Party Info

Full Moon


Full Moon

Details

Naam: Full Moon Organisatie: Nachtboetiek Locatie: Amsterdam Studio's Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 15 november 2014 Tijd: 20:00 uur - 05:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.full-moon.nu Facebook: eventpagina

Extra info

Dresscode: Wit (White)

Genre's


Artiesten (a-z)

  Jean
  MEM

Prijzen

Early Bird Normal: 35,00 Regular Normal: 44,50 Regular VIP: 55,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
Newsflash: Shermanology op Full Moon – Laatste 50 vroegboek tickets!

Het allermooiste feest in Amsterdam komt er weer aan: Full Moon op 15 november! Deze keer in verband met de sluiting van The Sand in de superlocatie Amsterdam Studio's! Na de geweldige feesten in maart en vorig jaar november heeft iedereen nu al zin in het mooiste feest van de winter. Op dit moment zijn er alleen nog beperkt voordelige Vroegboek tickets verkrijgbaar. Zorg dat je ze niet mist! De eerste headliner voor dit superfeest is Shermanology en daar komen nog klinkende namen bij!

De geweldige vorige feesten van november en afgelopen maart hebben iedereen enthousiast gemaakt. Gekleed in puur wit hebben duizenden mensen al genoten van de vele grote shows en attracties, de massieve enorme beweegbare LED-installaties en de geweldige fonteinen. Wil je voordelig naar Full Moon, haal dan nu de laatste Vroegboek kaarten voor ze op zijn.

Shermanology op grootste superfeest
Full Moon is elk jaar het mooiste en grootste superfeest, het spectaculaire feest waar iedereen op af komt en de hele nacht door geniet. Als eerste headliner maakt Full Moon nu Shermanology bekend. Deze driemans formatie heeft sinds haar lancering in 2006 de hele wereld veroverd en gaat op 15 november ook jouw hart veroveren op Full Moon. De sensationele shows en special effects maken daarbij van Full Moon het meest sensationele feest!

Reserveer met 6 vrienden of meer een eigen VIP-tafel voor een echte topervaring!
Je maakt het feest echt ultiem mee als VIP op de schitterende VIP-decks met geweldig uitzicht! Wil je samen met 6 vrienden of meer een werkelijk onvergetelijke ervaring? Reserveer dan samen een VIP-tafel. Voor 15 november zijn nog enkele tafels beschikbaar! Voor meer informatie en reserveren mail je naar Info@danceworld.info.

Mooiste VIP-decks
Met een eigen tafel is natuurlijk de absolute top, maar ook zonder heb je als VIP de mooiste ervaring op Full Moon. Er wordt altijd veel aandacht aan besteedt de verschillende VIP decks mooi en stylish in te richten met vele extra's. Apart VIP ingang, toiletten, vers fruit en versnaperingen en het allerbeste uitzicht maken dat jij je ook echt VIP voelt!

Voordelige tickets bijna op
Na de Early Bird kaarten zijn nu ook de Vroegboek tickets bijna op. De laatste 50 Vroegboek-tickets zijn nu verkrijgbaar dus zorg dat je snel bent en bestel ze snel online. Het makkelijkst haal je je kaarten via de Full Moon website.

Party info
De dresscode voor Full Moon is altijd Pure White. Toegang heeft iedereen boven de 21 jaar, mannen alleen of groepen mannen kunnen geweigerd worden. Uiteraard zijn er kluisjes aanwezig.
Zaterdag 15 november wordt een feest zoals je nog nooit hebt meegemaakt van Full Moon. In de nieuwe locatie Amsterdam Studio's gaat groots uitgepakt worden met drie zalen boordevol top artiesten in drie verschillende stijlen. Wil je er bij zijn, dan is dit je laatste kans op voordelige tickets. De laatste 25 voordeel kaarten liggen voor je klaar, daarna zijn er alleen nog normale kaarten te koop en begint Full Moon uitverkocht te raken. Ruim 80% van de kaarten is al weg!

Vanwege de supermooie nieuwe locatie heeft Full Moon de voordeel-actie laten doorlopen, maar dit is je laatste kans om voordelig kaarten te halen voor dit topfeest. Haal nu de allerlaatste kaarten van slechts € 39,50 voor ze op zijn! De Amsterdam Studio's zijn iets kleiner dan The Sand, daarom verwacht Full Moon nu snel uitverkocht te raken.

Een paar weken geleden maakte Full Moon haar eerste headliner bekend, Shermanology. Daarna is er veel gebeurt en het resultaat is het grootste Full Moon feest dat er ooit geweest is boordevol show, muziek en partysfeer in maar liefst drie grote zalen. Elke zaal krijgt zijn eigen stijl en zijn eigen headliners waardoor het overal waar je maar komt een superfeest zal zijn.

Full Moon maakt nu een groot deel van de artiesten bekend maken die op 15 november de Amsterdam Studio's zullen optreden. Let op: daar komen nog een paar hele mooie namen bij, houdt de media in de gaten!

Line-up Full Moon:
Shermanology
Menno de Jong
Mitchell Niemeyer
Spider
Signum
Cor Fijneman
Adam Seller
MEM
Jean
Ruben Vitalis
Peter Woodz
Alfredo da Matta
Roomer
Winston Post
Mc UB
Mc Stanford


Reserveer met 6 vrienden of meer een eigen VIP-tafel voor een echte topervaring!
Er zijn nog een paar VIP-tafels beschikbaar met eigen drank, bediening en extra's en een geweldig uitzicht! Wil je samen met 6 vrienden of meer van Full Moon een onvergetelijke ervaring maken? Reserveer dan samen een VIP-tafel. Voor meer informatie en reserveren mail je naar Info@danceworld.info.

Mooiste VIP-decks
Met een eigen tafel is natuurlijk de absolute top, maar ook zonder heb je als VIP de mooiste ervaring op Full Moon. Er wordt altijd veel aandacht aan besteedt de verschillende VIP decks mooi en stylish in te richten met vele extra's. Aparte VIP ingang, toiletten, vers fruit en versnaperingen en het allerbeste uitzicht maken dat jij je ook echt VIP voelt!

Party info
De dresscode voor Full Moon is zoals altijd Pure White. Toegang heeft iedereen boven de 21 jaar, mannen alleen of groepen mannen kunnen geweigerd worden. Uiteraard zijn er kluisjes aanwezig. De nieuwe locatie zijn de Amsterdam Studio's, H.J.E. Wenckebachweg 173, 1096 AM Amsterdam.
LAATSTE INFORMATIE: Full Moon 15 november, stageplan, techniek en shows - bijna uitverkocht!!

Al tien dagen wordt er hard gewerkt in de Amsterdam Studio's. De mooie verbindingstenten staan al om alle zalen te verbinden, zoals je op de productietekening kunt zien. Door die gezellig ingerichte tenten en twee supergrote zalen en één kleinere beleef je een Full Moon sfeer die totaal anders is dan alle voorgaande Full Moon feesten. Je loopt gezellig door de verwarmde tenten en mooie zalen, onder de staging en vipdecks door en overal zal er wat te doen zijn (zie tekening). Je komt van alles tegen, van leuke marktstandjes tot gezellige plekken waar je met je vrienden kunt relaxen.

Op dit moment wordt er al hard gewerkt door een groot team om dit ultiem sensationele evenement vorm te geven. De podia's worden gebouwd, vele technische hoogstandjes geïnstalleerd en getest zodat alles voorbereid is op een geweldige nacht bij Full Moon. Ruim 180 m2 LED beweegbare screens, 20 van de allermooiste lasers ooit, arial acts (luchtacrobatiek), circusartiesten tussen het publiek en boven je hoofd, je komt van alles tegen op Full Moon. Doordat alle zalen met elkaar verbonden zijn kun je heerlijk genieten van alles wat er te beleven is.

Alle voordelige kaarten zijn helemaal op, en de laatste reguliere voorverkoop kaarten zijn nu nog verkrijgbaar via de voorverkoopadressen. Ook kun je kaarten halen bij alle Primera winkels als je liever niet online koopt. Let op, de kaarten zijn bijna op!

Line-up Full Moon:
Shermanology
Menno de Jong
Mitchell Niemeyer
Spider
Signum
Cor Fijneman
Adam Seller
MEM
Jean
Ruben Vitalis
Peter Woodz
Alfredo da Matta
Roomer
Winston Post
Mc UB
Mc Stanford

Reserveer met 6 vrienden of meer een eigen VIP-tafel voor een echte topervaring!
Ook de VIP tafels zijn bijna uitverkocht. Er zijn nog maar enkele VIP-tafels beschikbaar met eigen drank, bediening en extra's en een geweldig uitzicht! Wil je samen met 6 vrienden of meer van Full Moon een onvergetelijke ervaring maken? Reserveer dan samen een VIP-tafel. Voor meer informatie en reserveren mail je naar Info@danceworld.info.

Mooiste VIP-decks
Met een eigen tafel is natuurlijk de absolute top, maar ook zonder heb je als VIP de mooiste ervaring op Full Moon. Er wordt altijd veel aandacht aan besteedt de verschillende VIP decks mooi en stylish in te richten met vele extra's. Aparte VIP ingang, toiletten, vers fruit en versnaperingen en het allerbeste uitzicht maken dat jij je ook echt VIP voelt!

Party info
De dresscode voor Full Moon is zoals altijd Pure White. Toegang heeft iedereen boven de 18 jaar, mannen alleen of groepen mannen kunnen geweigerd worden. Uiteraard zijn er kluisjes aanwezig. De nieuwe locatie zijn de Amsterdam Studio's, H.J.E. Wenckebachweg 173, 1096 AM Amsterdam. Parkeren is gratis rondom de locatie!Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.733 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.733 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen