Party Info

Full Moon Festival


Full Moon Festival

Details

Naam: Full Moon Festival Editie: New Moon at The Lake Organisatie: Nachtboetiek Locatie: Peddelpoel Type: buiten Plaats: Spaarnwoude Datum: zaterdag 6 juni 2015 Tijd: 11:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.nachtboetiek.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Carolin
  Jean
  Luna
  MEM
  Pavo
  RAM
  Royal S
  Signum
  Spider
  Vox
  Yves

Prijzen

Early Bird Normal: 39,50 Regular Normal: 49,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Nieuw festival New Moon at the Lake op supermooi terrein in Spaarnwoude 6 juni – Vroegboek festivalticket nu € 30,-!

Zaterdag 6 juni zullen de makers van Full Moon voor het eerst een outdoor festival organiseren op een heel mooi terrein in het bekende recreatiegebied Spaarnwoude. Geniet op dit supermooie festivalterrein de hele dag van meerdere areas en stijlen, gehost door verschillende organisaties. Van house en trance tot freestyle/hardstyle en EDM/tribal, voor elk wat wils! Feesten in de zon met het gezellige festival gevoel op een zeer sfeervolle locatie aan een heel mooi zwemwater met zandstrand rondom. De hele dag lang genieten van de lekkerste beats langs het water in de open lucht!

Hele mooie line-up ooit met de veel top-DJ's in alle stijlen
Verdeeld over meerdere open-air en overdekte areas in ruime festivaltenten zul je op New Moon @ the Lake kunnen genieten van heerlijke muziek, veel entertainment, shows, relax areas en festivalkraampjes. De volgende gesponsorde areas zijn bevestigd: een Grotesque trance area, een stevige area door Freestyle Maniacs en natuurlijk een mooie Mainstage. Hieronder vind je op alfabetische volgorde alle DJ's die je bij New Moon @ The Lake kunt verwachten.

Line-up New Moon @ The Lake 6 juni 2015:
Adam Seller - Carolin - Chris Cortez - Cor Fijneman – Critical Mass – Fatal Inc. – Freestyle Maniacs – Jean – Luna – Marc Simz – MEM – Misja Helsloot – Niki Croukaert – Pavo – Peter Woodz – Playboyz – RAM – Randy Katana – Royal S – Ruben Vitalis – Signum – Spider – UB (Mc) – Vox – Yves

Allerlaatste kans Vroegboek-tickets voor speciale zomerse prijs
De kaarten voor dit superleuke zomerfestival zijn zeer gewild, direct na de eerste aankondiging werden er al meer dan 800 kaarten verkocht en dat gaat in hoog tempo door! Iedereen kijkt uit naar dit waanzinnig mooie festival en het zomergevoel in het mooie Spaarnwoude. Voor de Vroegboektickets voor de mooie prijs van € 30,- euro is dit je laatste kans, dus haal ze nu in huis. Dat scheelt je 20,- euro op een regular pre-sale ticket!

Bekend bij velen maar toch nieuwe locatie
Peddelpoel is een deel van Spaarnwoude op 300 meter van het terrein van één van de grootste en bekendste dance festivals van Nederland dat iedereen kent. Vanuit het hele land weet iedereen dit terrein goed te vinden en het is makkelijk bereikbaar.

Verheug je alvast op de zomer en New Moon at the Lake en haal nu jouw supervoordelige festivalticket. Nu is je laatste kans om nog voor een mooie prijs een vroegboek-ticket te bemachtigen voor ze op zijn!
New Moon @ the Lake festivalinfo en allerlaatste kans voordelige tickets

Zaterdag 6 juni gaat Full Moon met New Moon @ The Lake in het schitterende recreatiegebied Spaarnwoude een mooi outdoor festival organiseren. Geniet op het supermooie festivalterrein de hele dag van meerdere areas en stijlen, gehost door verschillende organisaties. De line-up is bekend en er wordt hard gewerkt aan een mooi stageplan en decor. Iedereen kijkt uit naar 6 juni, tijd voor de belangrijkste info en de routebeschrijving om jouw festival vlekkeloos te laten verlopen. Zo kun je dan de hele dag lang genieten van de lekkerste beats in het groen, langs het water in de open lucht!

Mooie line-up met veel top-DJ's voor een mooi festival
Bij New Moon @ the Lake kun je genieten van heerlijke muziek, veel entertainment, shows, relax areas en festivalkraampjes. Naast Full Moon's mooie New Moon mainstage zullen er area's zijn die gehost worden door Grotesque en Freestyle Maniacs. Zoek je favoriete artiesten op of geniet van alles en dompel je onder in het festival. Welke DJ's je bij New Moon @ The Lake kunt verwachten lees je hieronder. Nieuw toegevoegd is Dj Santito!

Line-up New Moon @ The Lake 6 juni 2015:
Adam Seller - Carolin - Chris Cortez - Cor Fijneman – Critical Mass – Fatal Inc. – Freestyle Maniacs – Jean – Luna – Marc Simz – MEM – Misja Helsloot – Niki Croukaert – Pavo – Peter Woodz – Playboyz – RAM – Randy Katana – Royal S – Ruben Vitalis – Santito – Signum – Spider – UB (Mc) – Vox – Yves

Allerlaatste Early Festivaltickets voor speciale zomerse prijs
Voor New Moon @ The Lake is al 75% van de kaarten verkocht en de laatste Early Festival Tickets van € 39,50 liggen voor je klaar. Dit scheelt € 10,- op de reguliere prijs! Tickets zijn beperkt beschikbaar voor dit nieuwe en knusse en gezellige festival met maximaal 3000 bezoekers. Wacht niet maar ga gelijk naar Nachtboetiek.nl en klik op 'Tickets' om te bestellen.

Voorzieningen op het festival
Het festivalterrein ligt niet alleen langs een mooi meertje, er mag ook in gezwommen worden! Op het terrein staan twee grote tenten en een mooie overkapte open air stage. Daarnaast kun je er lekker eten van de grill en zijn er snacks en fruit kraampjes, maar je kunt er ook terecht voor thee of koffie. Ook zijn er op het festival lockers aanwezig.

Bereikbaarheid en routebeschrijving
Peddelpoel ligt in Spaarnwoude op 300 meter van het terrein van één van de grootste en bekendste dance festivals van Nederland die iedereen kent. Vanuit het hele land weet iedereen dit terrein goed te vinden en het is makkelijk bereikbaar. Kijk hieronder voor de beste route.

Met de Auto:
Vanuit Amsterdam
Kom je van Amsterdam af rijdt dan eerst naar de Basisweg bij Sloterdijk (het Telegraaf gebouw). Daarvandaan rijdt je richting IJmuiden en volgt de N202 langs het Noordzeekanaal tot je de borden ziet van New Moon @ The Lake/Peddelpoel festival.

Vanuit Haarlem
Kom je uit Haarlem dan rijdt je via de A27 richting IJmuiden en neem je de afslag naar de N202 richting IJmuiden. Blijf dan op de N202 tot je de borden ziet van New Moon @ The Lake/Peddelpoel festival.

Parkeren kan direct bij en rondom het festival op de aangewezen parkeerterreinen. Volg de instructies van de verkeersregelaars op.

Navigatie adres Tomtom:
Peddelpoel Spaarnwoude
Oostbroekerweg 17
1022MN Velsen-Zuid

Per Pendelbus naar het festival:
Vanaf Station Sloterdijk kun je ook per Pendelbus naar New Moon @ The Lake! Om 12:30, 13:30 en 14:30 vertrekken speciale pendelbussen die je rechtstreeks naar het festival brengen. Tickets voor de Pendelbus kosten € 7,- per persoon en je kunt ze direct bestellen bij Paylogic of Ticketscript. Klik hiervoor bij Nachtboetiek.nl op 'Tickets'. Bij de bus zelf een kaartje kopen kan, voor € 10,- en mits er nog plaats is!

New Moon @ the Lake, iedereen kijkt er al naar uit. Het weer wordt steeds mooier en dat merk je aan de kaartverkoop! Haal nu jouw voordeel festivalticket voor een mooie prijs voor ze op zijn!Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen