Party Info

Full Moon's White Moon on the Beach


Full Moon's White Moon on the Beach

Details

Naam: Full Moon's White Moon on the Beach Organisatie: Nachtboetiek Locatie: Beachclub Vroeger Type: strand Plaats: Bloemendaal aan Zee Datum: zaterdag 25 juli 2015 Tijd: 15:00 uur - 22:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.nachtboetiek.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Jean
  MEM
  Quintin
  Santito
  Spider

Prijzen

Regular Normal: 34,50 Regular VIP: 49,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
Full Moon Produkties: White Moon on The Beach - 25 juli bij Vroeger! - Supervoordelige tickets nu voor maar € 25,-!

Deze zomer presenteert Nachtboetiek's Full Moon Produkties een mooi strandfeest waar ze alles uit de kast zullen halen: White Moon on the Beach in de mooie supergrote Beachclub Vroeger! Zaterdag 25 juli zal het Bloemendaalse strand weer het toneel zijn voor een heerlijke zomerse outdoor editie. In Vroeger zal White Moon on the Beach spectaculair uitpakken met geweldige watervallen, fonteinen en alles wat je rond een strandfeest kunt verwachten. Niets is teveel!

Nu Eerste Super Early Bird actie
Tickets voor deze Beach editie zijn vanaf nu verkrijgbaar, en natuurlijk begint het met een hele mooie Super Early Bird actie. De eerste Early Bird kaarten mogen weg voor de mooie prijs van maar € 25,- (normaal: € 39,50) en de eerste Early VIP kaarten kun je nu halen voor maar € 35,- (VIP normaal € 55,-). Maak nu gebruik van deze mooie Early Bird acties en maak op 25 juli een topfeest mee op het strand!

Haal je tickets hier: http://www.nachtboetiek.nl/ticketshop

White Moon on the Beach line-up bekend!
De volgende top DJ's zullen je van een heerlijk feest voorzien op 25 juli: Gregor Salto, Luciën Foort, Mitchell Niemeyer, Spider, Jean, MEM, Quintin, Randy Katana, Ruben Vitalis, Miss Melody, Emiel Roché, Santito, Mc UB

Like ons op onze NIEUWE Facebook pagina
Om met jullie contact te kunnen houden zijn wij nu de NIEUWE pagina Full Moon Produkties begonnen op Facebook. Wij zouden het heel fijn vinden als jullie ons kunnen helpen en deze pagina kunnen liken en delen op jullie eigen Facebook pagina's. De echte Full Moon Produkties pagina op Facebook vindt je hier: https://www.facebook.com/FullMoonProdukties

Kies voor kwaliteit op de echte feesten van Nachtboetiek
Deze twee Full Moon feesten zijn de enige twee feesten die van Nachtboetiek zijn en/of Spider en Yin: 6 juni New Moon Festival @ The Lake en 25 juli White Moon on the Beach. DJ Spider die al 5 jaar alle producties doet voor de feesten van Nachtboetiek en Full Moon zal ervoor zorgen dat het weer een vette productie wordt zoals jullie gewend zijn.

Ticketinfo Festival en Beach feesten:
Voor het festival over 2 weken zijn nu nog kaarten verkrijgbaar, de mooiste Early Bird en vroegboek-kortingen zijn al geweest en er zijn nog maar 200 kaarten van € 44,50!

LET OP: Nu ook groepstickets! Haal je een ticket voor 4 personen dan betaal je per persoon € 42,-en voor een groepsticket voor 8 personen betaal je nog maar € 39,50 per persoon! Haal ze snel om op 6 juni van dit nieuwe mooie outdoor festival te genieten.

Voor White Moon on the Beach op 25 juli kun je nu profiteren van de mooie Early Bird acties en voordelig voor maar € 25,- of € 35,- (VIP) een Beachticket bemachtigen. Let op: beperkt beschikbaar dus wees er snel bij!
Tot 15 juni Super Early Bird met 20,- korting voor Full Moon's White Moon on The Beach - 25 juli bij Vroeger!

Na een heerlijk festival kijkt iedereen al uit naar 25 juli voor het volgende super buitenfeest op het strand bij Bloemendaal. Over 6 weken zal Full Moon's White Moon on the Beach in de mooie en grote beachclub Vroeger uitpakken met indrukwekkende decors met ingebouwde watervallen en fonteinen, meerminnen, special acts en natuurlijk een selectie aan geweldige DJ's. Tot maandag 15 juni kun je nog met maar liefst 20 euro korting gebruik maken van de Super Early Bird actie!

Alle eerdere feesten in Beachclub Vroeger waar Nachtboetiek bij betrokken was waren geweldig, iedereen heeft goede herinneringen aan deze topclub op het strand bij Bloemendaal. Natuurlijk kun je op 25 juli opnieuw genieten van een topfeest waar aan alles gedacht is. Op alle feesten hiervoor bij Beachclub Vroeger waar DJ Spider de produktie heeft neergezet was iedereen altijd onder de indruk van de mooie omgeving die Spider en zijn team creëren op zijn feesten.

Na 15 juni Early Bird met 10 euro korting
De Super Early Bird kaarten van € 25,- zijn natuurlijk het meest gewild, maar ook na 15 juni kun je nog met veel voordeel een ticket bemachtigen voor White Moon on the Beach. Dan geldt de normale Early Bird prijs van € 30,-. Dat bespaart je nog steeds 10 euro op een regular presale ticket van € 39,50! Dat pak je mooi even mee!

Ook laatste Early VIP tickets tot 15 juni met 20 euro korting!
Kom je als VIP dan ben je tot 15 juni nog voordeliger uit, want een Super Early VIP ticket heb je al voor maar € 35,- (normaal € 55,-). Daarna kun je voordelige Early VIP tickets bestellen voor € 45,-. Dat scheelt nog steeds 10 euro op de reguliere voorverkoop prijs!

White Moon on the Beach Artists
De volgende top DJ's zullen je van een heerlijk feest voorzien op 25 juli:
Gregor Salto
Luciën Foort
Mitchell Niemeyer
Spider
Jean
MEM
Quintin
Randy Katana
Ruben Vitalis
Miss Melody
Emiel Roché
Santito
Mc UB

Reserveer nu VIP-tafels en maak een bijzondere dag!
Voor de echte VIP-genieters zullen er ook weer luxe ingerichte VIP-tafels zijn. Wil jij het feest op een ultieme manier meemaken samen met 6 vrienden of vriendinnen (of meer). De mooiste plekken met het beste uitzicht van het feest! Included: gratis fles sterke drank, 1 fles champagne, 10 flesjes fris, vers fruit, ijsjes en versnaperingen, bediening aan je tafel, gratis toiletten en een aparte VIP-ingang. Voor meer informatie en reserveren mail je naar: info@nachtboetiek.nl

Kies voor kwaliteit en like de nieuwe Facebook page
Nachtboetiek en Full Moon Produkties zouden het heel fijn vinden als jullie kunnen helpen en de NIEUWE pagina willen liken en delen op jullie eigen Facebook pagina's. De echte Full Moon Produkties pagina op Facebook vindt je hier: https://www.facebook.com/FullMoonProdukties
Full Moon Nachtboetiek presents: White Moon on The Beach - 25 juli bij Vroeger! - Nu tweede fase Early Bird, slechts 50 kaarten voor maar € 29,50!

Over een maand, op 25 juli presenteert Full Moon & Nachtboetiek een heerlijke Beachparty waar ze alles uit de kast zullen halen: White Moon on the Beach in de mooie supergrote Beachclub Vroeger! Zaterdag 25 juli bezorgd White Moon on the Beach het Bloemendaalse strand een heerlijke zomerse outdoor editie die je natuurlijk niet wil missen. Een spectaculaire sfeer met geweldige watervallen, fonteinen, top-dj's en entertainment, alles gaat op en top neergezet worden voor jullie.

Eerste fase Early Bird uitverkocht, slechts 50 kaarten tweede fase!!
De mooie Super Early Bird actie voor maar € 25,- is uitverkocht! De tweede fase Early Bird van € 29,50 zijn maar 50 kaarten, dus haal ze nu in huis! Maak nu gebruik van deze mooie Early Bird acties en maak op 25 juli een topfeest mee op het strand!

White Moon on the Beach: Top line-up en entertainment!
De volgende top DJ's zullen je van een heerlijk feest voorzien op 25 juli: Gregor Salto, Luciën Foort, Mitchell Niemeyer, Spider, Jean, MEM, Quintin, Randy Katana, Ruben Vitalis, Miss Melody, Emiel Roché, Santito, Mc UB. Verder zullen er natuurlijk de hele dag door spetterende optredens zijn van mooi uitgedoste danseressen in oceaan-stijl, passend bij de watervallen en fonteinen op het feest.

Will you be our VIP?
Wil je dit feest ultiem meemaken, haal dan een VIP-kaartje om gebruik te kunnen maken van de VIP-decks met een geweldig overzicht op het feest, gratis toiletgebruik, lekkere hapjes en vers fruit. Je voelt je de koning te rijk! Is dat niet genoeg kies dan voor de keizerlijke behandeling en reserveer met 6 personen of meer een eigen VIP-tafel met alle gemakken die daar bij horen: Een fles sterke drank, champagne, fingerfood, bediening aan tafel door een eigen hostess, bijbehorende (beperkt) frisdrank en natuurlijk de allerbeste plekken op het VIP-deck. Een VIP-kaartje heb je al voor de tweede fase Early Bird prijs van € 39,50! Kies je voor een eigen VIP-tafel, neem dan contact op met info@nachtboetiek.nl voor informatie over de mogelijkheden en reserveren.

Kies voor kwaliteit op de echte feesten van Nachtboetiek
DJ Spider die al meer dan 5 jaar zelf alle producties doet voor de mooiste feesten die je kent zal ervoor zorgen dat het weer een vette productie wordt zoals jullie gewend zijn. Zo kun je er op 25 juli van op aan dat het top geregeld is! En dat is nog niet alles, want ook na de zomer staan er een aantal geweldige feesten gepland!

Zaterdag 24 oktober: New Moon @ Central Studios, Utrecht
De mooiste feesten van Utrecht worden er gegeven in de Central Studios en op 24 oktober gaan de Full Moon & Nachtboetiek productie crews hier een geweldig feest neerzetten. Natuurlijk weer vol met show, spectaculaire optredens, LED-screens, visuals en special effects. Binnenkort zullen de eerste namen van de line-up vrijgegeven worden.

Zaterdag 28 november: White Moon @ The Box, Amsterdam
En dan, eind november, het feest waar iedereen op wacht: De Grand Opening van White Moon @ The Box, de nieuwe naam van de venue waar het allemaal begonnen is, The Sand! Zelfs nu al kijkt iedereen hier naar uit en worden de Early Bird kaarten al aangeschaft. Haal ze nu, want de Early Birds zouden wel eens eerder uitverkocht kunnen raken dan je denkt! Natuurlijk gaat hier uitgepakt worden met een fenomenale spektakelshow om de terugkeer tot een superfeest te maken waar iedereen nog lang van zal nagenieten!

Voor alle kaarten ga je naar Nachtboetiek's Ticketshop!
Voor 24 oktober en 28 november is de eerste Early Bird fase begonnen en kun je voor maar € 25,- al een ticket bemachtigen voor deze feesten. Maar eerst dus 25 juli: White Moon on the Beach! Profiteer van de laatste 50 tweede fase Early Bird tickets en haal nu voor maar € 29,50 een Beachticket. Let op: Als de 50 kaarten weg zijn, stopt de actie! Voor alle tickets ga je naar www.nachtboetiek.nl/ticketshop waar je kunt kiezen tussen Paylogic of Ticketscript om je kaartjes te kopen.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducéé aanmelden?
Tekst met meer infoLet op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen