Party Info

Freshtival


Freshtival

Details

Naam: Freshtival Organisatie: Absolutely Fresh BV Locatie: Recreatiepark Het Rutbeek Type: buiten Plaats: Enschede Datum: zondag 12 juni 2011 Tijd: 12:00 uur - 22:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.freshtival.nl

Genre's


Artiesten (a-z)

  Deepack
  Mulder
  Ran-D
  Zatox

Prijzen

Early Bird Normal: 27,50 Regular Normal: 55,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2

De organisatie heeft officieel bevestigd, alle geruchten zijn waar, carnaval valt dit jaar niet in het eerste weekend van maart maar in het tweede weekend van juni en in plaats van het Brabantse land is Twente het epicentrum van deze hysterie en dat alles volledig volgens Freshtival recept! Een stage met krakers van platen, goed voor de polonaise, een wedstrijdje hakken of een potje crowdsurfen... De hostingspartner van dit podium “Club Zonder Filter” licht nog een klein tipje op van de sluier van hetgeen je als bezoeker kunt verwachten.
Stel je voor: Jodi Bernal, fris en fruitig met z'n haar in de gel in een mooi pak gestoken en met het podium voor zichzelf... Droom jij vanaf je vijftiende al over deze knappe en lekkere jongeman? Dan is dit je kans! Wat hij gaat doen is nog een verrassing, maar misschien als je heel erg je best doet
kan je hem wel even aanraken....Voor nog meer tropisch feestgedruiskun je volgens de organisatie een hele speciale mystery guest verwachten.
Verkleed komen mag, daarvoor krijg je bonuspunten, maar over je outfit hoef je je geen zorgen te maken, want er zijn rare kleren zat! Hou de Freshtival site alleen al voor deze area in de gaten voor meer updates.

Area 6 Salsa Plaza
Speciaal voor latinlovers, zal er dit jaar voor het eerst een salsa area te bezoeken zijn. Met swingende ritmes, dansende mensen en vrolijke gezichten, zetten diverse artiesten je lichaam in dansmodus op frisse salsa klanken. Deze area, die gehost wordt door Rico Latino, maakt het je moeilijk om met een drankje in je hand toe te kijken naar de verrassende optredens. Hoogstwaarschijnlijk sta je mee te swingen of neem je deel aan een van de workshops die speciaal voor nieuwe latin liefhebbers worden gegeven.

Fresh Talents
Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel een talentvolle dj die het helemaal in zich heeft maar er door het grote aanbod van dj’s toch niet helemaal doorheen komt. Specifiek die dj’s maken nu kans op een optreden tijdens Freshtival 2011. Wat je allereerst moet doen is een demo insturen op de volgende manier:
Plaats je demo op www.soundcloud.com en zorg ervoor dat je mix te downloaden is.
Zorg ervoor dat je mix tenminste 60 minuten lang is.
Stuur een mail naar contest@absolutelyfresh.nl met daarin je naam, telefoonnummer en een korte uitleg over je muzikale achtergrond en/of producties.
Doe dit voor 1 april.
Uit alle inzendingen die binnen komen zal de organisatie een selectie maken en daarna zal de werkelijke contest beginnen. Vanaf het moment dat je geselecteerd bent kunnen jouw vrienden, vrienden van vrienden, ouders, tantes, (ex)klasgenootjes en vakantieliefdes ervoor zorgen dat jij op Freshtival staat. Dit is mogelijk omdat de meest populaire talenten namelijk een plek verdienen. De exacte spelregels en het aantal plaatsen dat beschikbaar is wordt op 1 april bekend gemaakt tezamen met de geselecteerde deelnemers. Wat betreft de muziekstijlen laat de organisatie weten dat er maar één voorwaarde wordt gesteld: de muziekstijl moet passen binnen het programma dat Freshtival aanbiedt.

Voorverkoop
Zoals bekend is de voorverkoop inmiddels gestart en zijn kaarten te koop op www.freshtival.nl of via een van de 180 vestigingen van Free Record Shop. Vroege vogels kunnen nu nog tickets aanschaffen voor slechts €22,50, let wel dat er slechts een beperkt aantal kaarten tegen deze prijs verkrijgbaar is.

Combi tickets voor Freshtival & Fantasy Island
Freshtival en Fantasy Island delen vanaf dit jaar hetzelfde terrein. Hierdoor ontstaan voor jou als bezoeker enkel voordelen; om deze voordelen te bekrachtigen hebben Absolutely Fresh en P-productions besloten een combiticket aan te bieden zodat jij voordelig naar beide festivals kan. Kijk voor meer informatie over deze aanbieding op www.freshtival.nl

Freshtival 2010
Kijk voor beelden van 2010 snel de onderstaande aftermovie
http://www.youtube.com/watch?v=pGux1voTdRI&feature=player_embedded#at=274

Over ruim een week is het zover, dan zal circus Freshtival wederom neerstrijken op Recreatiepark Het Rutbeek. Met zeven area's, zal Freshtival groter zijn dan ooit en is het aanbod overweldigend. Of je nou voor de mainstage uit je dak gaat, wegdroomt in de diepte van de Basic Grooves area, keihard uit je plaat gaat in Superbash, of hossend en feestend in de Carnaval in Twente ronddwaalt, overal is een plek voor jou op Freshtival. Freshtival zal in 2011 tevens een recordaantal bezoekers verwachten en doet daarmee het motto 'hoe meer mensen, hoe meer vreugde' alle eer aan.

Opbouw begint over één week
Over precies een week zullen de eerste palen de grond in gaan, worden de stages opgebouwd en zal menig zweetdruppel het toneel raken. Ben je benieuwd naar de vorderingen van de opbouw? Zorg dan dat je het Twitteraccount van Freshtival volgt, hier en op alle sociale media platformen zullen foto's geplaatst worden zodat de voorpret al kan beginnen. Je vindt al deze media op www.freshtival.nl

Zon, meer & strand
De afgelopen twee jaar, heeft moedertje natuur haar van haar beste kant laten zien en was er volop zon en zomerse temperaturen. Uiteraard heeft Absolutely Fresh dit jaar wederom een zonnedans gedaan, Piet Paulusma extra in het spreekwoordelijke zonnetje gezet, Appolon, de zoon van Zeus en god van de zon aanbeden. Dit zou voldoende moeten zijn voor een onvergetelijk zonnige dag. Mocht er onverhoopt toch wat water vallen, heeft Freshtival ruim voldoende tenten en poncho's, om een geweldige dag te garanderen.

Volgende week Freshtival muziekweek
Een aantal artiesten die te zien zijn op Freshtival, hebben aangegeven jou als bezoeker graag alvast in de stemming te willen brengen. Ze gaan dit doen door middel van exclusief voor Freshtival gemaakte livesets. De artiesten die je volgende week kan verwachten zijn; Frontliner, Dani L Mebius, Tyler Hart en Jody Bernal. Houd www.freshtival.nl in de gaten voor deze livesets en download ze gerust voor in de auto, op je werk of om tijdens een feestje te kunnen luisteren.

Silent Disco
De laatste uren van Freshtival, zal de Carnaval in Twente veranderen in een area met een oorverdovende stilte. Dit neemt niet weg dat er volop gefeest zal worden want twee dj teams dagen elkaar uit in de Silent Disco. De platen die gedraaid gaan worden zijn op dit moment nog 'top secret', maar enkel met een koptelefoon zal je deze sensationele slotact kunnen beluisteren. Zorg ervoor dat je je op tijd meldt bij de Carnaval in Twente, want er zijn slechts een beperkt aantal koptelefoons verkrijgbaar.

Voorproefje op de timetable: Superbash
Omdat Freshtival zich niet meteen bloot wil geven gaat het de timetable gedoseerd openbaar maken. Bij deze eerst de timetable van de Superbash:

14:00 - 15:30 Dualdriven
15:30 - 17:00 Deepack
17:00 - 18:00 Toneshifterz
18:00 - 19:30 Noisecontrollers vs Wildstylez
19:30 - 20:00 Frontliner live
20:00 - 21:00 Ran-D
21:00 - 22:30 Psyko Punkz
22:30 - 00:00 Zatox
MC Da Syndrome

Kaartverkoop
Zoals Absolutely Fresh vorige week al aangaf, gaat de voorverkoop erg hard en lijkt het er sterk op dat alle kaarten voortijdig zullen worden verkocht. Wacht niet te lang met je beslissing want naast het missen van een onvergetelijke dag, zul je ook weer een jaar moeten wachten op de volgende editie. Tickets zijn verkrijgbaar op www.freshtival.nl en bij alle Free Record shops. Voor mensen die naar zowel Freshtival als Fantasy Island (zaterdag 18 juni) gaan, zijn er combitickets verkrijgbaar die het nog voordeliger maken om deze festivals te bezoeken.
Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.132 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.132 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen