trend zetten wij uiteraard dit jaar graag voort. Voor degenen die het gemist hebben is er inmiddels een knaller van een line-up bekend gemaakt met onder andere; 2 brothers on the 4th Floor, T-Spoon, Nakatomi, DJ Kicken, Moped Techno a.k.a. Scooter en Dune. Ben jij ook aanwezig op vrijdag 19 september om samen met ons te zingen en te springen op de beats en lyrics van deze grootheden?

Fuze Outdoor House & Hardstyle
Op de zaterdag gaan alle remmen weer los tijdens Fuze Outdoor House en Hardstyle met als toevoeging een derde Freestyle stage. Traditiegetrouw gereserveerd voor de echte liefhebbers onder ons! De line-up van de Hardstyle area is inmiddels bekend en deze liegt er zeker niet om. Een mix van gevestigde namen en opkomend DJ talent zoals; Digital Punk, Chain Reaction, D-Block & S-TE-FAN, E-Force, Frequencerz, Tha Playah, Outbreak, Bass Modulators en E-force zullen letterlijk en figuurlijk de tent op zijn kop gaan zetten.

Ook de House line-up zal de nodige aandacht gaan trekken! Inmiddels zijn er al enkele grote namen naar voren gekomen zoals: Shermanology, Flexican & Sef, Afro Bros en Ruben Vitalis. In de komende weken worden de laatste DJ’s bekend gemaakt, waarvan er eentje in het speciaal wel heel bijzonder is. Er zal namelijk een Mystery Guest van wereldniveau worden aangekondigd welke als heftige afsluiter staat voor de laatste twee uurtjes van Fuze Outdoor Festival 2014. Deze energieke act staat maar liefst in de top 10 van de DJ MAG. Wie het is?! Daar gaan we in de komende weken achter komen, So stay tuned!

Freestyle Stage by Freestyle Maniacs
Nieuw en vers van de pers dit jaar is de Freestyle area welke gehost wordt door de Freestyle Maniacs. Het Freestyle genre, ook wel HDM genoemd, richt zich niet op één stijl, maar is een combi van de wat hardere stijlen in een nieuw jasje gestoken of met een ander sausje eroverheen. Dit alles samengevoegd met de sounds van happy hardcore, new hardstyle, early hardstyle, jump en retro! Inmiddels zijn de Freestyle Maniacs zelf dan ook van Amsterdam tot aan Maastricht bekend en zullen ze tevens op 20 september tijdens Fuze Outdoor Festival te zien zijn in het Veenendaalse stadspark.
De line-up in deze is er eentje om over naar huis te schrijven! Niemand minder dan; Bass-D, Darkraver, DR Rude, Genius, Pavo, Potato, Paul Elstak en Fade Out zullen de ene plaat na de andere de tent in blazen. Het mag inmiddels duidelijk zijn dat kosten noch moeite worden gespaard, so be prepared for Fuze Outdoor Festival 2014. Je weet wat je moet doen.. Koop je tickets en blok je agenda.. Zo moeilijk kan het niet zijn toch?!

Fuze Outdoor Official Trailer 2014: http://youtu.be/GykcnlEnuD0

Tickets voor Fuze Goes 90’s en Fuze Outdoor House, Hardstyle & Freestyle zijn verkrijgbaar via www.fuze-outdoor.nl en bij alle Primera winkels in Nederland. GET YOUR TICKETS NOW!Foutje gezien? Let us know!Agenda DanceCityEvents


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen