Party Info

Full Moon


Full Moon

Details

Naam: Full Moon Organisatie: Nachtboetiek, The White Night Locatie: Central Studios Type: binnen Plaats: Utrecht Datum: zaterdag 28 maart 2015 Tijd: 20:00 uur - 03:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.nachtboetiek.nl Facebook: eventpagina

Extra info

Dresscode: Pure White

Genre's


Artiesten (a-z)

  Erick E
  MEM
  Spider

Prijzen

Regular Normal: 44,50 Regular VIP: 55,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
Full Moon zaterdag 28 maart 2015 bij Central Studios in het midden van het land!

Voor deze eerste editie in 2015 heeft Full Moon een mooie locatie gevonden in de Central Studio's in Utrecht. Deze gerenommeerde club meerdere mooie zalen, een bewaakt en ruim parkeerterrein en ligt lekker centraal in Nederland. Zaterdag 28 maart staat je een lekker knus en warm feest in echte originele stijl te wachten, met alles wat je van deze feesten kent, mooie shows, spectaculaire effects, heerlijke muziek en alle extra's die Full Moon altijd zo populair maken bij iedereen!

Central Studios staat overal zeer goed aangeschreven en er zijn al veel goede feesten gegeven in die locatie. Full Moon zal plaatsvinden in twee mooie grote maar toch knusse zalen, waar de warme sfeer van de Full Moon feesten gecreëerd gaat worden. Het centraal gelegen Utrecht is een ideale stad omdat het feest hierdoor vanuit heel Nederland makkelijk te bereiken is met alle vervoersmiddelen. Dit wil je niet missen dus haal dus nu je kaartje in huis via de voorverkoopkanalen. De Super Early Bird actie geldt nog tot deze zaterdag 31 januari!

LAATSTE 50 EARLY BIRDS, HAAL ZE SNEL!!

Haal ze nu met € 10,- korting je Early Bird kaartje voor de mooie prijs van € 35 Euro. Dus haal voor zaterdagavond nog snel jouw Super Early Bird kaartje in huis! Full Moon tickets zijn verkrijgbaar via de Full Moon website: www.full-moon.nu/tickets

Nu de locatie bekend is komt Full Moon binnenkort met de eerste namen voor een geweldige line-up zoals je dit van deze topfeesten kent! Topartiesten en een geweldige sfeer door iedereen in het wit, daar staat Full Moon garant voor.

Op vorige edities traden bij Full Moon al DJ's op als:
Erick E, Roog, Lucien Foort, Jean, Spider, MEM, Winston Post, Ruben Vitalis, Miss Melody

Met special performances door onder andere:
Hardwell, Gregor Salto, Shermanology, Michael Mendoza

Maak jouw Full Moon nog mooier met een VIP-tafel voor 6 personen of meer

Je maakt het allermooiste feest ooit mee als VIP op de schitterende VIP-decks met geweldig uitzicht! Maak er samen met 6 personen of meer een onvergetelijke ervaring van door samen een VIP-tafel te reserveren. Ook voor 28 maart zijn tafels beschikbaar op de allermooiste plekken van de VIP balkons! Natuurlijk met een bijbehorende fles sterke drank, Champagne, softdrinks (beperkt gratis), bediening aan je tafel, eigen VIP ingang, toegang tot alle VIP-areas, hapjes, fruit en ijs. Voor meer informatie mail je naar: info@danceworld.info
De eerste namen voor de voorjaars-editie van Full Moon in de mooie locatie Central Studio's in Utrecht zijn bekend! Zaterdag 28 maart staat je een lekker knus en warm feest in echte originele Full Moon stijl te wachten, met alles erop en eraan wat je van deze feesten kent: mooie shows, spectaculaire effects, heerlijke muziek en alle extra's die Full Moon altijd zo populair maken bij iedereen! Haal nu nog snel de laatste Early Bird kaarten voor ze echt op zijn.

Central Studios is een goed bekende locatie waar al heel veel goede feesten zijn gegeven. Full Moon zal plaatsvinden in twee mooie grote maar toch knusse zalen, waar de warme sfeer van de Full Moon feesten gecreëerd zal worden. Het centraal gelegen Utrecht is natuurlijk een ideale stad omdat het feest hierdoor vanuit heel Nederland makkelijk te bereiken is met alle vervoersmiddelen. Dit wil je niet missen! De laatste Early Bird actie loopt nog een klein weekje door dus haal dus nu je kaartje in huis via de voorverkoopkanalen.

Laatste tickets Full Moon voor de Early Bird prijs van € 39,50 haal ze nu nog!
Nu het feest dichterbij komt haalt iedereen snel kaarten. De voorgaande series Early Bird zijn intussen al uitverkocht. Dit is je laatste kans om nog een Early Bird kaart te bemachtigen. Daarna geldt de regular prijs van € 44,50 Euro. Dus haal voor zaterdagavond nog snel jouw Super Early Bird kaartje in huis! Full Moon tickets zijn verkrijgbaar via de Full Moon website: www.full-moon.nu/tickets

De volledige line-up is inmiddels bekend. Allemaal topartiesten maken samen met jullie gekleed in het wit een geweldige sfeer, zoals je altijd van Full Moon gewend bent.

Op Full Moon zullen optreden:
Erick E
Gregor Salto
Mitchell Niemeyer
MEM
Spider
Artento Divini
Randy Katana
Cor Fijneman
Ruben Vitalis
Peter Woodz
Gideon Johnson
Mc Stanford
Mc UB

Maak jouw Full Moon nog mooier met een VIP-tafel voor 6 personen of meer
Je maakt het allermooiste feest ooit mee als VIP op de schitterende VIP-decks met geweldig uitzicht! Maak er samen met 6 personen of meer een onvergetelijke ervaring van door samen een VIP-tafel te reserveren. Ook voor 28 maart zijn tafels beschikbaar op de allermooiste plekken van de VIP balkons! Natuurlijk met een bijbehorende fles sterke drank, Champagne, softdrinks (10 flesjes), bediening aan je tafel, eigen VIP ingang, gratis lockers en toiletten, toegang tot alle VIP-areas,
Full Moon in Central Studios: Laatste 500 kaarten

Nu Full Moon naar de mooie en bekende locatie Central Studios in het midden van het land is verhuisd zijn de kaarten superhard gegaan en is het sensationele feest Full Moon bijna uitverkocht! Op dit moment zijn er nog 500 kaarten beschikbaar. Iedereen wil naar de Central Studios vanwege de ideale ligging, de bewaakte parkeerterreinen en de 2 mooie zalen met hoge plafonds waar de trapeze acts zeer goed uitgelicht kunnen worden. In deze zalen is er genoeg ruimte voor iedereen en voor de mooie shows.

Met de volledige line-up van Full Moon compleet, is de organisatie nu druk bezig met het stageplan met veel bewegend LED en super zuiver en zeer mooi geluid. Uiteraard met speciale aandacht voor een heel mooi en chique ingericht VIP-deck. Zaterdag 28 maart staat je een spectaculair feest in echte originele Full Moon stijl te wachten, met alles erop en eraan wat je van deze feesten kent: mooie shows, spectaculaire effects, heerlijke muziek en alle extra's waarvoor iedereen altijd naar Full Moon komt!

Full Moon artists:
Erick E
Gregor Salto
Mitchell Niemeyer
MEM
Spider
Artento Divini
Randy Katana
Cor Fijneman
Ruben Vitalis
Peter Woodz
Gideon Johnson
Mc Stanford
Mc UB

Nog maar 500 kaarten beschikbaar
Het centraal gelegen mooie Central Studios in Utrecht is natuurlijk ideaal omdat het feest hierdoor vanuit heel Nederland makkelijk te bereiken is met alle vervoersmiddelen. Dit wil je niet missen! De laatste 500 tickets staan klaar dus haal dus nu je kaartje in huis via de voorverkoopkanalen. Daarna is Full Moon uitverkocht! Full Moon tickets zijn verkrijgbaar via de Full Moon website: www.full-moon.nu/tickets

De laatste VIP-tafels nog beschikbaar op chique VIP-decks
Voor de VIP gasten van Full Moon worden schitterende en chique VIP-decks ingericht met een geweldig uitzicht. De laatste mooi gelegen VIP-tafels voor 6 personen zijn nog beschikbaar voor 28 maart op de allermooiste plekken van de VIP balkons. Natuurlijk met een bijbehorende fles sterke drank, Champagne, softdrinks (10 flesjes), bediening aan je tafel, eigen VIP ingang, gratis lockers en toiletten, toegang tot alle VIP-areas, hapjes, fruit en ijs. Voor meer informatie mail je naar: info@danceworld.info

Locatie en Dresscode
Central Studios is makkelijk bereikbaar en ligt op 5 minuten van de A2 in Utrecht. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom de locatie. De dresscode voor Full Moon is natuurlijk Pure White, dit is verplicht! Bij de locatie zijn kluisjes aanwezig.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.020 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.020 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen